30
nov
Seneste opdatering: 1/12-21 kl. 1527
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Tvångsvaccination behövs inte så länge vi utför barnmorden på egen hand”

Man kan følge Michael Yeadons køreplan i seks faser mod verdensomspændende digital kontrol, og ved selvsyn afprøve hvor godt den passer og hvor vi befinder os. Mike Yeadon, Ex-Pfizer Scientist Sent This Out on Thursday. We Are Approaching Stage 5.

Hvilken vej går det da? Den man har fornemmet længe: EU överväger tvångsvaccinering av unionens medborgare og EU föreslår tvångsvaccinering i hela unionen. Vi er frø- og lammelår, og vi skal koges i slow motion for vi har en anelse hukommelse endnu.

Jeg beklager fraværet, som jeg har tilbragt på hospitalet med lungebetændelse. Min kræftbehandling giver mig et elendigt immunforsvar, så jeg med mellemrum rager den slags til mig. Det er et spørgsmål om at vælge mellem et større og et mindre onde, hvor det større er ikke at være i live. Jeg havde Covid sidste jul – en ren ubetydelighed – så nu glæder jeg mig blot over min naturlige immunitet, om hvilken det anerkendte, naturvidenskabelige magazin Nature skrev: “Had COVID? You’ll probably make antibodies for a lifetime.”

Gunnar Sandelin: Sverige fortsätter oförtrutet på sin väg mot sönderfall

År 2020 beviljades totalt nästan 89 000 uppehållstillstånd av Migrationsverket och dess överinstanser, varav drygt 10 000 till asylsökande. Allt tyder på att i år kommer de siffrorna att överträffas. Jämför med Danmark, som i år kommer att bevilja endast en tiondel av Sveriges antal vad gäller asylansökningar, inklusive kvotflyktingar.

Om inte något dramatisk förändring skett under årets två sista månader kommer Sverige i år, totalt sett, att ha beviljat närmare 100 000 uppehållstillstånd, varav över 12 000 för asyl. Anhöriginvandringen ligger någorlunda konstant mellan 25 och 30 000 uppehållstillstånd. […]

Observera att jag inte påstår att en majoritet av alla 20-åringar med utländsk bakgrund skulle vara kriminella. Jag vill däremot visa på en trend som är tydlig i den senaste stora undersökningarna om invandrare och brottslighet, och dra ut konsekvenserna av detta. Det gäller den demografiska sammansättningen och den uppenbara risken för fortsatt grov kriminalitet. Något som vi påminns om i det dagliga mediebruset med rapporter om gängvåldets dödsskjutningar och svårt skadade offer.

Sverige tycks inte kunna finna något botemedel mot detta, särskilt med en polis som i praktiken till stor del har avsagt sig sitt våldsmonopol till förmån för dialog och politiker som fortfarande pratar om integration och utanförskapsområden. Jag hörde en polisman säga att det krävs att man förtjänar busets förtroende. Med en sådan inställning, och med en pågående stark ökning av unga män som har sin etniska och/eller kulturella bakgrund i områden som har högst överrepresentation vad gäller brottslighet, främst Afrika och Mellanöstern, fortsätter Sverige oförtrutet på sin väg mot sönderfall. Se det hele GUNNAR SANDELIN: En liten lektion i demografi

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
8 months ago

Jim Jones startede med forskellige humanitære projekter og racelighed, gjorde sit Jonestown til en slags koncentrationslejr, holdt sine tilhængere som fanger ved at inddrage deres pas, Østrig og Tyskland har i disse dage gang i et lignende projekt en tysk vision som blev afbrudt engang dengang i 40’erne, nu omdannes hele Østrig hele Tyskland til koncentrationslejr, kun adgang denne gyselige “lyksalighed” de med et covidpas, og folk strømmer i begejstring til, allerede udmålt straffeaktioner imod de helt uskyldige de uvaccinerede, nu SKAL de TVINGES!!!!! Jim Jones fik gentagende gange sine tilhængere at gennemgå et ritual at sammen drikke en drik,… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
8 months ago
Reply to  steen

