13
nov
Seneste opdatering: 16/11-21 kl. 1142
33 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Naturligt immune smitter ikke”

De to samtaler om “Covidvaccinen” og Claptons vaccineskade, som han iøvrigt har lavet en sang om. Der er et forkortet referat af samtalen her. I dag kan man læse Henrik Qvortrups ærlige men noget ængstelige kritik af “vaccinen” og regeringens politik. Det er sjældent at se en hæderlig dansk journalist informere delvist sandfærdigt om dette emne, og Qvortrup virker da også til at vide mere om den fremadskridende ulykke, end han tør lade ane. “Der er noget, der ikke stemmer,” skriver han, og desværre er der da også mere end “noget,” der ikke stemmer.

mRNA vaccinens opfinder, dr. Robert Malone, siger – og han er ikke kendt for at bruge for store ord: “Nu skal vi have døde, vaccinerede børn.” Tænker politikerne på det ansvar, de hober op? Modsat den strøm af usandheder, vi hører, spreder naturligt immune ikke Covid, det gør de vaccinerede. Det Amerikanske Center for Disease Control and Prevention medgiver i dag at No Record of Naturally Immune Transmitting COVID-19.

 “Vaccinen” lader til at være det, der ikke bare spreder sygdommen, men også svækker de vaccinerede, der får Covid. Desuden melder nu 35.000 britiske kvinder om menstruationsforstyrrelser, og da spikproteinerne hober sig op i testikler og livmoder, frygter man for udbredt barnløshed. – Se også Worldwide vaccine failure. Bayer direktør Stefan Oelrich har på et møde i Berlin sagt:

“Ultimately, the mRNA vaccines are an example for that cell and gene therapy. I always like to say: If we had surveyed two years ago in the public – ‘would you be willing to take a gene or cell therapy and inject it into your body?’ – we probably would have had a 95% refusal rate” Big Pharma exec: COVID shots are ‘gene therapy’

EU som servicemyndighed for illegale indvandrere

og politiet som servicemyndighed for ballademagere

Af Bent Jensen, historiker

En kvindelig dansk betjent med palæstinensisk baggrund har i fagbladet Dansk Politi sagt:

“Jeg synes, vi skal finde os i rigtigt meget og kæmpe for autoriteten på gaden. Noget af det, der har overrasket mig mest ved politiarbejdet, er, at vi efterhånden mere er en servicemyndighed end en autoritet. Vi bruger meget tid på ikke at træde forkert eller blive misforstået, på at undgå enhver tvivl om forskelsbehandling og på bare at opretholde orden. Det er faktisk lige før, vi behandler etniske minoriteter bedre end andre, fordi vi frygter racismekortet.

Det samme gælder EU, som efter at have ophævet de indre grænser mellem landene, endnu ikke har formået at oprette andet end en symbolsk beskyttelse af unionens ydre grænser. Den italienske flåde har i årevis ydet omfattende service for de professionelle menneskesmuglere, der mod betaling sender illegale indvandrere fra Afrika over Middelhavet, i stedet for at vende skibene og slæbe dem tilbage, hvor de kom fra. Det er forbudt ifølge EU og ”konventionerne”.

EU-kommissionen har heller ikke villet hjælpe Polen og Ungarn økonomisk med at finansiere et effektivt grænseværn mod illegale grænseoverløbere. I stedet har EU-kommissær for servicering af indvandrere, den svenske Ylva Johansson, tilbudt Polen bistand til at registrere de illegale indvandrere, hvis Polen vil være så venlig at lade dem krydse den polske grænse, så de ulovligt kan komme ind i det grænseløse EU. Mageløst!

Nu har overkommissær i EU-kommissionen, Ursula von der Leyen, kritiseret bandiTregimet i Hviderusland, der skamløst opfører sig som en professionel menneskesmuglerorganisation. Hun erklærer, at hun vil forsvare demokratiet i EU-landene. Hvordan? Ved at indføre nye sanktioner mod Hviderusland. Men sanktioner rammer ikke regimet, kun den brede befolkning. Hvorfor dog ikke direkte støtte Polen? Man kunne da i det mindste sende nogle vandkanoner.

B.J.

