11
jan
Seneste opdatering: 11/1-22 kl. 1153
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af: Hans Rustad

Simon Wiesenthal skrev “Mordere blandt os” om nazisterne, der overlevede Det Tredje Rige og gik under jorden i civilsamfundet. Wiesenthal viede sit liv til jagten pĂ„ retfĂŠrdighed. Forbrydelser af en sĂ„dan stĂžrrelsesorden kunne ikke passere uden regnskab og dom. Det centrale er hukommelsen, at vi husker, hvad der skete.

Men nu husker vi ikke mere, det er min klare fÞlelse. Hvorfor ikke? Fordi historien er vendt tilbage, ganske enkelt. De krÊfter, vi troede var i ro, er vÄgnet igen. Ikke i den gamle form, ikke med den overflod af vold, som kommunister og nazister bruger, men tydeligere og tydeligere i totalitÊr retning, i Vesten.

Man kan sige, at magthaverne er blevet klogere. Det siger socialisterne ligefrem: Tidligere forsÞg mislykkedes, men vi er blevet klogere. Hvad skal der til for at et sÄdant herredÞmme opstÄr og spreder sig?

Jeg lytter til en klog filosof David Berlinski, der siger, at for at en intellektuel tradition skal overleve, skal den have et publikum. Hvis folk ikke lÊngere tror pÄ Gud, hjÊlper det ikke at sige, at vi fÞlger den kristen-humanistiske arv. Det gÞr vi Äbenbart ikke, nÄr vi bryder den uden problemer.

Denne lĂžsrivelse, der er sket gradvist siden den franske revolution, er forudsĂŠtningen for den Ă„ndelige ruin, vi befinder os i.

Vi er ligeglade, og vi vil ikke vide det.

To piger, en dansk og en norsk, lÊser friluftsliv pÄ en hÞjskole i Norge. De skal opleve Atlasbjergene sammen. I det omrÄde, de rejser i, er der fem mennesker, der leder efter et blodoffer til Allah. De to piger er et nemt offer. MÊndene filmer, at de slagter pigerne og lÊgger filmen ud pÄ nettet, som rigtige jihadister gÞr. Det skaber et stort oprÞr og sÊtter Marokko i forlegenhed. SÄdan noget sker ikke i Marokko, bortset fra at det skete, og mÊndene var ikke alene.

Der blev holdt mindehĂžjtideligheder, hvor politikere og religiĂžse ledere ville vise deres velvilje. For nogle almindelige mennesker var det sikkert ĂŠgte.

Men da man sÄ billederne af byen, mÊndene kom fra, prÊget af fattigdom og kulde, udmagrede katte, forstod man, at de ikke havde andet end et stort hul, som de fyldte med en hadefuld islam.

I Danmark og Norge forsÞgte man at nedtone den blodige vold, pigerne blev udsat for, ved at skrive, at de havde fÄet skader i nakken. Indignationen var derfor stor, da videoen spredte sig. Nogle Þnskede, at andre skulle se, hvordan de blev slagtet. Andre spredte det, fordi de fÞlte sig sÄret.

Politiet satte ressourcer ind pÄ at fjerne videoen, og gik de efter danskere, der havde lagt links til videoen, med advarsler om, at den var voldelig. Men det var nok til, at politiet kunne sagsÞge Steen Raaschou, Jeppe Juhl og flere andre. De, der forsÞgte at advare mod jihad, blev retsforfulgt.

Dermed blev der indfĂžrt et helt nyt princip i det danske retsvĂŠsen. Det burde oprĂžre den danske presse, men sagen interesserer dem ikke. De har ladet, som om det ikke eksisterer.

Nu har Danmarks Radio laget bÄde artikkel og program om moren til Louisa Vesterager Jespersen. Hun fÄr jÊvnligt tilsendt mordvideoen. Louisas sÞster gÞr det samme. Der er Äbenbart mennesker, der Þnsker at ÞdelÊgge dem menneskeligt.

