12
nov
Seneste opdatering: 14/11-21 kl. 1136
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Snart skal vi have vores „Auffrischungsimpfung.“ Pfizers CEO vil dog ikke

Broder er vaccineret to gange, og har alligevel fået Covid. Det hedder Impfdurchbruch eller breakthrough infection, når man får den sygdom, man er vaccineret imod. Han sammenligner ordet med eufemismer som „Lebensraum im Osten“, „antifaschistischen Schutzwall“ og jeg ville tilføje den mest makabre eufemisme af alle: “Koncentrationslejr.” Og så hedder den næste eufemisme – booster skuddet – „Auffrischungsimpfung.“

Det er det tredje riges sprog, vi hører i denne tid. “Grønt pas,” ikke sandt, og så vil Pfizers 59 årige CEO Albert Bourla ikke engang have sin egen vaccine. Kan man nu forstå det?. Euphemistische Betrachtungen zur vierten Welle und dem Dritten Reich.

Stigende dødelighed efter vaccine rejser spørgsmål

Uddrag af interview med Dr. Mike Whitney, tidligere vicepræsident hos Pfizer, bragt 9. november 2021 i Reseau international.net oversat og bearbejdet af Bitten-Kirsti Nielsen

“Jeg finder det usandsynligt, at endnu en bølge af covid-19 med omfattende dødelighed kan opretholde påstanden om “død pga. covid-19”, forklarer Dr. Mike Whitney til The Unz Review – An alternative Media Selection, suppleret med citater fra diverse kilder.

Unz Review (UR): Hvorfor er dødeligheden i Skotland højere i 2021 end den var i 2020?

Mike Whitney (MW): Flere mennesker dør, og grunden til det er, at flere er blevet vaccineret. Med andre ord så er der en forbindelse mellem stigningen af dødeligheden og vaccinen mod covid-19.

UR: Det kan De ikke bevise.

MW: Nej, det kan jeg ikke, for der er kun indicier. Men de er dog alle overbevisende. For eksempel er det ikke kun i Skotland, der er en stigning i dødeligheden, det sker i flere lande, som har lanceret massevaccinationer tidligere på året. De har alle konstateret en signifikant stigning i dødeligheden – af alle dødsårsager skal det siges. Og hvorfor så det? Hvad er det man gør anderledes i 2021 end i de foregående år?

UR: Jeg kan se, hvor De vil hen, men jeg mener ikke, De har tilstrækkeligt med beviser til støtte for Deres argumentation.

MW: Men så fortæl mig hvorfor så mange flere er døde i 2021 end i 2020? Og bemærk også, at dødeligheden af samtlige årsager ikke kun er let stigende, men at den har været et godt stykke over gennemsnittet i løbet af de seneste fem år. Alex Berenson på Substack: (tidligere New York Times reporter) kommer med disse tal:

“I Skotland er 87% af voksne vaccineret, og antallet af ugentlige dødsfald er nu 30% højere end normalt”.
Og fra den 14. oktober kunne læses i Public Health Scotland:

“De 315 døde, som blev registreret i sidste uge, repræsenterer en stigning på 30% i forhold til gennemsnittet af dødsfald i de fem år før pandemien på denne tid af året. Det er den 20. uge i træk, at omfanget af dødeligheden er over det femårige gennemsnit og det højeste siden ugen før 10. januar 2021”.
Selv ved at udelukke dødeligheden pgr covid-19 var den næsten 20% over det normale i den forgangne uge, og tendensen er stigende.

UR: Men hvordan kan man udarbejde en rapport på data fra kun et land? Det er skørt.

MW: Men det drejer sig ikke kun om Skotland. Det samme ses i lande, som har lanceret vaccinationskampagnen tidligere på året. Her er en oplysning fra Alex Berenson:

“… Tyskland, den folkerigeste nation i Europa, er et land med usædvanlig høj dødelighed (død af alle årsager inkl. covid).

I septenber opgav Tyskland næsten 78.000 dødsfald, dvs. 10% flere end forventet ifølge tyske demografer for regeringen tidligere på ugen.

Den 26. oktober kunne Danmark, Finland og Norge registrere en overdødelighed, der var højere, end da epidemien toppede. Denne mystiske overdødelighed skete samtidig med udrulningen af vaccinationen.
I Danmark slog dødeligheden ( af alle årsager) på fem måneder i træk i 2021 rekkord på 10 år, hvor dødeligheden af covid havde været tæt på nul samme periode året før.

