28
dec
Seneste opdatering: 29/12-21 kl. 1118
47 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Pfizer, Fauci, Bill Gates og Klaus Schwab indklaget for forbrydelser mod menneskeheden

Vi der har orienteret os også udenfor MSM har hele tiden vidst, at der ville komme et forsøg på at påføre de hovedansvarlige for vaccineskaderne en retslig proces, og nu er den kommet og accepteret for behandling af Domstolen i Haag. Anklagen er intet mindre end “forbrydelser mod menneskeheden.” Hvad det vil føre til, kan ingen naturligvis vide endnu. Det kan også blot blive den første klage af en række. Dette vil vare længe, selvom vi allerede får svaret om rigtigheden af de undertrykte informationer om få år. Nemlig når og hvis der forekommer kommer en global vaccine-massedød, der bliver bortforklaret med nye Covid mutationer. Hele skænderiet vil finde sin afklaring inden for få år

A group including former Pfizer vice president Dr. Michael Yeadon filed a complaint with the International Criminal Court (ICC) (worth reading) on behalf of U.K. citizens against Boris Johnson and U.K. officials, Bill and Melinda Gates, CEOs of major pharmaceutical companies, World Economic Forum executive chairman Klaus Schwab, and others for crimes against humanity.

De indklages blandt andet for

– Violations of the Nuremberg Code
– Violation of Article 6 of the Rome Statute
– Violation of Article 7 of the Rome Statute
– Violation of Article 8 of the Rome
– Violation of Article 8 bis3 of the Rome Statute

Fuldstændig liste over indklagede

Perpetrators: Prime Minister for the United Kingdom BORIS JOHNSON, Chief MedicalOfficer for England and Chief Medical Adviser to the UK Government CHRISTOPHERWHITTY, (former) Secretary of State for Health and Social Care MATTHEW HANCOCK,(current) Secretary of State for Health and Social Care SAJID JAVID, Chief Executive ofMedicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA) JUNE RAINE, Director-General of the World Health Organisation TEDROS ADANHOM GHEBREYESUS, Co-chair of the Bill and Melinda Gates Foundation WILLIAM GATES III and Co-chair of theBill and Melinda Gates Foundation MELINDA GATES, Chairman and Chief executiveofficer of Pfizer ALBERT BOURLA, Chief Executive Officer of AstraZeneca STEPHANEBANCEL, Chief Executive Officer of Moderna PASCAL SORIOT, Chief Executive of1 Johnson and Johnson ALEX GORSKY, President of the Rockefeller Foundation DR RAJIVSHAH, Director of the National Institute of Allergy and Infectious Disease (NIAID) DRANTHONY FAUCI, Founder and Executive Chairman of the World Economic ForumKLAUS SCWAB, President of EcoHealth Alliance DR PETER DASZAC

Hele den detaljerede anklage – inkl. dødsfald i England og Wales – kan læses her BEFORE THE INTERNATIONAL CRIMINAL COURT(TREATY OF ROME STATUTE, ART. 15.1 AND 53)

Historien er ikke overraskende fraværende i MSM. Min kilde har været Covid-19: Pharmaceutical giants, Gates, Fauci, UK officials accused of crimes against humanity in International Criminal Court complaint som sagtens kan siges at være perifer, men klagen er ægte nok.

Hør den thai-tyske mikrobiolog dr. Bhakdi

4.6 9 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
47 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
8 months ago

Så har vi forklaringen på, hvorfor tyske politikere har travlt med at annullere Nuremberg loven. Professor Dr Sucharit Bhakdi flygter nu fra Tyskland med sin familie. Mest af hensyn til deres yngste søn. Her hjemme har Allan R. Goebbels bedrevet på sin propagandakanal TV2, den 27.12, at indrømme, at de hele tiden har vidst, at “vaccinerne” ikke kunne forhindre smitte i at sprede sig. Her er begrundelsen: “Problemet var så også bare at det er svært at kommunikere det ud, på et tidspunkt hvor befolkningen er begejstret, over at nu kommer vaccinerne, så får man forskellige prædikater på sig, og… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
8 months ago
Reply to  Margrethe

Nu du nævner, og med henvisning til Professor Dr Sucharit Bhakdi, det der er på vej og på grund af covid-vaccinen langt farligere end covid, virker som om vi godt kan begynde at sige farvel til de covid-vaccinerede, for med covid-vaccinen kommer en lang lang række grusomme følgesygdomme såsom cancer – herpes – og tuberkulose!