Danmarks Radio er Êrlig nok til at fremhÊve en sag, der stiller danske muslimer i et dÄrligt lys. Hvordan ved vi, at de er muslimer? Det er plausibelt ud fra den hÄnende tone og en anden detalje: Nogle personer har lagt billeder af drabene op pÄ deres Facebook-side. Hvis disse havde vÊret danske, havde Danmarks Radio ikke tÞvet med at sige det.

Men det er vĂŠrre end det.

Louisas mor har hver gang klaget til Facebook, som fjerner den ene video, men slipper den néste igennem. De har endda fortalt hende, at videoen ikke er i strid med “féllesskabsreglerne”.

Vi tÊnker pÄ moderatorerne, der sagsÞgte Facebook, fordi de blev psykisk syge af at arbejde der. NÄr man sidestiller denne tolerance over for islamistisk sadisme med Facebooks inkvisition mod borgerlige og covid sandhedssÞgende, fÄr man en dÄrlig smag i munden. Hvilken slags fÊllesskab stÄr Facebook egentlig for?

Hver gang Helle Vesterager Jespersen modtager den et minut og tyve sekunder lange video eller billeder fra den, gĂžr hun det samme: Hun melder videoen eller billedet til Facebook og melder ligeledes afsenderen til Facebook.

Men uanset hvor mange gange hun gĂžr det, sker der ifĂžlge Helle Vesterager Jespersen ikke noget. Eller dog, videoen bliver nogle gange taget ned forklarer hun.

SÄ gÄr der noget tid, sÄ kommer der en ny.

Facebooks talsmand i Norden forsvarer sig med, at afsenderen Êndrer lidt pÄ videoen, sÄ algoritmerne ikke opdager, at det er den samme video. Det stÄr ikke til troende. Denne video er sÄ speciel, at det ikke burde vÊre svÊrt at lade den luges ud af filtrene for altid.

Politiet er magteslÞst over for Facebook. De ransager hjemme hos to bloggere, der aldrig ville drÞmme om at sende videoen til ofrenes pÄrÞrende, men er magteslÞse over for teknologigiganten, der tillader ofrene at blive chikaneret.

Heller ikke politiet kan forhindre, at videoen bliver spredt. De forsÞgte det i starten, de overtog Helle Vesterager Jespersen og hendes bÞrns sociale profiler og meldte videoerne og afsenderne til Facebook. Politiet forsÞgte ogsÄ at finde afsenderne, men efter nogle mÄneder holdt de op med at overvÄge profilerne, og hun mÄtte selv sÞrge for det hele.

Moderen, Helle, har mÄttet overtage politijobbet. Det var dem, der skulle retsforfÞlge Facebook og sÊtte de religiÞse sadister i fÊngsel. I stedet bliver det moderen.

Politiet resignerer over for sadisterne, men de synes, det var ok at tage alt computerudstyr fra Steen Raaschou og beholde det i nĂŠsten to Ă„r. Det har de styrken til.

Dette bekrÊfter et mÞnster, vi ser dukke op i Vesteuropa, hvor islamister gÄr fri, mens deres egne borgere fÄr deres ytringsfrihed begrÊnset.

I Louisas tilfĂŠlde handler det ikke om Ă©n sadist, men mange.

Helle har fÄet en advokat, der hjÊlper hende med at gennemgÄ Facebook og skabe overblik:

Gennem deres arbejde har de indsamlet beviser for, at mordvideoen eller billederne herfra mÄlrettet er blevet delt med Helle og hendes datter ni gange siden 17. december 2019. Af de ni delinger er seks af dem blevet sendt til Helle og hendes datter pÄ Messenger og tre af dem er lagt op som kommentarer til flere Facebook-opslag pÄ Helles datters Facebook-vÊg.

Derudover delte en af ​​de personer, der sendte videoen til Helle i Messenger, ogsĂ„ et billede fra mordvideoen pĂ„ sin egen Facebook-vĂŠg.

Den seneste deling fandt sted i oktober 2021.

Det er en interessant side af Facebook, at de har en praksis for ophavsretligt beskyttet materiale sÄsom film eller musik, og en anden praksis for enkeltpersoner. For dem skal indholdet gennemgÄs hver gang, inden det downloades, mens ophavsretligt beskyttet materiale fjernes, sÄ snart det er uploadet.

