23
nov
Seneste opdatering: 23/11-21 kl. 1726
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

It’s the 22nd November 2021 and this is the moment when the jabbing has to stop. A couple of hours ago Darren Smith, the editor of the excellent The Light Paper, sent me a paper from the medical journal Circulation which proves that the covid-19 jabbing experiment has to stop today. I believe that any doctor or nurse who gives one of the mRNA covid jabs after today will in due course be struck off the appropriate register and arrested.

Catherine Austin Fitts’ Dire Warning to the still Free West

Sammenfatning: Catherine Austin Fitts varnar under en konferens i Schweiz att Europas framtid till stor del vilar på resultatet av en omröstning den 28:e november i landet. Västs framtid står på spel. Det handlar om en slutgiltig kamp mellan frihet och slaveri, menar hon. Motståndarna är Centralbankerna och deras strategi är covidkrisen.

Neil Oliver: Will we remain silent?

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
1 year ago

Lidt OT, og måske alligevel ikke. Vi hvide mennesker, står midt i en overlevelseskamp, vi aldrig før har været i nærheden af. Forsøger de ikke at udrydde os med “vacciner” ja så er det perkerinvandringen, der skal gøre samme arbejde. Med Sverige som det hårdes ramte. Men Joakim Lamotte, i rollen som David, viser her vejen. Som kick bokser gik han ind i en i en hal proppet med perkere, der skreg af ham og heppede på deres egen retard. Svenske forældre bør gør ham til forbilleder for deres egne sønner. Med den indstilling vil vi vinde. Men også kun… Read more »

Joakim Lamotte.JPG
Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

The “jabbing” can´t stop. The ECCONOMY is bust.

H.nielsen
H.nielsen
1 year ago

I sent a protest mail to most og the parlament membets in Austria

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x