23
sep
Seneste opdatering: 24/9-21 kl. 2113
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vaccineret MRNA blod kontra normalt blod i mikroskop

73  procent af den danske befolkning er nu vaccinerede. MSM plejer at være på pletten med modpropaganda. Her Reuters Fact Check-Video does not prove COVID-19 vaccines cause blood anomalies.

Opdatering: Røde Kors USA ønsker ikke blod fra vaccinerede

Politikernes indkvoterede racister

Her får fire mellemøstlige terrorister øje på en amerikansk student af kinesisk oprindelse i en linje seks på vej gennem København. Ingen passagerer hjælper ham da han skal have bank. Kender du dem?

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Meningsløs vold, det får vi simpelthen mere af, og det bliver kun værre med mindre vi begynder at udvise konsekvent, efter første dom! Så enkelt er det!

Klodshans
Klodshans
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Vi skal ikke vente til efter første dom. Vi skal ikke vente på at uskyldige mennesker får deres liv ødelagt før vi gør noget. De skal ud nu, de hører ikke til i Europa, de skal bo i perkerland og n.gge.land

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  Klodshans

Det er en helt anden problematik, og jeg kunne ikke være mere enig! Men udvisning af kriminelle er et godt sted at starte! Men Nye Borgerliges 3 punkter er den rigtige måde at starte på, først stop skaden ved at hjælpe med til at løse flygtningekrisen i nærområderne, i stedet for at hjælpe menneskesmuglerne og NGO’erne med at bringe dem hertil. Det er dyrt, det hjælper kun få, dem med mest behov for hjælp efterlades i nedslidte lejre i Mellemøsten fordi vi bruger enormt mange ressourcer til at hjælpe få, og det ødelægger vores land fordi dem, der kommer ikke… Read more »

Palle Almindsø
Palle Almindsø
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Til den Nervøse,
Du har fuldkommen ret. Der må og skal ikke udvises eftergivenhed i disse ting – Det er den form for kulturberigelse vi får mere af, og jo mindre konsekvens, desto mere vold får vi, og ingen af parterne fra denne regering vil gøre noget endsige tage det alvorligt, hvor langt skal vi, før politikerne vågner ?

Poul
Poul
1 year ago

Den video med blodcellerne burde vel være forholdsvis nem at teste for selv de mest dovne journalister: En læge eller en medicinstuderende med et mikroskob og 2 personer (eller flere for større statistisk sikkerhed) med og uden vaccine. Jeg bemærker at reuters sprang over dette skridt i deres fact-check af videoen, men måske var der bare travlt på redaktionen den dag.. Uanset hvad, så ville det være rart hvis der snart var bare een enkelt person i medierne der gad at lave noget journalistik i den dur, fremfor at vi konstant enten 1: skal gætte os frem ud fra mere… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Poul

Sandheden vil altid efterlade en rød tråd igennem det samlede landskab af videoer

Klodshans
Klodshans
1 year ago

De satans perkersvin skulle have proppet svinekød op i røven, og sendes til perkerland sammen med alle ikke vestlige berigere.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  steen

Ikke for at redde liv at myndigheder gik i massepsykose, at politikere fremstår med tabt virkelighedsopfattelse, at død og pine vil tvinge dødelig eksperimentvaccine sprøjtes ind i 100 millionvis af mennesker over hele verden skaber endeløs mutation, lidelse og død! Den dødelige eksperimetvaccine indeholder også chips med kode ligesom i mobiltelefon, vi ved vores mobil altid spionerer på os dag og nat, altid nogen der lytter i den anden ende, sporer vaccinen hver enkelt person, spores via 5G Network over hele verden, paranoide tosser logger/hacker sig ind har nu internetadgang til hvor præcist i verden en vaccineret person til enhver… Read more »

Last edited 1 year ago by Jan Ulrik Friis
Peer Pedersen
Peer Pedersen
1 year ago

Jeg er skeptisk til at man kan skabe chips i den størrelse, men man kan sikkert lave ting de svarer på noget lignende som RFID signaler og dermed position bestemme bæreren.
I hvert fald, er denne udvikling ganske skræmmende.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Peer Pedersen

Derfra er der ikke langt til at regimet kan sidde ved deres computer bestemme hvem der idag skal leve eller dø!

Med et enkelt tryk på Delete knappen, alle de med en forkert hudfarve, fejl politisk holdning, eller et helt lands befolkning borte i et tryk!

Peer Pedersen
Peer Pedersen
1 year ago

Der findes mange muligheder for den med total kontrol, for eksempel Kina med sit sociale score-system til lokale kreditvurdering regler i vesten.
Intet nyt under solen siden Orwell i 1948 skrev 1984.

Peer Pedersen
Peer Pedersen
1 year ago
Reply to  steen

Tak for den lænken, en lang men meget informerende video om Covid.
Gudskelov er jeg født skeptisk og det måske derfor jeg stadigvæk lever.

Last edited 1 year ago by Peer Pedersen
Margrethe
Margrethe
1 year ago

Røde Kors USA ønsker ikke blod fra vaccinerede…

Det bliver bare bedre og bedre. Nu skriver jeg til blodbanken med link til de pågældende videoer for at høre, om Chefen for de danske bloddonorer kan afsløre det hele som fup og fidusvideoer, eller om der er en potentiel risiko for en ny “HIV-blodssag”…

https://www.brighteon.com/99f9181b-febe-4e8c-9105-17503cb1fe41

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Ja men dog. Har Reuters frikendt Phizer. Så er jeg mere rolig.
Spøjst nok. Det link, der afslørede, at journalist Jim smith, der sidder(eller sad) i bestyrelsen for både Thompson Reuters og Phizer, det link fører nu til en mælkehvid side. Jeg har ellers gjort det til en vane at lave skærmklip af alt “kontroversielt”, men har ikke fået det gjort i denne forbindelse. Blot for at minde om, at det kan være en god ting som dokumentation. Nuvel. Den skal så bare findes et andet sted på nettet. Der findes heldigvis mere kvikke hoveder end mit:

https://divergemedia.ca/2021/06/28/thomas-reuters-foundation-chairman-is-also-board-member-at-pfizer/

mia
mia
1 year ago

Så i Danmark forventer man at etniske dansker skal ordne opp i det forhold at deres politikere har importert kuturfremmede voldsmenn???

Peer Pedersen
Peer Pedersen
1 year ago
Reply to  mia

Det er jo ‘etniske dansker’ der stemmer ind politikerne!

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Regeringen i El Salvador har gjort det eneste rigtige. Pinligt for vi andre i det transparente, ikke-korrupte land, vi befinder os i….

https://www.brighteon.com/7fc255fe-80cf-4caf-80b8-0b1a228e458a

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

CHIP IN THE VAXX?!?!? REINER FUELLMICH & HIS TEAM
https://www.bitchute.com/video/vhpSP9TPqjQV/

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Mig Selv
Mig Selv
1 year ago

Hvordan kan man dele den video?

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Psykopatklubber hører hjemme på Den lukkede Afdeling på Sankt Hans.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Arne Rud

Er det der du skriver fra?

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago
Reply to  Poul

En skoleform kommer højest på en racercykel med en rygsæk som cykeltaske, så et sogn har en cykelhandler, der underviser i Ungdomsskolen efter almindelig skoletid til gavn for trafiksikre skoleveje.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Arne Rud

Tak for svaret, så fik vi det på plads.

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x