29
okt
Seneste opdatering: 31/10-21 kl. 0158
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Kampen om gaderne – skyderier i stedet for Bullerby”

To dage inden BILD’ s Sverigeartikel udgave socialdemokratisk orienterede Spiegel TV – Tysklands og Europas stĂžrste ugemagasin med et oplag pĂ„ 700.000 – denne Sverige-kommentar. Den skal med i samme omgang mens medier og politikeres “Sverigebillede” stadig er Ăžmt. Spiegel har i august haft et stort Sverigetema.

5 3 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Klodshans
Klodshans
2 years ago

Der er folk herinde, der taler om at at lĂžsningen er NB eller/og asylvurdering i Afrika. Bliver i ikke klogere! Asylvurdering i Afrika, hvordan hjĂŠlper det pĂ„ alle de gedekneppere som laver lort i den i DK, og mange af dem har dansk pas, og dem der ikke har, sendes heller ikke ud. NB siger folk skal kunne forsĂžrge sig selv, og hvis de begĂ„r kriminalitet skal de sendes ud! Sikke en gang varm luft, skal vi vente pĂ„ at lille Rikke pĂ„ 13 Ă„r bliver gruppevoldtaget af 5 gedekneppere fĂžr vi reagerer. NB er ikke mere vĂŠrd end de… Read more »

Den NervĂžse
Den NervĂžse
2 years ago

Sverige’s sammenbrud er i fuld gang, landet stĂ„r ikke til at rede. Det eneste vi kan gĂžre er at vĂŠrge os mod at problemerne ĂždelĂŠgger os ogsĂ„! Der er vel ikke andre muligheder end en hĂ„rd grĂŠnse mod Sverige og desvĂŠrre efterhĂ„nden ogsĂ„ mod bĂ„de Norge og Tyskland. Vi ser allerede nu banderne overtage bydele i de stĂžrre byer, derfra er der ikke langt til at overtage hele byer og i det hele taget landet. De har opsat vejspĂŠrringer for at kontrollerer hvem der kommer ud og ind i “deres omrĂ„der” og myndighederne har hverken evner eller vilje til at… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Nu er selv det ellers sĂ„ virkelighedsfjerne SVT begyndt at omtale islamistiske ekstremisters og terrorbevĂŠgelsers lyssky aktiviteter i Sverige og at give taletid til en virkelig ekspert, som har forsĂžgt at advare de svenske myndigheder i Ă„revis. Han siger endda tingene helt uden omsvĂžb, som man jo ellers ikke er sĂ„ vant til i Sverige – og da slet ikke pĂ„ SVT. Terrorforskaren: Extremisterna rekryterar öppet utan motstĂ„nd – en katastrof UPPDATERAD 11 MAJ 2021 https://www.svt.se/nyheter/inrikes/terrorforskaren-extremisterna-rekryterar-oppet-utan-motstand-en-katastrof Terrorforskaren: Extremisterna rekryterar öppet utan motstĂ„nd – en katastrof UPPDATERAD 11 MAJ 2021PUBLICERAD 11 MAJ 2021 IS kalifat har fallit. Men hotet frĂ„n islamismen… Read more »

Last edited 2 years ago by Niels Henriksen
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Viser sig at immigranterne til Sverige er blevet snydt sĂ„ det driver, USA betaler hver lykkeridder ved ankomst US Dollars: 450.000.- pr. person, det er langt mere end Sverige kan og vil betale. Klart muhamedanerne mĂ„ fĂžle sig snydt, utilfredse, ikke finder sig i det, snydt og bedraget pĂ„ denne mĂ„de med hĂ„nden langt nede i kagedĂ„sen, eneste rigtige at i protest forlade lande som Sverige og Danmark, lande der end ikke vĂŠrdsĂŠtter dem. Follow the money, USA & Onkel Joe modtager islamisk immigration med Ă„bne arme, tid at indrĂžmme Onkel Joe vandt, Onkel Joe kan og vil betale langt… Read more »

Last edited 2 years ago by Jan Ulrik Friis
Jari Norvanto
Jari Norvanto
2 years ago

Det dĂ€r med multikulti medelst massinvandring frĂ„n MENA och bortom var kanske ingen pangsuccĂ©? Har vi varit naiva? MĂ„ste vi ‘bli bĂ€ttre pĂ„ integrationen’? Kanske Ă€r inte den kritiska massan nĂ„dd, utan mer massinvandring, islamisering och klanifiering kan fĂ„ bitarna att falla pĂ„ plats?

johm M
johm M
2 years ago

Erdogan ! langt farligere end HITLER , beskyttet af USA ……………………..

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Ny mĂ€tning: SD största parti – S pĂ„ tredje plats [!!!]
Publicerad 31 oktober 2021 kl 18.40

https://www.friatider.se/ny-matning-sd-storsta-parti-s-pa-tredje-plats

© News Øresund/Bengt Nyman

INRIKES. Sverigedemokraterna blir största parti i den senaste opinionsmĂ€tningen frĂ„n Sentio. DĂ€refter kommer Moderaterna – medan Socialdemokraterna fĂ„r nöja sig med en tredjeplats, rapporterar Nyheter Idag.

