12
dec
Seneste opdatering: 14/12-21 kl. 1025
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“LĂŠger og journalister er livegne”

Hvis man ikke forstĂ„r det der siges her, forstĂ„r man ikke ret meget. Man forstĂ„r ikke, hvorfor pressen er fuldstĂŠndigt tyst om medicinens livsfarlige bivirkninger, eller hvorfor lĂŠgerne er det. Begge parter er ejet af big pharma og igen af dem, der ejer big pharma. F.eks. Black Rock og Vanguard, som jeg omtalte i “Hvem ejer verden?” PrĂžv at se hvordan Black Rocks aktiekurs har udviklet sig siden “pandemiens” start. “Du skal ikke eje noget” som Klaus Schwab og Ida Auken siger, det skal de nemlig. En sĂŠrlig god Lars Bern video, der kan fĂ„ hjemlĂžse brikker til at falde pĂ„ plads. (del 2 foreligger nu)

4.2 5 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
2 years ago

Jeg behĂžver ikke at se videoen for at vide at medierne er korrupte, for det har jeg selv fundet ud af gennem det sidste Ă„rs tid. Hver gang der har vĂŠret en stor historie eller undersĂžgelse om covid hvor resultatet stak i den modsatte retning af den fortĂŠlling som medierne i danmark leverer pĂ„ vegne af regeringen, har jeg sendt et link og en kort beskrivelse af den til medierne. Jeg har med vilje undladt de mindre historier som kunne affejes med manglende beviser, og kun sendt de stĂžrre ting fra store anderkendte udenlandske medier, som eksempelvis snaphanen har fundet… Read more »

Pallas Athene
Pallas Athene
2 years ago

Alle der lĂŠser Snaphanen, opfordres hermed til at lĂŠse Nordjyske Stiftstidendes artikel “Folket misinformeres” skrevet af tre ĂŠgte og ĂŠrlige eksperter, Kim Warming mfl. Kan ses pĂ„ nettet. Se ogsĂ„ New Speek og hodja-videoen med M. Yeadon.

mia
mia
2 years ago

snaphanen.dk har bidratt, takk for det. Men det er mye og svĂŠrt vesentlig kunnskap som mangles. Jeg som utdannet journalist er 100% enig i at mediene og BigPharma er ansvarlig for det som skjer. Og at det er en svĂŠrt liten meget rik elite som samles i Davos; WEF som har bestemt seg. Menneskene er iflg dem sĂ„ mange idag og fordi vi idag blir hjulpet til Ă„ bli 100 Ă„r med alle mulige hjelpemidler blir vi ikke fĂŠrre etter som Ă„rene gĂ„r. De land der det avles flest er underutviklede land. De mangler vann og mat. Den omtalte eliten… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Interessant sidebemĂŠrkning om det mulige scenarie, at ikke-vaccinerede bloddonorer ender med at kunne sĂŠlge sit blod til tĂ„rnhĂžje priser. Som bloddonor bliver det nok det jeg skal leve af, nĂ„r jeg i det nye Ă„r stĂ„r uden arbejde. Det er ogsĂ„ et interessant fĂŠnomen, at datingsider for ikke-vaccinerede, der sĂžger ikke-vaccinerede, begynder at myldre frem. Vi ender med status som en renblodet adel. SĂ„ hold ud! BelĂžnningen skal nok komme senere. Til de vaccinerede, der jo fĂ„r forringet det naturlige immunforsvar af vaccinen, og til andre med et svagt immunforsvar. Her er den berĂžmte jĂždiske lĂŠge Dr Zelenkos kur mod… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Lars Bern kan forklare det, sĂ„ selv en svensker kan forstĂ„ det. Tro mig…

