7
jan
Seneste opdatering: 8/1-22 kl. 1222
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vaccineskadede Sidse Kærsgaard: “Jeg er smadret. Man kan give mig aktiv dødshjælp”

I husker sikkert hendes hendes Facebook-opslag, som jeg bragte her den 8 december fordi Facebook ikke overraskende havde slettet det. Hun havde kaldt det Invalideret af stikket – og svigtet. Nu optræder Sidse Kærsgaard den 2 januar på Facebookvideoen ovenfor, og hun har det virkelig ikke særlig godt svært plaget af delvist ukendte neurologiske tilstande, som hun er. Efter ét stik.

Hun bør høres af alle ikke mindst af politikere og Sundhedsstyrelsen, der er ansvarlige for hendes tilstand. “Mit eget parti (Enhedslisten) har vendt mig ryggen,” siger hun. Hun kontakter Pfizer, der sender politiet til hendes lejlighed, hvor de låser sig ind uden at hun er hjemme. (Desværre slutter interviewet uden uddybning.)

Russisk roulette

Staten har, som jeg skrev forleden, forladt hende, hun er en ubekvem påmindelse om, at der foregår noget stort og ildevarslende, som er udenfor skolemedicinens rækkevidde, men indenfor politikernes – hvis de altså ville. Endnu kan de slippe ved at spille døve.

Sidse Kærsgaard indleder videoen, og hun varer en lille halv time. Det hele er vigtigt stof, men så skal man have to timer og et kvarter til rådighed. Der er fire sygehistorier i alt, ser man ikke dem alle, bør man i hvert fald høre statistikeren Max Schmeling fra minut 1:18:20. Han har kontaktet Folketing, Sundhedsstyrelsen, Lægemiddelsstyrelsen og flere andre instanser med sin viden, men ingen har svaret.

Han kalder vaccinerne “russisk roulette”, da fire procent af batches har tårnhøje bivirkninger, men 96 % næsten ingen har. Fra en enkelt bivirkning til over 5000.* Hjælp de vaccineskadede ved at sprede disse historier.

*Se UK Scientist Reveals Bombshell Data Analysis: Tracks Batches Of Pfizer, Moderna and Janssen, Finds “..Some Batches Are 50 Times Worse Than Others”

og

Data from highly vaccinated countries strongly suggests vaccinated people are at higher risk of infection from Omicron.

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
28 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
BroncoBilly
BroncoBilly
7 months ago

I er ikke skøre, det er IKKE jeres egen skyld!!!

I er ofre for en nazi-kommunist hybrid global ideologi, der har kuppet de vestlige demokratier.
Storkapitalen, der har magt over smatlige MSM og sociale medier har hjernevasket vores ungdom og vores politikere.

Vi lever ikke i et demokrati længere – de må vi desværre erkende.

Det eneste vi kan håbe på er, at vi genvinder vores rettigheder og at vores politikere og andre ansvarlige instanser bliver straffet så hårdt og eftertryggeligt, at det vil afskrække andre for lignende ideer i mange år frem.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
7 months ago

Covidvaccinerede har en langt større chance at få covid, langt større overdødelighed https://twitter.com/SKMorefield/status/1478544697035534346 Mette Frederiksens nytårstale i frisk erindring, selv om Mette ligger ud med at sige at hun ikke vil tale om covid (korttidshukommelse) ender hun alligevel med at tale om covid, en stor reklame for skurke og skurkestreger i Pfizer – Moderna – Johnson & Johnson – Astra Zenica, i bedste sendetid i bedste grædekonestil, nu rækker ikke længere en covidvaccination, men mindst 3, helt uden hensyn til de mange og dødelige bivirkninger, den store overdødelighed, derfor og netop derfor, handler om underkastelse, overvågning og kontrol, den totalitære… Read more »

Last edited 7 months ago by Jan Ulrik Friis
Bastardo
Bastardo
7 months ago

Når panikken har lagt sig (vel til foråret), skal vi huske på, at Mette IKKE har truffet nogen beslutninger og derfor IKKE har noget ansvar. Hun har bare været med til nogen møder og hørt på, hvad de andre sagde. Det er de andres SKYLD.

T. Snorrason
T. Snorrason
7 months ago

Korrekt, hvorfor behandler man ikke med Hydroxychloroquine og Ivermectin, når man ved det virker (Indien, Japan og Korea)? Der kom en artikel i Lancet mod disse midler, som blev trukket tilbage dagen efter som falsk. Midlerne har været brugt i 20-40 år uden problemer mod andre sygdomme i bla. Afrika. Covid 19 er et biologisk våben udviklet af USA, som også har udviklet “modgift”. Forskeren bagved fik fornylig fængselsstraf for at have samarbejdet mod betaling med Kina. Obama-administrationen forbød videreudvikling som for farlig, men dr. Fauci, USA, betalte for videreudvikling i Wuhan, Kina. De såkaldte “vacciner”, er ikke vacciner men genterapi,… Read more »

Last edited 7 months ago by T. Snorrason
T. Snorrason
T. Snorrason
7 months ago
Reply to  T. Snorrason

https://www.brighteon.com/e211fee8-4c58-454c-ac1a-39839fa03eff
https://www.youtube.com/watch?v=QciiFYJJiJk

På tide Mette Frederiksen og hr. Brostrøm får sat sig lidt ind i sagerne.

