26
sep
Seneste opdatering: 27/9-21 kl. 1018
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Efter klanbråket i Lund kommer en lyssnarkommentar om problemet när man som svensk hamnar i dispyt med utlänningar från klankulturer, och Dan, Magnus och Björn talar om behovet av svenska klaner. Detta är ett urklipp från KMS Livestream från den 6 september. Se hela programmet på Den Stora Återkomsten.

Et par svenskere diskuterer hvordan civilisationen klarer sig mod klanmentalitet på det helt elementære plan – tilkaldelsen af forstærkninger i fysisk gadekamp? Hvordan klarer de sig i den overlevelseskamp, deres ofte kvindelige politikere har sendt dem ud i?

Klan kontra civilisation var iøvrigt titlen på en kronik historikeren Torben Hansen (I Krigens Hus) havde i Berlingske Tidende den 3 maj 2001. Den titel skulle vise sig at være profetisk. Her er kronikken oversat for undertegnede til svensk af Räknenissen dengang for ikke så længe siden, da den var den værst tænkelige undergrundslitteratur i Sverige, der kunne gøre ens liv til en social ørken. Ingen lagde deres rigtige navn til sådanne betragtninger.

Alle kan ikke bo i Europa

Nissen flytter med, diktatur og borgerkrig

Af: Kirsten Damgaard, kulturpsykolog

Jeg fik en mail fra en militærmand – en kender af muslimsk psyke, der gerne vil være anonym. I uddrag lyder den:

“Men det allervigtigste er at sikre, at de folk, som ønsker at flygte fra shithole countries, (læs: Muhammedanien) har et sted at flygte hen, – og det sted skal ikke være Europa.

Tyrkiet er ved at være træt af alle de indvandrere, så vi kan ikke læsse flere af dér. Libanon kan heller ikke rumme flere. Libyen er totalt kaos og helvede på jord.

Så til syvende og sidst er der ikke andet for end at gå ind i de dysfunktionelle lande og klippe en stor del af deres territorium ud med den helt store militære saks og her etablere en slags særlig beskyttelseszone for alle dem, der har brug for beskyttelse imod deres egne landes bloddryppende regimer.

Det vil koste de rige lande en hel del penge; men det vil være småskillinger sammenlignet med omkostningerne ved fejlslagen integration.

For nu lige at dryppe lidt malurt i bægeret, må jeg hellere lige afsløre, hvad fremtiden har at byde på i disse ellers så velindrettede zoner med infrastruktur, hospitaler, skoler universiteter og alt det øvrige til faget hørende…

Efter nogle få år vil også disse nysselige små fredszoner gå skråt op i diktatur og borgerkrig, fordi de befolkningsmasser, som nu er blevet bosat dér, har taget deres egen forkvaklede samfundsforståelse med sig hjemmefra.

Nissen flytter altså med.

IS vil få solidt fodfæste i alle disse fredszoner, og så er vi tilbage ved nulpunktet igen.”

Kirsten Damgaard

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
7 months ago

Helt bevidst import af vold og terror alt relateret til islam! Der burde oprettes en elitestyrke en myndighed med den fulde myndighed at stiller de ansvarlige til ansvar for deres onde handlinger imod deres eget folk, problemerne relateret til islam bare vokser og vokser ind i en dødelige en helt unødvendig konflikt, at vi tvinges ud i ren overlevelse os imod islam! Den Europæiske Menneskerettigheds Konvention har ingen indsigelse uanset, de folkevalgte er helt bevidst skyldige i at ulykken bare vokser time for time forudseeligt vil ende i regulær borgerkrig! Det er ikke den Europæiske Menneskerettigheds Konvention der forhindrer os… Read more »

Klodshans
Klodshans
7 months ago

Hørt!!!

Nielsen
Nielsen
7 months ago

Den myndighed som skal stille ans varlige til ansvar er dig. Start med at stille fremmedministeren for domstolen.

