16
dec
Seneste opdatering: 16/12-21 kl. 2306
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Et par bemærkninger om mandagens dom

Af Palle Almindsø

Et par af de ting jeg har hæftet mig ved i kølvandet på den længe ventede dom over den tidligere Venstre-politiker Inger Støjberg er først Søs Marie Serup, der i TV2 få minutter efter Højeste-ret havde talt, sad og udtalte sig om dommen som et udtryk for danske værdier, det kom uhyre skråsikkert med eftertryk som lå deres en trussel mellem linjerne: Så kan I lære det ka I!

Og nogenlunde det samme kunne man et par dage senere læse i en blog af Henrik Dahl i JP.dk: ” …Dommen i Rigsretten sætter en ret hård grænse for den mængde af bullshit og spin, en minister kan tillade sig. ”

I nogenlunde samme boldgade brillerer Jarl Cordua med udtrykket lus om Støjberg! Ja, I hørte helt rigtigt, lus og det er som regel noget man skiller sig af med, før det udvikler sig til en retssag, ikke? Hvabehar!. Og alt dette og mere til kan man læse i mainstream-medier mens I måske tænker , hvor er vi nu henne, er der tale om jura, altså ægte jura eller bullshit?

Og blandt de mange kommentarer i Document.dk og Snaphanen, skriver Henrik M. Jensen i sidstnævnte om de røde jurister fra Carl Madsen (“Jura er studiet for borgerskabets dumme børn”, og “Anklagerne har vi til at dømme de små. Dommerne har vi til at frifinde de store.”) og til Thomas Rørdam i dag, som står på skuldrene af en mildest talt mudret fortid, fuld af jura og venstre-politisk bullshit! Han har præsteret at forsvare medlemmer af Blekingegade banden og på et tidspunkt Tvind-imperiets grundlægger Amdi Petersen

Og som en god veninde, tidligere anklager udtrykte det, inden sagen blev til en rigsret:

”Det er et alt for dyrt og stort projekt til en så lille sag, hvor der ikke er nogen, som har lidt skade. – I øvrigt kan jeg oplyse, at i Sverige skiller de tilsvarende par, idet man sætter Børnekonventionen over §8 om retten til familieliv! Det hele handler vel dybest set om, at hun ikke ville give sig tilbage i 2016. Virkelig en dårlig sag.”

Ja sådan lød ordene fra en topjurist, der kender lidt til paragrafferne. Lars Løkke Rasmussen plus et par højt-profilerede venstrepolitikere mente heller ikke der var fugls føde på denne sag. Men det var der, mere konkret 500.000.000 kr, altså en halv milliard for at udrense partiet Venstre for en lus! Men det handler skam om jura! Det bliver vi belært om af en statsfinancieret kommentator (tidligere spindoktor) med sans for ……danske værdier!

Undskyld mig, jeg er kun en lægmand i det her, ikke desto mindre finder jeg det utrolig pinligt at lægge øre til de ærede journalisters skråsikre domme her.

Men jeg er ret sikker på, at hovedparten af TV2s journalister har jublet, ligesom Ellemann og hans medsammensvorne i Venstre, de har jo så at sige haft retten på deres side, og nu kan vi sige, at lige som Enhedslisten blot skal have godheden på deres side for at udøve et voldsaktivistisk regimente som medierne blot fortier, således skal de progressive og partier som Venstre have juraen på deres side, så de kan blive af med partiets dissidenter og sole sig medieeliternes selvfede klappen i hænderne, men hvad med Danmark og den højt besungne sammenhængskræft?

Eksisterer den overhovedet mere?  Jeg tror det ikke. Europa er ved at pakke sammen og kan dårligt stå oprejst af bare skyldfølelse, afmagt og tvivl på køn og værdier og en selvudslettende tro på konventionerne, intet mindre! Jf. Jespersens og Pittelkows kommentarer i dagens udgave af Den Korte Avis:

”På en måde er sagen en demonstration af den store modsætning der er mellem de elitære politisk korrekte fortalere for mere indvandring og de indvandringskritiske danskere”

Og ikke blot en demonstration nej, det er en sanktionering, et sandt forsvar for de mellemøstlige kulturers ret til at vælge deres måder og deres værdier, i forhold til hvilke vi bare ikke har noget at skulle have sagt. I vores sekulære del af verden gifter folk sig fordi de er glade for hinanden, og det må familierne så affinde sig med. I den islamiske verden indgås et ægteskab gerne mellem manden og kvindens familie.