Foto: Kommissær Ylva Johansson i 1988 da hun endnu var kommunist med VPK lederen Lars Werner

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
33 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
6 months ago

Hvis ikke EU formår at få styr på de ydre grænser, sådan for alvor styr på dem, eller i det mindste uddelegerer det til NATO, som har midlerne, men hidtil ikke viljen, så vi EU sprænges i stumper og stykker, Østeuropa vil simpelthen ikke have muslimer ind, og Vesteuropa har åbenbart ikke tænkt sig at gøre noget for at bremse tilstrømningen. EF var en fin ide, men EU er ikke værd at samle på. 3 gange er EU blevet prøvet for alvor, først som fredsmægler i det tidligere Jugoslavien, og her dumpede de fælt, det hjalp først da Amerikanerne fik… Read more »

Træt
Træt
6 months ago
Reply to  Den Nervøse

Hvis NATO og USA bliver indblandet, så bliver det på de muslimske aggressorers side, som vi så i Jugoslavien.

Den Nervøse
Den Nervøse
6 months ago
Reply to  Træt

Man har jo lov at håbe på at Amerikanerne er blevet klogere! Det tillader mig at tro det, for USA er tæt allieret med Polen, Estland, Letland og Litauen.

john M
john M
6 months ago
Reply to  Den Nervøse

Du trænger til massiv oplysning. læs noget historie , og dd geo politik . – OG SLET DIN taber bog. ffs idioter. kæft en flok …arrgg. uvidende . start med the duran ” og nej kost det er ikke musik

Last edited 6 months ago by john M
Marina
Marina
6 months ago
Reply to  Den Nervøse

Der er slet ikke styr på det tidligere Jugoslavien. EU vil ikke vide af hårdt prøvede Serbien, og Kosovo og Bosnien er bestemt ikke succeshistorier, her florerer endeløs korruption og kriminalitet. I øvrigt står problemerne på Cypern stadig i stampe uden udsigt til nogensinde at blive løst. Men et forhold har ændret sig i en “positiv” retning. Tyrkiet er ikke mere på vej ind i EU, så meget har man trods alt forstået. Jeg husker min åndenød i de år, hvor Morgenavisen Jyllands-Posten omtalte Erdogans nuværende diktaturstat som “det europæiske land Tyrkiet!'” Tyrkiet er en del af Lilleasisen, og den… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
6 months ago
Reply to  Marina

Enig, alt er ikke fryd og gamme i det tidligere Jugoslavien, men det myrder da i det mindste ikke hinanden længere!

john M
john M
6 months ago
Reply to  Den Nervøse

har du ikke fulgt med ?
FRONTEX vil med 20.000 ! (migrant hjælpere) i år 2030 !!! i 3 holds skift beskytte EU grænser. En joke. som MSM ikke fortæller
. der er min. 600.000 IS terroister i EU . ca. 11-15 millioner illigale.
INGEN som I ingen gør noget .
Da Convid-19 ramte Danmark blev der endda oprettet sengepladser til ILLEGALE !!!!
Hvor de kunne tage pladser fra Danere, dd. kan illegale få lægehjælp på din regning .
KUN i Tyskland er der pt. ca. 1.800.000-3.300.000 illigale . I Danmark omkring 90.000

Last edited 6 months ago by john M
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
6 months ago

Åbenbart at Sverige har uoverskuelige problemer med alt relateret til islam, let at løse og det haster, men fatalt at tro at Sverige end gør forsøget, ondskaben slutter nemlig ikke ved Löfven, nu kommer nemlig de der er langt langt mere ondskabsfulde, som af hjertet hader sit eget svenske folk, et indædt had der kommer at rækker helt ned i døden! Nu kommer disse der i forvejen har blod på hænderne fra samarbejdet med Löfven: Magdalena Andersson og Annie Lööf deres plan så ondskabsfuld at alt anden ondskab alt lidelse alt fornedring det svenske folk har gennemlevet disse sidste år under… Read more »

Poul
Poul
6 months ago

Du kunne have sparet hele listen med politikerne, og bare nøjedes med den sidste linje. For samtlige af de politikere sidder der kun fordi snotdumme svenskere som hellere vil være humanistiske og pudse glorien på facebook end at forholde sig til realiteterne, har placeret dem der. Vi fokuserer altid på politikerne, men sandheden er at det er din nabo, ven, kollega, ægtefælle, osv som går rundt med blodet på hænderne, og lidt af det blod deler de med alle dem der er klar over problemerne de skaber, men ikke tør at sige det til dem.

Klodshans
Klodshans
6 months ago
Reply to  Poul

Du har ret Poul! Den europæiske befolkning tillader og står bag politikerne. Så længe befolkningen ikke vågner vil det fortsætte. Hvis befolkningen vågner en dag, tror ikke det sker, så må og skal den europæiske befolkning tage et opgør med de skyldige politikere.
Politikere i Europa er skyldige i drab, tyveri, landsforræderi, vold, trusler, chikane, voldtægt osv pågrund af deres import af parasitter fra MENA landene.
Dommen bør være klar, dødsstraf eller livsvarigt fængsel. Jeg opfordrer ikke til selvtægt, da det er ulovligt.

