5
dec
Seneste opdatering: 6/12-21 kl. 1910
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vem bÀr skulden för den absurda invandring som hÄller pÄ att förvandla Sverige till en muslimsk stat?

I visse af livets forhold er det bedre intet at gÞre, end at lave fejltagelser. IsÊr i politik, og isÊr hvad angÄr demografi. Kyösti Tarvainen fra Helsingfors Universitet har gjort opmÊrksom pÄ, hvor katastrofalt svensk demografi allerede udvikler sig for oprindelige svenskere, der er fÞdt i dag. De vil opleve, at de mister den politiske magt over landet til tilvandrede befolkningsgrupper, som i et og alt er dem fremmede.

Jo hurtigere det forebygges, desto stÞrre er muligheden for, at det kan ske uden blodsudgydelse. Tiden er ikke pÄ deres side, men intet tyder pÄ at der er nogen bevidsthed om, hvor meget det haster for alle fremtidige generationer. Tilbagevandring er bydende nÞdvendig, hver dag der gÄr uden, er en spildt dag som fremtiden vil bebrejde dem bitterligt. Det samme gÊlder resten af Norden, dog i betydeligt langsommere tempo.

[..] Figur 1 visar att den nuvarande trenden kommer att leda till att personer med svensk bakgrund kommer att vara en minoritet i Sverige Är 2060. NÀr samma prognos görs med hjÀlp av den exakta demografiska kohortkomponentmetoden Àr motsvarande Är 2070 (för detaljerade nordiska modeller, se Tarvainen, 2018). Omkring 2070 skulle etniska svenskar alltsÄ vara en minoritet och dÀrmed förlora sin rÀtt till sjÀlvbestÀmmande i sitt eget land.

Muslimer Àr den snabbast vÀxande befolkningsgruppen pÄ grund av höga födelsetal och invandring (till exempel söker ungefÀr varannan muslim en muslimsk partner utomlands). Det Àr dÀrför matematiskt sÀkert att den nuvarande trenden kommer att leda till att antalet muslimer och personer med svenskt ursprung Àr lika stort i början av nÀsta Ärhundrade. DÀrefter skulle muslimerna bli i majoritet och Sverige skulle bli ett muslimskt land.

Vem bÀr skulden för denna absurda invandring som hÄller pÄ att förvandla Sverige till en muslimsk stat?

Svar: de etniska svenskar som fortfarande har en stor majoritet i det parlament som stiftar de lagar som reglerar, eller pÄ annat sÀtt pÄverkar invandringen. För en mer detaljerad beskrivning, se Tarvainen (2020a). [..]  Vi i Norden gjorde ett misstag nÀr vi accepterade invandring och dÀrför mÄste vi stödja invandrarnas ÄtervÀndande (tekstens referencer findes pÄ linket.)

4.2 5 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den NervĂžse
Den NervĂžse
2 years ago

Det bliver nĂŠppe helt scenariet, med nul svenskere Ă„r 2060, men om ganske fĂ„ Ă„r bliver svenskerne i mindretal i eget land. Det er ikke kĂžnt at se pĂ„, for de overlader bare landet til fremmede uden at stritte imod! Det intet mindre end surrealistisk at overvĂŠre. Jeg havde forudsagt et opgĂžr, men jeg er faktisk kommet i tvivl, svenskerne er fredsskadet. Efter 200 Ă„rs fred, har de mistet evnen til at forsvare sig, og hvad vĂŠrre er, de har ikke engang lyst, oikofobien har tag i svenskerne og de kaster Ă„r tusinders hĂ„rdt opbygget kultur ud med badevandet pĂ„… Read more »

Sodatens Erinran.
Sodatens Erinran.
2 years ago

Finns pÄ Bitchute:
Granskning Sverige Arkiv.
Yuri Bezmenov.
Det dĂ€r med ”fredsskadad” Ă€r en alltför enkel förklaring. In pĂ„ 1980 – talet hade Svenskarna försvarsvilja.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
2 years ago

Det finns bara tvÄ personer i Sverige som bÀr det yttersta ansvaret för dagens situation i riket.
Fredrik Reinfeldt och tro mig, Hanna StjÀrne.
Palme var en amatör och kan slÀnga sig i vÀggen.
Kanske nÄgot som Mads Palsvig kan förklara?

