9
jan
Seneste opdatering: 11/1-22 kl. 1441
55 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Build back better?”

Når du hører Emmanuel Macron, Boris Johnson, Joe Biden, Mette Frederiksen, Olaf Scholz, Mark Rutte, Karl Nehammer og Ursula von der Leyen – og Vesteuropæiske medier, har du da også lagt mærke til, at det er som at høre oplæsning fra det samme manuskript? En ægte, fri presse ville have spurgt: Hvem har da skrevet det? Få også min gamle ven Paul Weston med: Nuremberg 2 awaits these criminals.

Har magten tabt slaget om vaccinen?
Af Preben Nielsen

I to år er befolkningerne i næsten alle klodens samfund (undtagelserne er Zimbabwe, Cuba og Nordkorea) blevet bombarderet med en 1984-agtig propaganda omkring covid og omicrom og hvad den optrædende på scenen lige nu kaldes.

Kun Stalins Rusland i 1930erne og Maos Kina i 1960erne har tidligere kunnet levere lignende skuespil. Men lige nu har det så været politikere fra de såkaldt liberale demokratier, som har leveret dem.

Danmark som ellers har prist sig af at være et tolerant og anti-auritært land har været i forreste linie.

Mere og mere bliver det tydeligt, at politikerne ikke aner, hvad de skal gøre. 2022 vil helt klart medføre både et 4., et 5., og et 6. osv stik. Som heller ingen effekt vil have. Egentlige tvangsvaccinationer vil følge.

Parallelt hermed oplever verden lige nu en voksende modstand. Titusinder, hundrede tusinder går på gaden i alle Europas storbyer, i Italien, Østrig, Tyskland, Benelux.

Men selv i Danmark vokser modstanden fra dag til dag. Fra time til time.

I går var der 3000 i Århus. I skrivende stund her søndag aften samles tusinder på Rådhuspladsen i København. Historisk minder perioden lige nu om året 1943.

Stadig større befolkningsgrupper demonstrerede mod regeringen og dennes diktater. En regering, der i stigende grad blev opfattet som illegitim af stadig flere. I august 1943 faldt denne regering efter store demonstrationer i en lang række byer.

Et aktivt folk kan aldrig stoppes, lærer historien os.

Lad os håbe på, at 2022 bliver et sådant år.

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

55 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Klodshans
Klodshans
1 year ago

Er det kun mig, eller lyder Stoltenberg ikke som den svenske kok i Muppet show?

Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
1 year ago
Reply to  Klodshans

Politik er ved at være eet stort Muppet show. Bortset fra at den politiske udgave ikke er spor sjov.

Har du set at tyske læger har fundet frygtelige urenheder i Pfizers vacciner? Ellers se det hos Hodjanerne, under dagens høst af videoer.

Poul
Poul
1 year ago

BREAKING NEWS: Ekstra bladet (citeret fra ritzau) har skrevet en artikel om 3 danske forskere som udtaler sig baseret på historiske erfaringer og logik, og de viderebringer det helt uden en eller anden form for panisk dommedags vinkel: https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/eksperter-tror-coronapandemien-vil-braende-ud-inden-foraar/9077144 For det er nemlig fuldstændigt korrekt at alle virusser muterer og brænder ud i løbet af et par år, akkurat som vi så det med ebola og sars og svinepest og kogalskab osv osv osv. Det er erfaringen gennem tusinder af år, og dermed også det logiske forløb, både historisk og videnskabeligt. Men jeg delte den her, for nu skal i… Read more »

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

Plötsligt räddar Lars Findsen chefen för FE danska folket från att förtäras av s k ”nyhetsmakare” på DR
Ingen ”viruspropaganda” idag, grattis danskar och svenskar.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Jeg er bare gået ned for at tage mine stik, og har derefter ikke tænkt videre over det.
Sidder nu isoleret i min kælder, med let dryppende næse og en god bog. Det er faktisk ret hyggeligt. Whats the big deal?