Last edited 7 months ago by T. Snorrason
Ego
Ego
7 months ago

Det var fordi stats-mor(d) Mette tomme hjerne forræderiksen tog til Isra-hell og hentede gift til alle hendes undersåtter, som hun så via hele statsapparatet begyndte at lokke dem til at tage, da hun kunne regne med de læger, som i forvejen dominerede dumskerne ikke ville protestere, men blot skumme fløden, at kommujournalisterne ville hjælpe til, da de også kun har foragt for idioterne, at erhvervslivet ville synes det var en god ide da de allerede længe havde ønsket danskerne erstattet med mere totalitære typer fra den muslimske verden og da hendes selvretfærdige syge kommunisthjerne ikke kunne se, at det måske… Read more »

Bastardo
Bastardo
7 months ago

”Husk på, at jeg er jeres Statsminister. Jeg ville aldrig have kunnet skade børn, unge og gamle. Og jeg kommer aldrig til det. Det er jeg simpelthen for GOD til”.

BroncoBilly
BroncoBilly
7 months ago
Reply to  Bastardo

“børnenes statsminister” – kalder hun sig.
Hun ender op som den største børnemorder i Danmarkshistorien – hun er det nok allerede.

Preben Nielsen
Preben Nielsen
7 months ago

Når dødsboet en dag skal gøres op, tror jeg vi er mange som vil være nysgerrige om, hvor mange liv en Heunicke egentlig har på samvittigheden efter den tid han har resideret som sundheds-diktator. Men han vil vel som vanligt kunne snakke sig ud af det.

BroncoBilly
BroncoBilly
7 months ago
Reply to  Preben Nielsen

Det er ikke bare Hundicke, man drømmer indsat i et lejet tyrkisk fængsel.
Alle, der har været en del af hele distributionen har et ansvar – Lige fra Mettefup til sygeplejersken, der stikker giften i skulderen på tvangsofferet.

Selvom man er måske er lidt godtroende, systemtro og systematisk udsat for hjernevask af statsmedierne, så har man stadig et ansvar for de gerninger man gør.
Fangevogterne i auschwitz og gulag var også medskyldige, på trods af at de udførte ordrer og var hjernevasket.

Stop"vaccinerne" nu
Stop"vaccinerne" nu
7 months ago
Reply to  BroncoBilly

Det er rigtigt. Det er ikke kun det politiske nivaeu der har svigtet her. Der er en systematisk ansvars forflygtogeæse i hele “sundhedssusyemet”……. “do no harm” ser ud til , at være meget tom frase for ansatte i hospitalssektpren/”sundhedssektoren” på alle niveauer og på alle måder.

Margrethe
Margrethe
7 months ago

Så er MSM i gang med håndbremsevendingen. Lur mig, om de ikke på få dage slipper af sted med at glide over i den “kritiske rolle” og om få uger har alle glemt, at vi ene og alene kan takke MSM for den vaccinekatastrofe, og smadret demokrati og samfundsøkonomi, vi står med.

https://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/vi-fejlede/9072013

BroncoBilly
BroncoBilly
7 months ago
Reply to  Margrethe

Goebbels tog sit eget liv da sporet endte.
Jeg tror ikke vi skal regne med samme virkelighedsforståelse fra vores tvangsfunderede medier.
Det er nok folket, der skal kræve retfærdighed her.
Vi venter på dem ved håndvasken.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
7 months ago
Reply to  Margrethe

Der er ingen undskyldning for Ekstra Bladet, vi her på Snaphanen var oppe på barrikaderne fra dag 1. Hvor var Ekstra Bladet, hvor er Ekstra Bladet ? Den der “tør hvor andre tier” Ekstra Bladet glimrer helt ved sit fravær!!! Myndighederne bliver ved 24/7 at fortælle os lodrette løgne, om islams om covidvaccinens fortræffeligheder, lur mig om ikke Ekstra Bladet i næste uge tilbage i helt samme spor, de tør ikke at stå op imod medicinalindustrien, op imod ond islamisk immigration, op imod New World Order, Ekstra Bladet er en stor forsamling af tøsedrenge, på tide nu i 11′ time at… Read more »

BroncoBilly
BroncoBilly
7 months ago

Men nazisterne kører ufortrødent på:

