6
jan
Seneste opdatering: 6/1-22 kl. 1917
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Italien: Tvungen vaccination for over 50-Ă„rige

HvornÄr ville det komme, har jeg tÊnkt i et Ärs tid. Nu er det her og snart er det i Danmark. Det stÄr ikke klart, hvad de gÞr ved dem, der nÊgter

Italy on Wednesday made COVID-19 vaccination mandatory for people from the age of 50, one of very few European countries to take a similar steps, in an attempt to ease pressure on its health service and reduce fatalities.

Elsewhere in Europe, Austria has announced plans to make vaccination mandatory for those over 14 years old from next month, while in Greece it will be compulsory for over-60s from Jan 16.

Italy follows Greece, which approved mandatory vaccines for over 60-year-olds in November while Austria has said it will introduce fines for the unvaccinated from February. Reuters, Politico,  TV2 dk.

4.4 7 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

32 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Thomas Poulsen
Thomas Poulsen
2 years ago

De kriminelle fascister vil blive stillet til regnskab fĂžr eller siden.

karl madsen
karl madsen
2 years ago

Personer, som forsĂžger at tvangsvaccinere mig, dĂžr af det. Og nej, det er ikke en trussel, det er et lĂžfte.

Preben Nielsen
Preben Nielsen
2 years ago

Italien valgte sÄ vacc-diktaturet den 1. januar. Østrig fÞlger den 1. februar og Nederland den 1. marts. Helt indlysende, at disse tiltag kommer efter nÞje overvejelse i EU. Og netop derfor mÄ alle vÊre forberedte pÄ at tvangsvaccinationerne som en selvfÞlge kommer til april herhjemme, Jeg forestiller mig noget i stil med et pas, der viser at personen er (til den tid) vaccineret min, 4 gange og et tilsvarende pas, der nÊgter en uvaccineret person adgang nÊsten overalt. Biblioteker, museer, teatre, restauranter, supermarkeder, sportsfaciliteter, undervisningslokaler, Planerne er sikkert klar og ligger afpudsede hos vore egne sundhedsmyndigheder.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

KartlÀgg ovaccinerade nu!! GestapokÀrring, dra Ät helvete. HÀr skall inte kartlÀggas.

https://www.youtube.com/watch?v=x8oUCmWGdr8

1984 och DDR-staten Àr hÀr. Alla ovaxade se upp!!

Svend GiĂžnge
Svend GiĂžnge
2 years ago

EU flaget ses tydeligt bag Gestapokarringens ryg.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Videon inte för kÀnsliga sjÀlar, jag bör varna för att starka scener: EU-flaggan!

EU accepterar inte nationalstaten Sverige, att hÀnga de 2 flaggorna tillsammans, Àr inte för kÀnsliga sjÀlar, inte för folkets skull, utan för dem i EU som Àr emot svenska folket!

Svend GiĂžnge
Svend GiĂžnge
2 years ago

He he. Vores Tid er ikke for sarte SjÊle, desvÊrre. Derfor kommer flere og flere i kontakt med Psykiatrien i lÞbet af deres Liv. Walter Hallstein arbejdede for National Socialisterne pÄ deres forenede Europa. Derfor var han det naturlige valg som den fÞrste prÊsident for kommissionen i det Fjerde Rige

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Her er en af de, desvĂŠrre alt for fĂ„, ekspertudgivelser pĂ„ dansk. Statistikeren Max Schmeling, forklarer om de alarmerende skader og dĂždstal efter vaccinering satte ind. “Nogen vil det!” som han siger om de store forskelle i skader, som fĂžlger de forskellige partier. Og som tilfĂžjelse hĂžrer vi ogsĂ„ Sidse, som en af de ofre, det offentlige “sundhedsvĂŠsen” skider et stykke. Godt jeg skal vĂŠre hjemmegĂ„ende “Haus Frau” fra marts mĂ„ned. Jeg kĂĄn bare ikke vĂŠre en del af et system, der misbruger folks tillid til at ĂždelĂŠgge dem og sĂ„ skide dem et stykke efterfĂžlgende. Fy for helvede, hvor… Read more »

Last edited 2 years ago by Margrethe
Ego
Ego
2 years ago
Reply to  Margrethe

Der mÄ ligge mere bag end at folk er gÄet fra forstanden. De mÄ vÊre hypnotiserede af en eller anden teknologi. Jeg er stÄet helt af

Thomas Poulsen
Thomas Poulsen
2 years ago
Reply to  Ego

Sjov du nĂŠvner det, jeg har i nogen tid gĂ„et med lignende overvejelser. Det er som om folk fuldstĂŠndig kobler hjernen fra nĂ„r man taler om Covid og vaccinerne, de begynder blot at rable et eller andet af som de har hĂžrt pĂ„ et af de utallige pressemĂždet. NĂ„h men jeg har slĂ„et op i den Danske Ordbog: “massepsykose substantiv, fĂŠlleskĂžn
BØJNING -n, -r, -rne
UDTALE tip
Skjul Betydning
Betydninger

fÊlles, ukritisk og fÞlelsesladet opfÞrsel hos en stÞrre gruppe mennesker pÄ én gang typisk som fÞlge af fanatisk religiÞs eller politisk propaganda
ORD I NÆRHEDEN krise massesuggestion massehysteri…vis mere

