28
dec
Seneste opdatering: 29/12-21 kl. 1118
47 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Pfizer, Fauci, Bill Gates og Klaus Schwab indklaget for forbrydelser mod menneskeheden

Vi der har orienteret os ogsĂĄ udenfor MSM har hele tiden vidst, at der ville komme et forsøg pĂĄ at pĂĄføre de hovedansvarlige for vaccineskaderne en retslig proces, og nu er den kommet og accepteret for behandling af Domstolen i Haag. Anklagen er intet mindre end “forbrydelser mod menneskeheden.” Hvad det vil føre til, kan ingen naturligvis vide endnu. Det kan ogsĂĄ blot blive den første klage af en række. Dette vil vare længe, selvom vi allerede fĂĄr svaret om rigtigheden af de undertrykte informationer om fĂĄ ĂĄr. Nemlig nĂĄr og hvis der forekommer kommer en global vaccine-massedød, der bliver bortforklaret med nye Covid mutationer. Hele skænderiet vil finde sin afklaring inden for fĂĄ ĂĄr

A group including former Pfizer vice president Dr. Michael Yeadon filed a complaint with the International Criminal Court (ICC) (worth reading) on behalf of U.K. citizens against Boris Johnson and U.K. officials, Bill and Melinda Gates, CEOs of major pharmaceutical companies, World Economic Forum executive chairman Klaus Schwab, and others for crimes against humanity.

De indklages blandt andet for

– Violations of the Nuremberg Code
– Violation of Article 6 of the Rome Statute
– Violation of Article 7 of the Rome Statute
– Violation of Article 8 of the Rome
– Violation of Article 8 bis3 of the Rome Statute

Fuldstændig liste over indklagede

Perpetrators: Prime Minister for the United Kingdom BORIS JOHNSON, Chief MedicalOfficer for England and Chief Medical Adviser to the UK Government CHRISTOPHERWHITTY, (former) Secretary of State for Health and Social Care MATTHEW HANCOCK,(current) Secretary of State for Health and Social Care SAJID JAVID, Chief Executive ofMedicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA) JUNE RAINE, Director-General of the World Health Organisation TEDROS ADANHOM GHEBREYESUS, Co-chair of the Bill and Melinda Gates Foundation WILLIAM GATES III and Co-chair of theBill and Melinda Gates Foundation MELINDA GATES, Chairman and Chief executiveofficer of Pfizer ALBERT BOURLA, Chief Executive Officer of AstraZeneca STEPHANEBANCEL, Chief Executive Officer of Moderna PASCAL SORIOT, Chief Executive of1 Johnson and Johnson ALEX GORSKY, President of the Rockefeller Foundation DR RAJIVSHAH, Director of the National Institute of Allergy and Infectious Disease (NIAID) DRANTHONY FAUCI, Founder and Executive Chairman of the World Economic ForumKLAUS SCWAB, President of EcoHealth Alliance DR PETER DASZAC

Hele den detaljerede anklage – inkl. dødsfald i England og Wales – kan læses her BEFORE THE INTERNATIONAL CRIMINAL COURT(TREATY OF ROME STATUTE, ART. 15.1 AND 53)

Historien er ikke overraskende fraværende i MSM. Min kilde har været Covid-19: Pharmaceutical giants, Gates, Fauci, UK officials accused of crimes against humanity in International Criminal Court complaint som sagtens kan siges at være perifer, men klagen er ægte nok.

Hør den thai-tyske mikrobiolog dr. Bhakdi

4.6 9 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

47 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
2 years ago

SĂĄ har vi forklaringen pĂĄ, hvorfor tyske politikere har travlt med at annullere Nuremberg loven. Professor Dr Sucharit Bhakdi flygter nu fra Tyskland med sin familie. Mest af hensyn til deres yngste søn. Her hjemme har Allan R. Goebbels bedrevet pĂĄ sin propagandakanal TV2, den 27.12, at indrømme, at de hele tiden har vidst, at “vaccinerne” ikke kunne forhindre smitte i at sprede sig. Her er begrundelsen: “Problemet var sĂĄ ogsĂĄ bare at det er svært at kommunikere det ud, pĂĄ et tidspunkt hvor befolkningen er begejstret, over at nu kommer vaccinerne, sĂĄ fĂĄr man forskellige prædikater pĂĄ sig, og… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago
Reply to  Margrethe

Nu du nævner, og med henvisning til Professor Dr Sucharit Bhakdi, det der er pĂĄ vej og pĂĄ grund af covid-vaccinen langt farligere end covid, virker som om vi godt kan begynde at sige farvel til de covid-vaccinerede, for med covid-vaccinen kommer en lang lang række grusomme følgesygdomme sĂĄsom cancer – herpes – og tuberkulose!