Ego
Ego
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Problemet er VAERS (Vaccine Adverse Events Reporting System), mRNA-teknologien som indsætter det giftige nåleprotein ind i hver celle i din krop, grafit oxiden, nanoteknologien indeholdt i genterapien, de selvsamlende elektroniske kredsløb, som bygger sig selv inde i din krop, din forandrede DNA som er patenteret og gør dig til et ejet patenteret objekt, de 1.5 milliarder mennesker/60% af de injicerede, som forventes at dø af det indenfor de næste 10 år, kvinderne der føder dødfødte eller misformede børn, plus alle dem der bliver sterile etc osv

Last edited 1 year ago by Ego
Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Ego

Vi kan efterhånden roligt konkludere, at nu kan de injicerede ikke længere bagefter komme og påstå, de ikke var advaret. Så empatien kommer til at bestå af et skuldertræk, når konsekvenserne melder sig i løbet af de næste 2-5 år. En injektion for at undgå en forkølelse, de ikke undgår alligevel…

Præcis som med invasionen fra Afrika og Mellemøsten. Engang kunne en positiv holdning til dette fænomen undskyldes med uvidenhed og manglende adgang til kilder, der kunne modsige det officielle “narrativ”. Den går ikke længere. Nu er den positive og støttende holdning et aktivt og ansvarspådragende valg…

Ego
Ego
1 year ago
Reply to  Margrethe

Præcis Margrethe. Sludder som det den “nervøse” disker op med gør mig aldeles rasende. Jeg anser den slags mennesker som de egentlige skyldige og mine fjender. Ligegyldige, ansvarsløse og farlige. De er et billede på hvorfor vi har så syge ledere

Sebastian
Sebastian
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Tillykke Nervøse, du har nok fået virkiningsløs placebo. Ikke alle har været så heldige. 
Det er lidt ligesom russisk roulette. 
Sandsynligheden taler hver eneste gang for no big deal. 

Ego
Ego
1 year ago
Reply to  Sebastian

🙂

Last edited 1 year ago by Ego
Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

“Whats the big deal?”

-Spurgte manden på en blog der ikke har lavet andet end at give eksempler på hvad problemerne består af siden starten.. Svaret på dit spørgsmål finder du først og fremmest i dit spejl, derefter kan du jo bare gå arkivet herinde igennem.

Svend Giønge
Svend Giønge
1 year ago
Reply to  Poul

Den Nervøse er nervøs pga. Befolkningsudskiftningen, som nogen holder fast i ikke finder sted så længe det gavner deres dagsorden. Har forsøgt at forklare at nervøsitet hører sammen med dårlige nerver men det blev ikke modtaget pænt.

Limewoody
Limewoody
1 year ago

“With the entire apparatus of cultural and artistic practice under centralized control, and production across all media generated by one officially endorsed methodology, the Soviet leadership was in an ideal position to saturate the marketplace with their product. The nature of this product was complex and all-encompassing, and was marketed as a new form of civilization. In order for fundamental changes in behavior and massive transformation of the landscape to occur, the population had to be engaged and mobilized to adopt the ideology (and goals and vision) of the leadership as their own”….. Broadcasting owned by the governing body ensured the… Read more »

Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
1 year ago

Der er nu oplysninger som er decideret uhyggelige og skræmmende, medmindre man har mistet evnen til tænke. Tyske læger har fundet urenheder, metal- og plasticstoffer samt mikroskopiske dyr m.m. i Pfizer-vaccinerne. Fremmedlegemer som aldrig har været lovlige i vacciner. De uhyggelige fotos og film som er optaget ved brug af avancerede mikroskoper, kan ses hos hodjanerne. De er lige kommet på. Billederne kommenteres af læger og en laboratoriechef. Er der tale om den endelige afsløring af en forbrydelse mod menneskeheden? Se under dagens høst af videoer, ca. midtfor.

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

https://gellerreport.com/2022/01/yale-epidemiologist-covid-19-is-a-pandemic-of-fear-manufactured-by-authorities.html/
gellerreport.com/2022/01/new-big-data-study-of-145-countries-show-covid-vaccines-makes-things-worse-cases-and-deaths.html/

karl madsen
karl madsen
1 year ago

“I skrivende stund her søndag aften samles tusinder på Rådhuspladsen i København”

Magthavernes villige lakajer, politiet, var af den opfattelse, at det handlede om cirka 600 personer. Arrangørerne selv oplyste 1000.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Belgium’s Prime Minister gets VAXXED – LOOK Close – What’s MISSING?
https://www.brighteon.com/d3d554df-928b-4896-8fd1-93503f20cffd

Ego
Ego
1 year ago

Vi må nok forberede os på en lang række andre angreb, som du er inde på. Den globale politiske klasse og alle deres underliggende og bagvedliggende aktører er ganske rigtigt ved at falde, men de vil slås med alle midler på vejen ned, og vi ved jo, at de har formidable midler til deres disposition, som du også skriver. Militær, politi, teknologi, medier, stater og ubegrænsede finansielle samt alle de største virksomheder

Last edited 1 year ago by Ego
Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
1 year ago

Hej, mit indlæg om GIFTSTOFFER påvist i Pfizer “vacciner” af tyske læger, var sat på øverst som “lige nu”. Men hvorfor er det væk igen efter få sekunder? Burde det som det seneste skriv ikke få lov til at være på 10-20 minutter eller indtil den næste der skriver ind?

