21
okt
Seneste opdatering: 22/10-21 kl. 1705
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Fully Vaccinated Are COVID ‘Super-Spreaders”

Det er nyttesløst at lade sig vaccinere. De vaccinerede bliver de kommende superspredere, siger opfinderen af mRNA vaccinen, dr. Robert Malone.

“Vaccinen” forhindrer ikke, at man bliver syg, og den forhindrer ikke, at man smitter andre. Det er ét stort luftkastel, spild af milliarder og hasard med helbreddet. Israel, verdens mest vaccinerede land, vader i indlagte nysmittede. Langt mindre vaccinerede lande i Afrika og Indien, holder indlæggelserne og dødstallene nede med Ivermectin.

Frigiv i stedet effektive, sikre, beprøvede, billige Ivermectin omgående. Det sparer allerede titusindvis af liv i Afrika og Indien. Det er en forbrydelse at tilbageholde det, og det kan desuden vise sig strafbart at forholde mange mennesker livsreddende medicin. Alle involverede beslutningstagere skal tænke sig godt om nu, inden de medvirker til at koste flere liv, der let kunne have været reddet. (Se The Ivermectin Story)

Videoen baserer sig på en videnskabelig artikel i European Journal of Epidemiology september 2021: Increases in COVID-19 are unrelated to levels of vaccination across 68 countries and 2947 counties in the United States. Se også Dr. Peter McCullough: “The Vaccine Is Failing In The UK And Israel”

Tucker: Uforklarlig øverdødelighed blandt yngre  i USA og Vesteuropa

Alex Berenson (New York Times/The Atlantic) tør næsten ikke antyde det – de dør af “vaccinen”. Big Tech har forsøgt at lukke munden på ham, Twitter har smidt ham ud.

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Andreassen
Andreassen
6 months ago

Tucker Carlson hører ikke til de skarpeste knive i skuffen. Danske medier er mere nuancerede og har været inde på både sundhedsmæssige fordele og ulemper, som er fulgt med coronaen, og her vejer det forholdsvis tungt, at mange mennesker har undladt at gå til læge, hvis de overhovedet kunne undlade at gøre det. Derfor er andre sygdomme blevet opdaget sent og sommetider for sent. Men masser af mennesker er også ifm. isolation blevet forskånet for andre infektionssygdomme, ligesom mange har befundet sig så godt ved at arbejde hjemme, at de gerne vil fortsætte med det. Desuden er der atlid uforklarlige… Read more »

Margrethe
Margrethe
6 months ago
Reply to  Andreassen

“Hvor om alting er, uhyggeligt mange mennesker er døde mere eller mindre pga. af corona-virus” Hvem har informeret dig om det? Medierne?. Hvis du kigger på de faktiske dødsrater fra hele verden, så har jeg meget svært ved at se en farlig pandemi gemt i tallene. Dødsraten for 2020 er ikke ændret signifikant fra de foregående år. Det stemmer ikke så godt overens med mediernes historier om bla, bedemænd i USA der slet ikke kunne skaffe kister nok til alle de døde. Det kan til gengæld blive en realitet, når man ser på tendenserne for dødsrater EFTER disse horrible massevaccinationer… Read more »

Andreassen
Andreassen
6 months ago

Det er på høje tid, at du gør dig nogle overvejelser over, hvorfor det er dig så magtpåligende at udbrede skrækhistorier om corona-vaccinering? Du kan jo være fuldstændig ligeglad med, hvad vi andre vælger, det skader ikke dig, sandsynligvis har du endda gavn af det. Og ligesom du kræver ytringsfrihed, kan vi vaccinerede kræve ret til valgfrihed, uden at du blander dig i det. Lad dog folk være i fred med deres eget valg i stedet for at optræde så formynderisk og nedladende bedrevidende. De fleste danskere er forlængst vaccineret og vi behøver ikke dine egoistiske input, hvis eneste funktion… Read more »

Erling
Erling
6 months ago
Reply to  Andreassen

Hvad fanden er der i vejen med dig? Steen må da fyre ligeså mange indlæg af om denne sag på, som han vil på sin egen blog. Jeg er selv vaccineret, men har da ikke noget imod at lytte til andres synspunkter. Lad os nu ikke glemme at der er tale om nødgodkendte vacciner, som slet ikke overholder de sædvanlige protokoller for frigivelse af vacciner til brug ved massevaccinationer af hele befolkninger. ikke at jeg nødvendigvis køber synspunkterne, men for pokker, styr din egen angst!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x