5
dec
Seneste opdatering: 5/12-21 kl. 1356
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Se vad sjuksköterskan Sara Dehlin Ekstrand delgav i sitt tal vid demonstrationen mot “vacciner” i Göteborg 2021-11-27. Sara sa upp sig för att hon vägrade ljuga. Och hon berättar om hur gamla drabbas av hjärtsvikt, hudproblem och lungproblem efter tredje sprutan. Helt fungerade gamla blir plötsligt lika dementa som Joe Biden. Sara Delin Ekstrand berättar mer utförligt i en Intervju med Ulf Bittner här (38 minutter):

4.2 9 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 month ago

Jeg er tilbøjelig at give Samuel af Ugglas ret, at Sveriges Television til dels ligger med ansvaret for dagens dødsensfarlige situation i dødsriget Sverige, SVT ved Hanna Stjärne medskyldige for alle disse døde i ond islamisk immigration & giftig covidvaccine! Om SVT viste denne video med sjuksköterskan Sara Dehlin Ekstrand ville ingen svensk længere lade sig covidvaccinere, ingen ville længere dø af covidvaccinen. Men visse ting her i livet er 100% sikre, nemlig at svensk SVT vil aldrig nogensinde vise denne video, har intet ønske om nogensinde at fortælle sandhed, kun at skjule sandheden, SVT deres mission her i livet at… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 month ago

I stedet for at sige op, har jeg vendt den 180 grader og skrevet, at i henhold til den skrivelse, de nyligt sendte ud med krav om et “coronapas” nægter jeg fortsat at blive vaccineret og jeg nægter at anskaffe og fremvise et sådan pas, da jeg ellers indirekte vil være med til at blåstemple de ulovligheder, overgreb og myrderier som bliver begået under dække af at ville redde os alle fra en forkølelse – hvad coronavira jo ér. Derfor forventer jeg, at de følger deres egne regler og opsiger mig. Med opsigelsen skal der selvfølgelig medfølge en skriftlig begrundelse… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 month ago
Reply to  steen

I en længere version, ganske vist på grund af kildehenvisninger mm, er den i skrivende stund i gang med at blive sprøjtet ud af printeren så den kan blive afleveret i tilpas mange eksemplarer, til de relevante ledere og lokalansvarlige politikere kommunalchef mm. Jeg benytter mig af “gammeldags” levering med at udskrive det hele og aflevere i en hel sagsmappe. Pointen med den fremgangsmåde er, at selvom det havde været nemmer med en mail, får vi i dag alle læssevis af mails – så mange at det er meget nemt at slette eller overse flere af dem som mindre vigtige.… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 month ago
Reply to  steen

Jeg ved ikke, om de tør gå så vidt i denne omgang. Det ser jeg, når de svarer. Det har de åbenbart ikke overdrevet travlt med i disse dage. Der er et voldsomt sygefravær for tiden. Hvorfor mon?…. Vi, der er tilbage, arbejder for tre. Og mange er bange og ber mig om ikke at lufte offentligt, jeg ikke er vaccineret. Det kunne jo provokere til yderligere tiltag. De håber, det går over ved at gøre sig usynlig og kravle langs panelerne. Jeg spørger dem, om de ikke kan se, at alt, hvad jeg har advaret om ind til nu,… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 month ago

Hey der Charles. Husk at gemme disse koroner film,som ikke havde været gjort,havde det ikke været for din lokale bankster. Som jeg ved pålægger os de restriktioner der falder ham behagelige. Han håndhæver IKKE den personlige frihed,nej han håndhæver statens ogkommunens påbud.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x