Nielsen
Nielsen
7 months ago
Reply to  Nielsen

ans varlige skal være ét ord

Nielsen
Nielsen
7 months ago

Vi kommer ingen vegne. Vi udviser ikke fremmede på egen hånd. Og justitsen er tonedøv.
Vi kommer nok ikke uden om at næste (planlagte) krig bliver mellem hvide og farvede. Men planlæggerne af krigen (de som deler os) sidder i deres huler og skummer fløden fra deres krigsproduktion.
Europa står til fals.

Cat Girl
Cat Girl
7 months ago
Reply to  Nielsen

Vi kommer i hvert fald ingen vegne før alle mennesker har erkendt at at adlyde autoriteterne kun medfører at det hele bliver værre og værre, og der er vi også meget snart

Klodshans
Klodshans
7 months ago
Reply to  Nielsen

Enig!!!

Limewoody
Limewoody
7 months ago

Hvor lang tid går der inden Sverige og Frankrig vil kræve en to-statsløsning på eget område?

Den Nervøse
Den Nervøse
7 months ago

Et Muhammeddanien er en rigtig god ide. Men det er rigtigt, at det sikkert hurtigt vil bryde sammen. Men helt ærligt er det ikke også bedre end at vores lande bryder sammen?
Spørgsmålet er hvor meget kan man forvente, at vi ofre for at rede folk som dybest set ikke vil redes?

john m
john m
7 months ago
Reply to  Den Nervøse

Fri social national.
HISTORIE . 1400 år . penge !! hvem bruger dine skatte penge på : badeland i maracco ? red barnet NGO skibe i middelhavet – der fragter millioner af vilde analfabetiske han afrikanere til løn dumping ,som kan leve som narko pushere til syd europa.,voldtægt op 1000% , eller blive udnyttet til 1 euro job i den spanske tomat industri .
KØB DANSK
https://www.youtube.com/results?search_query=tomaten+spanien+
ps. fuck dig kim møller radikale svin

Andreas
Andreas
7 months ago

Tesfaye har allerede demonstreret, at regeringens tanker om deponering af de uønskede indvandrere handler om lande udenfor Europa. Men han er naturligvis ikke fremmed for tanken om, hvor destruerende dette kan blive for værtslande, og det samme gælder potentielle værtslande. Derfor er der kun ën løsning, og det er et gennemgribenden opgør med islam og offentlig udhængning af islamiske kulturerers destruktive kræfter. Samt veto mod indvandring fra Afrika, Asien og muslimer i almindelighed vestlige lande imellem. Da det ikke lader sig gøre på den foregående tråd, hvor det hører hjemme, vil jeg tilføje, at like-systemet forekommer mig at være infantilt… Read more »

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
7 months ago

Får klanerna 21 mandat vid nästa riksdagsval i Sverige?

Margrethe
Margrethe
7 months ago

Hvorfor forsvandt denne video fra bloggen lige så hurtigt som den var lagt på?

https://odysee.com/@Palaestra:4/Why-is-Sweden-multicultural:7

Cat Girl
Cat Girl
7 months ago

En ting er sikkert: Militæret kommer ikke til at løse nogen problemer overhovedet, siden de ER problemet og centrum for den magtanvendelse, der gør det muligt at destruere den vestlige verden og alle andre steder, som du nævner:

IT’S A COUP, AND IT’S A BIG ONE
https://www.bitchute.com/video/wQ6MDO8LF5cc/

Last edited 7 months ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
7 months ago
Reply to  Cat Girl

Her forsvandt min kommentar med link til militariseret politi som angriber almindelige borgere på gaderne i Melbourne lige nu. Hvorfor forsvandt den kommentar?

Cat Girl
Cat Girl
7 months ago
Reply to  Cat Girl

Kunne også have indsat links til Barcelona i forgårs, som er i borgerkrig. Igen med militariseret politi, som tæsker løs på demonstranterne, eller Schweitz hvor borgerne også gør oprør, af alle steder osv og mange mange andre steder overalt på kloden og specielt i den vestlige verden

Arne Rud
Arne Rud
7 months ago

Den vestjyske Længdebane har kolonihaver og skolehaver ved stationsbyer og trinbræt med Gods Ekspedition til friske fisk fra Thorsminde til gavn og glæde for Den vestjyske Skoleordning som Husholdning- og Idrætsskole efter almindelig skoletid.

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x