12
dec
Seneste opdatering: 14/12-21 kl. 1025
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Læger og journalister er livegne”

Hvis man ikke forstår det der siges her, forstår man ikke ret meget. Man forstår ikke, hvorfor pressen er fuldstændigt tyst om medicinens livsfarlige bivirkninger, eller hvorfor lægerne er det. Begge parter er ejet af big pharma og igen af dem, der ejer big pharma. F.eks. Black Rock og Vanguard, som jeg omtalte i “Hvem ejer verden?” Prøv at se hvordan Black Rocks aktiekurs har udviklet sig siden “pandemiens” start. “Du skal ikke eje noget” som Klaus Schwab og Ida Auken siger, det skal de nemlig. En særlig god Lars Bern video, der kan få hjemløse brikker til at falde på plads. (del 2 foreligger nu)

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
7 months ago

Jeg behøver ikke at se videoen for at vide at medierne er korrupte, for det har jeg selv fundet ud af gennem det sidste års tid. Hver gang der har været en stor historie eller undersøgelse om covid hvor resultatet stak i den modsatte retning af den fortælling som medierne i danmark leverer på vegne af regeringen, har jeg sendt et link og en kort beskrivelse af den til medierne. Jeg har med vilje undladt de mindre historier som kunne affejes med manglende beviser, og kun sendt de større ting fra store anderkendte udenlandske medier, som eksempelvis snaphanen har fundet… Read more »

Pallas Athene
Pallas Athene
7 months ago

Alle der læser Snaphanen, opfordres hermed til at læse Nordjyske Stiftstidendes artikel “Folket misinformeres” skrevet af tre ægte og ærlige eksperter, Kim Warming mfl. Kan ses på nettet. Se også New Speek og hodja-videoen med M. Yeadon.

mia
mia
7 months ago

snaphanen.dk har bidratt, takk for det. Men det er mye og svært vesentlig kunnskap som mangles. Jeg som utdannet journalist er 100% enig i at mediene og BigPharma er ansvarlig for det som skjer. Og at det er en svært liten meget rik elite som samles i Davos; WEF som har bestemt seg. Menneskene er iflg dem så mange idag og fordi vi idag blir hjulpet til å bli 100 år med alle mulige hjelpemidler blir vi ikke færre etter som årene går. De land der det avles flest er underutviklede land. De mangler vann og mat. Den omtalte eliten… Read more »

Margrethe
Margrethe
7 months ago

Interessant sidebemærkning om det mulige scenarie, at ikke-vaccinerede bloddonorer ender med at kunne sælge sit blod til tårnhøje priser. Som bloddonor bliver det nok det jeg skal leve af, når jeg i det nye år står uden arbejde. Det er også et interessant fænomen, at datingsider for ikke-vaccinerede, der søger ikke-vaccinerede, begynder at myldre frem. Vi ender med status som en renblodet adel. Så hold ud! Belønningen skal nok komme senere. Til de vaccinerede, der jo får forringet det naturlige immunforsvar af vaccinen, og til andre med et svagt immunforsvar. Her er den berømte jødiske læge Dr Zelenkos kur mod… Read more »

Margrethe
Margrethe
7 months ago

Lars Bern kan forklare det, så selv en svensker kan forstå det. Tro mig…

Samuel af Ugglad
Samuel af Ugglad
7 months ago

En Hälsn till Inger Stökberg Beslutet: IS-barn ska tvångsomhändertas Publicerad 12 december 2021 kl 14.10 INRIKES. Förvaltningsrätten i Stockholm har beslutat att fyra barn som vuxit upp i ett område kontrollerat av IS och som nyligen återvänt till Sverige ska tvångsvårdas med stöd av LVU. Gilla artikeln på Facebook I oktober i år kom barnen, som är hemmahörande i Stockholm, tillbaka till Sverige från Syrien. Direkt vid ankomsten omhändertogs de av socialtjänsten med stöd av lagen med särskilda bestämmelser om vård av unga, LVU. Förvaltningsrätten har nu bestämt att barnen ska tvångsvårdas enligt lagen. Barnens vårdnadshavare har enligt domstolen brustit… Read more »

Ego
Ego
7 months ago

Problemet er den store mængde af mennesker, som aldrig har hørt andet end propagandaens evindelige .enslydende kværnen, og som ikke ejer evnen til at forstå, hvad kendsgerninger, videnskab og deres konsekvens er. Der er også alle dem der kan se det, men alligevel følger med idiotstrømmen

Poul
Poul
7 months ago

@steen: Det der lagkage-diagram fra en “dr anastasia” du har delt på twitter som viser at der er næsten lige så mange smittede med 3 stik som uvaccinerede, kan du ikke lave en artikel om det med et direkte link til kilden? Der står på twitter at det er fra DR, men jeg kan ikke finde det på deres hjemmeside. For hvis det er rigtigt, og kilden endda er DR der som bekendt ikke kan kritiseres af venstreorienterede, så vil det være rart med en artikel med begge ting samlet man kan linke til. (Jeg stoler ikke på at det… Read more »

Poul
Poul
7 months ago

Statens serum institut: “Os bekendt er ingen døde af vaccinen”: https://www.bt.dk/samfund/disse-to-vaccinehistorier-deles-igen-og-igen-men-sandheden-er-en-helt-andet

“Man kunne også have skiftet vacciner ud med et glas mælk, og så ville man få et stort dødstal for folk, der har mistet livet efter at have drukket mælk.”

Men hvad så med pfizers egen rapport spørger du? De døde nok bare fordi de havde drukket mælk kort forinden…

Last edited 7 months ago by Poul
mia
mia
7 months ago

https://en.wikipedia.org/wiki/Viral_vector «In addition to their use in molecular biology research, viral vectors are used for gene therapy and the development of vaccines « Dette jeg nå skriver forekommer meg fullstendig utrolig. I min kommentar her har jeg vist til boka til forfatter Dan Brown, kjent for sine bøker der hans professor Langdon er opptatt av symboler og koder, eks vis Da Vinci-koden. Det jeg ikke var klar over da jeg nevnte denne boka var det jeg senere har lest i Inferno som er bokas tittel. Endelig er jeg kommet til slutten der professor Langdon sier: «Det er et vektorvirus.». Viruset… Read more »

Niesen
Niesen
7 months ago

Tjah Som regel skriver journalisten hvad lægen siger og fejlciterer eller lyveer om hvad patienten har sagt.

Nielsen
Nielsen
7 months ago

Enhver kan forstå procent pro centi id est HUNDREDEDELE. Hvordan kan nogen have flere end hundrede dele af en samling af hundrededele på hundrede?
Det er de tricks banker benytter sig af,når de gældsætter en person.
pengesedlen selv er et gældsbevis,som giver personen pligt til at betale renter til banken,som udsteder lånet.
Kan du forstå det porno Mette? Eller skal jeg minde dig om dine partikammeraters fortid?

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x