4
nov
Seneste opdatering: 4/11-21 kl. 0920
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Freedom is just another word for nothing left to lose”

I delstaten Victoria i Australien inddrager premierminister Dan Andrews nu arbejdsløshedsunderstøttelse og lukker bankkonti for uvaccinerede. Videoen beskriver de følger, dette vil få bla. i form af hjemløshed og selvmord. Andrews siger:

“There is going to be a vaccinated economy, and you get to participate in that if you are vaccinated,” Andrews said. “We’re going to move to a situation where, to protect the health system, we are going to lock out people who are not vaccinated and can be.If you’re making the choice not to get vaccinated, then you’re making the wrong choice.”The Unvaccinated Are Now Reportedly Getting Their Bank Aaccounts Shut Down And Unemployment Checks Stopped In Victoria Australia.(se video)

Europarådet stopper kampagne for hijab til 430.000 euro.

UNDER PRESSURE, COUNCIL OF EUROPE WITHDRAWS HIJAB CAMPAIGN

Det muslimske broderskab bag kampagne

Også i Tyskland har kampagnen vakt furore. Her er det en af avisen Frankfurter Allgemeine Zeitungs korrespondenter, der på Twitter skriver, »at Europarådet har vist en skrue løs«, når det kan køre en kampagne for »islamistiske tørklæder«.

De blev bragt i en kampagne på Twitter som led af et fælles antidiskriminationsprojekt udarbejdet af Europarådet – en international menneskerettighedsorganisation med 47 lande som medlemmer.

EU og Europarådet har som sådan ikke noget med hinanden at gøre. Bortset fra at EU er med til at finansiere Europarådet. Programmet bag kampagnen har for eksempel fået 430.000 euro.

Det franske nyhedsmagasin Marianne har undersøgt, hvem der har været med i arbejdsgruppen, som mødtes virtuelt 27. og 28. september.Europarådet siger ifølge Marianne, at der var tale om repræsentanter for civilsamfundet. Men magasinet slår fast, at gruppen i hvert fald også talte repræsentanter for to europæiske foreninger, som går for at være tæt på ideologien hos den islamistiske organisation Det muslimske broderskab.

Den ene er »Forum of European Muslim Youth and Student Organisations«, den er ifølge eksperter kendt for at udøve lobbyvirksomhed for, at muslimske kvinder skal gå med tørklæde.

Den anden organisation hedder »European Forum of Muslim Women«. Ifølge Lorenzo Vidino, professor og ekspert i islamistiske netværk i Europa og Nordamerika på George-Washington University har organisationen indirekte forbindelse til Det muslimske broderskab.»Friheden er en hijab«. Rasende protester mod EU-finansieret kampagne.

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
6 months ago

Jeg så en video fra Australien, hvor de er flygtet ud i bushen, og nu sidder ved bål om natten og fryser – der er hundekoldt om natten. I USA er de kvikkeste Hill Billies begyndt at købe store lagre af foder og kunstgødning hjem og er oprørt over, at have hørt den kinesiske regering råde sit eget folk til at sørge for “rigeligt med mad og andre fornødenhed på lager”. Hvorfor siger de det, mens den amerikanske regering siger intet? Samtidig med, at hylderne i amerikanske supermarkeder nu ligner det man så fra USSR… Nu har jeg købt en… Read more »

Arne Rud
Arne Rud
6 months ago
Reply to  Margrethe

Garnfiskerne i Thorsminde lander nattens fangst ved daggry, hvor den straks isses og fragtes med fiskevogne til forældreskoler som husholdningsskoler efter almindelig skoletid og til fisketorve i by og bygd med strandhoteller ved den bølgende strand.

Harme Arne
Harme Arne
5 months ago
Reply to  Arne Rud

Bevis det.