Det samme var tilfælde i Irland, England og Israel. Se skemaet for England for aldersgruppen 10 til 59 år.
Det, som er bekymrende ved denne graf, er, at linjen for vaccination går opad for de unge. Mens dødstallet fra covid stort set har været begrænset til de ældre, er det nu de unge, der udgør hovedparten af ofrene for vaccine-skader. Jf. VigiAccess,

Ifølge WHOs database over bivirkninger er 41% af de mere end 2,4 mio vaccine-skader, der er rapporteret til dato, at finde hos folk under 44 år og kun 6% er over 75 år”.
Joel Smalley, data scientist, siger:

“På trods af en vaccination af 80% af personer over 65 i Florida er dødeligheden siden juli steget med 14% i forhold til samme tid sidste år. På trods af fuld vaccination af mindre end 50% af dem under 65 år er dødeligheden steget med 46% og fortsætter med at stige, efterhånden som data dukker op”.

Skema England

Der findes eksempler overalt på nettet, og man skal ikke lede længe. Overalt hvor massevaccinationer har fundet sted, er dødeligheden steget. Det drejer sig dog ikke om død pga. covid, men om hjerteanfald, slagtilfælde, blodpropper, kredsløbssygdomme og neurologiske problemer. Det er de vacciner, som læger og videnskabsfolk, der fortæller sandheden, har advaret imod, hvor det nu viser sig, at de havde ret. Og Joel Smalley forklarer:

“Forenklet sagt, så øger vaccinerne antallet af dødsfald i stedet for at reducere dem og fastholder således krisen i stedet for at afkorte den. Derfor vender den røde linje på grafen opad. Antallet af dødsfald vil fortsætte med at stige, så længe vi fortsætter med at injicere millioner af mennesker med et cytotoksisk patogen, der udløser blodpropper, og inflammation”. Her er endnu en graf fra Skotland med en kort kommentar fra Daily Skeptic:

skema Skotland

“… Der blev ikke observeret nogen covid epidemi i sommeren 2020, men i sommeren 2021. Hvad er forskellen på disse to år? Det mest oplagte svar er udrulningen af covid-19 vaccinationen. Lande med den største dødelighed, er dem som har flest vaccinerede.

Der var ikke noget covid-19 vaccinationsprogram i sommeren 2020, men der har været en udrulning af covid-vaccinationer til stadigt yngre aldersgrupper i 2021 med overdødelighed [….] Det gule korts rapporteringssystem for bivirkninger […] har allerede registreret mere end 1.700 dødsfald i den britiske befolkning i forbindelse med anti-covid-vacciner. Der er derfor god grund til at tro, at vaccination mod COVID-19 er en faktor, der bidrager til den dramatiske stigning i dødeligheden i sommer i Skotland i 2021 ”
Man kan ikke undgå at bemærke, at medierne forsøger at dække over den pludselige stigning i dødeligheden. Her er et eksempel fra en UT Telegraph artikel:

“Mens opmærksomheden fortsat er rettet på covid-19, er endnu en sundhedskrise på vej i Storbritanien. Siden starten af juli har der været tusindvis af dødsfald, som ikke var forårsaget af corona virus. Ifølge sundhedseksperter er denne situation ret udsædvanlig for sommeren. Dette år er en foruroligende undtagelse”.

Der er ingen logisk afslutning på alt dette her, og der spekuleres i de mange ubesvarede spørgsmål, som af nogle mennesker ses som et tegn på målet for opbygning af et totalitært tyrani. Andre ser det som bestræbelser på en massiv affolkning. Flere videnskabsfolk er enige i tyranni teorien, men vægrer sig dog ved affolkningsteorien. Ja, hvad skal man mene? Tanken er fri og ordet er frit, men tiden vil give svaret.

Fra Les décès excessifs indiquent un programme de dépopulation og Excess Deaths Point to Depopulation Agenda

We Are Approaching Stage 5

Mike Yeadon, Ex-Pfizer Scientist Sent This Out on Thursday

Phase 5: Establish chaos and Martial law. (November 2021-March 2022)

And most people still think we are going back to normal!?

The pathway to new world order … From Henry Makow

Phase 1: Simulate a threat and create fear. (December 2019-March 2020)

Mount a plandemic

– Kill tens of thousands of elderly people.
– Increase the number of cases and deaths
– Position vaccination as the only solution from the beginning.
– Focus all attention on Covid-19.
Result, (almost) general panic

Phase 2: Sow the tares and division. (March 2020-December 2020)

– Impose multiple unnecessary, liberticidal and unconstitutional coercive measures.
– Paralyze trade and the economy.
– Observe the submission of a majority and the resistance of a rebellious minority.
– Stigmatize the rebels and create a horizontal division.
– Censoring dissident leaders.
– Punish disobedience.
– Generalize PCR tests.
– Create confusion between cases, infected, sick, hospitalized and dead.
– Disqualify all effective treatments.
– Hope for a rescue vaccine.