”Det er de to parter der afgør sagen…og ofte med en tredje part: nemlig imamerne”, disse rådgiver og træffer afgørelser der gerne er i mandens favør. Mon man tænker over disse ting, når man så uhæmmet jubler over mandagens dom? Og ifølge en ordfører i DRV skal vi bare have flere moskeer, så skal det hele nok gå! Beklageligt at de højest-råbende i TV2s udsendelser om mandagens dog ikke har sat sig ind i disse ting, og sandsynligvis heller ikke ønsker at læse en kritisk linje om den voksende kultur, vi har i vor midte.

Men hør stop et øjeblik, hvad har nu al denne snak om muslimske familier med den nævnte dom over Støjberg at gøre? Det er da to adskilte verdener, ikke?  Netop og alligevel ikke. Støjberg var jo ikke minister for fiskeriet eller landbruget, da hun adskilte de mindreårige par.

Hun var hvad vi lidt populært kalder en strammer, og noget værre kan man ikke have i det danske Folketing, så hellere bomber, knive, trusler, fatwaer, hængninger o.lign . men ikke en strammer. Og derfor er højesterets dom ikke bare jura, nej den er i allerhøjeste grad politisk, Hørte I det: POLITISK!

4.6 9 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
32 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Andreas
Andreas
29 days ago

Det er symptomatisk for bloggen, at kommentatorerne næsten uden undtagelse mener, at politikere ikke behøver at overholde loven. Nu glæder vi os til, at Pelle Dragsted bliver minister og får ophævet ejendomsretten og andet kapitalistshit.

En af de lægdommere, der kendte Inger Støjberg skyldig i fuldt bevidst at have handlet ulovligt var Lars Hedegaards advokat Karoly Németh.

Han stillede for det skidne kapitalistparti Venstre og er tidligere medlem af Trykkefrihedsselskabets bestyrelse. I 2017 modtog han Sappho prisen. Men han er måske siden blevet vaccineret.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 month ago

Från vår horisont har vi stora förväntningar på att Mette Frederiksen snarst spärras in på livstid och sonar alla de miljarder hon kommer att försöka utplundra det danska folket på, för att betala alla minkodlarna, minkar och alla de fantastiska människor som bidragit till att Danmark varit världsledande i branschen. Det blir en historia som omvärlden kommer att påminna det danska folket om lång, lång tid framöver, tro inte något annat. Det politiska hatet och förnedringn som socialisterna nu utövar och skadar den danska befolkningen fans inte i min fantasi tidigare. Hela “riksrättshistorien” mot Inger Stöjberg stinker av socialistiskt hat… Read more »

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
27 days ago

Enligt uppgifter som framkom under debatten har 59 tidigare saker i modern tid, om ett eventuellt ”riksrättsförfarande” silat mellan fingrarna på medlemmarna i ”folketingsalen?
Vet det danska folket om det?
Trodde aldrig i min fantasi att jag skulle få se en tidigare statsminister i DANMARK kunde göra en sådan uschel, ynklig figur.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 month ago

Der er meget rigtigt i det Almindsø skriver. Det der bekymre mig mest er det øksehug, der har kløvet SystemDanmark i Hovedstadsområdet samt nogle øer i de større provinsbyer, og så resten af Danmark. I Hovedstaden er Støjberg, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige pariaer, men de er ganske populære i resten af Danmark, mens Enhedslisten, SF og Alternativer i diverse varianter, er in i bro områderne, men mere og mere forhadt jo tættere på produktionsdanmark du kommer!

