29
okt
Seneste opdatering: 31/10-21 kl. 0158
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Kampen om gaderne – skyderier i stedet for Bullerby”

To dage inden BILD’ s Sverigeartikel udgave socialdemokratisk orienterede Spiegel TV – Tysklands og Europas største ugemagasin med et oplag på 700.000 – denne Sverige-kommentar. Den skal med i samme omgang mens medier og politikeres “Sverigebillede” stadig er ømt. Spiegel har i august haft et stort Sverigetema.

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Klodshans
Klodshans
6 months ago

Der er folk herinde, der taler om at at løsningen er NB eller/og asylvurdering i Afrika. Bliver i ikke klogere! Asylvurdering i Afrika, hvordan hjælper det på alle de gedekneppere som laver lort i den i DK, og mange af dem har dansk pas, og dem der ikke har, sendes heller ikke ud. NB siger folk skal kunne forsørge sig selv, og hvis de begår kriminalitet skal de sendes ud! Sikke en gang varm luft, skal vi vente på at lille Rikke på 13 år bliver gruppevoldtaget af 5 gedekneppere før vi reagerer. NB er ikke mere værd end de… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
6 months ago

Sverige’s sammenbrud er i fuld gang, landet står ikke til at rede. Det eneste vi kan gøre er at værge os mod at problemerne ødelægger os også! Der er vel ikke andre muligheder end en hård grænse mod Sverige og desværre efterhånden også mod både Norge og Tyskland. Vi ser allerede nu banderne overtage bydele i de større byer, derfra er der ikke langt til at overtage hele byer og i det hele taget landet. De har opsat vejspærringer for at kontrollerer hvem der kommer ud og ind i “deres områder” og myndighederne har hverken evner eller vilje til at… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 months ago

Nu er selv det ellers så virkelighedsfjerne SVT begyndt at omtale islamistiske ekstremisters og terrorbevægelsers lyssky aktiviteter i Sverige og at give taletid til en virkelig ekspert, som har forsøgt at advare de svenske myndigheder i årevis. Han siger endda tingene helt uden omsvøb, som man jo ellers ikke er så vant til i Sverige – og da slet ikke på SVT. Terrorforskaren: Extremisterna rekryterar öppet utan motstånd – en katastrof UPPDATERAD 11 MAJ 2021 https://www.svt.se/nyheter/inrikes/terrorforskaren-extremisterna-rekryterar-oppet-utan-motstand-en-katastrof Terrorforskaren: Extremisterna rekryterar öppet utan motstånd – en katastrof UPPDATERAD 11 MAJ 2021PUBLICERAD 11 MAJ 2021 IS kalifat har fallit. Men hotet från islamismen… Read more »

Last edited 6 months ago by Niels Henriksen
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
6 months ago

Viser sig at immigranterne til Sverige er blevet snydt så det driver, USA betaler hver lykkeridder ved ankomst US Dollars: 450.000.- pr. person, det er langt mere end Sverige kan og vil betale. Klart muhamedanerne må føle sig snydt, utilfredse, ikke finder sig i det, snydt og bedraget på denne måde med hånden langt nede i kagedåsen, eneste rigtige at i protest forlade lande som Sverige og Danmark, lande der end ikke værdsætter dem. Follow the money, USA & Onkel Joe modtager islamisk immigration med åbne arme, tid at indrømme Onkel Joe vandt, Onkel Joe kan og vil betale langt… Read more »

Last edited 6 months ago by Jan Ulrik Friis
Jari Norvanto
Jari Norvanto
6 months ago

Det där med multikulti medelst massinvandring från MENA och bortom var kanske ingen pangsuccé? Har vi varit naiva? Måste vi ‘bli bättre på integrationen’? Kanske är inte den kritiska massan nådd, utan mer massinvandring, islamisering och klanifiering kan få bitarna att falla på plats?

johm M
johm M
6 months ago

Erdogan ! langt farligere end HITLER , beskyttet af USA ……………………..

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 months ago

Ny mätning: SD största parti – S på tredje plats [!!!]
Publicerad 31 oktober 2021 kl 18.40

https://www.friatider.se/ny-matning-sd-storsta-parti-s-pa-tredje-plats

© News Øresund/Bengt Nyman

INRIKES. Sverigedemokraterna blir största parti i den senaste opinionsmätningen från Sentio. Därefter kommer Moderaterna – medan Socialdemokraterna får nöja sig med en tredjeplats, rapporterar Nyheter Idag.