Når tuberkulosen kommer op i gear og skyller ind over os er de covid-vaccinerede hjælpeløse, den har allerede nået Tyskland, tuberkulosen en af verdenshistoriens allerstørste dræbere, tuberkulosen får denne gang helt frit løb nu de covid-vaccinerede sætter deres immunforsvar ud af kraft!

https://www.brighteon.com/b52d0cf3-e6dc-4a9b-b8a7-2b2d29656c29

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Jeg skimmede hurtigt nyhedsbrevet fra Geert Vanden Bosche, og fik med i farten, at høns, udsat for injektionerne, havde udviklet Mareks syndrom ved at blive eksponeret for virus efterfølgende. Han skrev ikke, at det samme vil ske med mennesker, men alene det faktum, at fjerkræ udvikler denne tragiske lidelse, pĂĄ grund af injektionen, bør fĂĄ alle hĂĄr til at rejse sig: Mareks Syndrom, i daglig tale kaldet hønselammelse, kender alle hønseavlere. Det er en genetiske svaghed, der optræder med særlig hyppighed hos nogle racer. Det viser sig ved, at nĂĄr de bliver udsat for et særligt virus, udvikler de lammelser… Read more »

Last edited 2 years ago by Margrethe
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago
Reply to  Margrethe

Håber inderligt at endnu en smule retfærdighed til, at de skyldige også dømmes skyldige ved Straffedomstolen i Haag, beviserne i denne covid-vaccine hysteri, dette verdensomspændende massemord på helt uskyldige er overvældende, domstolen komme at drukne i beviser.

Sandheden ufortyndet, som MSM , som vores folkevalgte, som medicinalindustrien, som deepstate glemte at fortælle os, sådant som de censurerer, i slutningen denne video endda en deadline for de vaccinerede, fra det øjeblik de kobles op til 4G eller 5G.
https://www.brighteon.com/6ace4415-2ec1-4f2f-a8e2-6d7d1179c296

ADULTS ONLY. WARNING EXTREMELY GRAPHIC: This is what the deepstate is doing:
https://www.brighteon.com/de98e1ed-f393-4aef-bacb-6d491a93a20a

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago
Reply to  Margrethe

Håber inderligt at endnu en smule retfærdighed til, at de skyldige også dømmes skyldige ved Straffedomstolen i Haag, beviserne i denne covid-vaccine hysteri, dette verdensomspændende massemord på uskyldige er overvældende, domstolen komme at drukne i beviser.

Sandheden ufortyndet, som MSM, som vores folkevalgte, som medicinalindustrien, som deepstate glemte at fortælle os, sådant som de censurerer, i slutningen denne video endda en deadline for de vaccinerede, fra det øjeblik de kobles op til 4G eller 5G
.
https://www.brighteon.com/6ace4415-2ec1-4f2f-a8e2-6d7d1179c296

Last edited 2 years ago by Jan Ulrik Friis
Svend Giønge
Svend Giønge
2 years ago

Langt ude den video men virker til der er noget om det han siger.
Denne her er inde pĂĄ noget af det samme som det han taler om til sidst.
Det her er meget langt ude og desideret ubehageligt at vide at der findet
sådanne kræfter der mener at de har ret til at afskaffe Menneskeheden.
(Homo Sapiens Sapiens).https://www.corbettreport.com/your-guide-to-the-great-convergence-video/

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Dr. Michael McDowell beretter her covid19 er ikke kun et biovĂĄben – de putter hiv/aids i det, designet til at blive ved med at replicere til over 180+ varianter for at omgĂĄ vaccinen, mRNA og spidsproteinerne er designet til at skade kroppen og ødelægge det autoimmune system. GĂĄ bare 22:00 minutter ind i dr. Michael McDowells udsagn om du ikke orker at høre det hele, som i enhver anden bog kan man ogsĂĄ her vælge at kun høre slutningen vide hvordan altsammen ender, vide at selveste covidvaccinen er dødelig, et stærkt udsagn, som sad vi allerede ved Straffedomstolen i Haag.… Read more »

Andreas
Andreas
2 years ago

Man kan roligt skrive, at du ikke mangler tvivlens nådegave og har en bizar trang til at skrive om andres undergang. I dette tilfælde de vaccineredes, skønt der ikke lægges et lignende pres på dig .I Danmark er det jo kun et mindretal, der går ind for tvangsvaccinationer, og du kan gøre, som du selv ønsker.