Marina
Marina
30 days ago
Reply to  Den Nervøse

Samfundet slår mange revner, men der er også tegn på det modsatte. Det fik jeg indtrykket af, da jeg så Debatten i forgårs. Der var udbredt enighed om, at Inger Støvberg har fået en hård dom, og at vi ikke er komfortable med den. På den anden side skal en minister overholde loven. Endelig var der udbredt enighed om, at den sag burde have været tacklet mindre klodset og uden de store udgifter for samfundet. Det var rart at blive bekræftiget i det. I dag anslår Søren Pind så en anden tone i Berlingske, og nu har han også kaldt… Read more »

Knud Madsen
Knud Madsen
1 month ago

Det er bemærkelsesværdigt så travlt også såkaldte borgerlige politikere minus DF og NB, har med at hugge knive i ryggen på Inger. Det er virkelig MEGET sørgeligt, og lover bestemt ikke godt for en fremtid med modstand mod flere orker. Det er ligeledes uhyggeligt at må erkende, at det er det alleryderste kommunistiske segment, der nu virkelig svinger den røde taktstok over den medløbende majoritet af dumskerne, der villigt bøjer sig for dette gennemført hæslige, og for os andre dødsensfarlige, segment af rødgardister, der gør alt for at bane vej for en muhamedansk overmagt. Min trøst er, at jeg er… Read more »

E. Frederiksen
E. Frederiksen
29 days ago
Reply to  Knud Madsen

Jeg siger som du, nemlig;
“Min trøst er, at jeg er så gammel, at jeg kun har måske en håndfuld år tilbage. Lysten til at opleve mere af denne slags sindssyge ting er bestemt heller ikke til stede”.

10

 Reply

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 month ago

Snart kommer Julemanden, lur mig om ikke alle disse sjovere der sendte Støjberg for en rigsret, iår kun vil modtage bløde pakker!

Så vil de sidde hele julen og ærgre sig, slå hovedet ind i væggen, gruble over alt det onde de har gjort, tænke ved dem selv at aldrig mere!

Med et nytårsforsæt vil de igen møde op i Folketinget i det Herrens år 2022, at fra nu af aldrig mere gøre ondt, at fra nu af kun gøre godt, aldrig mere bløde pakker, men aktivere plan-b, en gang for alle fjerne ALT ondskab, sende ALLE muhamedanerne til Rwanda.

Erling
Erling
1 month ago

Igen en god og rammende artikel af  Palle Almindsø. Hvad angår Søs Marie så har hun sikret sig en rigtig god indtægt ved at sidde og spille fast “besservisser”. HVIS! hun engang har været skarp, så er dette afløst af en politisk korrekthed af værste skuffe. Ikke et ord kommer fra hendes læber før den herskende “vindretning” er blevet aflæst. Klamt og værdiløst. Hvad angår Cordua er han noget af det mest arrogante og “dummeste” stykke liberale, som det segment iøvrigt kan byde på, og det siger i min optik ikke så lidt.

Nielsen
Nielsen
1 month ago

Det er JUSTITSMORD. Inger dømmes for at tilbageholde fremmede fjender mens siddende statsminister overhovedet ikke sigtes for hendes myrderier på TUSINDER dyr i selskab med en politidirektør,som udskriver regler til venstre og højre.
Hvem har ret til at slagte uskyldige på den måde? Ja eller på dem nåde?

Tim Pallis
Tim Pallis
1 month ago

Almindsø gennemskuer igen alt. Pragtfuldt! Jeg er helt enig hele vejen igennem. Det er den tone, vi skal have mere af fra flere. Men det er ikke nemt at få det hele med, som Almindsø kan det. Det kræver det store overblik. Tak!

Preben Nielsen
Preben Nielsen
1 month ago

Dommen er skelsættende. Det er 68-ernes hævn over hele den politiske sektor de hader som pesten.
Inger repræsenterer den gode dansker. Danskeren der endnu troede, at der var et sted på kloden, hvor danske værdier og anstændighed havde overlevet.
Dommen er det terror-elskende segments ( f.eks.Rørdam og Annegrethe Holmsgaard)manifest om, at sådan forholder det sig ikke.
Det har magten over Danmark.
Vil den halve million mennesker, der ved sidste valg (2019) stemte på de national-konservative partier akceptere dette.
Vil de lade denne skændsels-dom stå upåtalt.
Det bliver afgørende for vores lands fremtid.

