27
okt
Seneste opdatering: 27/10-21 kl. 1903
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Foto Snaphanen, Hasselblad X-pan. Klik for helskærm

BILD: “Sverige er Europas farligste land”

Europas største avis BILD er chockeret over tilstandene i Sverige

Fra Schweden ist gefährlichstes Land Europas

Af: Tore Kristiansen  (Fordanskning Snaphanen)

Nu har tyskerne for alvor opdaget hvad der foregår i Sverige. Bild, Tysklands og Europas største dagsavis, kalder forholdene skræmmende, og værst i hele Europa. Det er specielt alle skyderierne som chockerer.

Tyskland har sine egne problemer med indvandring, integration og kriminalitet. Men dette blegner sammenlignet med Sverige, i hvert fald om man skal tro Bild.

Den galopperende voldssituation i Sverige blev ekstra aktualiseret gennem det brutale mord på rapperen Einár. (Accenten indikerer udtalen på “blattesvenska” som pæresvenske, øvre middelklasse Einar talte. Svensk-arabisk.) Den svenske avis Bulletin refererer til sagen i Bild:

Tysklands största dagstidning, tabloiden Bild, ger en dramatisk bild av det svenska skjutvapenvåldet när mordet på rapparen Einár uppmärksammas. ”Sverige är Europas farligaste land”, skriver tidningen.

Bulletin beretter videre om det indtryk Bild nu formidler af Sverige til millioner av tyske læsere:

Bild, som även är Europas största dagstidning sett till upplaga, beskriver mordet på 19-årige Einár som ”en del i en skrämmande statistik” och kopplar händelsen till det ökande antalet gängskjutningar.

Forvandlingen til et mareridt

Det spares virkelig ikke på konfekten, og Sverige kåres til en svært lidt smigrende førsteplads:

”Sverige är idag det farligaste landet i Europa. Det före detta nordiska föregångslandet har sedan 2005 förvandlats till en riktig mardröm”, skriver tidningen.

Det påpeges at voldsudviklingen i Sverige faktisk har en særstilling i hele Europa:

Överallt i Europa minskar antalet mord utom i Sverige, konstaterar Bild och hänvisar till den jämförande undersökningen från Brå som släpptes i maj.

I det genomsnittliga EU-landet drabbas åtta personer per miljon invånare varje år av dödligt våld. I Sverige ligger den siffran på tolv personer.

I brug af skydevåben skiller Sverige sig ekstra negativt ud, skriver avisen

Skillnaden är ännu större när det gäller dödligt våld med skjutvapen, skriver tidningen.Skillnaden EU dör i genomsnitt varje år 1,6 personer per miljon invånare av skjutvapenvåld. I Sverige är den siffran fyra, det vill säga nästan tre gånger högre.

Ifølge Bilds artikel er Sverige et specielt farlig land for de unge:

Särskilt mycket sticker Sverige ut i åldersgruppen 20 till 29 år, där de flesta EU-länder har mellan noll och fyra offer för dödligt skjutvapenvåld per miljon invånare varje år. I Sverige ligger siffran på 18.

Avisen påpeger at Sverige er  det værste land, Holland er nr. 2.

Nederländerna hamnar på en avlägsen andraplats med ”bara” sex personer som drabbas per miljon invånare, skriver tidningen.

Bild forsøger at se fremad, og undres over hvilken fremtid som venter en nation som Sverige:

”Det är uppenbart att det inte kan fortsätta så här. Allt fler svenskar är rädda för sina liv eftersom oskyldiga förbipasserande allt oftare faller offer för krigande gäng”, skriver Bild.

Fra BILD, Document og  Bulletin Tysk tidning: Sverige är Europas farligaste land

TV 2 DK: Et Sverige i sammenbrud

Man husker måske svenske politikere og journalister i årene 2001 til 2011 (Hvor Thorning blev valgt). Jeg kaldte det “dagens Danmarks-punk. En evig kannonade mod mit “racistiske” fædreland. Også på det punkt, tog de fuldstændig fejl, og jeg vidste med sikkerhed, denne dag ville komme. Dog ikke så hurtigt, som den har gjort:

På mange måder er der tale om den omvendte verden, forklarer politisk kommentator Hans Engell, der i mange år har fulgt svensk politik tæt.

Han fortæller, at Sverige længe var et land, som vi i Danmark så op til som et moderne og rigt land, som var præget af stor politisk stabilitet. Men i dag er noget helt forandret.

– Jeg oplever i høj grad et svensk folkehjem, som er under en eller anden form for sammenbrud, siger Hans Engell. En mørk skygge ligger over Sverige, og de kigger mod Danmark for at finde svar.