Retssystemet modsiger sig selv: Der er afsagt domme for at dele videoen. En kvinde pÄ 20 fik en betinget dom pÄ tre mÄneder og 80 timers samfundstjeneste. Men alligevel kan eller vil politiet ikke finde de personer, der finder sadistisk fornÞjelse i at chikanere de efterladte.

Facebook tillader blodige billeder af de to piger at blive lagt pÄ en profils hjemmeside. De blev uploadet i oktober og gennemgÄet, men er endnu ikke blevet fjernet.

Eksempelvis anmeldte Helle Vesterager Jespersen den 3. oktober 2021 en bruger for at have et stillbillede af Louisas blodige krop og ansigt pĂ„ sin Facebook-vĂŠg. Facebook kvitterede for modtagelsen af ​​meddelelsen, men har endnu ikke fjernet billedet fra brugerens profil.

Det mest groteske er en sag, hvor en fremmed uploadede et billede af Louisa, der fĂ„r skĂ„ret hovedet af pĂ„ sĂžsterens facebookvĂŠg. Facebook svarede efter kun to timer, at billedet ikke var i strid med “fĂŠllesskabsreglerne”.

En anden gang mente Facebook ikke, at et billede fra videoen overtrÄdte retningslinjerne for sociale medier.

Helle Vesterager Jespersen anmeldte den 11. december 2020 et billede fra drabsvideoen, som en person havde uploadet pÄ hendes datters Facebook-profil. PÄ billedet er Louisa ved at fÄ skÄret hovedet af.

Billedet blev uploadet som en kommentar til et andet billede, Helles datter selv havde delt pĂ„ sin Facebook-profil, men ifĂžlge Facebook – som svarede blot to timer efter anmeldelsen – brĂžd det brutale billede af Louisa ikke deres retningslinjer, og de fjernede det derfor ikke.

DR har dokumentation for 10 delinger af drabsvideoen eller billeder derfra, som Facebook ikke har fjernet.

Facebook viderebringer ondskab. Ondskaben fra Atlasbjergene findes i Danmark, Norge og hele Vesteuropa. Facebook er med til at udbrede det. I et tilfÊlde delte en uploader videoen 662 gange. Nogle mennesker kan lide at se europÊiske piger fÄ hovedet skÄret af.

Vi hÞrer ikke meget om Maren og Louisa. Dem, der taler, vil foretrÊkke at glemme dem. Men de, der hugger hovedet af dem og deres tilhÊngere, vil ikke lade os glemme. MÄske var det bedre at tage dem pÄ ordet og sige, at vi heller ikke vil glemme. TvÊrtimod vil vi forsvare dem og deres pÄrÞrende.

Vi kan starte med den dobbelte retspraksis. Ded er en sag. SÄ kan nationalforsamlingerne beordre Facebook til at blokere jihadistisk indhold og beordre dem til at oplyse navnene pÄ dem, der spreder sÄdan materiale.

Hvor har de deres rÄhed fra?

Fra minut 29:00 diskuteres min udeblivne retssag for en pÄstÄet forbrydelse, jeg skulle have begÄet for over tre Är siden i december 2018. FÞrst udskÞd Coronaen den, dernÊst i 2020 mÄtte jeg aflyse pÄ grund af sygdom, nÊste gang aflyste Anklagemyndigheden.

Se ogsĂ„ Uriasposten: ‘Ukendte folk’ har sendt drabsvideo (DR): SĂžster: ‘5 indvandre har sendt drabs videoen af min sĂžster’

2.3 3 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den NervĂžse
Den NervĂžse
2 years ago

SĂžsterens fejl har vĂŠret, at hun har prĂŠciseret, at dem der har delt videoen var indvandere og muslimer! Havde hun skrevet at det var hĂžjreorienterede, sĂ„ havde MSM svĂŠlget i det, men nu viser det sig at de onde mennesker var indvandere og muslimer, sĂ„ gĂ„r Orwell’s ministerium for “sandhed” igang, for det mĂ„ for alt i verden ikke hedde sig, at de onde mennesker er indvandere, og slet ikke at de er muslimer! Nej de er slet og ret ukendte onde mennesker! Danskerne mĂ„ ikke kende sandheden, for sĂ„ kunne de stemme derefter, og det kan vi jo ikke… Read more »

Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
2 years ago
Reply to  Den NervĂžse

MĂ„ske de onde er endnu ondere end vi i vores vildeste fantasi har forestillet os.
Se video om at tyske lĂŠger har afslĂžret GIFTIGE URENHEDER i Pfizer “vaccinerne”.
Kan ses hos Hodja under dagens hĂžst afvideoer

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago

Jo da, virkeligheden overgÄr fantasien.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  Den NervĂžse

SÞsterens fejl har vÊret, at hun har prÊciseret, at dem der har delt videoen var indvandere og muslimer! Havde hun skrevet at det var hÞjreorienterede, sÄ havde MSM svÊlget i det

Objektivt set, sÄ holder denne analyse vand. Men som et traumatiseret tortur-offer, der kan jeg sige at hun gjorde det rigtige. For i hendes situation, der tÊnker man ikke strategisk; man handler og resignerer.

Poul
Poul
2 years ago

Selvom det virker oplagt at vĂŠre enig i at facebook bĂžr gĂžre noget i dette tilfĂŠlde, sĂ„ kan jeg garantere jer for at den algoritme de opfinder til formĂ„let vil ramme hĂžjreorienterede som deler anti-woke memes pĂ„ facebook hĂ„rdere end muslimer der skĂŠrer hovedet af uskyldige piger. For i facebooks Ăžjne er de vĂŠrre end dem. Glem aldrig hvordan facebooks chef i norden sad i deadline og sammenlignede tommy robinson med milosowitch, en serbisk krigsforbryder og massemorder, uden det mindste argument for hvorfor han skulle vĂŠre det. Det havde peter mĂŒnster som han hedder bare besluttet sig for var rigtigt,… Read more »

Jensen, Danmark
Jensen, Danmark
2 years ago

De kriminelle myndigheder kan ikke fortsĂŠtte deres chikaneren af almindelige mennesker. Mette Mengele elsker topstyring, men ulempen ved dette er, at de bliver hende selv personligt, som bliver draget til ansvar.

Isen er ved at blive tyndere og tyndere under regeringen.

karl madsen
karl madsen
2 years ago

“De kriminelle myndigheder kan ikke fortsĂŠtte deres chikaneren af almindelige mennesker.”

ForsĂžg evt. at gĂžre noget ved det, og du bliver med garanti druknet i bureaukrati. (Tidligere ville du vĂŠre blevet et hoved kortere, men det bruger man ikke lĂŠngere her i landet, for nu respekterer “vi” jo menneskerettighederne).

Jensen, Danmark
Jensen, Danmark
2 years ago

Den almindelige “indfĂždte” befolkning svigtes massiv af regering og myndigheder, man kan nogle gange fĂ„ den fornemmelse, at folket opfattes som fjenden.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago

MĂ„ske vi med dagens nyhed i Ekstrabladet, hvor ingen mindre end Sveriges statsminister, den socialdemokratiske Magdalena Andersson, har dĂŠkket over en en eftersĂžgt migrant, og ladet hende arbejde som rengĂžringsassistent, i ministerens hjem! Migranten er dĂžmt for tyveri og er ydermere afvist af de svenske asylmyndigheder. SĂ„ det stĂ„r nu soleklart, at toppen af vore samfund, bestĂ„r af forrĂŠdere. Den ene efter den anden, rĂŠkken er utvivlsomt alt for lang. De svin.  Skal ikke kunne sige med din sag Steen, men efterhĂ„nden sĂ„ tegner der sig et billede af total inhabilitet, bĂ„de i Messerschmidt sagen og nu ogsĂ„ i den… Read more »

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Julia Caesar har lavet en fremragenderagende radiomontage om de tÞlpere du snakker om. Den er pÄ et rimeligt letforstÄeligt svensk. https://swebbtv.se/w/32gyh3F6VDapk3xtZyWLun

Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
2 years ago

Man mÄ snart til at spÞrge sig selv: Er politiske krÊfter fast besluttet pÄ at udskifte og udrydde os. Ikke med eet slag, men med lumske salami-metoder. LÊs om tyske lÊger
der har fundet uhyggelige og ÆKLE TING i Pfizers “vacciner”. Se Hodja under dagens hĂžst af videoer, igĂ„r og i dag. LĂŠs ogsĂ„ den rasende kritik af BrostrĂžm og dr. Fauci.