Result, (almost) general panic.

Se det hele

5 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
6 months ago

En selvfølge at Big Pharma fraskrevet sig ethvert ansvar i aftaler med vores korrupte politikere, sådanne som Pfizer fralægger sig alt ansvar, fordi det altsammen fra dag 1′ organiseret fusk, fup og svindel fra ende til anden, hverken mere eller mindre en dødelig vaccine, en dødelig gift der nu sprøjtes ind i folk, arrangeret og helt bevidst et kollektivt selvmord der nu er igang! Befolkningen til om med frivilligt går i døden, gået i massepsykose i zombie, kræver at se et gyldigt covidbevis vil at alle skal have en booster dosis COVID-19 vaccine, at alle skal dø, skriger nu hysteriskt… Read more »

covid vaccinated boosted zombie.jpg
Margrethe
Margrethe
6 months ago

Gid man var en kat eller hund, og kun havde denne slags jordnære problemer at skulle bekymre sig om: https://www.youtube.com/watch?v=Y_FOS1GvZOY Men bortset fra det. Det skal være skidt før det kan blive godt. Strengt taget er det hele jo ikke andet en gammel fordærvet vin på nye flasker: Totalitære galninges evige trang til den totale kontrol over mennesket. Med en ny af slagsen, skabt i deres eget billede som endestation. Teknologien er mildest talt anderledes avanceret i denne runde og med uhyrlige konsekvenser. Men det er lige så langt fra det virkelige menneskliv, og derfor lige så uholdbar i længden,… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
6 months ago

Se dog i øjnene, at vaccinen og ikke Covid dræber. De, der er vaccineret vil over de næste 3 år blive syge af blodpropper, kredsløbssygdomme og cancer. Deder tidligere døde var fortrisvisældre med adre sygdomme. Nu er det ellers raske unge, som dør. Ganske som alle forsøgsdyrene gjorde hos Pfizer. Alle fertile kvinder og nu også småpiger får ødelagt deres æg (kvinder fødes med alle sine æg). Se på Indien, hvor ca 50% (feks. Utar Pradesh – 230 millioner) har fået ivermektin, der er Covid væk, medens de andre 50% er vaccineret og døden raser. Bemærk, at vore aviser og… Read more »

Poul
Poul
6 months ago

Problemet er at disse mennesker med faktiske dødstal er oppe imod mennesker med et fiktivt dødstal, som er langt højere. Sidstnævnte vil dermed altid kunne forsvare sig med at de måske har slået 1.200 mennesker ihjel men reddet millioner, selvom det jo af naturlige årsager ikke kan måles om vaccinen rent faktisk forhindrede disse millioner i at dø, eller om de bare fik mildnet et ubehageligt men ikke dødeligt sygdomsforløb. Tænk hvis en massemorder brugte samme argumentation, og forsvarede sine drab med hvor mange mennesker hans ofre måske ville have dræbt, hvis han ikke havde grebet ind overfor dem.. Manden… Read more »

Svend Giønge
Svend Giønge
6 months ago

Sammenligningen med det “Tredje Riges sprog” rammer plet. Det er nemlig præcis hvad der sker. Tak

Ego
Ego
6 months ago

Hvis man holder sig til Alex Jones og hans venner på Infowars og dem som kredser i den sfære (det meste af alternativpressen + Fox News) så er man fri for konstant at tage fejl af sandt og falsk i årevis vedrørende de mest banalt indlysende ting

Svend Giønge
Svend Giønge
6 months ago
Reply to  john M

De første 5 er allerede blevet slettet. Måske Satsministeriet er på spil igen.

Margrethe
Margrethe
6 months ago

Den rigtige Covid-dødsrate for Italien i 2020: Nedjusteret med 97 procent!

I guder, hvor er vi blevet taget i r….

https://www.zerohedge.com/markets/italian-institute-health-drastically-reduces-its-official-covid-death-toll-number

Nielsen
Nielsen
6 months ago

Sehr gut Herr Broder

john M
john M
6 months ago

Jeg blokere alt fa usa big tech MEN jeg Håber , der er massiv post mod dette fjols. total kakkelak. ISLAM OG SLAVER I som sagt , håber I tager kampen, en episk opdatering henvendt til udlændingeminister Mattias Tesfaye (Facebook, 23. januar 2021). “Kære Mattias Tesfaye, min afrikanske ven, nu skal jeg lige fortælle dig lidt om Mellemøsten. Så følg godt med. Jeg har flere gange læst det nonsens du skriver om Mellemøsten og muslimer. Lille mørke ven, du burde af alle vide hvordan vesten i flere århundreder har plyndret, stjålet og dræbt i imperialismens navn. Dine forfædre har været… Read more »

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x