Marina
Marina
1 month ago

DF’s Pia har sørget for, at folk skal være til stede, når Inger Støjberg bortvises fra sin arbejdsplads. Ikke noget med at sidde bekvemt på eget kontor og blot trykke på en knap, mens dramaet foregår et andet sted. Så kan de hver især overveje, hvis de tør. om de har ret til at kaste den første sten. Men med lov skal land bygges, og hvis politikere mener, at der er noget i vejen med loven, må de arbejde for at ændre den. De kan ikke sætte deres egen moral over loven, og det er det, det handler om. I… Read more »

Hansen
Hansen
30 days ago
Reply to  Marina

Ideelt og formelt er det rigtigt, hvad Libak skriver, men i tilspidsede situationer kan lovbrud forsvares. Det så vi under besættelsen og i tiden derefter – og i den kolde krig, H.C. Hansen osv. I dag er det, der samlet kan betegnes som befolkningsudskiftningen, en kolossal europæisk forbrydelse. Der er brug for politikere, der kan bryde en hel del love. Selvfølgelig et meget farligt spor at slå ind på, men det vil altid være der, man ender, og politik kræver mod og noget, man måske kunne betegne som historisk kultiveret fornuft. En lille næse til Inger havde været nok.

Palle Almindsø
Palle Almindsø
25 days ago
Reply to  Hansen

Enig med Hansen. At Støjberg ikke får en næse men skal trækkes igennem en dyr retsag siger en del om, hvem der sidder på magten herhjemme. Det er åbenbart vigtigere at statuere et eksempel som advarsel til andre national-konservative frem for forslag til hvad der bør gøres, når flere og flere migranter praktiserer sharia. En dag får venstrefløjen flertal sammen med partier der baserer sig på Fredens religion. Da vil gode råd for alvor blive dyre.

Nielsen
Nielsen
1 month ago

Ja og Randi siger at Jura er en dårlig whisky

Marina
Marina
30 days ago

I går fik jeg mit boosterstik, har sovet en del og er øm i armen men ellers helt OK. Forholdene var primitive og forsamlingen helt usorteret aldersmæssigt, den yngste var vel 20, og der var en god stemning og vilje til at få det hele til at glide trods forholdene. I dag har jeg købt nogle testsæt, så at jeg selv kan kontrollere, om jeg alligevel bliver overfaldet af coronaen Prisen var overkommelig, og de er gode at have og skulle være pålidelige. Er også begyndt at samle mig et lille lager af Pamol, og mere kan jeg ikke gøre.… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
30 days ago
Reply to  Marina

Marina tag også med i betragtning at du har ikke nogle rettigheder ingen særstatus i forhold til medicinalindustrien, ingen du kan retsforfølge, covidvaccinen er så farlig at medicinalindustrien end ikke tør at tvinge covidvaccinen på immigranterne, de fremmede der ulovligt vælter ind over grænsen.

Den ulovlige immigration har en helt privilegeret særstatus i forhold til covidvaccinen, i forhold til os andre lovlydige borgere, immigranterne er fritaget for diverse overgreb såsom covidpas, slipper helt at tage covidvaccinen på grund af de dødelige bivirkninger.

https://www.brighteon.com/e5f61119-437d-434b-800b-53ae7343e780

Marina
Marina
30 days ago

Jan Ulrik. Jo, jeg har bestemt indflydelse på medicinalindustrien, det har vi alle. Lad os tage et dansk eksempel. Danskerne har totalt set meget store pensionsopsparinger, hvoraf meget er investeret i værdipapirer og derunder aktier i bl.a. medicinalindustrien. Tag fx Novo Nordisk, som også hører til de private investorers absolutte yndlinge. Aktionærerne kan således ved at sælge deres aktier i et firma sende kurserne nedad, hvis det behager dem, og den slags er virksomhederne allerede meget opmærksomme på. De ved, at fremtidens forbrugere er langt mere krævende og aktive, end de tidligere var. Virksomhederne ønsker ikke at miste forbrugerne men… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
30 days ago
Reply to  Marina

Sikkert først når alt er overstået hvor folk erkender at dette vi nu oplever er et folkemord! Marina du behøves end ikke at covidvaccinere dig, farligt og covidvaccinen har alt for dødelige bivirkninger, ingen behøver længere at covidvaccinere sig, kun at anbefale alle at have en effektiv covid medicin i huset. Disse 3 mediciner er alle effektive, hver for sig helbreder de covid, alle 3 er uden bivirkninger: Favipiravir. Ivermectin. Hydroxyklorokin. Selv om du er covidvaccineret, kan du sagtens få covid, måske netop fordi du er covidvaccineret med et lavt immunforsvar, derfor dobbelt vigtigt at have en effektiv covid medicin… Read more »

Marina
Marina
29 days ago

Jan Ulrik. Hvis jeg får brug for medicin udover håndkøbsmedicinen, kontakter jeg min læge.

