26
nov
Seneste opdatering: 30/11-21 kl. 1958
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det rumænske, socialdemokratiske EU medlem Cristian Terhes fortæller om det totalitære EU, mange østeuropæere må ærgre sig gule og blå over at have indmeldt sig i. Nu f.eks. hvad “det grønne covidpas” skal bruges til – og som så deprimerende få forstår. Disse burde høre Paul Weston forklare det: Paul Weston – Conspiracy Theory Meets Reset Reality

Mette ka slette

Selvfølgelg kan man genskabe SMS er i en tid, hvor alle spionerer på alle. Jeg ved ikke, hvad det er for en skovtur statsministeren og politiet sender os alle på. Se idag: Mette Frederiksen så ud til at have helt styr på dansk politik, men tre ting sender hende nu ud i en alvorlig krise.


Fra broen på Tagensvej, i baggrunden Mjølnerparken.© Snaphanen.dk

3 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morten
Morten
8 months ago

Let måde for at gendanne SMSerne på. Hvor svært kan det dog være. Kontakt bare NSA. NSA er USAs  National Security Agency/Central Security Service. Det er dem der dagligt læser dine mails mm. De er angivelig ret skarpe til den slags ting. Og de behøver ej heller at genopbygge de slettede beskeder. De ligger jo i hel kopi, fra det øjeblik, at BBB eller Slette Mette tastede send på deres telefoner. Og det vil nok gerne hjælpe det borgerlige Danmark med at komme af med Slette Mette. Mon ikke Forsvarets Tys-Tys afdeling, placeret et sted i Dragør, kunne hjælpe med… Read more »

ino
ino
8 months ago

Utroligt at justitsministeren henvendte sig til politiet vedr. disse sms’er. Hvem har tiltro til politiets upartiskhed? Jeg har ikke. Der har været alt for mange sager i dette årtusinde allerede. Se blot den behandling politiet har givet nærværende blogger.

Nielsen
Nielsen
8 months ago

Mette mink Forræderiksen er en af bakterierne i den socialdemokratiske demokratisme.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
8 months ago

“Klokken var 10 minutter i 12:00, at vi besluttede at covid vaccinerer befolkningen, så blev klokken 5 minutter i 12:00, og nu er klokken halv et !!!!!” Sådant udtalte tyske minister for “sundhed” Bundesminister Jens Spahn sig igår, men denne minister kan ikke lægge 2 og 2 sammen, at han selv er skyld i at folk dør som fluer, at covid varianter breder sig på grund af covidvaccinen som må betegnes som den rene gift. Bundesministeren har en løsning på sin egen inkompetence, at sprøjte endnu mere gift i folk, endnu et double down at katastrofen helt forudsigelig den tyske… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
8 months ago

I Tyskland blev det igår meddelt at død og pine 80% af befolkningen SKAL covid vaccineres, for at opnår 80% det meget meget kyniske at nu SKAL også børn vaccineres, fra dag 1′ fup og svindel, sandheden bag det ondskabsfulde at der er udlovet en økonomisk stor bonus til nogle få som først udbetales ved 80%, dette har intet med helse overhovedet at gøre, tværtimod, men nogle få pengespekulanter der i fup i svindel i korruption fra ende til anden ude efter at tjene store penge, på befolkningens bekostning, sætter vores liv og helse over styr! Sjælden at Lars Bern… Read more »

Margrethe
Margrethe
8 months ago

Når konsekvenserne af dødssprøjterne for alvor brager igennem i løbet af de næste 1-5 år, bryder civilisationen sammen. og vi ender, hvor vi begyndte. Som nomader og jæger-samlere. Men det er måske i virkeligheden også det bedste.

https://youtu.be/gBpARuSLfp0?t=1

Nielsen
Nielsen
8 months ago

“We should not forget that the european union was created in (total) opposition to the sovjet union.”
Den holder nok ikke vand. Men sandt er det at parnasset i Bryssel er tyranniske bureaukrater.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x