5
jan
Seneste opdatering: 6/1-22 kl. 1231
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“De kommer om natten: Hvert halvfjerdsindstyvende år vender nazismen tilbage”

Neil Oliver kalder Justin Trudeaus heksejagt “kriminel.” Vil man ikke vaccineres, er man en ekstremist, der også “hader kvinder og sorte.”

Idag vil præsident Macron “jage og genere de uvaccinerede til enden, så deres liv bliver så besværligt som muligt. De er ikke statsborgere.” Det er en lidt grovere version af, hvad Mette Frederiksen også har sagt, men indholdet er forbavsende ens. Er det synkroniseret fra en højere instans? Hvad bliver det næste? Fri jagt for pøblen på de uvaccinerede, hvor pøblen endda også er presse og politikere?

Dette altså med mediciner, der ikke beskytter mod hverken sygdom eller videresmitte, og hvis invaliderende og dødbringende bivirkninger allerede overstiger noget andet nyt præparat nogensinde. Det relevante journalistspørgsmål i en hæderlig presse, ville have været: “Hvorfor har netop disse ‘vacciner’ en særstilling hvad angår ‘collateral damage?” Dr. Robert Malone kalder det en massepsykose, og sammenligner dagens tilstande med Tyskland i 30 erne.

Italien: “Obligatorisk vaccination for alle over 50 år”

Joe Biden bad Occupational Safety and Health Administration om at skjule og fortie de mange alvorlige bivirkninger og dødsfald. De der lider under sygdom og død nu, lider som den unge Sidse Kærsgaard alene. Deres stat har forladt dem, fordi den har fyldt dem med løgn, den ikke kan retirere fra. I Danmark hørte vi igår, at Sundhedsstyrelsen “bevidst har brugt ‘kunstigt højt’ corona-tal i over et år.” Hvad er dens interesse i det? Italinerne indfärer “obligatorisk vaccination for alle over 50 år.”

Tror du, du bliver manipuleret til at tage vaccinen, eller bare truet? Vil 28 mio italienere over 50 finde sig idet, og hvad vil fanatikerne i regering og EU göre mod dem, hvis de ikke vil? Og hvornår kommer tvangen til Danmark, for den kommer i 2022? Vi har gennemskuet den trinvise taktik. Der Führer brugte den også, man kan påføre folk alt, bare man gør det forsigtigt og langsomt.

“They come at night”

I Sverige og USA stoppede man vaccine mod svineinfluenza efter kun 25 alvorlige bivirkninger. Hvorfor fortsætter vi nu langt ud over det? Ikke siden 30 erne og 40 erne har vi i Europa set en lignende heksejagt på mennesker: Jøderne. Ikke at vi er i Auschwitz allerede, men vi er i 1937, vores grundlovssikrede rettigheder tages fra os, og foran ser vi Krystalnatten: Overgreb, had, vold og tvang.

Marianne Faithfull talte sammen med Nick Cave om nazismens genkomst i en formidabel sang. Den blev skrevet i anledning af terroren i Paris i 2015, påført os af de selvsamme politikere, der nu jager og truer os. Sangen blev uropført på Bataclan den 25.11 2016. (minut 9:50)

Hør efter teksten: They come at night. Politikernes terror i de forhenværende demokratier. Forleden blev endnu en ældre jødisk kvinde overfaldet af arabere i sit hjem i Paris. Skriften på væggen kan ikke vaskes af med nok så mange politikerløgne.

Om de bliver draget retligt til ansvar for hundredetusinder af døde og skadede, vil fortælle os noget om hvor meget af vores demokrati, der allerede er forsvundet. Er stort flertal af kuede befolkninger, gør ikke mine til at straffe dem, men et mindretal gør voldsomt oprør. Der er endnu håb.

David mod Goliath. Om dr. Robert Malone

Og lad os tilsidst minde hinanden om Førerens sundhedspas

Screenshot_20211113-113844__01.jpg

Screenshot_20211113-113844__01.jpg

4.1 10 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
34 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
7 months ago

Handlar inte längre om covid, det handlar om ett kuppförsök från kriminella klanen Davos.