Margrethe
Margrethe
29 days ago

Lad hende nu muntre sig med de injektioner. Frihed til begge fløje. Og så må hver især tage konsekvensen af sine valg og fravalg. Det er, hvad frihed går ud på. Personligt keder jeg mig ikke så meget, at jeg har behov for at berige livet med russisk roulette. Men sådan er vi så forskellige.

Last edited 29 days ago by Margrethe
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
28 days ago
Reply to  Margrethe

Nu kender vi Pfizer, nu kender vi de mange dødelige bivirkninger ved covidvaccinen, bivirkningerne er ikke længere hemmelige, der er ikke længere nogen undskyldning for vores politikere at fortsat blive ved sprøjte gift ind i folk, med mindre formålet netop er denne at sprøjte en dødelig gift ind i folk, det forklare mere om vores politikere hvad de går for, end det fortæller os om den lige så dødelige covidvaccine.

Jeg kom rent faktisk tidligere igår at begå endnu et svar til Marina, men det er havnet i filter, som Marina trods alt kan glæde sig til.

Margrethe
Margrethe
28 days ago

Du har ret i det politiske ansvar. Men du kan ikke redde andre mennesker fra dem selv. Du kan hive, slide og slæbe alle de heste hen til truget, du overhovedet har kræfter til. Men hvis de ikke vil drikke, vil de ikke drikke. Oversat til sagen, hun og så mange andre er blevet tilbudt læssevis af fakta, der taler imod denne destruktive adfærd, men de vælger at klamre sig til sælgeren af disse skorpionhalers lovprisning. Præcis som andre klamrer sig til forestillingen om den lykkebringende invasion fra Mellemøsten. De har fået serveret læssevis af fakta som modsiger dette “narrativ”,… Read more »

Last edited 28 days ago by Margrethe
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
28 days ago
Reply to  Margrethe

Minder mig om et gammelt fint oliemaleri jeg engang så, hestene var vendt hjem igen fra slagmarken, nu stod de ensomme udenfor slotsborgen smurt ind i blod.

Hestene gav et stærkt indtryk som de stod tilbage smurt ind i blod, tydeligt at deres riddere alle var faldet på slagmarken.

https://newsvoice.se/2021/12/storsta-psykologiska-operationen/

Marina
Marina
28 days ago

Undrer mig ikke. Jeg læste samtidigt om tre af mine formødre i “Silk and the Swprd”, Om Edith der identificerede sin more danico mands ligdele på slagmarken, Gytha der mistede de mange sønner, og barnebarnet af samme navn, der blev sendt til Danmark og senere Kiev, da hendes brødre ikke kunne klare Vilhelm Eroberen.

I de første minutter på børsen i morges, mistede danskernes aktiedarling Novo Nordisk 11,7 pct.

Ingen kender dagen, før solen går ned men de fleste mennesker har tålt og tåler meget.

Marina
Marina
27 days ago
Reply to  Marina

I går blev mange danskere fattigere, da Novo Nordisk mistede 200 milliarder på børsen. Det sved i pensionskasserne,

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
27 days ago
Reply to  Marina

Der er også gode nyheder, den tyrkisle lira har mistet halvdelen af sin værdi alene her i 2021, altså med andre ord den tyrkiske lira styrtdykker.

En anden god nyhed at der ligger endnu et svar til dig gemt og glemt i filter, der kan naturligvis også være en god grund til at det ligger forsvarligt gemt i filter, får se om mit svar m/video link alligevel dukker op under julen, eller som den tyrkisk lira styrtdykker!

Marina
Marina
27 days ago

Jan Ulrik. Det vil jeg glæde mig til, for det sker jo, at noget popper op (eller forsvinder). når debatten er flyttet til et andet emne. 🙂

bent
bent
29 days ago
Reply to  Marina

Sov du bar videre

32
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x