3
nov
Seneste opdatering: 3/11-21 kl. 0831
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!Tyske MEP for AFD Christine Anderson på et møde i “parlamentet” om vaccine og vaccinepas.

Vaccinepasset er et kinesisk, socialt pointsystem. “Falske nyheder” om vaccine kan blive strafbare med fængsel op til to år i England.

Under a newly proposed law, dubbed the “Online Safety Bill,” which is described as the “flagship legislation to combat abuse and hatred on the internet,” British citizens who create “knowingly false communication” could face up to two years in prison.

As previously detailed, a draft of the bill showed that social media companies and search engines will be required to remove “harmful content” that has “a significant adverse … psychological impact on an adult of ordinary sensibilities.”

The bill, if passed, would create a two-tiered system in which journalists are afforded speech rights unavailable to anyone else who uses the Internet. The bill includes protections for journalistic content as well as “content of democratic importance,” effectively allowing the British government to regulate the work of journalists. British citizens could soon face prison sentences for sharing “false information” about vaccines

Se også den bevægende tale af triatleten Suzanna Newell i rullestol efter vaccine og Indian Television Exposes How Pfizer Bullies and Blackmails Countries for COVID Shots – “Desperate Countries force to Make Humiliating Concessions” (VIDEO)

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
6 months ago

Selvom jeg har udviklet et stadig mere markant, lilla udslæt bare ved tanken om danskerne, som de er flest, er deres vage eftergivende slavesind måske et globalt problem med menneskeheden. Noget kunne tyde på det, når selv en repræsentant for de frihedselskende amerikaner kommer med samme karakteristik af masserne. Hun taler meget om gud. Det gør amerikanere. Men hun har fat i noget:

https://www.youtube.com/watch?v=2zk5uDYIyDU

Nielsen
Nielsen
6 months ago
Reply to  steen

Det var mildest talt hjerteskærende at se de Ron Johnson høringer. Vi lever sandelig i spændende tider. Mercola dot com har også et væld af dokumentation.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
6 months ago

Folkevalgte kan skylde skylden på sig selv, håndlangere af medicinalindustrien af økonomiske interesser, sådant og sådanne kan end ikke forsvares! “Vaccinen” er kun et affaldsprodukt, underlødig men ganske velegnet som rottegift, ingen rigtig vaccine men direkte dødelig, aldrig testet, ud over den test der foreligger hvor alle forsøgsdyr døde! Klart det går af H’ til når så stor en andel af befolkningen tror løgnen, blinde for den død den elendighed der følger “vaccinen”. Fortalerne for og Helsemyndigheden frit for at selv tage “vaccinen”, så kan vi andre iagttage effekten, men helt unødvendigt for effekten kender vi allerede, en degenerering en… Read more »

Last edited 6 months ago by Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
6 months ago
Reply to  steen

Pfizer handler ikke om sundhed, tværtimod om degenerering og tidlig død, det har aldrig handlet om vores helbred vores sundhed, det har altid handlet om penge som Pfizer sætter over liv, som en glad Bill Gates sagde: “bedste investering jeg nogensinde har gjort ” !

Lande der politikere i korruption har skrevet under på Pfizers kontrakt, kun at købe hjem hvad de har lovet at købe ifølge kontrakten, ellers destruere alt fra Pfizer som værende helt og aldeles værdiløst, afslutte kontrakten for ikke at miste alt, lære af dette at aldrig mere Pfizer.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
6 months ago
Reply to  Steen

Ja giv regeringen en 3.dosis med Pfizer, lad dem smage på deres egen “medicin”!!!

Men nej vi er ikke onde, bare regeringen ville forsvinde ud i blå luft, i det mindste lade rigtige eksperter komme til, de der endnu ikke er købt og betalt af medicinalindustrien, nu det gælder hele befolkningens helse, som i disse dage styrtdykker!

Som du selv er inde på at frigive Ivermectin og Hydroxychloroquin, jeg er helt enig at så lidt skal der til at igen effektivt behandle at forebygge covid, bandlyse “vaccinen”, frigiv Ivermectin og Hydroxychloroquin. 

john M
john M
6 months ago

Er der LANGT vigtigere, i verden end en ikke eksisterende virus og fjolser fra USA ?
nemlig EU migrations pakt. ISLAM er farligere end ALT, andet for europa og endda menneskeheden.
læg mærke til, at ingen politikere snakker om migrations pakten , ej slet at nævne marokko døds pakten (lars løkke ) . Det er kun Pernille Weiss fra Konservative , der åbent har nævnt , “bare rolig det er kun 200 millioner” fra afrika
WIer shaffen dass, som Merkel LIGE NU og i sidste minnut , trækker tilbage !https://ec.europa.eu/info/strategy/priorities-2019-2024/promoting-our-european-way-life/new-pact-migration-and-asylum_en
FOCUS
l

Last edited 6 months ago by john M
Niielsen
Niielsen
6 months ago

Så hende i uddrag i går på Liberty Report. Endelig nogen der kan tage bladet fra munden i nEUropa,nu da Nigel Farage ikke længere er der til at give socialisterne ærgerlige udtryk i ansigterne. Og Paul Joseph Watson kan englænderne være stolte af.

Arne Rud
Arne Rud
6 months ago

Børnenes Statsminister har journaliseret de skolepsykologiske rapporter til gavn for familielæge, psykiatri og trafiksikkerhed.

Arne Rud
Arne Rud
6 months ago
Reply to  Arne Rud

Rygraden i den offentlige forvaltning er journalisering.

john M
john M
6 months ago

slet du videre . EU er 1 til 1 EUSSR 1til 1 på papir p.t. men lige om lidt . IDIOTER .- slet du videre admin. ingen EU fakta skal forstyre jer convid -19 mental idioter

Nielsen
Nielsen
6 months ago

Hele Ron Johnson høringen i fuld længde 3t 17m 40s kan ses på thehighwire.com

Arne Rud
Arne Rud
6 months ago

Der er ingen sommerlejre med morgensang hos DUI-LEG og VIRKE, kun tummel i brandskum og Headspace.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x