5
dec
Seneste opdatering: 6/12-21 kl. 1910
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vem bär skulden för den absurda invandring som håller på att förvandla Sverige till en muslimsk stat?

I visse af livets forhold er det bedre intet at gøre, end at lave fejltagelser. Især i politik, og især hvad angår demografi. Kyösti Tarvainen fra Helsingfors Universitet har gjort opmærksom på, hvor katastrofalt svensk demografi allerede udvikler sig for oprindelige svenskere, der er født i dag. De vil opleve, at de mister den politiske magt over landet til tilvandrede befolkningsgrupper, som i et og alt er dem fremmede.

Jo hurtigere det forebygges, desto større er muligheden for, at det kan ske uden blodsudgydelse. Tiden er ikke på deres side, men intet tyder på at der er nogen bevidsthed om, hvor meget det haster for alle fremtidige generationer. Tilbagevandring er bydende nødvendig, hver dag der går uden, er en spildt dag som fremtiden vil bebrejde dem bitterligt. Det samme gælder resten af Norden, dog i betydeligt langsommere tempo.

[..] Figur 1 visar att den nuvarande trenden kommer att leda till att personer med svensk bakgrund kommer att vara en minoritet i Sverige år 2060. När samma prognos görs med hjälp av den exakta demografiska kohortkomponentmetoden är motsvarande år 2070 (för detaljerade nordiska modeller, se Tarvainen, 2018). Omkring 2070 skulle etniska svenskar alltså vara en minoritet och därmed förlora sin rätt till självbestämmande i sitt eget land.

Muslimer är den snabbast växande befolkningsgruppen på grund av höga födelsetal och invandring (till exempel söker ungefär varannan muslim en muslimsk partner utomlands). Det är därför matematiskt säkert att den nuvarande trenden kommer att leda till att antalet muslimer och personer med svenskt ursprung är lika stort i början av nästa århundrade. Därefter skulle muslimerna bli i majoritet och Sverige skulle bli ett muslimskt land.

Vem bär skulden för denna absurda invandring som håller på att förvandla Sverige till en muslimsk stat?

Svar: de etniska svenskar som fortfarande har en stor majoritet i det parlament som stiftar de lagar som reglerar, eller på annat sätt påverkar invandringen. För en mer detaljerad beskrivning, se Tarvainen (2020a). [..]  Vi i Norden gjorde ett misstag när vi accepterade invandring och därför måste vi stödja invandrarnas återvändande (tekstens referencer findes på linket.)

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
1 month ago

Det bliver næppe helt scenariet, med nul svenskere år 2060, men om ganske få år bliver svenskerne i mindretal i eget land. Det er ikke kønt at se på, for de overlader bare landet til fremmede uden at stritte imod! Det intet mindre end surrealistisk at overvære. Jeg havde forudsagt et opgør, men jeg er faktisk kommet i tvivl, svenskerne er fredsskadet. Efter 200 års fred, har de mistet evnen til at forsvare sig, og hvad værre er, de har ikke engang lyst, oikofobien har tag i svenskerne og de kaster år tusinders hårdt opbygget kultur ud med badevandet på… Read more »

Sodatens Erinran.
Sodatens Erinran.
1 month ago

Finns på Bitchute:
Granskning Sverige Arkiv.
Yuri Bezmenov.
Det där med ”fredsskadad” är en alltför enkel förklaring. In på 1980 – talet hade Svenskarna försvarsvilja.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 month ago

Det finns bara två personer i Sverige som bär det yttersta ansvaret för dagens situation i riket.
Fredrik Reinfeldt och tro mig, Hanna Stjärne.
Palme var en amatör och kan slänga sig i väggen.
Kanske något som Mads Palsvig kan förklara?

Last edited 1 month ago by Samuel af Ugglas
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 month ago

Frygteligt for det svenske folk dagen det vågner, nu går det rundt i massepsykose, lever på løgn på fortielse, samme taktik som i 30’ernes Tyskland at forfører masserne, ender som dengang i krig om ikke masserne snart vågner, men det har lange udsigter, til den tid er krigen overstået! En ond, en meget ond fremmed ideologi: islam hærger nu Sverige til ukendelighed, spørgsmålet om det svenske folk nogensinde erkender virkeligheden, får se med egne øjne det vi andre ser, et Sverige der ligger hen i våde i vold i terror, den totale fornedring, vi er ude i nedtælling, om ikke… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 month ago
Reply to  steen

Tror ikke muhamedanerne lader det svenske folk leve den dag islam i overmagt får overtager i Sverige, det ville heller ikke være et liv værd at leve for en svensk, som laveste laveste i noget der mest af alt ligner et nyt Afghanistan men på svensk jord, et voldstyranni et helvede på jord, sådant er ikke for hvide mennesker! For første gang ser vi nu også Stockholm, der før var den storby som svenskerne flygtede til for gode attraktive job og rigdom, den økonomisk trygge tilværelse, det gode liv et fremtidshåb, dyreste boliger og bostadsrätter den allerbedste levestandard, for første… Read more »

Klodshans
Klodshans
1 month ago

Folk fra MENAP landene vil blive ved med at strømme ind i EU. Hvad politikerne i EU gør, når det hele ramler, må tiden vise.
En ting er sikkert, politikernes handling når det hele ramler, vil være lige så inkompetent som deres handlinger er idag.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 month ago
Reply to  Klodshans

Stefan Löfven et godt eksempel, først ødelagde han Sverige i indavl, nu da Sverige er ødelagt, har Löfven sin plan-b: hurtigst muligt forlade Sverige, der findes andre EU lande Löfven kan nå at ødelægge i helt den samme indavl!

Klodshans
Klodshans
1 month ago

En ting er vigtigt. Så længe Europas politikere ikke udviser mere end 90% af folk fra MENAP landene, vil det føre til en trængsel vi ikke har oplevet før.
Fuldt stop for indvandring fra MENAP landene er heller ikke nok. De formerer sig langt hurtigere end europæere, så selv med 100% stop vil det gå galt med tiden.
Repatriering “ frivillig tilbagevenden “ gør heller ingen forskel. De er kommet til landet “ Europa “, som flyder med honning, de ønsker selvfølgelig ikke frivilligt at vende tilbage til det hul som kaldes Mellemøsten.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 month ago
Reply to  Klodshans

Intet ondt i at hjemsende, tværtimod, og nødvendigvis hjemsende 100% alt der relatere til islam til Afrika og Mellemøsten, hjemsende alt uden undtagelse tilbage til Afrika og Mellemøsten langt ud af EU.

Det onde i det øjeblik muhamedanerne bliver i vores land, så breder ondskaben sig, indtil alt er ondt!

Återvandring det eneste rigtige, endda en rigtig god gerning, Återvandring vil løse så godt som alle vores problemer på en og samme gang.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x