24
okt
Seneste opdatering: 25/10-21 kl. 1346
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

In the following video, a man identified only as Wolfgang records a message to his loved ones from his ICU bed about his medical condition (Guillain-Barré syndrome.) He is now paralyzed from the neck down a month after receiving an injection of the experimental Johnson & Johnson mRNA medical treatment intended to prevent infection with the Wuhan Coronavirus. GoV

Den danske journalister kan man i denne henseende ikke bruge til noget som helst. Enten er de købt og betalt eller også er de ignoranter. Dele af verdenspressen er i færd med at vågne for oplysninger, som man må spørge, hvorfor vi forholdes. Australian actress fighting for life after suffering a stroke caused by AstraZeneca Covid vaccine’s extremely rare blood-clotting side effect.

Det var en jätte vi kämpade emot

Da bloggen ikke kunne opdateres den 1 oktober, sagde jeg til min veninde: “Det er sket før, så plejer der at ske noget vigtigt.” To dage efter døde Lars Vilks i en ulykke, der endnu kun kan beskrives som “yderst mærkelig.” Jeg har truffet ham 30-35 gange siden 2007, så jeg måtte bide i mig, hvad jeg havde at sige og vise af fotos fra al den tid. Men det kommer. Her først et klogt og bevægende interview med den samlever, han ikke måtte leve sammen med de sidste år for den skandaløse politiledelse. Det har krævet al den sindsro, der var en af hans mange, sjældne kvaliteter.

För knappt tre veckor sedan rycktes hennes livskamrat Lars Vilks bort i en våldsam krasch på motorvägen vid Markaryd. I Fredagsintervjun berättar ”Maj” om hur terrorhot förändrade parets liv, om när polisens livvaktsgrupp såg henne som ett arbetsmiljöproblem och om sin besvikelse över att paret aldrig fick möjlighet att leva ihop. Maj är ett fingerat namn.

3.8 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 months ago

Gästkrönika: Sverige är ett vuxendagis https://bulletin.nu/gastkronika-sverige-ar-ett-vuxendagis 24 okt 2021 17:01 Chris Forsne Sverige och Frankrike brottas idag i stort sett med samma problem. En hög okontrollerad migration från i huvudsak muslimska länder. En misslyckad integration/assimilering. En starkt växande islamisering och brottslighet ofta kopplad till de invandrade grupperna. Men medan dessa problem diskuteras öppet i Frankrike växer censuren och förnekelsen i Sverige. Public service i Frankrike är idag hårt kritiserat i för att inte våga sig på de stora samhällsfrågorna med tillräcklig kraft. Allt fler röster höjs med krav på privatisering av de skattefinansierade radio- och TV-kanalerna som ses som en… Read more »

Last edited 6 months ago by Niels Henriksen
Margrethe
Margrethe
6 months ago

At danske politikere er korrupte, ja har nogen forventet andet. Men når jeg blandt andet læser “The vaccine death report” på små 50 sider, er der én ting, som jeg finder langt mere skræmmende end en samling underlødige klovne i Folketinget. Den danske lægestand. Hvor er de henne i det her? Kom ikke og fortæl mig, de ikke ved meget bedre om det her, end jeg gør. Ikke at jeg bilder mig ind, at lægeløftet ophøjer dem til at være andet end mennesker. Men de sidder saftsusme med en tongstungt ansvar for ikke at bruge deres faglighed til at skære… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
6 months ago

Svensk Sikkerhedspoliti: Säpo kom til at afsløre sig selv, rundt omstændighederne ved Lars Vilks og 2 betjentes pludselige død, ved at sylte mordsagen, det er set før, afslører at en hund begravet i disse overlagte mord!!! Vi taler om mord, at Säpo udmærket ved besked derfor forsøger dække over disse som står bag, i første omgang sylter sagen i en udredning som død og pine SKAL tage 1 år !!!! (til efter valget!!!!) Hvordan kan Säpo vide at denne sag ikke kan løses på 1 – 2 dage ? Det ved Säpo udmærket fordi mordsagen er allerede opklaret, derfor er… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 months ago

