27
okt
Seneste opdatering: 27/10-21 kl. 0453
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Oslo har haft ti skyderier de sidste otte uger. Desuden er voldtægter steget med 55 procent og voldtægtsforsøg med 83 procent.

På mange måder kan man sammenligne norsk indvandring med dansk, i art og i antal. Dette vil naturligvis sige, at Norge og Damnark blot står i kø til at få svenske tilstande på et tidspunkt. Ikke snart, men uvægerligt. Politikernes forræderi er allerede til stede latent. Efterkommerne burde se hvad der er serveret for dem, men de gør det i meget ringe grad.

Det bliver en overraskelse for den mest forkælede generation i Danmarkshistorien. Krigen vender altid tilbage. Hvis man definerer den som alt over 1000 døde, har der været fred i otte procents af menneskehedens historie de sidste to tusind år. Fred er det unormale. Europa har endnu engang inviteret krigen. Ikke så snart var vi på to tre generationers afstand af Anden Verdenskrig, før utopistiske, inkompetente politikere og befolkninger installerede den næste tragedie. Selv de såkaldte “borgerlige.” Doc-TV

Prof. Arnstberg: Kan staten opretholde voldsmonopolet?

Svaret er selvfølgelig “nej”, eftersom den svenske stat mistede det for cirka 20 år siden (at dømme efter anonyme politibetjente.) Det eneste der er sket siden er, at den mister det mere og mere. Viljen til at tage det tilbage, har ikke været tilstede. Man ved, det vil kræve krigslignende tilstande med militære indsatser i mange områder, og at det vil meføre hundredevis af døde. Det tør poitikerne ikke, så hellere lade det fortsætte med at vokse.

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Arne Rud
Arne Rud
6 months ago

Her til lands vælger Søens Folk jo de mest bøvlede ind, før de pløjer, rejser og sejler, det er lærerigt, men Viggo Kampmann og Julius Bomholt, der badede i Knudedybet, besluttede, at kunstnere skulle være er nyt præsteskab, så der kom gris på gaflen i det DR, der har de største højtalere og skoleradio på katedret i folkeskolen uden morgensang.

Marina
Marina
6 months ago
Reply to  Arne Rud

Forleden udtalte Dennis Nørmark i et interview, at før i tiden kunne kunstnere sagtens have et job ved siden af. Men det var i Berlingske.

Du fik et point af mig ikke mindst pga. det med morgensangen, og teknikken ville, at det talte for to. 😉 Men lader det sig overhovedet gøre at blive enige om sangene?

Marina
Marina
6 months ago

Jeg har længe undret mig over, at fredelige tilstande altid regnes for det normale.

Pladen er fuld
Pladen er fuld
6 months ago
Reply to  Steen

Hej Steen – Egentligt, er jeg enig med Hans Rudstad i stort set alt hvad han skriver og siger, men har du oplevet censuren på document. no og resett. no? Jeg har selv været en debatør på begge medier og har oplevet den massive censur. Lige nu er der et stort opgør på resett. Redaktøren Lurås, indrømmer direkte, at han ringer til document og får kritik af hans censur selettet på document`s forum – altså en koordineret indsats om at lukke munden på kritikere. Jeg har set dig på document flere gange og du har sagt, at du er en… Read more »

Marina
Marina
6 months ago
Reply to  Pladen er fuld

Document har altid haft ry for at censurere. Jeg kender flere, der har skrevet der og holdt op med det, fordi de fandt sig dårligt behandlet. Sommetider helt urimeligt småborgerligt. Hans Rustad må drive sin blog, som han synes, men rokker den overhovedet ved noget,, er den andet end et sted, hvor der surmules, og nogen fører sig frem og bliver kendte på det? Man kan godt få en fornemmelse af, at Rustad er gode venner med jødiske investorer i Nordamerika, og at han misbruger sin aktiemajoritet til at tilgodese deres interesser. Asle Toje, som jeg skrev om ovenfor, har… Read more »

Marina
Marina
6 months ago
Reply to  Steen

Jeg er totalskadet fra første færd og er næppe den rette til at dømme. Stamtavlen siger Svend Tveskæg, Svend Estridsen, Valdemar Sejr og en af Harold Godwinsons døtre med Edith Svanehals, der blev gift med rus-fyrsten i Kiev, på hele tre bedsteforældres side, og vi må være en masse nulevende efterkommere. En i Irland bosiddende dansk forfatter skrev en gang, at danskerne er et krigerfolk, de ved det blot ikke. Det har jeg hørt flere tage til sig. Den i Norge kendte nordmand Asle Toje har lavet en udsendelse for NKR om slaget ved Stamford Bridge, hvor Harold Godwinson lammetævede… Read more »

Pladen er fuld
Pladen er fuld
6 months ago
Reply to  Steen

Slettede du lige min kommentar?

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x