V-passet är EMOT allas frihet, även de vaccinerades. Det är en eftergift som de aldrig kommer ge tillbaka. Ett certifikat för medicinsk underkastelse och lydnad, för övervakning och spårning, för kontroll!

banner1_300.jpg
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
7 months ago
Reply to  steen

Inte heller lätt att vara toppolitiker, ena dagen knäböja för islam, andra dagen total underkastelse för Davos, utan verkar vara en trend bland världens toppolitiker deras förakt för folket! 
Det behövs att vi blir många, som nu sätter ner foten och visar att tvångsvaccineringar, medicinsk apartheid, skadliga restriktioner och folkfientliga pandemilagar går tvärs emot folkets vilja, i ett fritt land som Sverige hör inte detta hemma!

Ego
Ego
7 months ago

Det hele er så sindssygt. Værst er at så mange er slaveautoritære idioter, som ikke engang kan se det

Margrethe
Margrethe
7 months ago
Reply to  Ego

Det er netop deri mareridtet ligger begravet. Nu er jeg oppe på 36 tætskrevne A4-sider med links og henvisninger til fakta, som jeg manisk har samlet sammen. I al min naivitet troede jeg at oplysning, oplysning og oplysning var isbryderen, der skulle bryde forbandelsen hos de paralyserede. Det virker lige omvendt. De bliver skræmt fra vid og sans. Jeg har oplevet én, der midt i en telefonsamtale smækkede røret på! Uden at sige farvel eller noget. Fakta blev åbenbart for ubærlige. Jeg udlodder snart et par hundrede gram rent guld, til dén, der kan give mig løsnet til folks forgiftede… Read more »

Ego
Ego
7 months ago
Reply to  Margrethe

Sandt, har opgivet al diskussion med dem for længe siden. De er bange for at det vi siger er sandt, da det fjerner fundamentet for alle deres illusioner

Bitten-Kirsti Nielsen
Bitten-Kirsti Nielsen
7 months ago
Reply to  Margrethe

spar på energien, Margrethe. Du kan ikke gøre andet end at vente på, at tiden skal være inde. Der kan pludselig ske et skred. På franske netmedier læser jeg igen og igen om rasende mennesker, som vil have regering og presse retsforfulgt med strenge straffe (sådan en, som DK ikke vil indføre). Bruddet skal komme ude fra, og DK kommer til at ride med på bølgen. Er det ikke altid sådan det er, når de store opbrud i historien sker?

Margrethe
Margrethe
7 months ago

Håber du får ret.

Finn A. Skov
Finn A. Skov
7 months ago
Reply to  Margrethe

Margrethe, du kommer nok til at beholde guldet!
Folk er bedøvet til det bevidstløse af mediernes hærgen, og de opfører sig som Lemminger.
I dag lever vi i det grænseløse samfund, hvor dannelse, etik, moral og empati er gået fløjten.
Gøbbels ville klappe i sine små hænder af begejstring, hvis han var vidne til hvad der foregår i dag.
Gøbbels lukkede de frie medier, i dag bruger man en en anden taktik, man håndfodrer medier der afspejler magthavernes politik. Mediestøtte!
Vi vil aldrig blive hørt, men vi kan læne os tilbage, og iagttage samfundets forfald.

Poul
Poul
7 months ago
Reply to  Margrethe

Du spilder din tid, for den største virus i danmark er kognitiv dissonans, indoktrineret i os fra fødslen af røde lærere og ditto medier. Det svarer lidt til at forsøge at næsepode en person med styrthjelm på. Jeg gætter på at samtlige af dem du har talt med også har kritiseret kilden med det samme, fremfor at forholde sig til emnet ikke? Det tænkte jeg nok. Der er en grund til at alle sekteriske grupper i verden starter med børnene, for når først de har defineret virkeligheden for dem, så er det ekstremt svært at overbevise dem senere om at… Read more »

Margrethe
Margrethe
7 months ago
Reply to  Poul

Det bagvedliggende motiv er nok ikke styret af rationelle overvejelser om, hvad TV-danskerne er kapable og ikke kapable til. Men jeg er ikke i tvivl om, at dukkeførerne til vores små hjemmedyrkede stikirend psykopater Heunicke og Frederiksen, deres styrende hånd, vil ikke kunne tillade, at vi går uvaxxede rundt. Det vil bøje i neon, at vi er sunde og raske trods alle de påståede gamma- ypsidit og ypsidat coronavarianter. Det samme kommer de tydeligvis ikke til at sige om de injicerede. Der er nok en grund til, at Pfizer, havde meget travlt med at vaccinere deres egen kontrolgruppe, for at… Read more »

Poul
Poul
7 months ago
Reply to  Margrethe

Tjae, der er vel reelt kun 2 muligheder: Enten får de vaccinerede tilpas mange bivirkninger til at blive overbevist helt af sig selv efterhånden som tiden går, eller også er det os der tager fejl.