Klodshans
Klodshans
6 months ago
Reply to  Klodshans

Hver dag kommer der flere mennesker fra MENA landene til EU. Mange af dem ender med at kunne stemme en dag. Hvem vil de mon stemme på??? Gæt engang??? Det her får fatale konsekvenser, selvom man ikke skulle tro det kunne blive være.

Marina
Marina
6 months ago

Lige nu på Berlingske og hjertelig tak til Mattias Tesfaye, for det er præcis sådan det er: Vores asylpolitik er ikke humanistisk, og bekvemmelighedsflygtningene må selv udkæmpe de kampe, som de mener skal til for at få anderledes forhold i deres egne lande. Når de kommer her, vil langt størstedelen af dem blive en samfundsbyrde og direkte eller indirekte modarbjede europæisk kultur og nedbryde vore åbne samfund: “Krisen med Belarus er så indgribende i Europas flygtningepolitik, at EU står ved en skillevej. Enten tager europæerne et fundamentalt opgør med den hidtidige asylpolitik, eller også drukner vi i flygtninge, som diktatorer… Read more »

Bruno Jensen
Bruno Jensen
6 months ago
Reply to  Marina

@ Marina.

Tesfaye siger det han har fået besked på at sige. Hverken mere eller minde. Og du har vel opdaget, at der afholdes kommunevalg i næste uge?!

Marina
Marina
6 months ago
Reply to  Bruno Jensen

Hvis man aldrig tror på folk, bliver livet uudholdeligt, og jeg vælger at glæde mig.

Det er ikke særlig intelligent altid at være lyseslukker, når der er så meget på spil, og jeg tror på, at Mattias Tesfaye og Rasmus Stoklund mener, hvad de siger, og at de gør, hvad de kan. Ellers taber de igen de tidligere DF-vælgere.

Piotr
Piotr
6 months ago
Reply to  Marina

Marina, du er desværre naiv! hvornår har du hørt en socialdemokrat holde hvad “hen” lover? medmindre det drejer sig om skatter&afgifter?
Der er mange exempler(minkene til at starte med!) på, at S fylder os med løgn mens de tømmer vores lommer!
Stem NB! SIAD!
P.

john M
john M
6 months ago
Reply to  Piotr

ja stem på en bankers parti..som marcon . lars seiers SAXO bank (som helt SIKKERT vil dig det bedste) parti nu gik det ikke med LA så de prøver med NB er = EUSSR neo kapitalisme. –
et parti der hylder FRI !! NATIONAL !! SOCIAL
DANSK SAMLING
Det burde I alle tænke lidt over, og give støtte

Last edited 6 months ago by john M
john M
john M
6 months ago
Reply to  Marina

Der vælter fortsat tusinde vis af den sorte horde ind i Danmark , og i Eu er tallet højere end i 2015. NGO migrant færger sejler stadig. tomme ord . politikker ord .intet andet. Det er dem alle. NB er det største bedrag

Last edited 6 months ago by john M
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
6 months ago

Enkeltbillet med fly hjem til Mellemøsten: Stockholm – Ankara (Tyrkiet) koster idag søndag svenske kr. 1630.- , findes også langt billigere lavpris tilbud fra Stockholm ‘last minute’ helt ned til svenske kr. 99.- !

Enkeltbillet København – Ankara dags dato vejledende pris: danske kr. 1108.- , så hvorfor indfører svensk og dansk politi ikke dags dato lov og orden, hvad er problemet ?

Erling
Erling
6 months ago

Qvortrup´s artikel virker noget forvrøvlet. Jeg mener, han vil for det første formentlig tage sit tredie stik, fordi han trods alt regner med at være bedre beskyttet, ikke sandt. For det andet er situationen anderledes idag end under første bølge. 76 % vaccinerede, altså færre og kortere indlæggelser med mindre belastning af et i forvejen presset sundhedsvæsen og færre dødsfald. Det giver mening at drosle ned på restriktioner. Men de tiltag man lægger op til foretage mod ikke-vaccinerede, fyringer, “stuearrest” og nærmest udelukkelse fra resten af samfundet er jeg modstander af. Skal den “gule stjerne” frem igen? Totalitært og uacceptabelt.… Read more »