SD har ökat med 2,2 procentenheter till 23,9 procent sedan den förra Sentio-mätningen hamnar därmed på första plats bland partierna.

M står å sin sida stilla på 22,7 procent.

Däremot har S tappat 3,3 procentenheter och landat på endast 21,1 procent i den nya undersökningen från Sentio.

Last edited 6 months ago by Niels Henriksen
johm M
johm M
6 months ago

Steen opvokset i KBH. med SV1 SV2 SV3 – mig sønderjyde opvokset med ARD NDF ZDF og DR1.
Tyskland er LANGT værre stillet end jeres elskede Sverige
.https://www.youtube.com/results?search_query=arabishe+grobfamilien+
hundredvis af doko

john M
john M
6 months ago
Reply to  Steen

Steen bka.de Polizeibilanz für Januar bis März: BKA-Bericht: Fast 64.000 Straftaten durch Zuwanderer in nur drei Monaten PÅ 1 år , 400.000 overtrædelser af den sorte horde , men vi lever i en tid med ” TOTAL ISLAMIZERING” ALLE skal censures ! – ISLAM skal overtage europa . ALLE politikkere er købt og betalt , vi se til bold i qatar – som er er en terror stat , som har smidt penge efter IS . osv. osv. osv. – HVEM STÅR BAG TERROR i Syrien , Libyen, Irak , osv. osv. USA ISRAEL SAUDI !! det er satans horde.… Read more »

Last edited 6 months ago by john M
john M
john M
6 months ago
Reply to  Steen

USA SAUDI ISRAEL !
penge – olie – våben- – Nu har de undveget i årtier , men de er nu på en blind vej , som kommer til at koste os alle. Held og lykke”

Last edited 6 months ago by john M
johm M
johm M
6 months ago

ERDOGAN en kriminel 1000 rum LANGT farligere end Hitler !!! , med USA blå stempling , som I ja DIG amerikanske lover eller liberatær, laver seriøse problemer for dig
KUN USA kan have slettet hans telefon samtale med hans andre kriminelle.
USA og tyrkiet. historie , den tager vi imorgen
https://www.maz-online.de/Nachrichten/Politik/Erdogan-Angebliche-Telefon-Mitschnitte-sind-Verschwoerung
på magisk vis forsvinder
https://www.focus.de/digital/internet/youtube-unblocker-youtube-und-opsound-so-hoeren-im-internet-trotz-gema-sperre-was-sie-wollen_id_5023706.html
https://stockholmcf.org/erdogans-henchman-kulunk-allegedly-gives-order-to-erdoganist-thugs-to-punish-germanys-bohmermann/

Andreassen
Andreassen
6 months ago

Som Den Nervøse forudser jeg, at grænserne må styrkes og ikke alene mod syd. Det bliver en sorg at slække på det nordiske samarbejde, for det må også til. Apropos Norden. Forleden var jeg i færd med at læse en kommentar, der pludselig forsvandt, skønt den kun kunne glæde en dansker og gøre ultranationale nordmænd sure. Man kunne næsten få det indtryk, at der var norsk censur. Rigtigt surt og ligefrem sørgeligt vsr det at opleve Snaphanens indslag om hædersmanden Lars Vilks, og jeg vælger at tro, at det lave niveau skyldes Steens alvorlige sygdom. Kom derfor gerne igen på… Read more »

Andreassen
Andreassen
6 months ago
Reply to  Andreassen

OK. Jeg har forstået. Folk finder Snaphanens dækning af Lars Vilks i orden og ved intet om kunst. Jeg nøjes derfor med at rette min stavefejl og skrive Jan Vermeer van Delft og ellers henvise til google, hvis nogen mod forventning skulle interessere sig for andet end muslimer. Jeg ser, at Rasmus Paludan ovenpå pædofilbeskyldningerne har giftet sig med en person med en makaber smag. og at det er forbigået kommentatorer her på siden, at han for altid har spilt sine muligheder for at blive politiker med indflydelse. Forhåbentlig får vi snart et valg, så at vi slipper for at… Read more »

Andreassen
Andreassen
6 months ago
Reply to  Andreassen

spildt

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x