Når tuberkulosen kommer op i gear og skyller ind over os er de covid-vaccinerede hjælpeløse, den har allerede nået Tyskland, tuberkulosen en af verdenshistoriens allerstørste dræbere, tuberkulosen får denne gang helt frit løb nu de covid-vaccinerede sætter deres immunforsvar ud af kraft!

https://www.brighteon.com/b52d0cf3-e6dc-4a9b-b8a7-2b2d29656c29

Margrethe
Margrethe
8 months ago

Jeg skimmede hurtigt nyhedsbrevet fra Geert Vanden Bosche, og fik med i farten, at høns, udsat for injektionerne, havde udviklet Mareks syndrom ved at blive eksponeret for virus efterfølgende. Han skrev ikke, at det samme vil ske med mennesker, men alene det faktum, at fjerkræ udvikler denne tragiske lidelse, på grund af injektionen, bør få alle hår til at rejse sig: Mareks Syndrom, i daglig tale kaldet hønselammelse, kender alle hønseavlere. Det er en genetiske svaghed, der optræder med særlig hyppighed hos nogle racer. Det viser sig ved, at når de bliver udsat for et særligt virus, udvikler de lammelser… Read more »

Last edited 8 months ago by Margrethe
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
8 months ago
Reply to  Margrethe

Håber inderligt at endnu en smule retfærdighed til, at de skyldige også dømmes skyldige ved Straffedomstolen i Haag, beviserne i denne covid-vaccine hysteri, dette verdensomspændende massemord på helt uskyldige er overvældende, domstolen komme at drukne i beviser.

Sandheden ufortyndet, som MSM , som vores folkevalgte, som medicinalindustrien, som deepstate glemte at fortælle os, sådant som de censurerer, i slutningen denne video endda en deadline for de vaccinerede, fra det øjeblik de kobles op til 4G eller 5G.
https://www.brighteon.com/6ace4415-2ec1-4f2f-a8e2-6d7d1179c296

ADULTS ONLY. WARNING EXTREMELY GRAPHIC: This is what the deepstate is doing:
https://www.brighteon.com/de98e1ed-f393-4aef-bacb-6d491a93a20a

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
8 months ago
Reply to  Margrethe

Håber inderligt at endnu en smule retfærdighed til, at de skyldige også dømmes skyldige ved Straffedomstolen i Haag, beviserne i denne covid-vaccine hysteri, dette verdensomspændende massemord på uskyldige er overvældende, domstolen komme at drukne i beviser.

Sandheden ufortyndet, som MSM, som vores folkevalgte, som medicinalindustrien, som deepstate glemte at fortælle os, sådant som de censurerer, i slutningen denne video endda en deadline for de vaccinerede, fra det øjeblik de kobles op til 4G eller 5G
.
https://www.brighteon.com/6ace4415-2ec1-4f2f-a8e2-6d7d1179c296

Last edited 8 months ago by Jan Ulrik Friis
Svend Giønge
Svend Giønge
8 months ago

Langt ude den video men virker til der er noget om det han siger.
Denne her er inde på noget af det samme som det han taler om til sidst.
Det her er meget langt ude og desideret ubehageligt at vide at der findet
sådanne kræfter der mener at de har ret til at afskaffe Menneskeheden.
(Homo Sapiens Sapiens).https://www.corbettreport.com/your-guide-to-the-great-convergence-video/

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
8 months ago
Reply to  Svend Giønge

Dr. Michael McDowell beretter her covid19 er ikke kun et biovåben – de putter hiv/aids i det, designet til at blive ved med at replicere til over 180+ varianter for at omgå vaccinen, mRNA og spidsproteinerne er designet til at skade kroppen og ødelægge det autoimmune system. Gå bare 22:00 minutter ind i dr. Michael McDowells udsagn om du ikke orker at høre det hele, som i enhver anden bog kan man også her vælge at kun høre slutningen vide hvordan altsammen ender, vide at selveste covidvaccinen er dødelig, et stærkt udsagn, som sad vi allerede ved Straffedomstolen i Haag.… Read more »

Andreas
Andreas
8 months ago

Man kan roligt skrive, at du ikke mangler tvivlens nådegave og har en bizar trang til at skrive om andres undergang. I dette tilfælde de vaccineredes, skønt der ikke lægges et lignende pres på dig .I Danmark er det jo kun et mindretal, der går ind for tvangsvaccinationer, og du kan gøre, som du selv ønsker.