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago
Reply to  Ego

Indtil videre er der brugt ca. en halv billion – med et “b” – dollars pĂ„ direkte corona-bekĂŠmpelse. Er det svar nok? Jeg er ved at lĂŠse Robert Kennedys bog om Fauci: jeg troede jeg var covid-paranoid, men virkeligheden overgĂ„r al paranoia. Et enkelt eksempel her: grunden til at ivermectin og hydroxycloroquin blev trukket tilbage fra markedet og lĂŠger forbudt at ordinere det, er at amerikansk lov forbyder brug af eksperimentelle behandlinger, hvis der findes sikre medikamenter der virker bedre. Her er en, ahem, gratis kopi: PDF: http://library.lol/main/B8D919A7007CCAD84DEDB4AF4E523ABC Epub: http://library.lol/main/554043D047D471902A08CF7D1682409F Kennedy vurderer at Fauci er direkte ansvarlig for en halv… Read more »

H. nielsen
H. nielsen
2 years ago

Fasister kommer historisk altid ned med nakken!!

TrĂŠt
TrĂŠt
2 years ago
Reply to  H. nielsen

Nej, de dukker mÄske ned under overfladen, men kommer altid op igen.

Last edited 2 years ago by TrĂŠt
Ego
Ego
2 years ago

AltsÄ jeg fatter slet ikke hvad der foregÄr med nutidens mennesker. Staten lyver og halv og hel tvinger os til at tage gift. Hvordan kan der eksistere mennesker der kan acceptere denne situation? Jeg vil da mene at disse virksomheders ansatte og disse regeringer og offentligt ansatte mordere ikke skal leve ugen ud, men jeg er selvfÞlgelig ogsÄ fÞdt i det 20. Ärhundrede

Svend GiĂžnge
Svend GiĂžnge
2 years ago

Hvorfor hopper sĂ„ mange pĂ„ limpinden ? Bertrand Russel en Social IngenĂžr skriver i 1953 bogen “The Impact Of Science On Society” PĂ„ side 50 beskriver han J. G. Fichtes bud, dengang pĂ„ fremtidens uddannelse, (efter PrĂžjsernes led et stort nederlag til Napoleons hĂŠr, altsĂ„ for over 200 Ă„r siden) “Uddannelse skal sigte pĂ„ at ĂždelĂŠgge den frie vilje, sĂ„ nĂ„r eleverne forlader skolen, vil der vĂŠre umuligt for dem resten af deres liv, at tĂŠnke og handle anderledes end hvad deres lĂŠrere havde Ăžnsket”. Det blev sĂ„ til den PrĂžjsiske skole som pĂ„ mange mĂ„der er fundamentet for stĂžrstedelen… Read more »

Svend GiĂžnge
Svend GiĂžnge
2 years ago

Det har lÊnge vÊret sÄdan og sÊrligt nu, at det er lettere at tage rÞven pÄ Mennesker end at fortÊlle dem at nogen tager rÞven pÄ dem.

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Smart! SĂ„ bliver de hurtigt helt fri for en generation eller to af “Useless eaters”. Mon ikke ingredienserne denne gang er designet specifikt og ens til formĂ„let for hele flokken. Her i fĂžrste runde skulle sammensĂŠtningen lige testes for stĂžrste effektivitet med de forskellige partier, der blev sendt pĂ„ markedet. Nu fĂ„r vi “The real stuff”…

JĂžrn Thorbensen Boye
JĂžrn Thorbensen Boye
2 years ago
Reply to  Margrethe

Jeg har boet i Toscana i ca.4 og et halvt Är. Undertegnede har fÄet de to stik, og ogsÄ det tredie booster stik .Jeg har det udmÊrket og har ikke haft nogen bivirkninger.
NB.Jeg er fĂždt i Marts 1944.

Margrethe
Margrethe
2 years ago

“Jeg har det udmĂŠrket og har ikke haft nogen bivirkninger”. Det er jo godt for dig, og vi mĂ„ hĂ„be det forsĂŠtter sĂ„dan. Men det er en ringe trĂžst for de dĂžde og invaliderede pĂ„ den korte bane, som en konsekvens af disse skud, der ikke engang holder virusset i ave, hvilket Allan Randrup sad pĂ„ TV2 og indrĂžmmede hĂžjt og flot den 27.12.21. Det havde de hele tiden vidst, sagde han Javel. Hvad ved de sĂ„ mere om disse injektioner, som de har glemt at fortĂŠlle os at “de hele tiden har vidst”? Vidste han ogsĂ„, at de forskellig… Read more »

Last edited 2 years ago by Margrethe
Limewoody
Limewoody
2 years ago

Hvorfor er Italiens regering ikke indklaget for den europĂŠiske menneskerettigheds domstol for overtrĂŠdelse af Konventionen mod Tortur?

