9
dec
Seneste opdatering: 11/12-21 kl. 0734
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 1.223 dødsfald og 158.893 bivirkninger på tre måneder

En gruppe af fagfolk, hovedsageligt læger, samlet i gruppen Public Health and Medical Professionals for Transparency sagsøgte Food and Drug Administration for at få frigivet Pfizers egen bivirkningsrapport over “Covid-vaccinen”, som medicinalfirmaet ønskede hemmeligholdt i 55 år.

Midt i november blev den beordret frigivet af en dommer, og det viste sig at både Pfizer og FDA var meget vel vidende om 1.223 dødsfald og 158.893 rapporter om bivirkninger i kontrollerbare I-lande på blot tre måneder. Rapporten er her, og med noget medbragt lægelatin hjemmefra kan man godt identificere en del medicinske tilstande. Det der slog mig var, hvor mange der er.

5.3.6 CUMULATIVE ANALYSIS OF POST-AUTHORIZATION ADVERSE EVENT REPORTS OF PF-07302048 (BNT162B2) RECEIVED THROUGH 28-FEB-2021

Tre gange flere kvinder end mænd er ramt af alvorlige bivirkninger

Det er altså dette medicinske forsøg, denne verdens politikere nu tvinger folk til at deltage i. Det er ulovligt i henhold til Menneskerettighederne, Grundloven, Europa konventionen, Nürenberg Protokollen, Sundhedsloven og Oviedo Konventionen og formentlig adskillige andre love politikerne er bundet af. Under normale forhold vil alle indblandede have inkrimineret sig selv nok til en retssag allerede. Politikere, læger, sundhedspersonale, medier. Medierne har været mecinalindustriens propagandaspydspids. Men er vi blevet lige så korrupte som big pharma, at det nu er blevet gratis at dræbe og invalidere folk?

Det er den anerkendte journalist Celia Farber der publicerer og kommenterer dette i artiklen Court-Ordered Pfizer Documents They Tried To Have Sealed For 55 years Show 1223 Deaths, 158,000 Adverse Events in 90 Days Post EUA Release

Fra Smoking gun confidential Pfizer document exposes FDA criminal cover-up of VACCINE DEATHS… they knew the jab was killing people in early 2021… three times more WOMEN than MEN

The document reveals that within just 90 days after the EUA release of Pfizer’s mRNA vaccine, the company was already aware of voluntary adverse reaction reports that revealed 1,223 deaths and over 42,000 adverse reports describing a total of 158,893 adverse reactions.

The reports originated from numerous countries, including the United States, United Kingdom, Italy, Germany, France, Portugal, Spain and other nations. Aside from “general disorders,” the No. 1 most frequently reported category of mRNA vaccine adverse reactions was Nervous system disorders, clocking in at 25,957 reports.

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ego
Ego
8 months ago

Super arbejde. Tak til Snaphanen for at begå journalistik

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
8 months ago

For politikerne for myndighederne over hele verden er dette ingen overraskelse, de ved udmærket godt at covidvaccinen er giftig, der er derfor giften sprøjtes ind i befolkningen, netop derfor at den er giftig, det beskæftiges ved at alt der kan helbrede covid såsom Ivermectin og Hydroxychloroquine, fra start blev taget bort fra markedet så godt som overalt i verden, får end ikke nævnes i de asociale medier. Så skulle man tro at nu det sort på hvidt er offentligt kendt at Pfizer er det rene gift, at covidvaccination ville stoppe øjeblikkeligt her og nu og over hele verden, men nej… Read more »

Bitten-Kirsti Nielsen
Bitten-Kirsti Nielsen
8 months ago

Bemærk, at ikke én eneste politiker, i Sundhedsstyrelsen eller journalister i mainstream nævner præparater, som evt. ville kunne slå epidemien ned. Går vi derimod ud i den store verden (på nettet), vrimler det med forskere, der advarer mod vaccinerne og kalder dem dødbringende, men sig det lige højt til Mette F, Brogstrøm – og hvad de ellers hedder, som står og kloger sig ..Kors, hvor bliver man træt af dem.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
8 months ago

Tysk MSM sender ARD1 lügenpresse skylder her igen skylden på Rusland : “Widersprüchliche Propaganda Was der russische Staatssender RT DE vermeldet, klingt alarmierend. Bei Covid-19-Impfungen seien mehr als doppelt so viele Nebenwirkungen gemeldet worden “wie in den letzten 20 Jahren”. Gemeint sind sämtliche gemeldete Nebenwirkungen bei anderen Impfstoffen. Die neuartigen Impfstoffe gegen Covid-19 würden “in Dauerschleife” als sicher dargestellt, schreibt eine RT-Autorin. Mit solchen Details hält sich RT DE allerdings nicht auf, sondern stellt in einer Zwischenüberschrift die Frage, ob es ein “45-mal höheres Sterberisiko als nach bisherigen Impfungen” gebe? Die Autorin des russischen Staatssenders führt aus: “Während das PEI… Read more »

Ego
Ego
8 months ago

Robert Malone støtter Vigano
https://www.bitchute.com/video/PBXw6hLh1OHt/

Kim Lindberg
Kim Lindberg
8 months ago

Er der nogen der kan læse ud af hvor mange patienter de 1223 dødsfald udgør?