Godt hvis ikke mit indhold sådan noget skidt, dagens melding fra Bruxelles beskæftiger desværre mine allerværste anelser om den gru den regulære ondskab der nu kommer ned over os allesammen fra Bruxelles! Meldingen at endnu en tysker: Von Der Leyen vil TVINGE alle EU borgere til underkastelse, nu SKAL alle i EU TVINGES at tage denne giftige eksperimentelle genmanipulation, uanset konsekvens, TVINGES til underkastelse, uanset at mere end tilstrækkeligt med bevis allerede foreligger at covidvaccinen nu må betragtes som livsfarlig!! Igen en tysker med en sindsyg ide at dræbe og flest muligt, vi har endnu Merkel og Hitler i frisk… Read more »

Last edited 8 months ago by Jan Ulrik Friis
Margrethe
Margrethe
8 months ago

Der er nok en grund til, at germanerne var de eneste, der kunne give romerne så læsterlige tæsk, at deres fremfærd blev stoppet.

De har noget i sig, vi andre har god grund til at frygte. Det område´, der befolkes af den stamme, bør aldrig være samlet til et fælles land. De kan ikke tåle den magt og mulighed for et makabert misbrug.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
8 months ago
Reply to  Margrethe

Her må vi huske at Ursula Von Der Leyen altid har været dead wait i Tyskland i tysk politik en katastrofe, hun har aldrig nogensinde præsteret noget positivt kun negativt, et monster som Tyskland for alt i verden skulle skaffe sig af med, en EU post også for afdankede danske politikere den letteste løsning! Men i tilfældet Von Der Leyen slår det nu hårdt igen, der findes mennesker man for alt i verden aldrig nogensinde må give magt, Von Der Leyen et sådant menneske, mit råd at Danmark at Sverige dags dato udmelder sig af EU for at undgå et… Read more »

Last edited 8 months ago by Jan Ulrik Friis
Christian Hansen
Christian Hansen
8 months ago
Reply to  Margrethe

Ikke for at genere dig, Margrethe, men vore forfædre hørte altså til de folkeslag, som romerne kaldte for germanerne, og det var populært blandt vore unge krigere at drage sydpå og gå i romersk tjeneste, hvor de, mig bekendt, var de mest eftertragtede lejesoldater. Dansk er et germansk sprog.

Margrethe
Margrethe
8 months ago

Æbler kan heldigvis trille et godt stykke væk fra stammen…

Margrethe
Margrethe
8 months ago

Det er i øvrigt en meget intelligent virus. Den “nye variant” har lige udpeget sig to mennesker, hverken mere eller minde, i hvert land:

omicron.JPG
Margrethe
Margrethe
8 months ago

Du er vist mere sej end gennemsnittet med den attitude over vor cancer. Jeg havde skidt grønne grise med den diagnose. Da jeg er så privilegeret stort set aldrig at blive syg, bryder verden sammen, hvis en negl knækker. Den mentale styrke gælder ikke fysisk sygdom. Intet er så godt, det ikke er skidt for noget. Nu er jeg stadig fuldstændig stiv og ødelagt i arme og skuldre efter en nat, hvor jeg – igen – måtte udføre hjerte-lungeredning til en “fuld vaccineret” mand, der, til -” alles overraskelse” – var Covid-positiv, trods vaccinering” og fik hjertestop. Han overlevede ikke.… Read more »

Hansen
Hansen
8 months ago
Reply to  Margrethe

Din nye husmand, eller hvad han er, skulle hellere skyde nogle svenskere – jeg mener med isbøsse, som da Anders And var på elgjagt.

Margrethe
Margrethe
8 months ago
Reply to  Hansen

De smager ikke lige så godt.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
8 months ago

Att han vågar, i SVERIGE?

Poul
Poul
8 months ago

Ligesom man kan blive dummere af at tro på alt hvad ens tv siger, så lyder ham mike yeadon også som om han har brugt lidt for meget tid på internettet. Det er absurd mange meget specifikke ting som han remser op, og hele fundamentet for det skrækscenarie falder sammen i samme sekund virussen muterer og bliver relativt ufarlig for mennesker. Som alle virusser iøvrigt gør over tid, er der eksempelvis nogen her der er bekymret over at få sars eller ebola i dag? Det var lige så dødsensfarligt i medierne dengang som corona beskrives i dag. Ponten er, at… Read more »