Tuberkulosen kom med indvandrerne på ny til Danmark, hvor vi havde udryddet den vha. omfattende vaccinering. Indtil nu er der intet, der tyder på, at den er ved at “skylle” ind over os, selv om den længe har haft mulighed for at gøre det.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
8 months ago
Reply to  Andreas

Tuberkulosen som Dr Sucharit Bhakdi gør opmærksom på er en langsom starter, alligevel kendt som en af verdenshistoriens allerstørste dræbere.

Tænker folk glemmer alt om covid om omikron varianter når først tuberkulosen kommer op i gear, herpes og cancer heller ikke morsomt, covidvaccinen er dødelig, vigtigere end nogensinde med et godt immunforsvar, men der er medicinalindustrien af en helt anden, en langt mere destruktiv mening!

Svend Giønge
Svend Giønge
8 months ago
Reply to  Margrethe

Anbefaler at Regeringen ikke undersøger sig selv !

Poul
Poul
8 months ago

En interessant “detalje” her er at jeg og sikkert mange andre løbende har sendt disse temmeligt relevante og nyhedsværdige historier til mange store danske medier gennem længere tid, og der sker INTET. Bare hvis der sidder nogen og tror at de danske medier ikke kan følge med i alt hvad der foregår, så er de altså vidende om det.

Deres løgne og fortielser er et aktivt valg.

Skåning.
Skåning.
8 months ago
Reply to  Poul

2021-12-28 Hej Poul! Jag önskar dig ett
Gott slut och Gott Nytt År!
 
Om du med store danske medier menar de “etablerade” så kallar jag dem för fulmedia.
Jag har inte tagit del av fulmedia på många år.

De är inte nyhetsorgan. Fulmedia är propagandaorgan.

F.ö. har jag aldrig märkt att de granskar Sveriges Offentliga Makt (=myndigheterna).
På densamme måde i Danmark.
 
Jag tycker inte att du skall arbeta gratis för dem. Bojkotta dem helt enkelt.
 
Hilsen fra Skåne.

Poul
Poul
8 months ago
Reply to  Skåning.

Pointen er heller ikke at arbejde gratis for dem, men at lade de professionelle løgnere vide at folk ved hvad de er. Jeg tror at et samfund bliver bedre når de værste iblandt os mindes om det med jævne mellemrum.

Skåning.
Skåning.
8 months ago
Reply to  Poul

2021-12-28 Hej igen Poul!
Det är inte jag som klickat en ”tumme ner”.
 
Jag förstår din synpunkt men uttrycket; ”du skall inte slösa krut på döda kråkor” säger mig att det är enklare att ignorera göbbelsnauschen.  De är ofta psykopater och kritik rinner av dem som vatten på en gås.

Jag lägger energin på samtal med människor i vardagen. Försöker få dem att använda ”alternativmedia”.

Tråkigt med kovidiotin. Länge sedan jag åkte en tur med Lokalbanen på Själland.
Må väl.
Skåning.

Børge
Børge
8 months ago

På tide.
Mike yeadon er en vigtig mand i denne stund.
Desværre regner jeg ikke med noget fra de hellige i Den Haag.
Det er kun invasive muslinger, der har medvind dernede.

Det er nok fakler, høtyve og jævne borgere de globale herskere frygter mest

Limewoody
Limewoody
8 months ago

Der tales om “tvangs-vaccination” af ikke-vaccinerede. Bl.a. af den ikke folkevalgte EU-kommissions-formand von der Leyen. Altså det EU der står nidkært vagt om “menneskerettighederne” – i hvert fald når der passer EUs interesser. Men er en tvangs-vaccination ikke en overtrædelse af torturkonventionen. Det hedder i den: KAPITEL IArtikel 11. I denne konvention betyder udtrykket »tortur« enhver handling, ved hvilken stærk smerte eller lidelse, enten fysisk eller mental, bevidst påføres en person med det formål at fremskaffe oplysninger eller en tilståelse fra denne eller en trediemand, at straffe ham for en handling, som han selv eller en trediemand har begået eller… Read more »

Margrethe
Margrethe
8 months ago
Reply to  Limewoody
Nielsen
Nielsen
8 months ago

På tide at få stillet de ansvarlige til ansvar for deres massemord.

Bitten-Kirsti Nielsen
Bitten-Kirsti Nielsen
8 months ago

Det anklageskrift burde slås op på alle kirkedøre og supermarkeder!