SD har ökat med 2,2 procentenheter till 23,9 procent sedan den förra Sentio-mÀtningen hamnar dÀrmed pÄ första plats bland partierna.

M stÄr Ä sin sida stilla pÄ 22,7 procent.

DÀremot har S tappat 3,3 procentenheter och landat pÄ endast 21,1 procent i den nya undersökningen frÄn Sentio.

Last edited 2 years ago by Niels Henriksen
johm M
johm M
2 years ago

Steen opvokset i KBH. med SV1 SV2 SV3 – mig sĂžnderjyde opvokset med ARD NDF ZDF og DR1.
Tyskland er LANGT vĂŠrre stillet end jeres elskede Sverige
.https://www.youtube.com/results?search_query=arabishe+grobfamilien+
hundredvis af doko

john M
john M
2 years ago
Reply to  Steen

Steen bka.de Polizeibilanz fĂŒr Januar bis MĂ€rz: BKA-Bericht: Fast 64.000 Straftaten durch Zuwanderer in nur drei Monaten PÅ 1 Ă„r , 400.000 overtrĂŠdelser af den sorte horde , men vi lever i en tid med ” TOTAL ISLAMIZERING” ALLE skal censures ! – ISLAM skal overtage europa . ALLE politikkere er kĂžbt og betalt , vi se til bold i qatar – som er er en terror stat , som har smidt penge efter IS . osv. osv. osv. – HVEM STÅR BAG TERROR i Syrien , Libyen, Irak , osv. osv. USA ISRAEL SAUDI !! det er satans horde.… Read more »

Last edited 2 years ago by john M
john M
john M
2 years ago
Reply to  Steen

USA SAUDI ISRAEL !
penge – olie – vĂ„ben- – Nu har de undveget i Ă„rtier , men de er nu pĂ„ en blind vej , som kommer til at koste os alle. Held og lykke”

Last edited 2 years ago by john M
johm M
johm M
2 years ago

ERDOGAN en kriminel 1000 rum LANGT farligere end Hitler !!! , med USA blÄ stempling , som I ja DIG amerikanske lover eller liberatÊr, laver seriÞse problemer for dig
KUN USA kan have slettet hans telefon samtale med hans andre kriminelle.
USA og tyrkiet. historie , den tager vi imorgen
https://www.maz-online.de/Nachrichten/Politik/Erdogan-Angebliche-Telefon-Mitschnitte-sind-Verschwoerung
pÄ magisk vis forsvinder
https://www.focus.de/digital/internet/youtube-unblocker-youtube-und-opsound-so-hoeren-im-internet-trotz-gema-sperre-was-sie-wollen_id_5023706.html
https://stockholmcf.org/erdogans-henchman-kulunk-allegedly-gives-order-to-erdoganist-thugs-to-punish-germanys-bohmermann/

Andreassen
Andreassen
2 years ago

Som Den NervĂžse forudser jeg, at grĂŠnserne mĂ„ styrkes og ikke alene mod syd. Det bliver en sorg at slĂŠkke pĂ„ det nordiske samarbejde, for det mĂ„ ogsĂ„ til. Apropos Norden. Forleden var jeg i fĂŠrd med at lĂŠse en kommentar, der pludselig forsvandt, skĂžnt den kun kunne glĂŠde en dansker og gĂžre ultranationale nordmĂŠnd sure. Man kunne nĂŠsten fĂ„ det indtryk, at der var norsk censur. Rigtigt surt og ligefrem sĂžrgeligt vsr det at opleve Snaphanens indslag om hĂŠdersmanden Lars Vilks, og jeg vĂŠlger at tro, at det lave niveau skyldes Steens alvorlige sygdom. Kom derfor gerne igen pĂ„… Read more »

Andreassen
Andreassen
2 years ago
Reply to  Andreassen

OK. Jeg har forstĂ„et. Folk finder Snaphanens dĂŠkning af Lars Vilks i orden og ved intet om kunst. Jeg nĂžjes derfor med at rette min stavefejl og skrive Jan Vermeer van Delft og ellers henvise til google, hvis nogen mod forventning skulle interessere sig for andet end muslimer. Jeg ser, at Rasmus Paludan ovenpĂ„ pĂŠdofilbeskyldningerne har giftet sig med en person med en makaber smag. og at det er forbigĂ„et kommentatorer her pĂ„ siden, at han for altid har spilt sine muligheder for at blive politiker med indflydelse. ForhĂ„bentlig fĂ„r vi snart et valg, sĂ„ at vi slipper for at… Read more »

Andreassen
Andreassen
2 years ago
Reply to  Andreassen

spildt

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x