Last edited 2 years ago by Samuel af Ugglas
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Frygteligt for det svenske folk dagen det vĂ„gner, nu gĂ„r det rundt i massepsykose, lever pĂ„ lĂžgn pĂ„ fortielse, samme taktik som i 30’ernes Tyskland at forfĂžrer masserne, ender som dengang i krig om ikke masserne snart vĂ„gner, men det har lange udsigter, til den tid er krigen overstĂ„et! En ond, en meget ond fremmed ideologi: islam hĂŠrger nu Sverige til ukendelighed, spĂžrgsmĂ„let om det svenske folk nogensinde erkender virkeligheden, fĂ„r se med egne Ăžjne det vi andre ser, et Sverige der ligger hen i vĂ„de i vold i terror, den totale fornedring, vi er ude i nedtĂŠlling, om ikke… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago
Reply to  steen

Tror ikke muhamedanerne lader det svenske folk leve den dag islam i overmagt fĂ„r overtager i Sverige, det ville heller ikke vĂŠre et liv vĂŠrd at leve for en svensk, som laveste laveste i noget der mest af alt ligner et nyt Afghanistan men pĂ„ svensk jord, et voldstyranni et helvede pĂ„ jord, sĂ„dant er ikke for hvide mennesker! For fĂžrste gang ser vi nu ogsĂ„ Stockholm, der fĂžr var den storby som svenskerne flygtede til for gode attraktive job og rigdom, den Ăžkonomisk trygge tilvĂŠrelse, det gode liv et fremtidshĂ„b, dyreste boliger og bostadsrĂ€tter den allerbedste levestandard, for fĂžrste… Read more »

Klodshans
Klodshans
2 years ago

Folk fra MENAP landene vil blive ved med at strÞmme ind i EU. Hvad politikerne i EU gÞr, nÄr det hele ramler, mÄ tiden vise.
En ting er sikkert, politikernes handling nÄr det hele ramler, vil vÊre lige sÄ inkompetent som deres handlinger er idag.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago
Reply to  Klodshans

Stefan Löfven et godt eksempel, fÞrst Þdelagde han Sverige i indavl, nu da Sverige er Þdelagt, har Löfven sin plan-b: hurtigst muligt forlade Sverige, der findes andre EU lande Löfven kan nÄ at ÞdelÊgge i helt den samme indavl!

Klodshans
Klodshans
2 years ago

En ting er vigtigt. SĂ„ lĂŠnge Europas politikere ikke udviser mere end 90% af folk fra MENAP landene, vil det fĂžre til en trĂŠngsel vi ikke har oplevet fĂžr.
Fuldt stop for indvandring fra MENAP landene er heller ikke nok. De formerer sig langt hurtigere end europÊere, sÄ selv med 100% stop vil det gÄ galt med tiden.
Repatriering “ frivillig tilbagevenden “ gþr heller ingen forskel. De er kommet til landet “ Europa “, som flyder med honning, de þnsker selvfþlgelig ikke frivilligt at vende tilbage til det hul som kaldes Mellemþsten.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago
Reply to  Klodshans

Intet ondt i at hjemsende, tvĂŠrtimod, og nĂždvendigvis hjemsende 100% alt der relatere til islam til Afrika og MellemĂžsten, hjemsende alt uden undtagelse tilbage til Afrika og MellemĂžsten langt ud af EU.

Det onde i det Þjeblik muhamedanerne bliver i vores land, sÄ breder ondskaben sig, indtil alt er ondt!

Återvandring det eneste rigtige, endda en rigtig god gerning, Återvandring vil lĂžse sĂ„ godt som alle vores problemer pĂ„ en og samme gang.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x