Svend Giønge
Svend Giønge
8 months ago

Hørt

Poul
Poul
8 months ago

Det her klip fra tv2 nyhederne burde der måske lidt mere fokus på: https://twitter.com/AliSufiDK/status/1475759065703854088

For som ali skriver, så falder deres argument for at vaccinere børn jo fuldstændigt til jorden hvis vaccinen ifølge over-eksperten her kun hjælper de vaccinerede selv. Hele deres argument var jo at det var for at forhindre børn i at smitte andre?!?

Se det klip, det varer kun et øjeblik, og spørg derefter dig selv om du syntes at det giver mening at vaccinere børn derefter.

Last edited 8 months ago by Poul
Poul
Poul
8 months ago
Reply to  Poul

Nå jeg kan se nu at det er det samme klip som margrethe citerer fra i en anden kommentar, men så er der da heldigvis fokus på det. I et par minutter ihvertfald, indtil tv2 sikkert selv overdøver deres eget indslag med en ny vinkel for at få flere angste seere..

PS, steen: Når man skriver herinde fra en ipad flyver hele siden rundt konstant, og artikler lukker op og ned oveni hinanden hele tiden. Bare til info.

mjoly
mjoly
8 months ago

Yeadon er på telegram og sender noen bulletiner i ny og ne, her er den siste

sdfesdf.PNG
Jari Norvanto
Jari Norvanto
8 months ago

Skildras detta alls i MSM? Hur vrids narrativet, i så fall?

Till skillnad från 1940-talets besegrade nazister riktar sig talan nu mot sittande härskare. Men hur som helst intressant och finns det något som liknar rättvisa här i världen så…

Svend Giønge
Svend Giønge
8 months ago

En gang til for Prins Knud. Sprøjten er IKKE endelig godkendt og Verden befinder sig stadig i Fase 3 af det største eksperiment på Mennesker i Verdenshistorien.
Ja lad os få vendt enhver sten og kigge i alle kroge så intet længere er skjult for Almenheden.
Jeg mener ikke kun denne lille detalje med sprøjten men alt hvad der holdes skjult. Den dag bliver vores Verden for Alvor et bedre Sted for Alt Liv !
Indtil da er her en lille video om 5 “Konspirationsteorier” der viste sig at være Fakta. https://www.corbettreport.com/top-5-conspiracy-theories-that-turned-out-to-be-true/ Kræver lidt kendskab til det Engelske sprog.

Marina
Marina
8 months ago

Fint. Så får vi se, om anklagerne kan løfte bevisbyrden, og hvis ikke, vil der måske blive færre konspirationsteorier. Og dog. De er jo blevet det nye sort i nogle kredse, mens andre mener, at vaccinen er risikoen værd. Det er de fleste af os, og vi kan sagtens tænke selv. Formodentlig når man frem til, at der i dette som i mange andre tilfælde ikke findes nogen ideel løsning. Nogle mennesker tåler ikke vaccinen, men det skal vejes op imod, at den formodentlig skåner de fleste for noget, der ville være værre. Hvornår dette er endeligt bevist, blæser fortsat… Read more »

Svend Giønge
Svend Giønge
8 months ago
Reply to  Marina
Nielsen
Nielsen
8 months ago

Må de blive idømt lovens strengeste straf og må deres bagmænd se hvad der er dem i vente.

Nielsen
Nielsen
8 months ago
Reply to  Nielsen

Paolo Macchiarini and Antony Fauc has more than one thing in common.

Peter Buch
Peter Buch
8 months ago
Nielsen
Nielsen
8 months ago
Reply to  Peter Buch

Godt endelig at høre fra dig min ven.

Poul
Poul
8 months ago

Jeg syntes lige i skal se dette fra ekstra bladet: https://ekstrabladet.dk/sport/real-haardt-ramt-stjerner-smittet-paa-stribe/9062515

Det er bare et eksempel på hvor meget de manipulerer. Læs først artiklen fra snaphanens twitter, hvor det omtales hvor mange vaccinerede fodboldspillere der er faldet om med hjertestop, og at mange andre fodboldspillere derfor er skeptiske overfor vaccinen.

Ekstra bladets vinkel er så at de er “hårdt ramt” af corona. Hjertestop og død? Det er ikke så hårdt at det betragtes som en nyhed..

Margrethe
Margrethe
8 months ago
Reply to  Poul

Hvad med denne her:

Eksempel på medierne manipulation.JPG
Christian Hansen
Christian Hansen
8 months ago

Man får uundgåeligt det indtryk, at Steen udvælger det værste, han kan finde på nettet om covid-19, og her har han ramt et lavpunkt beregnet for meget, meget små ånder og billig sensationslyst.