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Det er visseligen vanvittigt,at politikere i danmark tillades at stjÊle fra deres medborgere hver dag hver uge hver mÄned hvert Är gennem hundrede Är. Bliver de stoppet? NÊppe af domstole,som agerer halehÊng til nedrige slyngler,som slÄr deres folder dagligt i Fjolsetinget.

Thomas Poulsen
Thomas Poulsen
2 years ago

Jeg forstĂ„r slet ikke hele det mindset, som ligger bag den indirekte tvangsvacination. De, der tror pĂ„ at Covid er en farlig sygdom og, at vaccinerne er effektive og sikre kan jo blot lade sig injicere, sĂ„ er de jo pĂ„ den sikre side og beskyttet mod os farlige konspiratorisk tosser. Argumentet mod dette er at, vi fritĂŠnkere belaster hospitalernes intensivafdelinger, det er sĂ„ bare ikke sandt, for det fĂžrste fordi langt de fleste slet ikke er indlagt med Covid, men med en anden primĂŠr lidelse, og de som er indlagte i overvejende grad er fĂŠrdigvaccineret. Yderligere er der billig,… Read more »

Jari Norvanto
Jari Norvanto
2 years ago

Politisk kvasimedicin. Den som fortfarande tror att Covid-19-ÄtgÀrder handlar om folkhÀlsa och smittskydd mÄste vara tappad bakom en vagn.

Nielsen
Nielsen
2 years ago

@ Uriaspoten
Seneste thehighwire og seneste ronpaullibertyreport bÞr fÄ engelskkyndige til at forstÄ hvor megen ondskab vores regering gÞr mod os.
Og problemerne er falske penge (danske kroner) lovgivning stridende med Grundloven og tyveri af vores ejendom,begÄet af staten ofte ved hjÊlp af
kommunen.
Denne kommentar er “awaiting moderation” – bĂ„de i O.T. og i ĂžverststĂ„ende post.

Ego
Ego
2 years ago

Vil lige endnu engang gÞre opmÊrksom pÄ, at hele virologien som I prÊsenteres for af farma, politikere, lÊger etc er et FALSUM, som alle burde forstÄ, da kendsgerningerne ligger tilgÊngelige i den videnskabelige litteratur, og ikke ligefrem er svÊre at fÄ bekrÊftet, hvis I ikke regner fÞlgende video for at vÊre et sandhedsvidne;

Virus germ theory explained – you can’t catch and spread a dead virus!
https://www.bitchute.com/video/epXVrlcS3V50/

Enhver der kan modbevise detaljer i videoen er vĂŠldig meget velkomne til at gĂžre det

Last edited 2 years ago by Ego
Ego
Ego
2 years ago

Seneste Greg Reese
Evidence of self assembling nano circuitry in the Pfizer vaccine
https://www.bitchute.com/video/Lqj42MAlJcnS/

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Emanuel macron skulle have en syngende lussing. Bagefter skulle han have et heftigt los i rÞven ud af Assamblée Netionale.Og sluttelig skulle han sÊttes bag tremmer resten af hans sÞrgelige liv.

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Ku’ vi for pokker ikke fĂ„ det der thumbs up and down crap vĂŠk? Man kan jo hvis man synes ilde om en kommentator Ă„bne siden et par hundrede gange,hvis man er en af dĂ©n slags (afa-typer) og stemme en kommentar i den ene eller den anden retning.

TrĂŠt
TrĂŠt
2 years ago
Reply to  Nielsen

Det skulle bare ikke vĂŠre summen af op og ned, men summen af op og summen af ned, hver for sig.

Last edited 2 years ago by TrĂŠt
Inge Asmusssen
Inge Asmusssen
2 years ago

Hvordan kan i dog vÊre sÄ ignorante. TÊnk dog pÄ den spanske syge. I lukrerer pÄ de der lader sig vaccinere! Kan huske hvordan man i skolen blev vaccinret allezusammen. I Spanien gÞr man det samme.

Svend GiĂžnge
Svend GiĂžnge
2 years ago
Reply to  Inge Asmusssen

Vil du ikke vĂŠre flink at tale pĂŠnt til dem der deltager her, sĂ„ fremstĂ„r du osse mere saglig. Hvis du slĂ„r op i en ordbog sĂ„ passer definationen pĂ„ ordet vaccine ikke pĂ„ det der bliver sprĂžjtet ind i sĂ„ sĂžrgeligt mange Mennesker. Desuden har det fra starten af vĂŠret helt klart at det er en eksperimetal sprĂžjte, det stadig er i fase 3 i eksperimentet og den del af eksperimentet slutter tidligst i 2023. En lille spĂžjs detalje. Den spanske syge, brĂžd meget atypisk ud blandt raske unge mĂŠnd pĂ„ en kaserne i USA, efter de var blevet… Read more »

32
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x