Men bla det opslag som snaphanen delte på twitter fra australien hvor 79.000 nu døjer med bivirkninger taler for at vi nok får ret helt uden at gøre noget. Så må de jo lære det på den måde.

Margrethe
Margrethe
7 months ago

Faldt i øvrigt over dette evigt aktuelle digt fra det Herrens år 1945, for at det ikke skal være lyv. Den har længe været baggrundsbillede på PCén: Af “Poeten” (Poul Sørensen): Den gang rotterne kom ind… Huset lå gemt for blæsten skærmet af bøg og lind. Selv i den værste stormnat sov man med roligt sind. Derfor kom rotterne ind. Inde var alting velstand. Manden var glad og trind. Skinkerne hang på loftet. Fløden samlede skind. Derfor kom rotterne ind. Manden var mild og tålsom: “Pusler det ikke?- Bind endelig lænkehunden!” sagde det rare skind. Derfor kom rotterne ind. Nævnte… Read more »

Last edited 7 months ago by Margrethe
Margrethe
Margrethe
7 months ago
Reply to  steen

At blive sat uden for døren på FB er altid tegn på, man har fat i noget…

Nielsen
Nielsen
7 months ago

Hold fast Steen. Vi er flere end du tror,som holder med dig og dine medbloggere.
Jeg er næsten ved at tabe pusten.
+ Som kommentator,er jeg glad for at være din/jeres ven/venner.

Margrethe
Margrethe
7 months ago

Rygsækkene er pakket med de mest basale fornødenheder. Mobiler og andet sporbar vil blive efterladt. Paranoidt? Det må vi godt nok håbe. Det største praktiske problem lige nu er, at det nyligt købte, russiske vintertelt, der kan klare minus 40 grader, sidder fast i tolden…

Wiens redning 1683
Wiens redning 1683
7 months ago

Vil bare lige nævne at der er nogle fantastisk gode artikler på Asger Aamunds blog. De seks-syv sidste er både vigtige og top-aktuelle. Og hos PragerU, Hodja og 24nyt er der knivskarpe afsløringer af co2 vanvid, corona svindel og andre politiske udskejelser. Men det véd I jo nok i forvejen.

Hvad angår danskernes muligheder for at undgå at få samme skæbne som svenskerne, tror jeg at vi bør satse på at få mange flere til at læse netaviserne. Hvad med uddele løbesedler eller pjecer om Danmarks situation og opfordringer til at besøge Snaphanen osv. Eller har nogen bedre forslag?

Ego
Ego
7 months ago

Det store flertal kommer ikke til at fatte verden før alle forbryderne er anholdt og revolutionen er sket. Det er ikke realistisk at ret mange flere vågner her i selvbedragets centrum. kæe Bent. Du henviste selv til Aamund, og jeg læste kommentarerne. De var jo helt blæste inklusiv Aamund, som dog sikkert forstår lidt mere end det han skriver

Svend Giønge
Svend Giønge
7 months ago

Her er en kort indføring i Psyken bag Massepsykose og Heksejagt.
https://youtu.be/ojPcF-oLABE

Wiens redning 1683
Wiens redning 1683
7 months ago

Vi har et stort flertal af rødnazister i vores såkaldte folketing. De er i fuld gang med at udskifte danskerne med kulturfjender fra fjerne lande. De er også ved at ruinere samfundet med co2 nonsens og covid restriktioner og vaccine hysteri. Den røde omstilling vil blive til skade for undervisningen, landbruget og tusinder af firmaer og virksomheder. Over 70.000 danskere vil miste deres job. Aamund har en artikel “Velkommen i cirkus Corona”. Rossmann noget om skolerne. DR/TV2 og avisløgne sørger for at vælgerne fastholdes i vrangforestillinger om at partierne vil dem noget godt. Samfundet er ved at blive til en… Read more »

karl madsen
karl madsen
7 months ago

“DR/TV2 og avisløgne sørger for at vælgerne fastholdes i vrangforestillinger om at partierne vil dem noget godt.”