Marina
Marina
6 months ago
Reply to  Erling

https://www.youtube.com/watch?v=tMkV4vYr_ik Eric Claptons opførsel har givet anledning til stor forundring, og ingen kan påstå, at det er kløgt eller livsvisdom, der udbasuneres i hans seneste opus, som skyldes Van Morrison. Det er værtshusfilosofi helt nede under gulvbrædderne, men rytmen er der ikke noget i vejen med. Hvad Kennedy jr. mener, har jeg svært ved at opfatte og heller ikke tålmodighed til at prøve at finde ud af. Wikipedia oplyser, at han ikke er generelt modstander af vacciner men siden 2005 har arbejdet for bedre testning af vacciner i almindelighed. Her må jeg som Erling gøre opmærksom på det gode, vaccinerne… Read more »

Poul
Poul
6 months ago
Reply to  Marina

“Ingen har nogensinde lovet os at vaccinerne giver os fuld beskyttelse”.

Sjovt, jeg kunne ellers have svoret på at det var præcist hvad de allesammen sagde i det første års tid. Jeg husker også noget med “14 dage til at udflade kurven” og lignende, men det er måske bare mig.

Margrethe
Margrethe
6 months ago
Reply to  Poul

Nej det er ikke bare dig. Hvem kan huske, at de oprindeligt gjorde det klart, at to injektioner ikke var nok? Det hed sig, med to skud, så var folk færdigvaccineret. Det var de så ikke alligevel ikke. Så de har altså ingen anelse om hvilken effekt, det gift, de sprøjter i folk, egentlig har. Alligevel vader folk hen for at lade sig benytte som forsøgsrotter, for tredje gang, også. Ja Pfizer har endda krævet at være fritaget for al produktansvar, så alle de, af vaccinen, ødelagte mennesker ikke kommer til at koste dem en krone. De afslører, de ikke… Read more »

Last edited 6 months ago by Margrethe
john M
john M
6 months ago

Frontex , er migrant menneskesmuglere hjælpere
FRONTEX , EU migrant https://ec.europa.eu/info/strategy/priorities-2019-2024/promoting-our-european-way-life/new-pact-migration-and-asylum_en

vores fjende USA . fjolser : CBS news https://www.youtube.com/watch?v=WopKBDTH-Ww

EU er EUSSR !

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
6 months ago

Ett fel ovan! Ylva Johansson ÄR FORTFARANDE FÖRST OCH FRÄMST KOMMUNIST. Infiltrerad i Socialdemokratin – som ju också först och främst är kommunister.

Poul
Poul
6 months ago

“Qvortrup virker til at vide mere om den fremadskridende ulykke, end han tør lade ane.” Det kan jeg sige med 100% sikkerhed at han gør, for jeg har sendt ham de første 20 links til artikler om emnet, blandt andet fra din side her. Responsen har været den samme hver eneste gang: Intet svar, og ingen artikel. Kun flere artikler om hvor godt det er at blive vaccineret, og hvor onde dem som ikke bliver det er, osv. Hvis det en dag kom frem at medier som skriver noget negativt om regeringens corona linje er blevet truet med at miste… Read more »

Poul
Poul
6 months ago
Reply to  Poul

Og det skal lige tilføjes at jeg med vilje har fravalgt de lidt mere konspiratoriske ting og/eller ting som ikke så nemt kan bekræftes, og kun sendt artikler fra store medier som de ikke kan bortforklare på ekstra bladet. Det er dog alligevel den strategi de har valgt.

Last edited 6 months ago by Poul
Poul
Poul
6 months ago
Reply to  Poul

Jeg så lige den her: https://ekstrabladet.dk/nationen/marianne-vil-hellere-have-corona-end-vaccineres/8990361 Ekstra bladet udstiller en bekymret ikke-vaccineret som lidt småtosset, og skriver som argumentation for overhovede at skrive om det: “Marianne er kun en af mange, der har kontaktet nationen! med spørgsmål til vaccinerne, men hun er den eneste, der vil stå frem med foto – og derfor bringer vi hendes spørgsmål for at finde ud af, om hendes bekymring giver genlyd.” Sagt på en anden måde: Ekstra bladet skriver kun om folk der er bekymrede over at folk dør af blodpropper, hvis de må udstille dem med billede i avisen og bruge dem som… Read more »

Poul
Poul
6 months ago
Reply to  steen

Det hjælper tilsyneladende heller ikke det store, men da flere aviser skriver den direkte emailadresse til journalisten over artiklen, så syntes jeg da at det mindste man kan gøre er at oplyse dem om at vi ved at de lyver.

Det ændrer måske ikke så meget lige i øjeblikket, men jeg sover bedre når jeg ved at disse professionelle løgnere sover dårligt.

john M
john M
6 months ago

DØD OVER EUSSR !!!!

john M
john M
6 months ago
33
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x