24
sep
Seneste opdatering: 26/9-21 kl. 2300
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fra Pelle Neroth har jeg modtaget en ny, ændret kopi af denne eminente film, jeg bloggede i august, og den er desuden tekstet på svensk. Lydsiden er engelsk. Jeg kan kun anbefale den på det varmeste. For at vide, at titlen er dækkende, behøver man kun kende statistikker over hvordan svenske mænd hhv. kvinder stemmer, så jo, deres ansvar er blytungt. Se også Nina Drakfors Därför lämnade jag Socialdemokraterna.

Der er en anden hård nyser til kvinderne i teksten her af Gunnar Sandelin. Man skal huske, at “kvindernes internationale kampdag” er en kommunistisk opfindelse fra starten af det 20 århundrede, og så kender vi kommunismens destruktivitet igen. Ødelæg forholdet melle kønnene, så ramler resten af sig selv, og  Sverige er det mest kommunistiske af de kapitalistiske lande, også hvad angår at ødelægge forholdet mellem kønnene med “feminisme.” De borgerlige kommunister kalder sig “liberalister,” og de har ødelagt nationen værre med indvandring end socialisterne. Man bør huske dem, hvis ansvaret en dag skal fordeles.

Gör evolutionen kvinnor till presumtiva landsförrädare?

Ja, jag vet, som det står i rubriken kan man inte fråga – det är att passera över gränsen till misogyni, vilket inte hindrar att jag har funderat över temat en lång tid. Det är en angelägen frågeställning som för mig aktualiserades när jag nyligen läste boken En kvinna i Berlin (Forum, 2005). Gör evolutionen kvinnor till presumtiva landsförrädare?

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
john M
john M
2 years ago
john M
john M
2 years ago
Reply to  john M

Google manipulere , videoen har 138.876 visninger p.t
Kan godt se det er svært, for ikke tech oplyste , med deres spion manipulerende mobil telefoner , at gennemskue virkeligheden.
Vi arbejder hårdt. snart vil du kunne uden filter uden geo lokation osv.osv. uden at dele din data, få information der ikke er filtreret .
bumsen kaldte den frihed telefonen.
Vi kommer med the den rigtige
Kom til bage på sporet !
ISLAM og de 1%

https://www.wardiary.net/post/images-and-reports-from-daraa-province-september-21st-2021-syria

Cat Girl
Cat Girl
2 years ago
Reply to  john M

Mennesker der har tillid til en politiker er ikke værd at tage alvorligt. Hvad betaler Morten dig?

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Den forklaring lyder ret søgt. ‘Det er i det hele taget ikke småting de stakkels stenaldermennesker, skal tages til indtægt for, hvis liv og levned vi ikke aner ret meget om. 1: Hvorfor i den vide verden skulle kvinder gå den store, langsommelige, årtier lange omvej via stemmeboksen(dem var der ikke mange af i stenalderen) når enhver ung kvinde kan gå ned på det nærmeste diskotek, i gymnasieklassen – eller i mangel af tilstrækkeligt mange importerede muslimske alfahanner, blot tage på en billig knaldferie til Tyrkiet, Marokko, Tunesien osv. Her kan de få alle de ægteskabstilbud, de overhovedet orker at… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
2 years ago
Reply to  Margrethe

“Racisme” er ikke et problem der kan løses. Det er bygget ind i alle levende organismer

Andreas
Andreas
2 years ago
Reply to  Margrethe

ja, det er godt nok billigt at give kvinderne skylden. I og med at det er mænd, der har haft langt det største politiske ansvar, så længe vi ved af. Når kvinder stemmer til venstre, er det mit gæt, at de skyldes, at så mange af dem befinder sig i lavtlønsjob. Mig bekendt har der også fra starten været mange kvinder i Sverigedeomkraterna. Jeg husker, at de folkevalgte mødte op i deres smukke nationaldragter ved en officiel lejlighed og endte med at udvandre, fordi de blev hånet. Bl.a. af Stockholms daværende rædselsfuldt fordomfulde “kvindelige” regnbuebiskop, der gav en opvisning i,… Read more »

Arne Rud
Arne Rud
2 years ago

Ungdomskolen er et skoleskib som Jensine.dk af Haderslev, se og hør Det maritime Gymnasium med skoleskibe i Grådybet, men ungdomskolen er også job som bydrenge og hjemmehjælpere hos seniorer som ældreviceværter og praktiklærere, der er hække- og havemænd, tagrende- og kloakrensere, flise- og brolæggere, som også har en pige i huset eller en dreng i mesterlære som redskabsskur- og loftsfejer hos æresmedlemmer i foreninger og klubber.

Cat Girl
Cat Girl
2 years ago

Uden tvivl. I de forgående 200.000 års krige skabte evolutionen jo kvinder der skulle kunne omstille sig til at alle mændene de plejede at tilhøre blev slået ihjel, og kun de kvinder som øjeblikkeligt var på vindernes/fjendens side ville føre deres gener videre

Arne Rud
Arne Rud
2 years ago

Når Kristen Helveg Petersen besøgte sin valgkreds i Esbjerg, så boede han på Missionshotellet, hvor medarbejdere var KFUM og K-spejdere med hjemlig hygge og god dansk mad; det er en dansk hotelkultur som kinesiske og indiske hoteller gerne efterligner. Missionshoteller er også kostskoler for grønlændere på tålt ophold, der gerne vil i mesterlære som kokke, tjenere, hotelpersonale og bestyrere af sømandshjem, vandrehjem, restauranter og hoteller på Grønland.

Cat Girl
Cat Girl
2 years ago

Husk nu at du ikke kan få overført en virus fra andre, så begynder det at dæmre for de fleste, hvad psykopaterne har gang i
THE TRUTH ABOUT CATCHING VIRUSES! [MIRRORED]
https://www.bitchute.com/video/aw4zxMMt2GSR/

Last edited 2 years ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
2 years ago
Reply to  Cat Girl

Prøv nu bare at lære nutids-r inden du begiver dig ud i at diskutere

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x