Sådan ser det måske ud på overfladen, men de fleste ved skam udmærket, at man ikke skal tro på alt man hører.

Ego
Ego
7 months ago
Reply to  steen

Ikke så underligt. Nazisterne forlod jo aldrig Danmark. Det er jo socialisterne som er nazisterne. EU er funderet på romtraktaten, en af Adolfs drømme forfattet af den førende naziideolog. Det er alle de gamle nazifamilier der står bag, ligesom de var bag verdenskrigene

Ego
Ego
7 months ago
Reply to  Ego

Plus alle de familier som aldrig blev identificeret bag nazismen. De er der selvfølgelig også stadig. Rockefeller, Rotschilds, Bush etc osv

Bent A
Bent A
7 months ago

Kan godt forstå at Margrethe og nærmest alle andre her er dybt bekymrede. Det er rigtigt at mange er så hjernevaskede at de stejler når man foreslår dem at droppe DR, Politiken osv. til fordel for net-aviserne. Men det kan også være fordi en enkelt person sjældent udgør en autoritet i en samtale 1-1. Men kan det ikke tænkes at en masseomdeling af pjecer og flyveblade trods alt vil have en virkning. Også fordi mange slet ikke har opdaget at net-aviserne tilbyder seriøs oplysning. Derimod har de jo nok observeret at der har fundet en vis indvandring sted, og at… Read more »

Poul
Poul
7 months ago

Et kort uddrag af dagens idioti:

40% af de indlagte “corona patienter” er i virkeligheden indlagt for noget helt andet: https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/nye-misvisende-corona-tal-40-procent-indlagt-med-noget-andet/9070354

Regeringen kalder det “relevant”, og insisterer på at fortsætte deres strategi baseret på en løgn. Samtidig praler statens serum institut nærmest med at tallene vil blive endnu mere misvisende i den kommende tid, da de også vil tælle folk som falder på de glatte vinterveje med: https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/s-kalder-skaevt-corona-tal-relevant/9070466

Og imens er “eksperterne” som lever af folks bekymringer bekymrede, over at danskerne ikke er bekymrede nok: https://www.bt.dk/samfund/trods-rekordhoeje-smittetal-danskerne-har-faaet-et-mere-afslappet-forhold-til

Clown world..

Ego
Ego
7 months ago
Reply to  Poul

Seruminstituttet blev solgt til en saudi araber for minus 13 millioner, selvom det var mange milliarder værd af Lars Løkke

Bitten-Kirsti Nielsen
Bitten-Kirsti Nielsen
7 months ago

Vi har også den ulempe, at det danske sprog ikke tales af andre end os selv i modsætning til fransk, engelsk og tysk. De kan bare gå ud og søge netaviserne i den store verden og få info der, men vi har kun DR og noget mere, som er lige så elendigt.

Svend Giønge
Svend Giønge
7 months ago

Tak Guderne for Snaphanen. Det er jo historisk med andre let tilgængelige nyheder end fra
Dinosaurermedierne og “nyheds formidlerne der fodre dem”. James c. smith. Højt placeret i Reuters ,nu højt placeret i Pfizer og trommehvirvel dybt involveret i det såkaldte “world economic forum”. Intet at skjule der

Ego
Ego
7 months ago
Reply to  Svend Giønge
Svend Giønge
Svend Giønge
7 months ago
Reply to  Ego

Tak. En Englænder der analysere Danske tal grundigere end vore såkaldte eksperter “kan” eller vil.

Bitten-Kirsti Nielsen
Bitten-Kirsti Nielsen
7 months ago

Jeg begynder at tro, at denne covid med varianter er fabriksfremstillet – biokemisk våben?

Poul
Poul
7 months ago

Kig på hvem der stod bag udviklingen af den i wuhan, det er sjovt nok mange af de samme mennesker som nu tjener milliarder på at sælge dig kuren..

34
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x