1
nov
Seneste opdatering: 3/11-21 kl. 1203
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

© Snaphanen.dk, klik for helskærm

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peer Pedersen
Peer Pedersen
6 months ago

Det er jo min gamle baghave, jeg er fra Kgs. Lyngby og har boet i Taarbæk.
Fine billeder Steen.

Arne Rud
Arne Rud
6 months ago

Uden mesterlære ingen lærlinge, så Es-bjerg Højskole i Ribe Stift er velegnet som Den nødvendige Lærerhøjskole, der underviser mesterlærere i “Kunsten at undervise”: Læs bogen af Gilbert Highet, videnskabelig grad i Glasgow 1929, studier i filosofi og oldtidens historie indtil 1937 ved Oxford Universitet og Professor ved Columbia University, New York 1938, der udgav “Kunsten at undervise” marts 1950 til gavn for skoler og integration i New York, hvor Tv i dag er velegnet som It-kiosk, der underviser spejdere og Boys Brigade i brug af computere, iPad og tlf. som hjemmehjælpere og bydrenge, kassedamer og kassemænd.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 months ago

Svenskerne har fået nok: Det indvandringskritiske parti, SD, stormer frem i ny måling – S går tilbage november 2, 2021 https://denkorteavis.dk/2021/nu-det-indvandringskritiske-sd-sverigedemokraterne-stormer-frem-i-ny-maaling-s-i-dybe-vanskeligheder-s-gar-tilbage/ Alle politiske partier og medier har med alle midler forsøgt at kvæle det indvandringskritiske parti Sverigedemokraterna (SD). Men svenskerne har fået nok af masseindvandring. I en ny opsigtsvækkende måling er Sverigedemokrarterne Sveriges største parti. Nummer to er det store borgerlige parti, Moderaterne Og først på tredjepladsen kommer Socialdemokraterne. Det viser en ny måling fra Sentio, offentliggjort i Nyheteridag. … Svenskerne reagerer tilsyneladende på den forfærdelige udvikling, der er sket under skiftende regeringer de sidste mange år. Sverige ødelagt Sverige… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 months ago

Sentio: MP ut ur riksdagen och SD blir största parti

https://youtu.be/Z6UeGeBZc9w

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x