Tuberkulosen kom med indvandrerne pĂĄ ny til Danmark, hvor vi havde udryddet den vha. omfattende vaccinering. Indtil nu er der intet, der tyder pĂĄ, at den er ved at “skylle” ind over os, selv om den længe har haft mulighed for at gøre det.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago
Reply to  Andreas

Tuberkulosen som Dr Sucharit Bhakdi gør opmærksom på er en langsom starter, alligevel kendt som en af verdenshistoriens allerstørste dræbere.

Tænker folk glemmer alt om covid om omikron varianter når først tuberkulosen kommer op i gear, herpes og cancer heller ikke morsomt, covidvaccinen er dødelig, vigtigere end nogensinde med et godt immunforsvar, men der er medicinalindustrien af en helt anden, en langt mere destruktiv mening!

Svend Giønge
Svend Giønge
2 years ago
Reply to  Margrethe

Anbefaler at Regeringen ikke undersøger sig selv !

Poul
Poul
2 years ago

En interessant “detalje” her er at jeg og sikkert mange andre løbende har sendt disse temmeligt relevante og nyhedsværdige historier til mange store danske medier gennem længere tid, og der sker INTET. Bare hvis der sidder nogen og tror at de danske medier ikke kan følge med i alt hvad der foregår, så er de altså vidende om det.

Deres løgne og fortielser er et aktivt valg.

SkĂĄning.
SkĂĄning.
2 years ago
Reply to  Poul

2021-12-28 Hej Poul! Jag önskar dig ett
Gott slut och Gott Nytt Ă…r!
 
Om du med store danske medier menar de “etablerade” sĂĄ kallar jag dem för fulmedia.
Jag har inte tagit del av fulmedia pĂĄ mĂĄnga ĂĄr.

De är inte nyhetsorgan. Fulmedia är propagandaorgan.

F.ö. har jag aldrig märkt att de granskar Sveriges Offentliga Makt (=myndigheterna).
PĂĄ densamme mĂĄde i Danmark.
 
Jag tycker inte att du skall arbeta gratis för dem. Bojkotta dem helt enkelt.
 
Hilsen fra SkĂĄne.

Poul
Poul
2 years ago
Reply to  SkĂĄning.

Pointen er heller ikke at arbejde gratis for dem, men at lade de professionelle løgnere vide at folk ved hvad de er. Jeg tror at et samfund bliver bedre når de værste iblandt os mindes om det med jævne mellemrum.

SkĂĄning.
SkĂĄning.
2 years ago
Reply to  Poul

2021-12-28 Hej igen Poul!
Det är inte jag som klickat en ”tumme ner”.
 
Jag förstĂĄr din synpunkt men uttrycket; ”du skall inte slösa krut pĂĄ döda krĂĄkor” säger mig att det är enklare att ignorera göbbelsnauschen.  De är ofta psykopater och kritik rinner av dem som vatten pĂĄ en gĂĄs.

Jag lägger energin på samtal med människor i vardagen. Försöker få dem att använda ”alternativmedia”.

Tråkigt med kovidiotin. Länge sedan jag åkte en tur med Lokalbanen på Själland.
Må väl.
SkĂĄning.

Børge
Børge
2 years ago

PĂĄ tide.
Mike yeadon er en vigtig mand i denne stund.
Desværre regner jeg ikke med noget fra de hellige i Den Haag.
Det er kun invasive muslinger, der har medvind dernede.

Det er nok fakler, høtyve og jævne borgere de globale herskere frygter mest

Limewoody
Limewoody
2 years ago

Der tales om “tvangs-vaccination” af ikke-vaccinerede. Bl.a. af den ikke folkevalgte EU-kommissions-formand von der Leyen. AltsĂĄ det EU der stĂĄr nidkært vagt om “menneskerettighederne” – i hvert fald nĂĄr der passer EUs interesser. Men er en tvangs-vaccination ikke en overtrædelse af torturkonventionen. Det hedder i den: KAPITEL IArtikel 11. I denne konvention betyder udtrykket »tortur« enhver handling, ved hvilken stærk smerte eller lidelse, enten fysisk eller mental, bevidst pĂĄføres en person med det formĂĄl at fremskaffe oplysninger eller en tilstĂĄelse fra denne eller en trediemand, at straffe ham for en handling, som han selv eller en trediemand har begĂĄet eller… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Limewoody
Nielsen
Nielsen
2 years ago

PĂĄ tide at fĂĄ stillet de ansvarlige til ansvar for deres massemord.

Bitten-Kirsti Nielsen
Bitten-Kirsti Nielsen
2 years ago

Det anklageskrift burde slås op på alle kirkedøre og supermarkeder!

