7
dec
Seneste opdatering: 7/12-21 kl. 1322
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Østrigske vaccinenægtere risikerer nu et års fængsel. Tyskland følger efter

Ærkebiskop Carlo Maria Viganò indtalte den 18 november 2021 denne opfordring til en anti-globalist alliance. Har man svært ved italienerens engelske, kan teksten læses på engelsk her. Det er også givende at høre dr. Robert Malones kommentar: Dr. Robert Malone Stands with Archbishop Viganò’s Call for Anti-Globalist Alliance. Han har hidtil kviet sig ved at søge det større politiske svar, han i tiltagende grad har fornemmet bag “Covid-pandemien,” men her giver han sit bud.

I mellemtiden kan østrigerne nu komme et års i fængsel, hvis de ikke vil lade sig vaccinere. Det gælder således 3 ud af 9 millioner østrigere, og det er EU Kommissionens ønske, at det skal gælde alle europæere. Tyskerne følger kort efter Østrig, og lur mig, det kommer til Danmark.

Nu meddeler onkologer at cancertilfædene eksploderer blandt mRNA vaccinerede. Vi har langt fra set de værste bivirkninger, og de stærke kræfter der ikke regner menneskeliv for noget, er helt skrupelløse. Bliver der et par milliarder færre af os, kan det ikke hidse dem op.

Vaccinepasset er en trojansk hest

Det har intet at gøre med sygdom/sundhed. Det er den sidste brik, der mangler i den digitale arkitektur, der kan sikre den totale overvågning i totalitære stater som allerede findes i det kinesiske sociale kreditsystem. Når det er installeret, mangler man bare at dreje nøglen, så er den personlige frihed forsvundet for altid.  Et spørgsmål der presser sig på er: Forstår vore politikere det? Jeg vil ikke håbe det.


Neil Oliver: They are few and we are many

“The line separating good and evil passes not through states, nor between classes, nor between political parties either — but right through every human heart — and through all human hearts. This line shifts. Inside us, it oscillates with the years. And even within hearts overwhelmed by evil, one small bridgehead of good is retained” Aleksandr Solzhenitsyn

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 month ago

Kirken Carlo Maria Vigano repræsenterer er blevet en røverhule, del af denne ondskab Carlo Maria Vigano her har sat sig for at bekæmpe, kirken som en slange der kommer at bide sig selv i halen, men vidunderligt Carlo Maria Vigano tør at stå op imod det totalitære det globale statskup, det er der ikke mange der tør. Som i et skakspil at nu bringe kirken i spil, men desværre den er nøgen, i dette spil er den uden kraft, bliver knust ligesom også islam bliver knust, dette det øjeblik profeterne fra gammel tid så brændende ønskede at få se, aldrig fik… Read more »

Ego
Ego
1 month ago

Sandt. Kristendommen er død og nu en del af psykoregimet. Der er ganske få promille egentlige kristne ansat i folkemordskirken

Klodshans
Klodshans
1 month ago
Reply to  Ego

Kristenheden “ falsk kristendom “ er død! Der er stadig sande kristne tilbage, som holder fast i sandheden!

Ego
Ego
1 month ago
Reply to  Klodshans

Sandt at kristendommen er en filosofi der centrerer sig om at finde den gode Guds sandhed, hvilket nødvendigvis, altid må bygge på alle andre sandheder. Vores samfund har fuldstændig mistet grebet om sandheden, derfor har satanisterne let spil. De manipulerer hele verden i årevis uden problemer. Det er simpelthen meningen at det skal gå op for folk, at dette er diktatur, og ved at affinde sig med situationen dør friheden

Klodshans
Klodshans
1 month ago
Reply to  Ego

Ikke sandt! Jeg ser ikke kristendommen som en filosofi! Jeg ved, at de hellige skrifter “ biblen “ taler sandt.

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  Klodshans

Som asa troende eller sågar ateist,kan man lige så godt holde fast i sandheden.

Nielsen
Nielsen
1 month ago

Jorden som et himmellegeme er ikke en stat. Såeh at sige statskup er nok en tilsnigelse.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 month ago
Reply to  Nielsen

Globalisterne går nu efter nationalstaten Danmark, i del og hersk, i globalisme, i en islamisk magtovertagelse, sammen med eliten fra Davos alverdens kryb dukker op, de er ude efter en etnisk udrensning ligesom det gik Sverige, at kvit og frit overtage nationalstaten!

Jorden vil aldrig nogensinde i alt evighed forsvinde det har vi Guds ord for at jorden er for evigt, men nationalstaten er under nedtælling, bliv ikke forundret over at kirken at islam snart bliver knust i dette inferno, må nødvendigvis ske.

 “En muhamedaner i landet er som én dråbe gift i drikkevandet”.

Nielsen
Nielsen
1 month ago

Hellere en kulturkristen end en islam troende.
Min egen omskrivning af Mogens Glistrups ord: En muhammedaner i landet er som én dråbe gift i drikkeandet.

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  Nielsen

drikkevandet

Marina
Marina
1 month ago

Paven er stadig på de illegale indvandreres side og udskammer europæerne. I modsætning til sin forgænger virker han ikke som noget intellektuelt lys.

Det er Neil Oliver heller ikke. Jeg har flere DVD’ere med ham, hvor han beskæftiger sig med det, han har forstand på. Han er arkæolog ogh talent for at formidle, er en romantiker med langt hår og fed skotsk accent og har fået en masse opmærksomhed. Nu begynder det måske at skorte på nye engagementer.

Marina
Marina
1 month ago
Reply to  Limewoody

Ja, det er den vej, det går, og det breder sig til Danmark. De senere dages skyderier i København har mig bekendt også svenske “forbindelser”.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x