Margrethe
Margrethe
2 years ago

“Er politiske krĂŠfter fast besluttet pĂ„ at udskifte og udrydde os.” SelvfĂžlgelig. Den intelligente, selvstĂŠndigt tĂŠnkende hvide race, er for stor en hindring for den globale slavehĂŠr, som disse psykopater har udset menneskeheden til at vĂŠre. Asiatere er mĂ„ske nok intelligente, men deres evne til at underkaste sig selv det mest ekstreme, gĂžr dem velegnede til deres nye verdensorden. Se blot pĂ„ Kina og Nord Korea. Jeg tror ganske simpelt ikke hvide mennesker, havde fundet sig i Kim Jong dynastiets terror i sĂ„ mange generationer. Den belgiske psykolog Mattias Desmet pĂ„stĂ„r at totalitĂŠre styrer altid vil implodere, med henvisning til… Read more »

Last edited 2 years ago by Margrethe
Nielsen
Nielsen
2 years ago

Sandheds… -Sundhedsstyrelsen og Den Offentlige Anklager er dem der kommer efter os,nĂ„r vi skal indfanges og lukkes inde i karantĂŠnelejre. Hvor vi vil blive glemte og kommer til at sulte til dĂžde.
https://www.youtube.com/watch?v=m57gzA2JCcM

Bastardo
Bastardo
2 years ago

Facebooks “féllesskabsregler” = Helle Thornings “féllesskabsregler” = Follow the money.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago

Men alligevel kan eller vil politiet ikke finde de personer, der finder sadistisk fornĂžjelse i at chikanere de efterladte. Der er fordi at dele af politiet, enten deltager i spredningen af videoerne, eller, sĂ„ er de bundet op pĂ„ ekstreme volds-kriminelle forhold, med muslimske bĂždler i Danmark. (lĂŠs: zerzetzung).  Som en del af jer efterhĂ„nden ved, sĂ„ er jeg en af deres talrige tortur-ofrer (igen: zerzetzung), sĂ„ jeg ved hvad jeg taler om.  Men det er ikke hele styrken som deltager. Sandsynligvis et relativt mindretal. Men det er ogsĂ„ nok, at hundredevis af betjente, direkte samarbejder med muslimske volds-sadister, der… Read more »

Ole Larsen
Ole Larsen
2 years ago

Rejs dog ned til krapylerne. Kunne det ikke have afvÊrget? Kunne de ikke have vÊret advaret. Nej, for man kan ikke sige offentligt at muslimer kan vÊre farlige. Og et Är efter var Lars LÞkke dernede og lave Marakesh aftalen for klimaet. Og to Är efter stod danske turister dernede med bare lÄr og bryster og arme og hÄr, og sagde (pÄ TV) at de ikke kunne komme hjem pÄ grund af Covid. Rejs dog ned til krapylerne.

Limewoody
Limewoody
2 years ago

EUs ikke-folkevalgte tidligere Sikkerheds- og UdenrigssekretĂŠr sagde i 2015; “Islam holds a place in our Western societies. Islam belongs in Europe. It holds a place in Europe’s history, in our culture, in our food and – what matters most – in Europe’s present and future.”…. .”I am not afraid to say that political Islam should be part of the picture. Religion plays a role in politics – not always for good, not always for bad. Religion can be part of the process. What makes the difference is whether the process is democratic or not.” Se her; Federica Mogherini’s remarks at “Call to Europe V: Islam in Europe”, FEPS… Read more »

trackback

[…] Source link […]

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x