Historikern Mikael Jalving ny kolumnist på Bulletins ledarsida https://bulletin.nu/historikern-mikael-jalving-ny-kolumnist-pa-bulletins-ledarsida 28 jun 2021 04:30 Cecilia Blomberg Dansken Mikael Jalving blir ny kolumnist på Bulletins ledarsida. Han är i grunden historiker och har doktorerat i ämnet. Sin journalistiska bana inledde han på Berlingske Tidene och sedan 2009 är han verksam vid Jyllands-Posten där han har en blogg och skriver kolumner. 2012 skrev han reportageboken Absolut Sverige som ett svar på Lena Sundströms kritiska bok om Danmark, Danmark – världens lyckligaste folk. Han har också hunnit skriva två böcker om sitt privata intresse cykling – en av böckerna ihop med den tidigare danske… Read more »

Henrik Wegmann
Henrik Wegmann
6 months ago

Margrethe, du har i tidligere indlæg vist diverse statistiske oplysninger omkring dødsfald for år 2020 sammenholdt med tidligere år. Dog ingen om dødsfald fordelt på årsag. Disse oplysninger offentliggøres normalt et par uger ind i det nye år.

Men sidst jeg tjekkede for et par måneder siden, var dødsfald fordelt på dødsårsag endnu ikke frigivet. Altså langt over et år forsinket.

Måske noget, som du har lyst til at grave i?

Margrethe
Margrethe
6 months ago
Reply to  Henrik Wegmann

Vi er absolut nogle stykker der undrer os… Grunden til, jeg har fokuseret ensidigt på samlede antal dødsfald/1000 indbyggere og ikke på specifikke dødsårsager var, at vi hurtigt fandt ud af, hvor meget de forsøger at manipulere og snyde os. Som eksempel blev alt, hvad der kom ind på akutafdelinger stemplet som covidtilfælde og coviddøde, hvis bare de havde den tvivlsomme PCR test som “positiv” og så ellers havde fået hovedet revet af i et dødsstyrt på motorcyklen. Med diskussionen om, hvor vidt folk var halv, kvart eller 77 procent død af Covid19, blev alt og alle kørt rundt i… Read more »

Poul
Poul
6 months ago

Jeg har forlængst opgivet at råbe danskerne op, alle er fuldstændigt bedøvede i en grad hvor de er ligeglade med om folk dør af noget de selv har fået sprøjtet i kroppen, så længe det ikke er nogen de kender. Og at stille nogen til ansvar for det? Nej da, for det ville jo ødelægge hyggen foran fjernsynet, og de skal jo også tidligt op i morgen for at få booster-stik nummer 3 eller 4.. Det er ikke så meget det at politikerne i samarbejde med pressen ignorerer at folk dør af deres anbefalinger. Det er selvfølgelig slemt nok, men… Read more »

Poul
Poul
6 months ago
Reply to  Poul

Men jeg kan se på din twitter at dailymail nu skriver om en kendis der er ramt af det, måske er det hvad der skal til før danskerne vågner. At nogen fra den store bagedyst eller vild med dans falder om i den bedste sendetid, og deres sidste ord er “jeg havde det fint før vaccinen..” Jeg tror seriøst ikke danskerne fatter noget som helst af det før, for vi er fandeme den mest åndsfraværende samling zombier i verdenshistorien.

Arne Rud
Arne Rud
6 months ago

Det Sydvestjyske Universitet i Ribe og Esbjerg med Esbjerg Højskole som Den nødvendige Lærerhøjskole opbyggede på Forsøgsgårdens Jorde en model for et ældre- og handicapvenligt boligkvarter her til lands. Hjælpemiddelcentralen i Esbjerg ligger også bedst på hjørnet af Østergade og Sverrigsgade, tæt ved bus- rutebil- og jernbanestation, og på Tivoligrunden ved Trafikhavnen, Nordvestpassagen er jo søvejen til Japan med verdens ældste befolkning og til Kina, der forventer 300 millioner i den ældste befolkninggruppe, spørg Martin Spangsberg.