Samuel af Ugglad
Samuel af Ugglad
2 years ago

En HĂ€lsn till Inger Stökberg Beslutet: IS-barn ska tvĂ„ngsomhĂ€ndertas Publicerad 12 december 2021 kl 14.10 INRIKES. FörvaltningsrĂ€tten i Stockholm har beslutat att fyra barn som vuxit upp i ett omrĂ„de kontrollerat av IS och som nyligen Ă„tervĂ€nt till Sverige ska tvĂ„ngsvĂ„rdas med stöd av LVU. Gilla artikeln pĂ„ Facebook I oktober i Ă„r kom barnen, som Ă€r hemmahörande i Stockholm, tillbaka till Sverige frĂ„n Syrien. Direkt vid ankomsten omhĂ€ndertogs de av socialtjĂ€nsten med stöd av lagen med sĂ€rskilda bestĂ€mmelser om vĂ„rd av unga, LVU. FörvaltningsrĂ€tten har nu bestĂ€mt att barnen ska tvĂ„ngsvĂ„rdas enligt lagen. Barnens vĂ„rdnadshavare har enligt domstolen brustit… Read more »

Ego
Ego
2 years ago

Problemet er den store mÊngde af mennesker, som aldrig har hÞrt andet end propagandaens evindelige .enslydende kvÊrnen, og som ikke ejer evnen til at forstÄ, hvad kendsgerninger, videnskab og deres konsekvens er. Der er ogsÄ alle dem der kan se det, men alligevel fÞlger med idiotstrÞmmen

Poul
Poul
2 years ago

@steen: Det der lagkage-diagram fra en “dr anastasia” du har delt pĂ„ twitter som viser at der er nĂŠsten lige sĂ„ mange smittede med 3 stik som uvaccinerede, kan du ikke lave en artikel om det med et direkte link til kilden? Der stĂ„r pĂ„ twitter at det er fra DR, men jeg kan ikke finde det pĂ„ deres hjemmeside. For hvis det er rigtigt, og kilden endda er DR der som bekendt ikke kan kritiseres af venstreorienterede, sĂ„ vil det vĂŠre rart med en artikel med begge ting samlet man kan linke til. (Jeg stoler ikke pĂ„ at det… Read more »

Poul
Poul
2 years ago

Statens serum institut: “Os bekendt er ingen dþde af vaccinen”: https://www.bt.dk/samfund/disse-to-vaccinehistorier-deles-igen-og-igen-men-sandheden-er-en-helt-andet

“Man kunne ogsĂ„ have skiftet vacciner ud med et glas mĂŠlk, og sĂ„ ville man fĂ„ et stort dĂždstal for folk, der har mistet livet efter at have drukket mĂŠlk.”

Men hvad sÄ med pfizers egen rapport spÞrger du? De dÞde nok bare fordi de havde drukket mÊlk kort forinden


Last edited 2 years ago by Poul
mia
mia
2 years ago

https://en.wikipedia.org/wiki/Viral_vector «In addition to their use in molecular biology research, viral vectors are used for gene therapy and the development of vaccines « Dette jeg nĂ„ skriver forekommer meg fullstendig utrolig. I min kommentar her har jeg vist til boka til forfatter Dan Brown, kjent for sine bĂžker der hans professor Langdon er opptatt av symboler og koder, eks vis Da Vinci-koden. Det jeg ikke var klar over da jeg nevnte denne boka var det jeg senere har lest i Inferno som er bokas tittel. Endelig er jeg kommet til slutten der professor Langdon sier: «Det er et vektorvirus.». Viruset… Read more »

Niesen
Niesen
2 years ago

Tjah Som regel skriver journalisten hvad lĂŠgen siger og fejlciterer eller lyveer om hvad patienten har sagt.

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Enhver kan forstÄ procent pro centi id est HUNDREDEDELE. Hvordan kan nogen have flere end hundrede dele af en samling af hundrededele pÄ hundrede?
Det er de tricks banker benytter sig af,nÄr de gÊldsÊtter en person.
pengesedlen selv er et gÊldsbevis,som giver personen pligt til at betale renter til banken,som udsteder lÄnet.
Kan du forstÄ det porno Mette? Eller skal jeg minde dig om dine partikammeraters fortid?

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x