Svend Giønge
Svend Giønge
2 years ago

Hørt

Poul
Poul
2 years ago

Det her klip fra tv2 nyhederne burde der mĂĄske lidt mere fokus pĂĄ: https://twitter.com/AliSufiDK/status/1475759065703854088

For som ali skriver, så falder deres argument for at vaccinere børn jo fuldstændigt til jorden hvis vaccinen ifølge over-eksperten her kun hjælper de vaccinerede selv. Hele deres argument var jo at det var for at forhindre børn i at smitte andre?!?

Se det klip, det varer kun et øjeblik, og spørg derefter dig selv om du syntes at det giver mening at vaccinere børn derefter.

Last edited 2 years ago by Poul
Poul
Poul
2 years ago
Reply to  Poul

Nå jeg kan se nu at det er det samme klip som margrethe citerer fra i en anden kommentar, men så er der da heldigvis fokus på det. I et par minutter ihvertfald, indtil tv2 sikkert selv overdøver deres eget indslag med en ny vinkel for at få flere angste seere..

PS, steen: NĂĄr man skriver herinde fra en ipad flyver hele siden rundt konstant, og artikler lukker op og ned oveni hinanden hele tiden. Bare til info.

mjoly
mjoly
2 years ago

Yeadon er pĂĄ telegram og sender noen bulletiner i ny og ne, her er den siste

sdfesdf.PNG
Jari Norvanto
Jari Norvanto
2 years ago

Skildras detta alls i MSM? Hur vrids narrativet, i sĂĄ fall?

Till skillnad frĂĄn 1940-talets besegrade nazister riktar sig talan nu mot sittande härskare. Men hur som helst intressant och finns det nĂĄgot som liknar rättvisa här i världen sĂĄ…

Svend Giønge
Svend Giønge
2 years ago

En gang til for Prins Knud. Sprøjten er IKKE endelig godkendt og Verden befinder sig stadig i Fase 3 af det største eksperiment på Mennesker i Verdenshistorien.
Ja lad os få vendt enhver sten og kigge i alle kroge så intet længere er skjult for Almenheden.
Jeg mener ikke kun denne lille detalje med sprøjten men alt hvad der holdes skjult. Den dag bliver vores Verden for Alvor et bedre Sted for Alt Liv !
Indtil da er her en lille video om 5 “Konspirationsteorier” der viste sig at være Fakta. https://www.corbettreport.com/top-5-conspiracy-theories-that-turned-out-to-be-true/ Kræver lidt kendskab til det Engelske sprog.

Marina
Marina
2 years ago

Fint. SĂĄ fĂĄr vi se, om anklagerne kan løfte bevisbyrden, og hvis ikke, vil der mĂĄske blive færre konspirationsteorier. Og dog. De er jo blevet det nye sort i nogle kredse, mens andre mener, at vaccinen er risikoen værd. Det er de fleste af os, og vi kan sagtens tænke selv. Formodentlig nĂĄr man frem til, at der i dette som i mange andre tilfælde ikke findes nogen ideel løsning. Nogle mennesker tĂĄler ikke vaccinen, men det skal vejes op imod, at den formodentlig skĂĄner de fleste for noget, der ville være værre. HvornĂĄr dette er endeligt bevist, blæser fortsat… Read more »

Svend Giønge
Svend Giønge
2 years ago
Reply to  Marina
Nielsen
Nielsen
2 years ago

Må de blive idømt lovens strengeste straf og må deres bagmænd se hvad der er dem i vente.

Nielsen
Nielsen
2 years ago
Reply to  Nielsen

Paolo Macchiarini and Antony Fauc has more than one thing in common.

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago
Nielsen
Nielsen
2 years ago
Reply to  Peter Buch

Godt endelig at høre fra dig min ven.

Poul
Poul
2 years ago

Jeg syntes lige i skal se dette fra ekstra bladet: https://ekstrabladet.dk/sport/real-haardt-ramt-stjerner-smittet-paa-stribe/9062515

Det er bare et eksempel på hvor meget de manipulerer. Læs først artiklen fra snaphanens twitter, hvor det omtales hvor mange vaccinerede fodboldspillere der er faldet om med hjertestop, og at mange andre fodboldspillere derfor er skeptiske overfor vaccinen.

Ekstra bladets vinkel er så at de er “hårdt ramt” af corona. Hjertestop og død? Det er ikke så hårdt at det betragtes som en nyhed..

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Poul

Hvad med denne her:

Eksempel pĂĄ medierne manipulation.JPG
Christian Hansen
Christian Hansen
2 years ago

Man får uundgåeligt det indtryk, at Steen udvælger det værste, han kan finde på nettet om covid-19, og her har han ramt et lavpunkt beregnet for meget, meget små ånder og billig sensationslyst.

