1
jan
Seneste opdatering: 10/1-22 kl. 1202
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Australien overvejer vaccineerstatninger på op til 600.000 dollars (2.8 mio dkk)

Canberra, Australien: Hvis man vil vide, hvor store og udbredte protester der er i hele Vesten over vaccinetvang ad omveje, må man f.eks. skaffe sig en Telegram konto. Danske medier dækker det ikke, hvad så grunden er.

Jeg er begyndt at tro, at magthaverne kommer til at afbryde deres “alle skal vaccineres,” de kan meget vel udløse så voldsomme folkelige protester, at de ikke kan styre konsekvenserne. Man kan dog forestille sig, at de skandinaviske slavesjæle bare vil rulle ærmet op og sidde og kigge på de befolkninger, der ikke er så hæmmede af overdreven, ubegrundet tillid til myndigheder og politikere. Holland, Frankrig, Østrig, Tyskland, England, Spanien har ikke problemet.

I Melbourne brændte en mand sig i sin bil i protest over regeringens vaccinepolitik. (Video) – Daily Mail: Man sets himself on FIRE in his car while screaming about Dan Andrews’ Covid vaccine mandates. 7 News meddeler, at 79.000 (!) australiere lider af bivirkninger fra sprøjterne, så mange at regeringen nu er nødt til at kigge på erstatninger til dem.

40.000 arabere blev “svenskere” i 2021

85.000 fik svensk statsborgerskab – næsten udelukkende fra den 3 verden

Totalt fick 27.340 syrier, 4.305 somalier, 4.067 afghaner och 3.471 eritreaner svenska pass under perioden, medan bara 163 norrmän, 198 danskar och 204 finländare blev svenska medborgare under samma period. Bara från arabvärlden har strax under 40.000 människor fått medborgarskap under perioden. Samtidigt har närmare 50.000 svenskar utvandrat från Sverige under 2021. Flest araber, somalier och afghaner blev svenskar 2021. – Statistik over medborgerskaber, Migrationsverket.

Danmark har givet 4.048 statsborgerskabet nemlig ved lovforslag to gange om året her og her. Og skam få den, der kalder den svenske praksis for ‘befolkningsudskiftning.’

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
7 months ago

Der har vi grunden til at det svenske sundhedsvæsen er brudt sammen! Sådanne tal totalt uacceptable, totalt uholdbare for et land som Sverige der i forvejen ligger underdrejet helt nedluset i ond islamisk immigration! Den svenske befolkning har lidt mere end nok fornedring at det rækker, kan ikke længere forventes at brødføde og klæde resten af ​​verden! Hvad vil der desuden ske når pengene tager slut, når alt bryder sammen, om ikke alt relateret til islam til den tid er kastet ud af Sverige, ellers ender dette i et blodbad, Sverige har allerede mistet sin tryghed sin stabilitet, står til… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
7 months ago
Reply to  steen

Ja “sjovt” nok er forskellen imellem et højt effektivt velfungerende Sverige, og et ikke fungerende Sverige, den islamiske immigration.

Jeg ville til enhver tid foretrække et velfungerende Sverige, det ved vi kan lade sig gøre, det Sverige husker vi, det har vi set med vores egne øjne, Sverige var engang verdens lykkeligste land, verdens lykkeligste folk, verdens mest velfungerende samfund, selv Danmark og Norge haltede efter, engang dengang inden den islamiske besættelse.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
7 months ago
Reply to  Steen

Tror ikke du behøves vente ret længe, fordi New World Order, magteliten virker at være meget utålmodige! De vil ikke nøjes med en bid af kagen, magteliten vil have hele kagen, ikke for sjovt de blander gift og giftige vacciner, altsammen har til formål den totale magt, den totale underkastelse. For at New World Order kan nå deres endelige mål, den totale magt, må de også undervejs skaffe sig af med islam. Personligt tror jeg ikke islam har ret langt igen, måneder ikke år, men hvert øjeblik der går er nu dyrekøbt for det svenske folk! Som også ‘Den Nervøse’… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
7 months ago

“I stedet for at ødelægge og udplyndre Sverige, kunne disse illegale bruge deres overskuds energi på at genopbygge deres egne hjemlande” Undskyld mig men det kunne de ikke drømme om! De har slået sig ned i Sverige, og der hæger de sig fast med næb og kløer! Vi kan se hvor stort palaver, det udløser nå bare en skal udvises, det kommer ikke til at ske. De bliver og de benytter deres “ret” til familiesammenførring, ikke kun til familien, men til hele landsbyen. De føder børn, mange børn og demografien arbejder på højtryk, og for Sveriges vedkommende er løbet kørt.… Read more »

Margrethe
Margrethe
7 months ago

Der var også en video fra Italien, hvor nogle var kommet til at sætte ild til lageret med injektioner.

