10
nov
Seneste opdatering: 10/11-21 kl. 2200
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Her er den midaldrende far, der har mistet sin 16-årige søn, sygeplejersken og ortopædkirurgen, der ikke længere kan arbejde og bruge deres lange uddannelser. Alle taler 5 minutter i denne tre timer lange video. Vil man græsse efter de enkeltvidnesbyrd, er de her. Høringen begynder omkring minut 30:00.

Roll up yer sleeves for that booster!

No (mRNA/DNA) vaccines, no epidemic

India, Bangladesh, Pakistan, and Indonesia collectively have 2 billion people… and essentially no access to advanced Covid vaccines. They are among the world’s most densely populated and poorest countries – fertile ground for Sars-Cov-2. So the epidemic must be out of control from Karachi to Jakata, right? Let’s take a look. Journalisten Alex Berenson (se det hele) Tal fra John Hopkins University Coronavirus Center.

Den engelske regering: Antistoffer færre hos vaccinerede end uvaccinerede

Ikke nok med det: Antistoffer er færre hos dem, der får Covid OG er vaccinerede, end hos dem der får virus UDEN at være vaccineret. Modsat af, hvad politikere, presse og andre interessenter siger, tåler man Covid dårligere, hvis man er vaccineret. Covid vaccines will keep you from acquiring  full immunity even if you are infected and recover. –  (UK Health Security Agency s. 23)

Og tilsidst Storbrittanien og lignende vaccinerede I- lande

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
2 years ago

Om nogen så hviskede mig i øret, at det sprøjt blot var saltvand, var mit svar stadig et ufravigeligt nej, om det så blev et nej, der førte til graven. Det er efterhånden lige så meget den perverse ideologi, der ligger bag, som selve injektionen, intet i verden får mig til at sige ja til. Er den frie sjæl død, vil den fysiske død blot være at betragte som en befrielse.

Poul
Poul
2 years ago

Først skræmmer ekstra bladet livet af folk i næsten 2 år, og ignorerer ALT der taler for en mere rationel tilgang til corona.

Derefter laver de en artikel med overskriften “få styr på din corona angst”, som man skal betale for at læse! https://ekstrabladet.dk/forbrug/sundhed/faa-styr-paa-din-corona-angst/8972511

Politikere, medier, EU: De skaber problemet, og sælger dig løsningen.

Divide and conquer.

Last edited 2 years ago by Poul
Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
2 years ago

Glöm inte att idag lever ca 1000 miljoner Indier i av federala Regeringen förklarade Covidfria delstater. De har gått på Ivermectine-linjen. Delstater med 400 miljoner har använt vaccinlinjen och där rusar smittspridning och insjuknandena. Frågan är när Federala Regeringen tvingar dessa att övergå till Ivermectine-linjen?

Last edited 2 years ago by Roland Salomonsson
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Havde vores politikere og helsemyndigheden været ærlige overfor os sad vi ikke her den dag idag på Snaphanen! Folkevalgte har fyldt os med løgn på løgn som et dække over vaccinen, som i virkeligheden er en effektiv dræber, 7 ud af 10 der nu dør af covid er fuldt ud vaccineret, endda de der inden vaccinen var helt sunde helt raske indtil de fik vaccinen, ikke gamle og syge mennesker der nu dør af vaccinen, men unge og i deres bedste alder, dør eller ældes lynhurtigt, at sammenligne med en hund hvor hvert år er cirka 7 hunde år, giver… Read more »

Last edited 2 years ago by Jan Ulrik Friis
Margrethe
Margrethe
2 years ago

Haha! – det er vist den her du drømmer om:

hqdefault.jpg
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago
Reply to  Margrethe

Tænk om jeg bliver en af disse allersidste hvide mænd der aldrig tog vaccinen, så ja jeg drømmer lykkeligt videre, en vægtig grund for os rigtige mænd at aldrig nogensinde tage vaccinen, fremtidige generationer vil takke os!

Mikael Christiansen
Mikael Christiansen
2 years ago

Hej Steen, tror du ikke, de lave incidenser i u-landene skyldes, at folk ikke lader sig teste?

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Og sportsfolkene falder som fluer…

https://www.bitchute.com/video/nKXYFhX0TzFT/

Undskyld, hvor meget mere skal der til, før I tror på os fantaster og sølvpapirshatte?

Måske har han ret i denne video. Det er elitens udrensning for at opnå “Survival of the Brightest” Ikke at det er mindre perverst end de andre gange totalitære kræfter har tilstræbt at skabe det rene perfekte menneske, skabt i deres billede. Men denne gang stiller I sgu frivillig op for at få dødssprøjten!:

https://www.brighteon.com/118184b4-7fa7-45d8-a3e0-655ee92c076c

trackback

[…] Sen. Ron Johnsons høring om vaccineskader […]

Svend Giønge
Svend Giønge
2 years ago

De første
5
minutter.
+Absurditet
fra
26min.
https://youtu.be/jgELCW7ZMHA
Keyboard
opfører
meget
underligt
her

siden
???

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
2 years ago
Reply to  Svend Giønge

Någon vill kanske att vi gräsrötter inte skall kunna följa diskussion i detta ämne?

Svend Giønge
Svend Giønge
2 years ago

Ja Snaphanen påkalder sig opmærksomhed ved at sige sandheden.
Tastaturet er sansynligvis noget her, det sker når jeg trykker f.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x