6
jan
Seneste opdatering: 6/1-22 kl. 1917
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Italien: Tvungen vaccination for over 50-årige

Hvornår ville det komme, har jeg tænkt i et års tid. Nu er det her og snart er det i Danmark. Det står ikke klart, hvad de gør ved dem, der nægter

Italy on Wednesday made COVID-19 vaccination mandatory for people from the age of 50, one of very few European countries to take a similar steps, in an attempt to ease pressure on its health service and reduce fatalities.

Elsewhere in Europe, Austria has announced plans to make vaccination mandatory for those over 14 years old from next month, while in Greece it will be compulsory for over-60s from Jan 16.

Italy follows Greece, which approved mandatory vaccines for over 60-year-olds in November while Austria has said it will introduce fines for the unvaccinated from February. Reuters, PoliticoTV2 dk.

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
32 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Thomas Poulsen
Thomas Poulsen
7 months ago

De kriminelle fascister vil blive stillet til regnskab før eller siden.

karl madsen
karl madsen
7 months ago

Personer, som forsøger at tvangsvaccinere mig, dør af det. Og nej, det er ikke en trussel, det er et løfte.

Preben Nielsen
Preben Nielsen
7 months ago

Italien valgte så vacc-diktaturet den 1. januar. Østrig følger den 1. februar og Nederland den 1. marts. Helt indlysende, at disse tiltag kommer efter nøje overvejelse i EU. Og netop derfor må alle være forberedte på at tvangsvaccinationerne som en selvfølge kommer til april herhjemme, Jeg forestiller mig noget i stil med et pas, der viser at personen er (til den tid) vaccineret min, 4 gange og et tilsvarende pas, der nægter en uvaccineret person adgang næsten overalt. Biblioteker, museer, teatre, restauranter, supermarkeder, sportsfaciliteter, undervisningslokaler, Planerne er sikkert klar og ligger afpudsede hos vore egne sundhedsmyndigheder.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
7 months ago

Kartlägg ovaccinerade nu!! Gestapokärring, dra åt helvete. Här skall inte kartläggas.

https://www.youtube.com/watch?v=x8oUCmWGdr8

1984 och DDR-staten är här. Alla ovaxade se upp!!

Svend Giønge
Svend Giønge
7 months ago

EU flaget ses tydeligt bag Gestapokarringens ryg.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
7 months ago
Reply to  Svend Giønge

Videon inte för känsliga själar, jag bör varna för att starka scener: EU-flaggan!

EU accepterar inte nationalstaten Sverige, att hänga de 2 flaggorna tillsammans, är inte för känsliga själar, inte för folkets skull, utan för dem i EU som är emot svenska folket!

Svend Giønge
Svend Giønge
7 months ago

He he. Vores Tid er ikke for sarte Sjæle, desværre. Derfor kommer flere og flere i kontakt med Psykiatrien i løbet af deres Liv. Walter Hallstein arbejdede for National Socialisterne på deres forenede Europa. Derfor var han det naturlige valg som den første præsident for kommissionen i det Fjerde Rige

Margrethe
Margrethe
7 months ago

Her er en af de, desværre alt for få, ekspertudgivelser på dansk. Statistikeren Max Schmeling, forklarer om de alarmerende skader og dødstal efter vaccinering satte ind. “Nogen vil det!” som han siger om de store forskelle i skader, som følger de forskellige partier. Og som tilføjelse hører vi også Sidse, som en af de ofre, det offentlige “sundhedsvæsen” skider et stykke. Godt jeg skal være hjemmegående “Haus Frau” fra marts måned. Jeg kán bare ikke være en del af et system, der misbruger folks tillid til at ødelægge dem og så skide dem et stykke efterfølgende. Fy for helvede, hvor… Read more »

Last edited 7 months ago by Margrethe
Ego
Ego
7 months ago
Reply to  Margrethe

Der må ligge mere bag end at folk er gået fra forstanden. De må være hypnotiserede af en eller anden teknologi. Jeg er stået helt af

Thomas Poulsen
Thomas Poulsen
7 months ago
Reply to  Ego

Sjov du nævner det, jeg har i nogen tid gået med lignende overvejelser. Det er som om folk fuldstændig kobler hjernen fra når man taler om Covid og vaccinerne, de begynder blot at rable et eller andet af som de har hørt på et af de utallige pressemødet. Nåh men jeg har slået op i den Danske Ordbog: “massepsykose substantiv, fælleskøn
BØJNING -n, -r, -rne
UDTALE tip
Skjul Betydning
Betydninger

fælles, ukritisk og følelsesladet opførsel hos en større gruppe mennesker på én gang typisk som følge af fanatisk religiøs eller politisk propaganda
ORD I NÆRHEDEN krise massesuggestion massehysteri…vis mere