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
6 months ago
Reply to  Margrethe

Den mätdata som IPCC-kapade organisationer använder för att manipulera resp förfalska de rådata som sedan används i “klimatkalkyleringar” är kontaminerade med s k “klimatmodell minst 2 ggr. D v s dels när rådatan matas in i databaserna och dls när själva kalkylen beräknas. Då måste man förstå att “klimat” av IPCC politiska vetenskap definieras som en matematisk formel beräknad för rullande 30-årsperioder. En perfekt tidsrymd även för att göra det möjligt att maximalt manipulera. Om man får tag på o-manipulerad “rådata”, vilket numera är synnerligen svårt, och använder denna rakt av i en klimatkalkylering utan tillsats av “klimatmodell”, SÅ VISAR… Read more »

Bastardo
Bastardo
6 months ago

Skatteborgerbetalte woke kvinders sindssyge påfund har åbenbart ingen som helst konsekvenser for de pågældende. Fyr dem og fratag dem deres fede pension.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
6 months ago

It’s not dark yet but it’s gettin’ there…

https://www.youtube.com/watch?v=FJ1bzKISLBw

Margrethe
Margrethe
6 months ago

“Det er ikke et fåtal af decideret onde mennesker, man skal frygte. Det er den alt for store gruppe af dumme mennesker” påstås det her. Men hvordan definerer man forskellen på ond og dum? Det må være subjektivt. Og det eneste, der for alvor tæller, må være slutresultatet af deres ageren, ligegyldigt om deres udgangspunkt var at være onde eller dumme. Hvad den sidste gruppe ikke koster én af påtvungne bekymringer og plager…

https://www.youtube.com/watch?v=3O9FFrLpinQ

T. Snorrason
T. Snorrason
6 months ago

Forbavsende, måske,at man ikke hører mere om Indiens succes med Ivermectin.
Alene tallene derfra burde være nok til at stoppe diverse idiotier med “vaccinering” frem for en genterapi, som slog alle forsøgsdyrene ihjel, og derudover egentlig var beregnet som en mulig eksperimental og aldrig godkendt cancerbehandling.

Marina
Marina
6 months ago

https://www.youtube.com/watch?v=RnGJ3KJri1g

Ja, vi er på vej ind i årets mørkeste måneder, men vi lever stadig, hvadenten vi er vaiccineret eller ej, så prøv at tænke på noget andet. Der er ikke grund til at DYRKE ulykkerne.

Margrethe
Margrethe
6 months ago
Reply to  Marina

Ja, det er så ikke alle der lever. Dødeligheden blandt ældre i Danmark har de seneste seks måneder ligget kontinuerligt på 10 procent over gennemsnittet for de forrige fem år. Men det kan du selvfølgelig være ligeglad med. Du lever. Så det går nok alt sammen, som danskerne sagde, da de mere skarpe af slagsen i 1930’erne forsøgte at advare om konsekvensen af de rablerier, Hitler havde beskrevet i sin bog Mein Kampf. Nu har Claus Schwab gjort det samme i sin bog. Men det går nok alt sammen. Ingen grund til at DYRKE ulykkerne….

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
5 months ago
Reply to  Marina

Nej men der er god grund til at stoppe ulykken, istedet for bare at se til mens vi synker.

Dine børn og børnebørn kan skamme sig over dig på samme måde som folk idag kan skamme sig over deres tyske forfædre som lod sig underkue og fulgte med i fascismens fodspor og lod ondskaben vokse fordi “der var jo ingen grund til at dyrke ulykkerne.”

jon M
jon M
6 months ago
Arne Rud
Arne Rud
6 months ago

Der har været 4.800 fagblade uden medlemsdebat her til lands og der er intet nyt under solen: Rygraden i folkeskolen er de skolepsykologiske journaler, men Den ledende Skolepsykolog i Esbjerg udtalte i avisen, at der var “stjålet” en skolepsykologisk journal i kontoret, så nu var det bedst at slette den skolepsykologiske journal, når en elev forlod skolen, så rygraden i folkeskolen er borte med blæsten, li’ som den er det i dansk psykiatri og og den almindelige trafiksikkerhed.

Harme Arne
Harme Arne
5 months ago
Reply to  Arne Rud

Stakkels gamle Arne sutter bunden ud af flasken men først efter den er tømt, fordi han ikke fik sin pension.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x