Poul
Poul
6 months ago
Reply to  Arne Rud

Steen, hvorfor tillader du dit kommentarfelt at blive omdannet til en varmestue for den lukkede afdeling på skt hans, eller hvor arne rud & co nu ellers får adgang til internettet fra? Uriasposten er også brændt fuldstændigt sammen på den måde, og det er efterhånden et kendemærke for højrefløjens blogs at selvom indholdet i den grad er værd at beskæftige sig med, så bliver det gjort fuldstændigt irrelevant i den bredere debat, da ingen normale mennesker vil associeres med disse sære eksistenser i kommentarfeltet under artiklerne. Det der point system hvor man kan give kommentarer plus/minus virker også rimeligt kontraproduktivt.… Read more »

Odd S.
Odd S.
6 months ago

Aaargh, hvorfor lukkes der så hurtigt for kommentarsporerne her på bloggen? Nu bliver det jo ‘off topic’ da jeg har en masse jeg gerne ville forklare @Andreassen i Covid-vaccine sporet. Hvordan kan det være at Covid-relaterede dødstal nærmest eksploderer i lande hvor en stor del af befolkningen er vaccineret? F-eks i UK som tydeligt er dokumenteret her. I USA ser de også en stor stigning, dokumenteret her Hvis du (Andreassen) har så meget imod at læse hvad Steen skriver og viderebringer om Covid, jamen så lad dog være med at læse snaphanen! Personangreb hører ikke til nogen steder i en… Read more »

Last edited 6 months ago by Odd S.
Sebastian
Sebastian
6 months ago
Reply to  steen

Du er måske ikke klar over at dine kommentarspor lukkes Steen? 
Jeg kan stadig kommentere dette indlæg, men ikke det forrige. Muligheden foreligger bare ikke længere. 

Margrethe
Margrethe
6 months ago

Til de, der er blevet vaccineret og nu er ved at flippe ud af angst for eventuelle bivirkninger: Forsøg at tag det roligt og lyt til, hvad kloge læger siger om at forbedre immunforsvaret. Som Dr. Zelenko, Dr.Hoffe og vores egen læger, Vibeke Manniche og Claus Hancke. Kogt lidt sammen af, hvad de siger: 1.På grund af risiko for ADE: Fortsæt med god håndhygiejne, undgå kontakt med og hold afstand til mennesker, der viser typiske tegn på smitte som hoste, nys. rødlige øjne mm. Ingen har kunne dokumentere en effekt af mundbleer over for virus. 2.Optimér immunforsvaret. med højdosis D3vitamin,… Read more »

Margrethe
Margrethe
6 months ago
Reply to  Steen

Jeg har selv undersøgt prisen for Ivermectin, selvom markedet er næsten støvsuget. Det var( selvfølgelig) urimelig dyrt. Det var ellers også, hvad jeg uden for referat ville anbefale folk, der er bange for corona. Meeen så skal man godt nok være bange, til de priser. Jeg er blevet hostet lige op i ansigtet af en coronasyg, men virus bider bare ikke på mig. Og dog. Når jeg lidt for længe har været i selskab med lidt for mange, der er vaccinerede, havde jeg længe undret mig over en “snurrende” fornemmelse i bihulerne. Et tegn på at immunforsvaret er provokeret. Jeg… Read more »

Nielsen
Nielsen
6 months ago

Whis nogen er i tvivl om hvorfra denne galskab udspringer,vil jeg opfordre til at skrue over på corbettreport dot com og finde filmen(e) Meet Bill Gates.

Arne Rud
Arne Rud
6 months ago

Uden mesterlære ingen lærlinge, og uden hjemmeundervisning ingen elever, så Unge hjems Højskole underviser forældre.

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x