Hvis Hans Engel i mange år havde fulgt svensk politik tæt”, ville han nok også vide, “hvilken form for sammenbrud” Sverige er  under. Spyt ud, Engell!

3.7 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
1 year ago

“De kigger mod Danmark for at finde svar”
Lad vær med det. Danskerne gider ikke engang kigge til Sverige for at se, hvordan vi selv ender, med den nuværende kurs. Og intet vælgermæssigt skred i sigte. Kig i stedet til Ungarn og Polen.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Sverige ved at overhale både Danmark og Norge indenom, islamisk ondskab kulminerer nu i disse dage islam ligefrem hærger Sverige, mord og lig i gaderne, over 40 døde i skydninger alene iår, 117 døde af skud siden 2018 !!! Venstrefløjen og den islamiske terror har kronede dage i Sverige, der hersker der totalt anarki og kaos, men islam deres dage er talte, vinden er vendt og det 180 grader for Sveriges vedkommende, livet bliver et Helvede på jord for det svenske folk helt frem til valget september 2022, frit frem at fornedre at ydmyge, fattigpensionærer og over 1000 syge ældre… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Steen

Nu i ugen i Sverige kom sandheden frem, de der disse sidste 50 år har kaldt os for rasister, også det der er langt værre, nu i ugen har de ændret standpunkt, at Steen vi er end ikke rasister, det er vi ikke, det har vi aldrig nogensinde været! Ifølge Elisabeth Svantesson var det bare noget de sagde, fordi alle andre sagde helt det samme, de fulgte trop Elisabeth Svantesson indrømmer nu at kun noget hun sagde, helt uden at mene hvad hun sagde, hun mente det stik modsatte, men så gik der 50 år med det, og på den… Read more »

Last edited 1 year ago by Jan Ulrik Friis
Poul
Poul
1 year ago

Off-topic da kommentarfeltet er lukket i de tidligere opslag: I usa er deres sundhedsmyndigheder nu nået til at anbefale booster-stik nummer 4, ifølge tim cast på youtube. Glæd jer… Paul joseph watson viste også en interessant video med statistik der viser at lande med og uden mundbindskrav har præcis samme stigning i tilfælde, hvilket man jo så skulle tro ville få nogen til at konkludere at det ikke gør den store forskel. Men det mest interessante var næsten slutningen af den, hvor han viser klip fra en masse nyhedskanaler i usa, som allesammen starter deres program med introen “this show… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Poul

Og sveriges problemer kan jeg stadig ikke tage seriøst før de begynder at stemme for at stoppe det.

De har valgt at dø, helt bogstaveligt.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Selv det ellers så frelste og lalleliberale TV2 begynder nu at nærme sig virkelighedens verden, når de rapporterer om den meget alvorlige situation ovre i stakkels Sverige. Det var som om, der lige pludselig blev åbnet for alle sluser i går aftes, hvor man førhen kun har set antydninger og vage gisninger om årsagerne og de kriminelle klaners baggrund. https://nyheder.tv2.dk/udland/2021-10-26-en-moerk-skygge-ligger-over-sverige-og-de-kigger-mod-danmark-for-at-finde-svar ( incl. diverse videoklip – vi må se, om en video af hele dette markante indslag i TV2-nyhederne dukker op 😉 ) En mørk skygge ligger over Sverige, og de kigger mod Danmark for at finde svar 26. okt. 2021,… Read more »

Last edited 1 year ago by Niels Henriksen
Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Hele programmet var på TV2 News ( i magasinet Verden Ifølge News ) –
og så med korte uddrag i TV2 Nyhederne.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Kan ses på TV2-Play, hvis man har adgang til det.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Tysk media: Sverige är Europas farligaste land –
TV4 försöker krishantera

16.898 visninger · for 11 timer siden

https://m.youtube.com/watch?v=18BYBqXxNHQ

Per Johansson
Per Johansson
1 year ago

Svenska politiker har en agenda som inte överensstämmer med vad det svenska folket vill…

john M
john M
1 year ago

Derfor er islam ikke fredens religion : Del 1 – Taqiya på YT

john M
john M
1 year ago

nemlig

john M
john M
1 year ago

bliver anti muslimer og frafaldne muslimer slettet på denne blog ?

john M
john M
1 year ago

Musse fra KOLDING podcast frafalden. !
https://www.youtube.com/watch?v=H5ahzFj6R08

john M
john M
1 year ago

nemlig igen tech forhindrer og censurerer , KOLDING ! – we will never surrender !

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Arne: En kommentar pr indlæg. OK?

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago
Reply to  Arne Rud

Der har været 4.800 fagblade uden medlemsdebat her til lands?

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago
Reply to  Arne Rud

Hundekunster.

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x