Felix Krull
Felix Krull
7 months ago
Reply to  Ego

Indtil videre er der brugt ca. en halv billion – med et “b” – dollars på direkte corona-bekæmpelse. Er det svar nok? Jeg er ved at læse Robert Kennedys bog om Fauci: jeg troede jeg var covid-paranoid, men virkeligheden overgår al paranoia. Et enkelt eksempel her: grunden til at ivermectin og hydroxycloroquin blev trukket tilbage fra markedet og læger forbudt at ordinere det, er at amerikansk lov forbyder brug af eksperimentelle behandlinger, hvis der findes sikre medikamenter der virker bedre. Her er en, ahem, gratis kopi: PDF: http://library.lol/main/B8D919A7007CCAD84DEDB4AF4E523ABC Epub: http://library.lol/main/554043D047D471902A08CF7D1682409F Kennedy vurderer at Fauci er direkte ansvarlig for en halv… Read more »

H. nielsen
H. nielsen
7 months ago

Fasister kommer historisk altid ned med nakken!!

Træt
Træt
7 months ago
Reply to  H. nielsen

Nej, de dukker måske ned under overfladen, men kommer altid op igen.

Last edited 7 months ago by Træt
Ego
Ego
7 months ago

Altså jeg fatter slet ikke hvad der foregår med nutidens mennesker. Staten lyver og halv og hel tvinger os til at tage gift. Hvordan kan der eksistere mennesker der kan acceptere denne situation? Jeg vil da mene at disse virksomheders ansatte og disse regeringer og offentligt ansatte mordere ikke skal leve ugen ud, men jeg er selvfølgelig også født i det 20. århundrede

Svend Giønge
Svend Giønge
7 months ago

Hvorfor hopper så mange på limpinden ? Bertrand Russel en Social Ingenør skriver i 1953 bogen “The Impact Of Science On Society” På side 50 beskriver han J. G. Fichtes bud, dengang på fremtidens uddannelse, (efter Prøjsernes led et stort nederlag til Napoleons hær, altså for over 200 år siden) “Uddannelse skal sigte på at ødelægge den frie vilje, så når eleverne forlader skolen, vil der være umuligt for dem resten af deres liv, at tænke og handle anderledes end hvad deres lærere havde ønsket”. Det blev så til den Prøjsiske skole som på mange måder er fundamentet for størstedelen… Read more »

Svend Giønge
Svend Giønge
7 months ago

Det har længe været sådan og særligt nu, at det er lettere at tage røven på Mennesker end at fortælle dem at nogen tager røven på dem.

Margrethe
Margrethe
7 months ago

Smart! Så bliver de hurtigt helt fri for en generation eller to af “Useless eaters”. Mon ikke ingredienserne denne gang er designet specifikt og ens til formålet for hele flokken. Her i første runde skulle sammensætningen lige testes for største effektivitet med de forskellige partier, der blev sendt på markedet. Nu får vi “The real stuff”…

Jørn Thorbensen Boye
Jørn Thorbensen Boye
7 months ago
Reply to  Margrethe

Jeg har boet i Toscana i ca.4 og et halvt år. Undertegnede har fået de to stik, og også det tredie booster stik .Jeg har det udmærket og har ikke haft nogen bivirkninger.
NB.Jeg er født i Marts 1944.

Margrethe
Margrethe
7 months ago

“Jeg har det udmærket og har ikke haft nogen bivirkninger”. Det er jo godt for dig, og vi må håbe det forsætter sådan. Men det er en ringe trøst for de døde og invaliderede på den korte bane, som en konsekvens af disse skud, der ikke engang holder virusset i ave, hvilket Allan Randrup sad på TV2 og indrømmede højt og flot den 27.12.21. Det havde de hele tiden vidst, sagde han Javel. Hvad ved de så mere om disse injektioner, som de har glemt at fortælle os at “de hele tiden har vidst”? Vidste han også, at de forskellig… Read more »

Last edited 7 months ago by Margrethe
Limewoody
Limewoody
7 months ago

Hvorfor er Italiens regering ikke indklaget for den europæiske menneskerettigheds domstol for overtrædelse af Konventionen mod Tortur?