Poul
Poul
8 months ago
Reply to  Kim Lindberg

Jeg ved godt at du spørger for at kende procentsatsen, men 1.223 mennesker er massemord, begået af et firma for at tjene penge, hvorefter de forsøgte at skjule det for offentligheden. Alt andet burde være ligegyldigt.

Nielsen
Nielsen
8 months ago

Dert siges fanden hytter sine. I gårsdagens Liberty Report (ronpaullibertyreport pnktm com) ses hvordan medierne kolporterer usandheder,som de selv opfinder om statistikker. Og at den hvidkitlede italiensk-amerikanske “læge” idelig prøver at skjule hans ansvar for aidspatienters fejlbehandling mens han promoverede hans nye “medicin”,som han sandsynligvis selv havde økonomiske interesser i at overbevise knap så godtroende praktiserende læger i at udskrive.Kkemiske forsøg med syge mennesker er ikke så ualmindeligt. Den laborant,som på et tidligt tidspunkt i plandemien var ude og afsløre hans gerninger,husker jeg ikke navnet på. Men både Mercola og high wire kender til hendes eksistens. Desuden bør man ikke… Read more »

Olav
Olav
8 months ago

Det er noe påfallende hvordan motstandere av både vaksiner og andre tiltak på den ene side skal ha det til at folk med underliggende sykdommer og dårlig helsetilstand “ikke egentlig” dør av COVID-19, på den annen side rapporteres altså dødsfall og mulige bivirkninger som om de med sikkerhet skyldes vaksinen selv om det slett ikke nødvendigvis er slik.. Bivirkninger er et problem ved svært mange legemidler, så for all del en viktig sak å rapportere om. Men sørgelig når “alternative nettsteder” roter bort mye av sin troverdighet på denne måten.

Margrethe
Margrethe
8 months ago
Reply to  Olav

Du skal altid vurdere enhver behandling i forhold til, hvor svære symptomer og skader sygdommen giver i forhold til, hvilke bivirkninger behandlingen giver. Med virkning følger altid bivirkninger. Får du antibiotika mod lungebetændelse, er der stor risiko for at udvikle diarré. Hvad vælger du så? Risiko for at dø af lungebetændelsen som ubehandlet, eller vælger du behandling med antibiotika med risiko for diarré i 10 dage? Valget er ikke så svært for de fleste. Men hvad med denne varians af en forkølelsesvirus, SarsCov2? Den risiko for at dø, der følger med, svarer for de fleste til at sætte sig ind… Read more »

Jørn Thorbensen Boye
Jørn Thorbensen Boye
8 months ago
Reply to  Margrethe

Margrethe – Jeg har boet i Italien i over 4 år. Jeg har fulgt den debat, som du nævner, der er bare det problem, at de 3700 er et tal som “no vax” bevægelsen bruger, uden at det har rod i virkeligheden. Jeg er selv fulgt vaccineret.
Du har glemt at bringe dementiet fra den italienske sundhedsstyrelse, men det er jo heller ikke så interessant som “sentationerne”.

Margrethe
Margrethe
8 months ago

“Dementiet fra den italienske Sundhedsstyrelse ” – Jøsses, så du mener, jeg skal stole mere på den italienske variant af den mildest talt korrumperede danske institution af samme navn? Du er fuldt vaccineret skriver du. Ja men det er jo godt, hvis du er glad for det og mener, det er den rigtige beslutning for dig. Men vi andre vil gerne have lov at være fri. Helt fri, hvilket det kniber gevaldigt med, hvis du ellers havde fulgt udviklingen både her og i vores nabolande. Og dét er dét faktum, der bærer katastrofen i sig. At jeg så personligt har… Read more »

Last edited 8 months ago by Margrethe
Marina
Marina
8 months ago
Reply to  Olav

Olav. Det er jeg ganske enig i, og flere har fremført det her på bloggen, men dens ejer er uenig, og det er ham, der bestemmer.

Det er i det hele taget kommet der til, at modstandere mod indvandring og islam også forventes at være modstandere mod vaccine og pro Trump, og det er direkte destruktivt for troværdigheden og seriøsiteten.

Margrethe
Margrethe
8 months ago
Reply to  Marina

Det er nok mere manglen på underbyggede argumenter, der gør jer ret useriøse at se og høre på…

Nielsen
Nielsen
8 months ago
Reply to  Margrethe

Vær ikke fordømmende Margrethe. Jeg læser det som at både Olav og Marina underbygger deres argumenter med egne erfaringer og observationer. Vores vrede bør rettes mod politikere,som skriver love,vi rammes af. Gammeltoft loven fra ’83. Men især indkomstskatteloven fra over 100 år siden. Jeg har læst 1909 et sted,andre har læst 1906. Jeg er desværre ikke jurakyndig og en elendig historiker. Men jeg ved dog at regeringers kæreste værktøj er skat. Hvorfor det også er bankers,idet det er dem der låner penge ud til fjolserne.

Christian Hansen
Christian Hansen
8 months ago

Hvad blev der af indlæggene fra Peter, Tim Pallis og mig?

Træt
Træt
8 months ago
Reply to  steen

Vi andre kan ikke se Tim Pallis’ indlæg

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x