6
dec
Seneste opdatering: 7/12-21 kl. 1148
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!


af Henrik M.Jensen

Under et stort folkemøde i Villepinte med 15000 deltagere blev den nationale – i svenske statsmedier kaldt “højreekstreme” – kandidat til det franske præsidentvalg Eric Zemmour overfaldet af en venstreekstremist, der kastede sig over ham med et halsgreb.

Selv om attentatmanden hurtigt blev overmandet, nåede præsidentkandidaten at blive skadet i håndleddet, men det kunne være gået meget værre. Zemmour kunne være endt som en anden intellektuel, der vovede sig ind i det politiske masseslagsmål startet af globalister og multikulturalister: Pim Fortuyn.

Mødet fortsatte, og da 10 aktivister fra SOS Racisme senere begyndte at forstyrre mødet med bannere og råben, og da stemningen af gode grunde var kørt op, gik ophidsede tilhængere af Zemmour til angreb på uromagerne.

Politikere og medier fra venstrefløjen har rutinemæssigt fordømt angrebet på de “antiracistiske” aktivister, men undladt at fordømme attentatet, der gik forud. Meeting de Zemmour : malgré la «provocation» de SOS Racisme, la classe politique condamne les violences.

Fange i Australsk Covid-interneringslejr

Få lande har haft strengere og mere omfattende nedlukninger end Australien. Sally hadde ikke Covid-19, men alligevel havnede hun fjorten dage i interneringslejren Howard Springs, der mest af alt minder om et fængsel med en kapacitet på 2000 indsatte. Tyskland, Østrig og dernæst EU er ikke langt efter Australien i totalitære tilbøjeligheder, der klæder netop disse førstnævnte lande særligt dårligt.

Jeg anede for et halvt år siden, at dette var næstyderste konsekvens, men jeg kviede mig alligevel ved at tro det. Nu er vi der så småt. Den yderste konsekvens er, når vi med tvang får stukket en eksperimentel sprøjte i armen. Er der læger, der tør lægge navn til den bevægelse og trodse alt kendt lovgivning, vi har på området inklusive first do no harm?

Ydermere – i Queensland nægtes patienter nu livreddende lægebehandling hvis de ikke er fuldt vaccinerede med den eksperimentelle vaccine. Der er indkøbt boostervaccine til et skud hvert halve år de næste fire år.


3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
1 month ago

Sært at MSM skriver at Zemmour kom i slagsmål! Ikke at han blev overfaldet!
Det er helt tydeligt den værdiladede måde vi bliver manipuleret på!

Preben Nielsen
Preben Nielsen
1 month ago

Fint at nogen er begyndt at skrive om den historiske valgkampagne, som Frankrig gennem de næste 4 mdr, kommer til at gennemløbe op til præsidentvalget den 10 april 2022. Måske den mest skæbnesvangre i fransk politisk historie siden 1950erne. Forúden den lidt slidte kandidat Marine le Pen, der allerede har tabt to præsidentvalg, er der nu opstået et alternativ på den nationale højrefløj. Forfatteren Eric Zemmour og hans parti Reconquite (noget i stil med at tilbagevinde, det Frankrig, som er ved at g¨å tabt til Islam). Oddsene er ekstremt høje. Antifa skyer ingen hæmninger. Allerede nu kan nationale medier rekonstruere… Read more »

Realist2
Realist2
1 month ago
Reply to  steen

Hej Steen, godt du er på banen igen.
Kan man være så fræk at efterspørge flere artikler om Frankrig? Jeg synes der går lang tid imellem 🙂

Realist2
Realist2
1 month ago
Reply to  steen

Forståeligt!

mjoly
mjoly
1 month ago

Galskap.

“Warning from Austria: Up to 1 year in prison if you don’t vaccinate. You have to pay the cost of your own detention.” 
https://www.reddit.com/r/LockdownSkepticism/comments/r9iytu/warning_from_austria_up_to_1_year_in_prison_if

Ego
Ego
1 month ago

Those who resist the NWO will have the help and protection of God – Italian Archbishop Vigano
https://www.bitchute.com/video/MqbgAJgq0YPM/

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x