Nielsen
Nielsen
7 months ago

Det er visseligen vanvittigt,at politikere i danmark tillades at stjæle fra deres medborgere hver dag hver uge hver måned hvert år gennem hundrede år. Bliver de stoppet? Næppe af domstole,som agerer halehæng til nedrige slyngler,som slår deres folder dagligt i Fjolsetinget.

Thomas Poulsen
Thomas Poulsen
7 months ago

Jeg forstår slet ikke hele det mindset, som ligger bag den indirekte tvangsvacination. De, der tror på at Covid er en farlig sygdom og, at vaccinerne er effektive og sikre kan jo blot lade sig injicere, så er de jo på den sikre side og beskyttet mod os farlige konspiratorisk tosser. Argumentet mod dette er at, vi fritænkere belaster hospitalernes intensivafdelinger, det er så bare ikke sandt, for det første fordi langt de fleste slet ikke er indlagt med Covid, men med en anden primær lidelse, og de som er indlagte i overvejende grad er færdigvaccineret. Yderligere er der billig,… Read more »

Jari Norvanto
Jari Norvanto
7 months ago

Politisk kvasimedicin. Den som fortfarande tror att Covid-19-åtgärder handlar om folkhälsa och smittskydd måste vara tappad bakom en vagn.

Nielsen
Nielsen
7 months ago

@ Uriaspoten
Seneste thehighwire og seneste ronpaullibertyreport bør få engelskkyndige til at forstå hvor megen ondskab vores regering gør mod os.
Og problemerne er falske penge (danske kroner) lovgivning stridende med Grundloven og tyveri af vores ejendom,begået af staten ofte ved hjælp af
kommunen.
Denne kommentar er “awaiting moderation” – både i O.T. og i øverststående post.

Ego
Ego
7 months ago

Vil lige endnu engang gøre opmærksom på, at hele virologien som I præsenteres for af farma, politikere, læger etc er et FALSUM, som alle burde forstå, da kendsgerningerne ligger tilgængelige i den videnskabelige litteratur, og ikke ligefrem er svære at få bekræftet, hvis I ikke regner følgende video for at være et sandhedsvidne;

Virus germ theory explained – you can’t catch and spread a dead virus!
https://www.bitchute.com/video/epXVrlcS3V50/

Enhver der kan modbevise detaljer i videoen er vældig meget velkomne til at gøre det

Last edited 7 months ago by Ego
Ego
Ego
7 months ago

Seneste Greg Reese
Evidence of self assembling nano circuitry in the Pfizer vaccine
https://www.bitchute.com/video/Lqj42MAlJcnS/

Nielsen
Nielsen
7 months ago

Emanuel macron skulle have en syngende lussing. Bagefter skulle han have et heftigt los i røven ud af Assamblée Netionale.Og sluttelig skulle han sættes bag tremmer resten af hans sørgelige liv.

Nielsen
Nielsen
7 months ago

Ku’ vi for pokker ikke få det der thumbs up and down crap væk? Man kan jo hvis man synes ilde om en kommentator åbne siden et par hundrede gange,hvis man er en af dén slags (afa-typer) og stemme en kommentar i den ene eller den anden retning.

Træt
Træt
7 months ago
Reply to  Nielsen

Det skulle bare ikke være summen af op og ned, men summen af op og summen af ned, hver for sig.

Last edited 7 months ago by Træt
Inge Asmusssen
Inge Asmusssen
7 months ago

Hvordan kan i dog være så ignorante. Tænk dog på den spanske syge. I lukrerer på de der lader sig vaccinere! Kan huske hvordan man i skolen blev vaccinret allezusammen. I Spanien gør man det samme.

Svend Giønge
Svend Giønge
7 months ago
Reply to  Inge Asmusssen

Vil du ikke være flink at tale pænt til dem der deltager her, så fremstår du osse mere saglig. Hvis du slår op i en ordbog så passer definationen på ordet vaccine ikke på det der bliver sprøjtet ind i så sørgeligt mange Mennesker. Desuden har det fra starten af været helt klart at det er en eksperimetal sprøjte, det stadig er i fase 3 i eksperimentet og den del af eksperimentet slutter tidligst i 2023. En lille spøjs detalje. Den spanske syge, brød meget atypisk ud blandt raske unge mænd på en kaserne i USA, efter de var blevet… Read more »

32
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x