30
sep
Seneste opdatering: 30/9-21 kl. 0830
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En tysk EU parlamentariker beder Parlamentet stoppe forsøgsvaccineringen. Skaderne ved Covid 19 forsøgsvaccinen vurderes af flere til at være tyve gange værre end dem, der har været ved andre vacciner – tilsammen.

Hvorfor fortsætter vaccineringerne med en i bedste fald komplet unødvendig vaccine? Jeg følger med det ene øje Covid skandale der i flere lande ruller frem mod “Passports”, hvis eneste betydning kan være global, politisk kontrol. (Michael Yeadon).

Min interesse er ikke vakt af bedrevidenhed, naturligvis, men af MSM, Facebook og Twitters gennemførte censur af andre synspunter end industriens og regeringernes.  Hvis noget er så langt ude i skoven, som de hævder, skader det vel intet at få det belyst ude i det åbne? Her nogle modhistorier fra de senere dage:

Trettenårig pige på hospitalet med gentagne hjertestop efter Covid vaccine

The Story of Ivermectin

Tidigare idag rapporterade Aktuellt att antikropparna från Pfizers andra dos minskar med 85% efter sju månader. Astra Zeneca har ännu sämre resultat. Antikroppsnivåer rasar kraftigt bland vaccinerade

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
7 months ago

Jeg fik lyst til at strikke en hjemmeside samme om emnet: covidvaccine-nejtak.dk Den har et par løse ender men det kommer. Nok mest lavet som en form for egenterapi for ikke at blive vanvittig af, at være gjort til hjælpeløse vidner til dette perverterede injektionsdiktatur, vi har fået trukket ned over hovedet. For et halvt år siden modtog jeg en invitation til et større arrangement. Der stod selvfølgelig at det var påkrævet med “coronapas”. Skrev tilbage og takkede for invitationen, men takkede også nej, da det pas er det sidste (på linje med islam), som jeg vil underkaste mig. Arrangøren… Read more »

Last edited 7 months ago by Margrethe
Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
7 months ago

Dags för anmälan till Nurnberg-domstolen för FOLKMORD!

Det finns idag ett antal juristgrupper som var för sig förbereder sådana anmälningar mot nationella sjukvårdsadministrationer, Big Tech, MSM, m fl! Ser ni en fråga om donationer till sådant projekt, så ställ upp!

Santor
Santor
7 months ago

Tænk lige på at ivermectin kost 45$ for 8 tabletter med 3 mg pr. tablet.

I de tests der er lavet mod covid19 med ivermectin bruger man op imod 400 mg! Hvilket omskrevet til Danske kroner er 500 Kroner pr. tablet.

Arne Rud
Arne Rud
7 months ago

Der er ingen leg og intet virke i DUI-LEG og VIRKE, kun Gøgl uden folkedans og Headspace.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x