Det synes helt at undgå folks opmærksomhed, at dette sagsanlæg kan ramme antivaxerne som en boomerang, når bevisbyrden sandsynligvis ikke kan løftes.

Derefter vil dommen blive brugt imod jer. Franske, tyske og andre politikere vil begejstret anvende den ifm. indførelse af tvang af forskellig art.

Christian Hansen
Christian Hansen
2 years ago
Reply to  steen

Det er din og dine venners påstand, at disse forhold henligger i mørke, men for os grundige avislæsere er der masser af kommentarer til den slags lyssky forsøg på at få opmærksomhed og presse penge ud af en ulykkelig situation.

Desuden har du ofte demonstreret, at du ikke har forstand pĂĄ dette emne og et uansvarligt forhold til det.

Svend Giønge
Svend Giønge
2 years ago

Hvor Tragisk men mange gør det i denne tid, hvis der ikke kan lægges Fakta frem, kan der da altid tales ned til andre eller svine dem til.
Det lader til at være et akut udbrud af Danmarks største Folkesygdom “Ondt i røven”. Jeg kender det godt og kan ikke sige mig selv helt fri, men nej hvor er det Tragisk. Husk du er din egen Kur, det starter med at Respektere dine Medmennesker, det er faktisk ikke sĂĄ svært nĂĄr først du kommer igang Christian.

Andreas
Andreas
2 years ago

Hvor tragisk, at du ikke påtaler de indlæg, hvor der skrives om bevidst folkemord.

Men det svarer til traditionen her på egnen om, at da Gøngehøvdingen havde formidlet arven, blev han sat til at vogte gæs.

Sebastian
Sebastian
2 years ago

Man synes Christian Hansens kommentar vidner om en meget begrænset indsigt i hvad nettet byder pĂĄ af sensationelle informationer om covid-19. 

Last edited 2 years ago by Sebastian
Marina
Marina
2 years ago
Reply to  Sebastian

Eller det modsatte.

Det kræver i hvert fald ikke den lille truckførereksamen at regne ud, at retssagen i Haag vil trække umådeligt længe ud eller falde på nutidigt bevismateriale, da det jo vælter ind med daglige informationer om store fordele ved at vaccinere.

I begge tilfælde vil antivaxerne kommer under et pres, som er større end det nuværende og i Danmark næsten ueksisterende. Her er jo flertal for, at folk kan vælge frit.

Svend Giønge
Svend Giønge
2 years ago
Reply to  Marina

Er det muligt at holde sig til Fakta ? Anklagen bliver behandlet i Haag, der er ingen retssag (endnu). Jeg skriver af venlighed ikke personligt.

Marina
Marina
2 years ago

Jeg forholdt mig netop til sagen. Det kan tage lang tid for domstolens anklagemyndighed at samle bevismateriale, for det vil kræve et enormt efterforskningsarbejde.

Derefter skal resultaterne sikkert vejes op mod fordelene ved vaccination,og det vil også tage år. Det har fx vist sig, at mange uvaccinerede covid-19 ramte gravide har haft forholdsmæssigt store fødselskomplikationer og fået forholdvis mange dødfødte børn.

Svend Giønge
Svend Giønge
2 years ago
Reply to  Marina

Det lyder ikke godt med de gravide. Vil du venligst oplyse hvor denne viden stammer fra ?

Marina
Marina
2 years ago

Gerne. Jeg har set den adskillige gange i forskellige aviser i forskellige lande. I dag i Belingske i artiklen om den gravide Cecilie, der har været meget i tvivl om hun skulle lade sig vaccinere. Hvis jeg linker ryger mit indlæg som tidligere i spamfilteret, sĂĄ du mĂĄ selv finde artiklen eller nøjes med dette: “I perioden 1. juni til november har der været 11 dødsfødsler, som kan sættes i direkte sammenhæng med, at den fødende kvinde havde haft corona. Det viser tal fra landets obstetriske afdelinger, som Dansk Selskab for Obstetrik og Gynækologi har indhentet. Yderligere har 14 har… Read more »

Svend Giønge
Svend Giønge
2 years ago
Reply to  Marina

Mange Tak. Jeg har fllere spørgsmål som jeg vil forsøge at få svar på.
Giver dig en besked i en anden tråd når får afklaret mine spørgsmål.
Endnu engang tak.

Sebastian
Sebastian
2 years ago
Reply to  Sebastian

Her er et eksempel pĂĄ sensationel information:

https://www.bitchute.com/video/IlwK2Gxj1nbj/

Steen udvælger IKKE det værste, han kan finde pĂĄ nettet. 

47
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x