Formanden for Frihedsbevægelsens Fællesråd, Malou Montclaire, holder her en blændende “nytårstale” tilegnet Mette Frederiksen og deslige. Blandt meget andet ondt, har hun pantsat Danmark hos kineserne for at få råd til sit ondskabsdrevne vanvid:

https://fbf.one/en-henvendelse-til-mette-frederiksen-danmarks-statsminister/

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
7 months ago
Reply to  Margrethe

Åbenbart ikke let at være en forbryder, altid at dække over sine egne forbrydelser, dag og nat kæmpe med sin egen dårlige samvittighed, som Mette der her tvinges ud i en langt større forbrydelse for at retfærdiggøre den første, Mette er nu tvunget at sige at covid er farlig, helst skal covid fremstå som det allerfarligste, ellers var der aldrig nogen grund at slå dyrene ihjel!

Mette har malt sig selv ind i et hjørne, kom til at slå dyrene ihjel, men det Mette nu har gang i kan vise sig at være en langt større forbrydelse end den første!

Margrethe
Margrethe
7 months ago

Enig. Dog kan jeg tvivle på, hun er udstyret med en samvittighed…

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
7 months ago
Reply to  Margrethe

Med mellemrum når en børnehaveklasse får en rundgang på Christiansborg, chancen for disse børn at løbe ind i hende der slog dyrene ihjel, måske endda hun tilnærmer sig disse små uskyldige børn, måske ligefrem kikker frem bag covidmasken og tiltaler dem, en traumatisk oplevelse for disse små børn, som de må leve med resten af livet! Hørt at noget der hedder en sort samvittighed, måske vi er ovre i den kategori, Mette kommer sikkert selv at hævde at hun ikke har nogen samvittighed, derfor ikke i stand til at føle empati, at hun derfor er uden ansvar uden skyld, men… Read more »

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
7 months ago

Nu inväntar vi bara kraschen mellan muhammedaner och socialister.
Och muhammedanerna får minst 20 platser efter valet i Sept 2022.
Räcker pengarna till att köpa tillräckligt med muhammedaner?
Det hänger nog på en tunn tråd att Magdalena Andersson inställer valet i Sept, vi får se.

Den Nervøse
Den Nervøse
7 months ago

Vi i Danmark er udsat for samme udvandingsforsøg, grænsen mellem at være fremmed og dansker udvandes, for pludselig ser vi folk, som tydeligvis ikke er danske, optræde som danske ned samme rettigheder og i princippet med samme pligter som rigtige danskere! Vi ved godt hvem der er dansk, og hvem der ikke er, men vores ubegavede politikere gør hvad de kan for at ophæve skellet. Det der har været deres mission de sidste 30-40 år, er at udvande danskhedsbegrebet, de hader Danmark og foragter dansk kultur, ikke så grotesk som i Sverige, men de er globalister, og for at deres… Read more »

h.nielsen
h.nielsen
7 months ago

muslimer med opholdstilladelse i Dannmark tager til Sverieg og får statsborgerskab foræret og rejser så til Danmark (den nordiske latterlige forældede konvention giver dem ret at bosætte sig hvor de vil i Norden og sidde på deres flade RØV

Nielsen
Nielsen
7 months ago

Glem Lars’ rundkørselshund. Her er et gammelt bolsche: https://www.youtube.com/watch?v=cBiHJxGxz1g

Ego
Ego
7 months ago
Peter Buch
Peter Buch
7 months ago
Michael Nielsen
Michael Nielsen
7 months ago

Den svenske elite har forrådt den svenske befolkning. Forfærdeligt at tænke på alle de voldsofrer som indvandrerne skaber. Vi hører kun om toppen af isbjerget.

Andreas
Andreas
7 months ago

Det er overfladisk og alt for let at lægge ansvaret på en udefineret gruppe, som man kalder “eliten”, når sandheden er den, at alle svenskere har én og kun én stemme ved valgene. Det samme i alle andre demokratiske europæiske lande, hvor muhamedanerne bliver mere og mere uønskede, fordi deres kultur gør dem uegnede til den europæiske. Sandheden er, at de fleste vælgere stemmer ud fra egne vaner og snævre interesser og blæser på landets. Et udmærket eksempel, som kynisk beregnende blev brugt ved det seneste danske folketingsvalg var den latterlige “Arne” propaganda. Latterlig fordi vi i forvejen førtidspensionerede alle,… Read more »

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x