5
nov
Seneste opdatering: 6/11-21 kl. 0207
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi har ikke set dette i Vesten siden 1945, og det er forbudt ikke bare i Nürenberg Kodex. De sidste 5 måneder er 75 sportsfolk i Europa enten skadet af bivirkninger eller faldet døde om. Senest en norsk fodboldspiller. De fleste har du aldrig hørt om, dansk presse har ikke fortalt om dem: Lange Liste “plötzlich” verstorbener oder schwerkranker Sportler.

Repatriering

Skal Danmark være dansk om hundrede år?

Denne generation har endnu en chance for at forråde sine efterkommere siden den oprindelige multikulti-kuller: At lade sine børn komme i mindretal i deres eget land, som svenskerne gør omkring 2050 med allerede over 30 procent fremmede i dag, er den yderste ondskabsfuldhed at give dem i arv. Politikernes ambition er, at dø eller pensioneres inden resultatet af deres forræderi er åbenbart for enhver. Se Løfven og Reinfeldt, se Nyrup, Thorning og Løkke. De slipper formentlig for, at blive draget til ansvar nogensinde.

Den mere intelligente del af Folketinget – og det er jo ikke 179 personer – ved godt, at “multikuturen” var en skæbnesvanger fejltagelse, men fejhed og magelighed forbyder dem at gøre det, der er nødvendigt for at afbøde fejtagelsen: Hjemsendelse af personer, der aldrig skulle have været her.

Men de vil hellere sende efterkommerne i den krig, enhver med lidt viden kan se for enden af “multikulturen.” Den krig, der først bryder ud i Frankrig og Sverige. Mark Steyn skrev om borgerkrig og folkemord i America Alone:

Why did Bosnia collapse into the worst slaughter in Europe since the second World War? In the thirty years before the meltdown, Bosnian Serbs had declined from 43 percent to 31 percent of the population, while Bosnian Muslims had increased from 26 percent to 44 percent. In a democratic age, you can’t buck demography—except through civil war. The Serbs figured that out, as other Continentals will in the years ahead: if you cannot outbreed the enemy, cull ’em. The problem that Europe faces is that Bosnia’s demographic profile is now the model for the entire continent.

DF i Århus kan godt se, hvad der lurer i horisonten. Svenskere og franskmænd har givetvis forspildt chancen for at redde deres folk og deres nationer fra at komme i mindretal, men teoretisk set kan danskerne nå det endnu. Som de sover, er der dog ikke grund til nogen videre optimisme. Vi vil, som svenskerne, vente til det er for sent for Problemer erkendes først, når de ikke mere kan løses. DF siger:

For at imødegå ovenstående udfordringer ønsker DF, at Århus Kommune udarbejder en decideret hjemsendelsespolitik, og at der oprettes en hjemsendelsesenhed til at understøtte dette arbejde. Hjemsendelsespolitikken skal have fokus på, hvordan vi får flere til at rejse tilbage til deres hjemlande. Et konkret tiltag skal være, at der skal etableres hjemrejsesamtaler for borgere i målgruppen, som er på langvarig offentlig forsørgelse.Til at understøtte politikken etableres en enhed i kommunen, som skal arbejde målrettet med hjemsendelser. De skal stå for hjemrejsesamtalerne og arbejde tæt sammen med andre myndigheder herunder den nye Hjemrejsestyrelse. DF tager et stort opgør med muslimske parallelsamfund: “Aarhus skal være dansk – også om 100 år

50 år – halvanden generation – tog det at ødelægge Sverige. Det var umuligt at vække mere end ti-femten procent af svenskerne inden det fait accomplit, vi ser nu. Og når man ikke vil høre, må man desværre lide. Mange lidelser er allerede resultatet af svensk multikultur, tusindvis af døde, voldtagne og lemlæstede. Se Birgitta Sparf’s: Från Gamla till Nya Sverige.

Det mångkulturella experimentet i Sverige går sedan regeringsbeslutet den 27 februari 1975 mot sitt 50-årsjubileum. Det kommer att bli en orgie i förljugenhet från officiellt håll, om det alls blir uppmärksammat.

Hela omdaningen av Sverige från 1975 fram till idag har kantats av förnekanden av uppkomna problem, mörkande av fakta, brännmärkning av de som ändå påpekat problemen, trixande med statistik och rena lögner.Redan för 25 år sedan stod det klart att Sverige hade valt fel väg.

5 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
6 months ago

I stedet for den 3. dosis med Pfizer, hvorfor ikke give alle i Australien et covid-pas, i den betragtning at et sådant pas ikke er værd det papir det er trykt på! Om alle i Australien fik et covid-pas det er jo det myndighederne vil, uanset vaccine eller ej, at befolkningen til enhver tid registreres og overvåges 24/7. Endnu bedre at ingen registreres, at ingen overvåges er til enhver tid for alle det allerbedste, da et covid-pas den omvendte verden, fremtidens syge er de vaccinerede, de der nu spreder delta varianter i et væk, vi kommer at se i stadig… Read more »

Arne Rud
Arne Rud
6 months ago

Tissekonen og hendes mand, pølsemanden, kassedamer og kassemænd, hjemmehjælpere og bydrenge fremviser alle corona-pas ved arbejdspladsen her til lands.

MIke
MIke
6 months ago

Hvor har du dette fra Steen ?

De sidste 5 måneder er 75 sportsfolk i Europa.

Vh MIke

Pladenfuld
Pladenfuld
6 months ago

Jeg og min kone kommer til Den Australske ambassade D. 4 Dec.
Er det kl12 man mødes?

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
6 months ago
Reply to  Pladenfuld

Think twice before you go, you and your wife can enter, chek in any time you like, but you can never leave!

pladenfuld
pladenfuld
6 months ago

Jeg kan regne ud, at du ikke vil stå op for demokrati og frihed

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
6 months ago
Reply to  pladenfuld

Australien har intet med hverken demokrati eller frihed at gøre længere, mennesker er nu forsøgsdyr, helt i strid med Nürnberg Kodekset. Helsemyndigheden i Australien bliver ved at sprøjte indtil der ikke er flere tilbage at sprøjte, men det har intet med hverken demokrati eller frihed at gøre, tværtimod, færdigvaccineret er en stor løgn, nogle måneder derefter “boostes” med nye sprøjter, vaccinen er betinget godkendt, verden til forskel! Frygter at selv om Australien ligger på den anden side af jordkloden, at vi hører deres skrig, måske det der nu hjemsøger os er skrigene ind fra Sverige, virker at være en evig… Read more »

pladenfuld
pladenfuld
6 months ago

Og derfor skal du stille ved Den Australske ambassade D. 4 Dec.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
6 months ago
Reply to  pladenfuld

Måske “bare” opfordringen at hele København dukker op i en protest imod svenske tilstande ved den Australske Ambassade den 4. december, nu der er opstået svenske tilstande af anarki og kaos såvel i Sverige, som i Vesteuropa og Australien.

Men det er forbigået min opmærksomhed, hvem/hvilke organisatorer der står bag en sådan manifestation ved den Australske Ambassade den 4. december ?
København ? Oslo ? Stockholm ?

Bastardo
Bastardo
6 months ago

En KOMMUNAL hjemrejseenhed er ikke løsningen.
Området skal nødvendigvis privatiseres, med resultatbestemt økonomi.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x