21
okt
Seneste opdatering: 22/10-21 kl. 1738
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Du skal ikke eje noget fra 2030, men du vil være lykkelig.”

Denne video supplerer artiklen nedenfor om Klaus Schwab. Det er ganske, ganske få firmaer og personer, der ejer næsten alle tilgange i denne verden. De to mest magtfulde er Black Rock og Vanguard inc. Denne video gennemgår dem, og i anden halvdel indplacerer den “Covid-pandemien” i de store omvæltninger, som pågår netop nu. Dem Schwab kalder “The Great reset”.

Det betyder: “Du skal ikke eje noget fra 2030, men du vil være lykkelig.” De overtager nemlig dine værdier. Det plejede vi at kalde “kommunisme.”

Ida Auken har også selv sagt det og næsten samtlige verdens statsledere har  som abekatte citeret Klaus Schwabs aftenbøn: Build back Better. Hvor meget Schwab og Black Rock også ejer dem, skal jeg ikke kunne sige, men mon ikke deres magt og penge virker som en magnet på dem? De må kan ødelægge enhver politiker, som kampagnen mod Trump viste.

Deres magt kan gøre al snak om vestligt demokrati til en illusion. Hvorfor ville Lars Løkke til Marrakesh og holde det hemmeligt i over et år, hvorfor blev Tony Blair og Fredrik Reinfeldt pludseligt så hovedrige? Mon ikke Løkke gerne ville i stald hos de formuer, der styrer denne verden? Men han var tilsyneladende for lille en fisk.

Omvæltningen starter med en virus, der skaber kaos og angst, en ødelæggelse af økonomierne, varemangel, stagflation, en forarmning af middelklasserne og en fallit for mindre virksomheder. Deres markeder overtages af de fire-fem investorfirmaer, der i forvejen ejer en knusende del af verdens tilgange, og det skal ende med, at de kontrollerer hver eneste sjæl på jorden  og ejer alt – også den politiske magt. Så kan du stemme til Folketing og “EU Parlament” alt det, du vil. Din vilje sidder i deres lomme – via Covid passet. De giver dig points for din opførsel, og de kan lukke din bankkonto og forhindre dig i at arbejde eller købe mad.

En god film at få overblik af. Alle dens oplysninger om ejerforhold kan umiddelbart kontrolleres via Yahoo Finance søgninger. Tak til tipperen. Lars Bern skriver idag:

Är målet att ruinera människors immunförsvar? Bitten Kirsti Nielsen skriver i dag om Klaus Schwab: Skal vi være betænkelige ved det pengeløse samfund? og om Schwab og co ‘s egentlige hensigter Vaccine Passports Will Create a ‘Global Digital Infrastructure of Surveillance’: Former Ontario Privacy Commissioner.

Dr.McCullough: “The Vaccine Is Failing In The UK And Israel”

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Det er desværre en fejl hos Facebook, når man ikke kan læse kommentarerne efter artiklerne i aviserne.
Det er mange kede af, men vi kan desværre ikke gøre noget, siger aviserne, men en redaktion kan vel selv sætte læserbreve i avisen – uden at spørge Facebook?

Henrik Sylvest
Henrik Sylvest
1 year ago

Velkommen til tilbage. Håber du har det godt.
Hilsen Henrik

Klodshans
Klodshans
1 year ago

Med ondt skal ondt fordrives. Gad vide hvor mennesker der er villig til at gå hele vejen for at redde stumperne, når det går løs!

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Uden sundhedsplejersker på skole- og offentlige toiletter ingen håndvask og rent toiletpapir, men uden håndvask intet forhud og uden selvrensende japanske toiletter ingen rene hæmorider.

Bjarne Brud
Bjarne Brud
1 year ago
Reply to  Arne Rud

Er du blevet ud til bens, Arne? Dit forrige indlæg var helt fornuftigt?

Poul
Poul
1 year ago

Lidt andre interessante nyheder om hvem der ejer os, den første handler om at facebook vil bygge et helt digitalt univers hvor man bevæger sig rundt som en digital version af sig selv. (the matrix 1.0 ?) Artiklen her handler om at de vil skifte navn, men der er detaljer i teksten som man kan google videre på: https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/medie-facebook-skifter-navn-i-naeste-uge/8919523 Bare tanken giver mig myrekryb… Og så kommer trump langt om længe med sit modsvar, et nyt social medie som kommer til at hedde “truth social”: https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/trump-loefter-sloeret-for-sit-nye-sociale-medie/8921051 Desværre vil navnet alene nok 99% sikkert gøre det til et ekkokammer for Q-anon… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

Jeg tror de vil have fat i alle uanset alder så de kan malke dem for penge og styre dem politisk osv osv. Prøv at gå ind på youtube og søg på “facebook metaverse”. Det handler om at gøre folk til passive forstenede forbrugere som kan skubbes i den retning de ønsker ved hjælp af påvirkning fra algoritmer osv, dvs som facebook er i dag, men bare 1.000 gange værre. Og de skal såmænd nok få held med det da folk er nogle får, og højrefløjen snorksover. “The matrix” er en realitet om få årtier, og i modsætning til filmen… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Jeg så Tim Gielen filmen sammen med den bedre halvdel for 3-5 dage siden jeg husker et par steder,hvor jeg tænkte,at han er lidt ved siden af sporet historisk set. Husker dem ikke nøjagtigt,jeg må gense den. Men er nu optaget af “No Discernable Relationship” between vaccinated and cases og et interview af med Rainer Fuellmilch (swebbtv).
Er Peter Whittle i familie med Bill som havde/har programmet Afterburner på censur tuben =jutjube.
Dr. Cris Martenson lyder som en jordbunden fyr.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x