Ego
Ego
1 year ago

Siden opdaterer lidt underligt mht cachen, men det kommer ind efterhånden

Erling
Erling
1 year ago

Nej Neil tager bestemt ikke fejl. De indsmigrende lokkende toner virkede ikke tilstrækkeligt, så fløjlshandskerne er taget af. Hvad bliver deres næste træk? Kan næsten ikke tro at de har givet op. Der vil blive brug for en større folkelig modstand og det kan ikke udelukkes at den kommer. Er selv vaccineret tre gange, men har sammen med andre nået et mætningspunkt. Ønsker ikke at springe på de mest ekstreme konspirationsteorier, men er efterhånden motiveret for at se en sammenhæng mellem denne pandemi, undertrykkelse og den økonomiske bashing, som almindelige borgere udsættes for i denne tid. Målet er “The great… Read more »

Svend Giønge
Svend Giønge
1 year ago
Reply to  Erling

Tillykke du har taget et vigtigt skridt på Vejen til at blive Herre over dit eget Liv. Ønsker dig Lykke på din vej.

Ego
Ego
1 year ago

Jeg er klar over, at der ikke er mange, som køber, at der slet ikke eksisterer en ny sygdom, som vi kan kalde c19Sars2 eller whatever, selvom det endda fremgår af vores egne sundhedsmyndigheders websider og utallige andre steder, og hele virologifuphistorierne er eksperimentelt modbevist for 102 år siden. Sikkert fordi det er meget få læger i medierne og meget få mediepersonligheder udover David Icke, som siger sandheden. Siden der heller ikke er nogen der kan lokkes til at undersøge den videnskabelige litteratur selv med direkte links og det selv her er svært at placere et link, så er der… Read more »

Karsten S
Karsten S
1 year ago

Jeg er ikke til konspirationsteorier men frygter også langtidsbivirkninger fra et produkt der blev godkendt på få måneder mod normalt 10 til 12 år. Min størstefrygt er at med vaccinetvang som i Østrig allerede, er diktaturet reelt indført. Retten til selvbestemmelse over egen krop er afskaffet. Tvunget fysisk indgreb i menneskets krop er ikke set siden uhyrlige tider og uhyggelige regimer med uhyggelige diktatorer .Se evt. mit indlæg om “Vaccinetvang er diktatur” på 24NYT.
24NYT.

Thomas
Thomas
1 year ago
Reply to  Peter Buch

https:// http://www.theatlantic.com/science/archive/2021/08/robert-malone-vaccine-inventor-vaccine-skeptic/619734/

Malone og charlatanen Steve Bannon stikker hovederne sammen.

Thomas
Thomas
1 year ago
Reply to  steen

Steve Bannon er ros, og det er den alt overskyggende mening, som tydeligt kom til orde under hans pinligt mislykkede Europa “tour”.

At bringe BBC’s svar på Søren Ryge – Neil Oliver – og den salvesfulde Paul Weston med det underligt unaturlige organ som sandhedsvidner imod diverse landes sundhedsmyndigheder fortæller alt om bloggens fanatisme og sensationstrag. Mod den slags kæmper anderledes tænkende altid forgæves.

Ligesom Malone og Bannon giver det tilsyneladende bloggens ejer et opløftende kick at lægge en stor del af verdens befolkning i graven og i bedste fald fabulere om, at de er blevet livsvarigt ødelagt af vaccinationer.

Ego
Ego
1 year ago
Reply to  Thomas

Sandheden er altid ilde hørt, især når udviklingen har bekræftet vaccinekritikere hver eneste dag i snart 700 dage i træk

Jørn Thorbensen Boye
Jørn Thorbensen Boye
1 year ago
Reply to  Ego

Jeg bor i Italien,og er fuldt vaccineret også med booster “stik”, min kone derimod, tror på alle de skræk historier, der florerer på nettet.
Det koster hende 100€ i bøde fra den første Februar.

