23
sep
Seneste opdatering: 24/9-21 kl. 1448
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Et frisk pust”: Bidens bommertfyldte FN tale på 60 sekunder

Flere og flere i USA kalder Bidens “administration” for “et regime” i den erkendelse, at han er en illegitim præsident fordi beviserne for valgsvindel tårner sig op. Alle journalister og politikere i Danmark og Vesten, der holdt på Biden mod Trump, mener tilsyneladende at det var vigtigere at han vandt, end at USA ved valgsvindel havnede ved siden af sydamerikanske bananrepublikker. Det er agitation, ikke journalistik. Oven i købet skulle man høre de samme kritisere det nylige russiske valg. Det var givetvis svindel, men “lad dem, der er uden synd, kaste den første sten,” som Johannesevangeliet siger.

Følte man sig overbevist om valgsvindel, var man i danske aviser “sølvpapirhat og konspirationsteoretiker” skønt man kort forinden havde været det samme angående “Russia Collusion”, der dog faldt til jorden med et brag og glemt var mange journalistiske ruller staniol pronto.

Den “konservative” Boris Johnson mente ligefrem efter FN, at “Biden er et frisk pust oven på Trump,” et ret særpræget beskrivelse af en så ånds- og legemssvækket person som Biden, der udover præsenilitet har lidt af to muligvis tre hjerneblødninger. Så hvem styrer i virkeligheden USA for denne marionet?

Who is Controlling the Biden Presidency? Hvorfor gør Biden det, eller rettere, hvorfor gør hans “handlere” det? Sky News Australia, som laver rigtig journalistik og følgelig trues med udelukkelse af You Tube, konstaterer: People can see the ‘serious mental decline’ of Joe Biden.
Hvem ødelagde Sverige og hvorfor?

Lennart Mattikainen er overbevist om, at de der gjorde det, gjorde det for penge. Først og fremmest Fredrik Reinfeldt. Iøvrigt er penge ni ud af ti landsforræderes motiv. Tag The Cambridge Five, Englands værste landsforrædere, de var ganske vist overbeviste kommunister, men deres hovedmotiv var ikke desto mindre pekuniært. Mattikainen har gode kontakter indenfor svensk politi, og han kan formidle artige detaljer derfra.

Store, store pengeinteresser står bag ødelæggelsen af Sverige

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Erling
Erling
2 years ago

Ikke kun USA er placeret ved siden af en bananrepublik men det meste af det vestlige pressekorps. Ikke til at stole på overhovedet. Hele befolkninger bliver konstant misinformeret. Din bemærkning om den latterlige forargelse over det russiske valg er spot on. Udviklingen er dybt bekymrende.

Hansen
Hansen
2 years ago
Reply to  Erling

Husker I det ugentlige program på DR, Jersild om Trump, med eksperterne Jørn Brøndal og Mette Nøhr Claushøj m.fl. – Jeg behøver vist ikke sige mere.

Klodshans
Klodshans
2 years ago

Demokrati er en moderne form for diktatur. At bilde befolkningen ind at de har indflydelse, er en joke. Levebrødspolitikere og fake news såkaldte “ journalister “ kører parløb. Et parløb der fører os direkte ned i helvede. Vi skal ikke forvente os forandringer fra politikerne, de skal komme fra befolkningen, og det skal komme snart, ellers er det for sent, se Sverige. Befolkningen må forstå, det betyder ikke noget hvad politikere siger, men hvad de gør. De må ikke blive ved med at spise den naive befolkning af med fine taler, der kun går ud på, at blive siddende på… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Al snak om befolkningsudskiftning af den hvide race er også en racistisk konspirationsteori. Eller også er det bare en konspiration. Lige som den nylige, shit happens, militære oprustning af de invaderende horder fra Afghanistan.

https://www.youtube.com/watch?v=Z_0iFBJPWoY

Last edited 2 years ago by Margrethe
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Det skræmmer mig nu når Socialdemokraterne i Sverige begynder at fortælle sandhed, for de har aldrig nogensinde kendt sandheden!

De repræsenterer et afgrundsdybt mørke, deres gerninger tåler end ikke dagens lys!

Vi vidste det ville komme, ingen tvivl om at vinden vender, men det skræmmer mig denne lyssky virksomhed nu når Socialdemokraterne begynder at fortælle sandhed, erkender at de tog fejl!

Klodshans
Klodshans
2 years ago

Lad os nu se Jan. Jeg vil se det før jeg tror det. Politikere er berygtet for varm luft. Hvis der sker noget, er det højst sandsynlig mikroskopiske forandringer som ikke ændrer noget.

Klodshans
Klodshans
2 years ago
Reply to  Klodshans

Politikerne tør ikke gøre det nødvendige. De forsøger at bilde befolkningen ind, at deres navlepilleri “tom snak” er nok. Det eneste som kan redde Europa er udvisning af 99 % af ikke vestlige mennesker. Incl ikke vestlige mennesker med europæisk pas. Det kommer ikke til at ske.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago
Reply to  Klodshans

Måske kun mikroskopiske forandringer måske Socialdemokratiet ude i en fortalelse, man kan som bekendt se på politikerne om de står og lyver overfor hinanden, man ser det på at de åbner munden! Vi andre er “rasister” når vi beretter sandhed, åbenbart endnu ikke gået op for Socialdemokraterne at sammen med sandhed vil også de blive udråbt som “rasister”, iøvrigt dem selv der råber højst! Dagens Tucker fortæller at hvide er “rasister” fordi de er hvide!!! Biden allerede i 2015 fortæller at det er en etnisk udrensning af de hvide med henvisning til EU! https://www.youtube.com/watch?v=Z_0iFBJPWoY Biden fortæller her formålet med masseimmigration,… Read more »

Klodshans
Klodshans
2 years ago

Jeg håber på det bedste, men frygter det værste.

himlens sendebud
himlens sendebud
2 years ago

‘They had as king over them the angel of the Abyss, whose name in Hebrew is Abaddon and in Greek is Apollyon (that is, Destroyer).’ —Revelation 9:11 <- !! Apollyon, søn as Zeus, er solen, sandhedens og en ny verdensordens Gud, efter sigende. Afbildet med strålende sejrskrans og bue, den græske toxon, med hvilken han er kendt for at dømme mennesker med pestens dødbringende pile. Tak skæbne. ’Evil appears as good in the minds of those whom god leads to destruction.’ —Sophocles ‘…for der skal fremstå falske kristus’er og falske profeter, og de skal gøre store tegn og undere for… Read more »

Arne Rud
Arne Rud
2 years ago

Dannevirke har brug for murere med solceller i tagsten.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x