Det synes helt at undgå folks opmærksomhed, at dette sagsanlæg kan ramme antivaxerne som en boomerang, når bevisbyrden sandsynligvis ikke kan løftes.

Derefter vil dommen blive brugt imod jer. Franske, tyske og andre politikere vil begejstret anvende den ifm. indførelse af tvang af forskellig art.

Christian Hansen
Christian Hansen
8 months ago
Reply to  steen

Det er din og dine venners påstand, at disse forhold henligger i mørke, men for os grundige avislæsere er der masser af kommentarer til den slags lyssky forsøg på at få opmærksomhed og presse penge ud af en ulykkelig situation.

Desuden har du ofte demonstreret, at du ikke har forstand på dette emne og et uansvarligt forhold til det.

Svend Giønge
Svend Giønge
8 months ago

Hvor Tragisk men mange gør det i denne tid, hvis der ikke kan lægges Fakta frem, kan der da altid tales ned til andre eller svine dem til.
Det lader til at være et akut udbrud af Danmarks største Folkesygdom “Ondt i røven”. Jeg kender det godt og kan ikke sige mig selv helt fri, men nej hvor er det Tragisk. Husk du er din egen Kur, det starter med at Respektere dine Medmennesker, det er faktisk ikke så svært når først du kommer igang Christian.

Andreas
Andreas
8 months ago
Reply to  Svend Giønge

Hvor tragisk, at du ikke påtaler de indlæg, hvor der skrives om bevidst folkemord.

Men det svarer til traditionen her på egnen om, at da Gøngehøvdingen havde formidlet arven, blev han sat til at vogte gæs.

Sebastian
Sebastian
8 months ago

Man synes Christian Hansens kommentar vidner om en meget begrænset indsigt i hvad nettet byder på af sensationelle informationer om covid-19. 

Last edited 8 months ago by Sebastian
Marina
Marina
8 months ago
Reply to  Sebastian

Eller det modsatte.

Det kræver i hvert fald ikke den lille truckførereksamen at regne ud, at retssagen i Haag vil trække umådeligt længe ud eller falde på nutidigt bevismateriale, da det jo vælter ind med daglige informationer om store fordele ved at vaccinere.

I begge tilfælde vil antivaxerne kommer under et pres, som er større end det nuværende og i Danmark næsten ueksisterende. Her er jo flertal for, at folk kan vælge frit.

Svend Giønge
Svend Giønge
8 months ago
Reply to  Marina

Er det muligt at holde sig til Fakta ? Anklagen bliver behandlet i Haag, der er ingen retssag (endnu). Jeg skriver af venlighed ikke personligt.

Marina
Marina
8 months ago
Reply to  Svend Giønge

Jeg forholdt mig netop til sagen. Det kan tage lang tid for domstolens anklagemyndighed at samle bevismateriale, for det vil kræve et enormt efterforskningsarbejde.

Derefter skal resultaterne sikkert vejes op mod fordelene ved vaccination,og det vil også tage år. Det har fx vist sig, at mange uvaccinerede covid-19 ramte gravide har haft forholdsmæssigt store fødselskomplikationer og fået forholdvis mange dødfødte børn.

Svend Giønge
Svend Giønge
8 months ago
Reply to  Marina

Det lyder ikke godt med de gravide. Vil du venligst oplyse hvor denne viden stammer fra ?

Marina
Marina
8 months ago
Reply to  Svend Giønge

Gerne. Jeg har set den adskillige gange i forskellige aviser i forskellige lande. I dag i Belingske i artiklen om den gravide Cecilie, der har været meget i tvivl om hun skulle lade sig vaccinere. Hvis jeg linker ryger mit indlæg som tidligere i spamfilteret, så du må selv finde artiklen eller nøjes med dette: “I perioden 1. juni til november har der været 11 dødsfødsler, som kan sættes i direkte sammenhæng med, at den fødende kvinde havde haft corona. Det viser tal fra landets obstetriske afdelinger, som Dansk Selskab for Obstetrik og Gynækologi har indhentet. Yderligere har 14 har… Read more »

Svend Giønge
Svend Giønge
8 months ago
Reply to  Marina

Mange Tak. Jeg har fllere spørgsmål som jeg vil forsøge at få svar på.
Giver dig en besked i en anden tråd når får afklaret mine spørgsmål.
Endnu engang tak.

Sebastian
Sebastian
8 months ago
Reply to  Sebastian

Her er et eksempel på sensationel information:

https://www.bitchute.com/video/IlwK2Gxj1nbj/

Steen udvælger IKKE det værste, han kan finde på nettet. 

47
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x