Poul
Poul
1 year ago

“Det har ikke ramt mig, så alt andet må være løgn”. Jeg kan slet ikke beskrive hvor meget jeg efterhånden afskyr den mentalitet du demonstrerer her. I er som en flok bedøvede zombier der bare æder alt hvad jeres tv fortæller jer. Dansk tv vel og mærke, for de hundredevis af eksempler på meget alvorlige bivirkninger for tusindvis af mennesker fra udenlandske tv stationer som bla snaphanen ofte har linket til herinde, det tæller åbenbart ikke med. “Hvis de ikke siger det i tv avisen, så eksisterer det næppe”.. Vågn dog for helvede op mand! Du sidder på en hjemmeside… Read more »

Jørn Thorbensen Boye
Jørn Thorbensen Boye
1 year ago
Reply to  Poul

Nu har jeg den fordel, eller ulempe, at jeg ikke kan se dansk TV på nettet her i Italien, så jeg må nøjes med de dansksprogede, italienske engelske, tyske spanske og amerikanske blog.

Poul
Poul
1 year ago

Så du har al din information fra sider som ikke laver andet end at samle og præsentere dig for beviser på bivirkninger samt mediernes løgne osv, og alligevel insisterer du på at det hele bare er en stor konspirationsterori?

Når du skal hen til din læge næste gang for at blive stukket med den seneste booster, så spørg ham lige hvad det der “kognitiv dissonans” er for noget ved samme lejlighed.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

“Det koster hende 100€ i bøde fra den første Februar.” Hvad der koster hende 100 euro er det store flertal, der som dig, har underkastet sig fascismen. Uden alle jer medløbere ingen magt til disse perverterede tyranner. Men altid, som i altid, hænger det på et tænkende mindretal at risikere liv og helbred for de frihedens goder, I ikke har nogen skrupler med at labbe i jer, når først andre har vundet dem for jer. Ja hvad kostede det ikke Jørgen Kieler og de andre idioter, der ikke underkastede sig nazismens underfundige påfund, sidst de sad på magten, at de… Read more »

Last edited 1 year ago by Margrethe
Ego
Ego
1 year ago
Reply to  Thomas

Det er ikke så svært at forstå. Lægerne er psykopatsocializternes øverste lakajer hævet højt over alle andre, selv dommerstanden. De myrder og invaliderer jer socializter hele livet, men jeres nazihjerner fatter det aldrig

Last edited 1 year ago by Ego
Jørn Thorbensen Boye
Jørn Thorbensen Boye
1 year ago
Reply to  Ego

Jeg har aldrig haft nogen bivirkninger af mine vaccinationer.

Svend Giønge
Svend Giønge
1 year ago
Reply to  Thomas

Eftersom du citere “the atlantic” har du ingen interesse i Snaphanens samlede
virke. Hvad bliver du betalt og hvem arbejder du for ?

Thomas
Thomas
1 year ago
Reply to  Svend Giønge

Hvorfor skulle jeg, der pt. har god tid, fordi jeg er nødt til at være i isolation, blive betalt af nogen for at skrive nogle ord her, hvor urimelighederne mod anderledes tænkende fylder det meste og er gabende uinteressante? Hvad mener du for eksempel om “I er som en flok bedøvede zombier der bare æder alt hvad jeres tv fortæller jer.”. Det tåler du fint, mens du reagerer som en mimose, når andre kritiserer dine kilder. Snaphanen er nettets version af et brunt værtshus. Samme typer, der hver dag ondulerer verdenssistuationen og tydeligt nok aldrig selv har stået med ledelsesansvar.… Read more »

Svend Giønge
Svend Giønge
1 year ago
Reply to  Thomas

Andreas eller Thomas som Menneske har du min Meddfølelse. Ja du må da have overordentligt god tid siden du skriver under to navne. Sikke en lang isolation du er i, for du har jo skrevet ord her “igennem en længere perionde”. Nu er du ude med riven igen. Tale ned til andre, kalde andre navne. Det fører ikke til noget andet end splittelse og er undergravende for en eventuel samtale. Hvilket du er fuldstændig klar over. Endnu engang fremstår du som det du anklager andre for. Se det er dybt sørgeligt når du mener her er så gabende uinteressant.

Last edited 1 year ago by Svend Giønge
Andreas
Andreas
1 year ago
Reply to  Svend Giønge

Hold mig udenfor dine perfiditeter, Steen.

Til Thomas. Jeg tilslutter mig den om det brune værtshus.

Tak for henvisningen til The Atlantic. Steen har vist ikke fundet ud af, at dette hæderkronede gamle tidsskrift også har støttet repunlikanere i lange perioder, dog har han ret i, at det slet ikke er noget for denne blog. Det er jo intellektuelt og borgerligt, ikke det mindste maoistisk.

