20
okt
Seneste opdatering: 21/10-21 kl. 1143
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sociologiprofessor Frank Furedi er i svenske Bulletin idag med artiklen ”Multikulturalismen har varit en katastrof”. Det skrev jeg for tyve år siden, men den irreversible katastrofe skulle selvfølgelig lige installeres først af anstændige, aldeles politisk tonedøve personer. Intervieweren er Peter Whittle, som nogle af os allerede mødte med Melanie Phillips i København i april 2009.

Familien Klaus Schwab – nazikollaborerende jøder

Manden bag den politiske udnyttelse af Covid-19 “pandemien.” Manden uden forfædre

En der er aldeles uvenner med landegrænser, nationer og demokratier er  Klaus Schwab (83), grundlæggeren af Davos halløjet for de superrige og af World Economic Forum. Alle burde kende hans navn, for han er manden bag den politiske udnyttelse af Covid “pandemien”  blandt andet med bogen COVID-19: The Great Reset.Få har større indflydelse på deres dagligliv.

Klaus Schwab er for en verdensregering hvor de hyperrige – med Hedgefonds som Black Rock med tilgange på ni trillioner dollars – overtager den politiske magt fra de alt for langsomme demokratier. De andre hyperrige investorer i toppen er Vanguard, State Street, Morgan Stanley og Berkshire Hataway inc. De ejer aktiemajoriteten i stort set alt.

Da de også ejer majoriteten af medier, skriver disse ikke om dem, men disse er som vi har set med al tydelighed rørende enige om, hvad vi alle skal mene om Trump, Covid-sprøjterne og “klimaet.”  Trump blev fjernet ganske let med deres overvældende midler, skønt jeg personligt troede, han ville få John F Kennedys skæbne. Vi er  udsat for synkroniserede medier, med de samme få ejere, så man kan overhovedet ikke stole på pressens information om f.eks. Covid-sprøjterne. Vanguard og Black Rock ejer nemlig både hovedparten af medierne og medicinalindustrien.

Dette er vi desværre alt for blinde til at se, selv de politikere der rejser til Davos og lader sig bestikke af deres uhyrlige formuer, så det går strygende med at forlade vores demokratiske styreform.

Er der noget man kan overlade til dem selv, at finde ud af? Disse politikere afskaffer sig selv og hele demokratiet mod et “lille” vederlag, som f.eks. Fredrik Reinfeldt, der blev mangemillionær det sekund han aftrådte.

Covid “pandemien” handler om totalitær kontrol, om et kinesisk social-point samfund, får du en gang et “grønt pas”, som det eufemistisk hedder, er det for evigt slut med din frihed og uafhængighed. Det er en politisk sygdom, der meget lidt har med sundhed at gøre, og den har været planlagt i i al fald ti år inden kineserne – naturligvis gangsterne i det kinesiske kommunistparti – slap den løs. Som Xi Jinping sagde til Macron: “Havde I vores system, ville I aldrig have haft nogle gule veste.” Dette er vores fremtid, ingen Veste der kan miste socialepoints, signeret Klaus Schwab og de andre få hyperrige.

Er Klaus Schwab og hans familie nu så idealistisk og uskyldig en gammel bedstefar med en nobel fortid som professor og fabriant? Jeg faldt over en uhyre veldokumenteret artikel om den. Hans far, Eugen Schwab, slog sig ned med sin maskinfabrik Escher Wyss i den tyske by Ravensburg. De var nogle af de eneste jøder i byen, der overlevede nazitiden.

(Klaus har friseret oplysninger om sin familie bort, selv faderens navn. På Wikipedia har han ingen forfædre. Det er der gode grunde til.) Hitler havde brug for Escher Wyss. Deres turbiner installeredes i Vemork, Rjukan, Norge i forsøget på at lave nazisternes atombombe, og det blev kun forpurret af flere modige, allierede raids mod tungtvandsfabrikken. Den berømte historie er filmatiseret flere gange.

Klaus selv var med familieforetagendet dybt involveret i at skaffe Sydafrika atombomben midt i tresserne, trods internationale sanktioner mod landet. Selv påstår han idag, at han ønsker alle atomvåben afskaffet.

Jeg bryder mig ikke om at kritisere jøder, men procentandelen af modbydelige personer, er desværre lige så stor blandt dem, som blandt alle andre.

Læs et brag af en artikel, og send den til en politiker, der rejser til Davos.

Schwab Family Values

Is the real Klaus Schwab a kindly old uncle figure wishing to do good for humanity, or is he really the son of a Nazi collaborator who used slave labour and aided Nazi efforts to obtain the first atomic bomb? Johnny Vedmore investigates. Schwab Family Values

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
6 months ago

Det var Kristian Jensen, der som finansminister og på vores alle sammen vegne underskrev hensigtserklæringen mellem Danmark og WEF. Nu mærker vi for alvor konsekvensen. Ikke nok med at forræderen solgte endnu en stor luns af vores frihed, han bliver også direkte ubehøvlet, når han konfronteres med samme:

https://fbf.one/nyhed/i-virker-bindegale/

Felix Krull
Felix Krull
6 months ago

God klumme, men Schwab er, ligesom Soros, bare en stik-i-rend-dreng, en “bag man” som de siger på amerikansk.

Her er en fin lille video om hvem, der trækker i Schwab’s snore.

https://www.stopworldcontrol.com/monopoly

Svend Giønge
Svend Giønge
6 months ago
Reply to  Felix Krull

Tak ! En Metafortælling der bringer dem der lugter råddenskaben tættere
på Stankens oprindelse ! Det er derfor nogle har så travlt med 2030 fordi corona situationen gør at flere Vågner op til Dåd. Fælede dog tårer
da panseret politi gik løs på uskyldige og svage rundt i Verden.
Det er ikke en forbrydelse at stoppe en forbrydelse !

Hansen
Hansen
6 months ago

Har endnu ikke læst artiklen om Klaus Schwab og familie, men rent principielt bliver næste spørgsmål: Hvem er Johnny Vedmore?
Og til Margrethe. Hvem er Frihedsbevægelsens Fællesråd?
Vi er omgivet af sumpe, der skal drænes.
Det gør man ikke ved at vade ud i dem. Man risikerer at blive hængende i dyndet eller drunkne.

Hansen
Hansen
6 months ago
Reply to  Hansen

En slåfejl: drunkne – og et nyt ord. At drunkne betyder at blive så beruset (drunk) i egne og især andres teorier, at man drukner i dem.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x