“Tysk sundhedsminister: Naivt at tro at omikron bliver enden Omikronvarianten bliver ikke vejen ud af pandemien. Det kan kun obligatoriske vacciner sørge for”

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
7 months ago
Reply to  BroncoBilly

I Tyskland går kurven over covidsyge nu op, det er også meningen, hænger sammen med øget covidvaccination = flere covid syge! Østrig – Tyskland nazitiden er tilbage, jeg så idag den tyske sundhedsminister på tysk tv, købt og betalt af medicinalindustrien, indædt fortaler for obligatorisk vaccination! Obligatorisk vaccination holder delta og omikron varianter i live, det hele havde været overstået nu hvis ikke denne obligatorisk vaccination, nu står vi med en befolkning med et degenereret immunforsvar, alverdens virus får nu frit løb – tyfus – gul feber – malaria – tuberkulose – herpes – kolera – pest – rabies ect.… Read more »

Last edited 7 months ago by Jan Ulrik Friis
Ego
Ego
7 months ago
Reply to  Margrethe

Det er langt fra kun medierne, som er skyldige. Misforstå mig ikke, vores medier er 100% korrupte og skyldige, men der er mange mange flere aktører

Margrethe
Margrethe
7 months ago
Reply to  Ego

Uden tvivl. Men havde de valgt den rigtige kritiske vinkel fra begyndelsen var læsset væltet for længst.

Ego
Ego
7 months ago
Reply to  Margrethe

Det er klart. Enhver normalbegavet kan jo øjeblikkeligt gennemskue at det hele er løgn, men det er jo derfor mainstreammedierne eksisterer. For at vildlede, aflede, undskylde, fejlprioritere og lyve for masserne, så de kan hjernevaskes til at tro alt det forkerte, som CIA besluttede tilbage i 60erne

John Jensen
John Jensen
7 months ago
Reply to  Margrethe

Der er jo også politisk afstandtagen til Fru Frederiksen. Hun er færdig, og om højst 2 år er hun lige så forhenværende som HTS og LLR. Det er svært at få øje på en oplagt kandidat til statsministerpostet, i det nuværende Folketing. Mange peger på Pape. Det kan kun være fordi, de har glemts hans katastrofale tid som justitsminister, og fordi de ikke har opdaget at ikke siger noget om nogenting.

Peter Buch
Peter Buch
7 months ago

https://twisted.news/2022-01-05-vaccines-dont-stop-covid-outbreaks-cause-them.html Even at the county level, looking again at U.S. data, researchers found that there is no significant decrease in covid cases even among the most highly vaccinated counties – including counties where almost 100 percent of the population has gotten injected. “Of the top 5 counties that have the highest percentage of population fully vaccinated (99.9–84.3%), the US Centers for Disease Control and Prevention (CDC) identifies 4 of them as ‘High’ Transmission counties. Chattahoochee (Georgia), McKinley (New Mexico), and Arecibo (Puerto Rico) counties have above 90% of their population fully vaccinated with all three being classified as ‘High’ transmission,”… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
7 months ago

Hvis dette er sandt, modificerer vaccinen din genetiske kode, hvilket gør dig til vaccinepatentindehaverens ejendom, du mister dine rettigheder, helt efter New World Orders playbook:

https://www.brighteon.com/4f8a24c0-22a8-4e4f-9af7-6f0052465318

Thomas Poulsen
Thomas Poulsen
7 months ago

“Hun kontakter Pfizer, der sender politiet til hendes lejlighed, hvor de låser sig ind uden at hun er hjemme.”.

Det der er simpelthen en lodret løgn, det er sådan noget, som er med til at latterliggøre os vaccinemodstandere.

Stop det, det ødelægger vores kamp.

Jensen, Danmark
Jensen, Danmark
7 months ago

Jeg vil bare pointere, at det ikke bliver sjovt, at være i Søren Brostrøms, Mette Frederiksens, Heunicks m.fl. bukser, når det engang går op også for de fatsvage, at de blev hjernevasket til at indtage en farlig syntetisk “vaccine” med alvorlig sygdom og død hos dem selv og deres kære. Tusindvis af mennesker vil i samlet flok opsøge de skyldige i deres hjem eller der hvor de skjuler sig for at gøre regnskabet op. Dette opgør afventer ikke en støvet retssag, de, som har mistet vil kræve deres ret her og nu. Vi husker det med Ceaușescu, Gaddafi mv. og… Read more »

Last edited 7 months ago by Jensen, Danmark
John Jensen
John Jensen
7 months ago

Der er registreret næsten 1 million vaccineskader i USA, Skotland har registreret en voldsom stigning i spædbørnsdødsfald i september – pudsigt nok 9 måneder efter man begyndte at ‘vaccinere’. Det tror jeg ikke har været omtalt i danske medier.

2021BabyDeathsScotland.jpeg
28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x