Margrethe
Margrethe
8 months ago
Reply to  Poul

Det var et meget langt skriv for at konkludere, hvad der kun kræver én linje: Flertallet er dumme som brædder. Men hvad er din forklaring på det klare mål at alle skál tvinges til vaccination og til at blive tilsluttet et coronapas? De såkaldte vacciner beskytter ikke mod noget som helst, og da slet ikke mod at dø! Tværtimod. Hvad er så argumentet for, at de skal jages i alle for enhver pris? Nu har vi lige fået brev fra region hovedstaden, at alle ansatte SKAL have et coronapas. De får selvfølgelig det eneste fornuftige svar fra mig, at det… Read more »

Poul
Poul
8 months ago
Reply to  Margrethe

“Hvad er så argumentet for, at de skal jages i alle for enhver pris?” Det samme = Flertallet er idioter der bare følger strømmen, uanset om det giver mening eller ej. I politikernes tilfælde kommer der en helgardering oveni, dvs at ingen af dem tør at være den første som peger på kejseren (læs: “eksperterne”) og sige at de ikke har noget tøj på. Derudover vil jeg ikke udelukke en form for bestikkelse fra medicinal industrien, som har en lang og beskidt historie for lobbyarbejde i magtens korridorer. Idioti, inkompetence, penge, og magt. Det plejer at være motivet for de… Read more »

Poul
Poul
8 months ago
Reply to  Poul

Og selv hvis alle politikerne er rene uskyldigheder, så kræver det bare 1 bestukket professor i toppen af sundhedstyrelsen at udstikke nogle retningslinjer til dem som ikke er nødvendige. Eksempelvis vaccinationer til sunde og raske børn som aldrig ville mærke hvis de blev smittet. Hvis vi havde nogle journalister i landet ville jeg nok bede dem om at starte der, men det har vi desværre ikke.

Last edited 8 months ago by Poul
Poul
Poul
8 months ago
Reply to  Poul

Se her, perfekt eksempel på at de ikke aner hvad de laver: https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/mette-f.-med-kraftig-opfordring-tag-tredje-stik/9021758 Adskillige eksperter + vaccine producenterne selv har meldt ud flere gange (også i ekstra bladet) at de nuværende vacciner så godt som ingen effekt har imod den nye omicron variant, da det er en helt anden type som vaccinen slet ikke er designet til at påvirke. (Og mindre farlig iøvrigt) Og hvad siger mette så på dagens pressemøde? “Det er vigtigt, at vi nu sætter alle sejl til. Det skyldes også den nye variant, omikron. Vi ved fra tidligere varianter, at tid er den afgørende faktor, siger… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
8 months ago

Tyskland-Østrig står med et “problem”, idag på MSM (tysk Tageschau 24) diskuterer hvordan man bedst muligt straffer de uvaccinerede, ifølge MSM skal de straffes!!! Tyskland-Østrigs “problem” at de allerhelst vil give de uvaccinerede en gul stjerne, lettere at identificere, problem at det pt. vil være for iøjnefaldende tysk fortid i betragtning, en løsning om alle vaccinerede fik et armbind, men det løser ikke “problemet” med de uvaccinerede, så Tyskland-Østrig i tænketank, tror fristelsen er alt alt for stor, Tyskland-Østrig vil ikke kunne modstå denne fristelse, at alle uvaccinerede får en gul stjerne eller noget lignende!!! At det overhovedet, og helt… Read more »

250px-Bundesarchiv_Bild_146-1993-051-07,_Tafel_mit_KZ-Kennzeichen_(Winkel)_retouched.jpg
Nielsen
Nielsen
8 months ago

Ja det er aldrig andet end skulkeri med dig Steen. Men du behøver ikke beklage dig. 😉

Den Nervøse
Den Nervøse
8 months ago
Reply to  steen

Kampen for Sverige er overstået, og kampen om Danmark starter om lidt.
Frit omskrevet efter Winston Churchill.
Desværre er kampen om Sverige tabt, men vi kan stadig vinde kampen om Danmark, og gør vi det ikke nu så taber vi også Danmark. Kampen bliver svær, for vi har et Sverige slået af vanvid mod øst og et Tyskland mod syd ikke mindre vanvittigt! Se nu må det ikke opfattes som en opfordring til vold, for en sådan kamp vil vi tabe, men vi har ikke megen tid!

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x