Svend Giønge
Svend Giønge
1 year ago
Reply to  Andreas

Er alle du ikke er enig med her Steen ? Er Steen i rummet med dig nu ? Alle dine polariserende floskler bygger på det falske højre, venstre paradigme. Du overfører din indre krig på andre Mennesker så du har nogen at give skylden for den splid du selv er med til at skabe. Et godt råd, find Kærligheden i dig selv så kan du bedre se at der findes Mennesker der rent faktisk vil dig det godt. Holistisk livsanskuelse er en realitet du kan vælge så længe du lever ellers vil du gå i graven med din krig og… Read more »

Ego
Ego
1 year ago
Reply to  Svend Giønge

Svend du er rigtig forstandig, jeg er meget enig i dine kommentarer

Svend Giønge
Svend Giønge
1 year ago
Reply to  Ego

Ja vi må befri os selv fra selvundertrykkende mønstre så har vi en mulighed for at udrette kvalitative ændringer sammen ellers bliver det mere af den totale undertrykkelse af Natur og Mennesker der har varet i flere tusind år.

Thomas Poulsen
Thomas Poulsen
1 year ago

Jeg er vaccineret mod hjernevask.

Andreas
Andreas
1 year ago

“Et aktivt folk kan aldrig stoppes, lærer historien os” og bla, bla bla af ubegavet og billig snak. Nej, det gør historien ikke, og gadens parlamenter er ikke det samme som et aktivt folk. Flertallet af danskerne har ganske frivilligt ladet sig vaccinere, fordi de fandt, at det var det klogeste, og nu påstår du så, at du ved bedre, og at de er uvidende, sløve, dumme og for altid har fået ødelagt deres krop og er blevet slaver af vaccinen. Du må være en uhyggeligt afstumpet og umoden person, der mangler lødig beskæftigelse og livsindhold. Jeg håber, at det… Read more »

Skipper
Skipper
1 year ago
Reply to  Andreas

Jeg vil gerne ønske Andreas en god konfirmation og en tryg blå mandag i safe-space.

Andreas
Andreas
1 year ago
Reply to  Skipper

I lige måde, og nu vi er ved sikkerheden og grådige og upålidelige aktieselskaber. Som jeg har forstået det, er Snaphanen i et afhængighedsforhold til det norske aktieselskab Document, der anvender farlig Cross-site scripting på sine blogge.

Hvorfor udsætter man sine læsere på document.no og dokument.dk for den slags luskeri?

Mine sikkerhedssystemer gik straks i alarmeberedskab, da jeg forsøgsvis skulle se, hvad disse blogge indeholder.

https ://en.wikipedia.org/wiki/Cross-site_scripting

BroncoBilly
BroncoBilly
1 year ago
Reply to  Andreas

Sjovt nok har du ikke svaret mig med samme ildhu.

Du er ikke interesseret i fakta og dermed ideologisk besat – så kort kan det siges.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Skipper

Me 2

BroncoBilly
BroncoBilly
1 year ago
Reply to  Andreas

Det eneste Andreas skal spørge sig selv om er:

Hvorfor har jeg ikke læst eller hørt om mRNA-vaccinens opfinder Dr. Robert Mallone`s kritik af vaccinernes brug i statsmedierne og MSM???

Jørn Thorbensen Boye
Jørn Thorbensen Boye
1 year ago
Reply to  BroncoBilly

Dr.Robert Mallone har det nok ligesom præsident Biden,de er begge nået den alder hvor man rammes af alzheimer og demens

Svend Giønge
Svend Giønge
1 year ago

Joe biden har haft to blodpropper i hjernen med efterfølgende operationer i hjernen og han er sytten år ældre end Malone så hvad syntes du selv ?

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Andreas

“Du må være en uhyggeligt afstumpet og umoden person, der mangler lødig beskæftigelse og livsindhold”

Tjaeeh. Hvad med at prøve at forholde dig lidt til argumenterne. Vi er ovre i kassen med modargumenter som “racist” og “nazist”. Det bliver så underligt tandløst efterhånden som fakta hober sig op…

Svend Giønge
Svend Giønge
1 year ago
Reply to  Andreas

Nå Andreas så har du igen behov for at tale ned til dine Medmennesker. Jeg mener at der ikke er nogen her der syntes at det er iorden at sende den video til moderen. Men lige netop her er vi mange der finder videoen vigtig for almen oplysning om hvad der faktisk fandt sted. Dinosaurmedierne skrev jo “skader på halsen” om en religiøs henrettelse (halshugning) af to “vantro” unge Nordiske Kvinder. Det vil klæde dig at føre en samtale og ikke være ude med riven efter dem du ikke bryder dig om for derved gør du dig selv Skyldig i… Read more »

55
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x