13
jan
Seneste opdatering: 13/1-22 kl. 1311
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Kina er modellen for Vesten. I 2030 går lysene ud for demokratierne”

You Tube Google har selvfølgelig ikke denne video, jeg tilfældigvis hørte igår. Glenn Beck bliver interviewet om sin nye bog The Great Reset: Joe Biden and the Rise of Twenty-First-Century Fascism, og hvis man interesserer sig for The Great Reset, hvad alle burde gøre, da vi med Covid-svindlen er midt i den, kan det ikke siges kortere, hvad det går ud på. World Economic Forums egen beskrivelse af The Great Reset. De allerrigeste skal eje det hele, whats not to like? Den Radikale Ida Auken synes det er en knippelfin ide.

Fjordman: For et år siden

11. januar var det nøyaktig ett år siden mitt videointervju med Hans Rustad og Document TV om 22. juli ble publisert på internett. Det lå først også på YouTube, men de slettet hele kontoen til Document TV ikke lenge etterpå. Intervjuet ligger derimot fremdeles på Rumble og kan sees på nettsiden til Document.

Dette er det eneste videointervjuet jeg noensinne har gitt om 22. juli. Jeg hadde selv en god følelse da samtalen var ferdig. Ett år seinere er jeg overbevist om at jeg gjorde en god jobb. Så vidt meg bekjent har ingen norsk journalist kommentert dette intervjuet med ett ord, selv om det har vært fritt tilgjengelig for alle i et helt år.

Denne stillheten bør mest sannsynlig tolkes som et kompliment. Disse personene ønsker å svine meg til. Hvis de ikke vil at folk skal se dette intervjuet eller vite at det eksisterer så må jeg ha gjort et godt inntrykk.

3.8 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
10 months ago

Nu har har jeg ringet forgæves for tredje gang til Post Nord for at afkræve svar på, hvorfor mit russiske vintertelt med brændeovn -og mulighed for overnatning ned til de værste vintertemperaturer – stadig hænger fast i toldekspeditionen. Der har den ligget siden midt december! Man bliver spist af med en never ending jingle og en stemme, der forkynder, at “på grund af usædvanlig meget sygdom” er de så underdrejet personalemæssigt, at de ikke engang kan levere personlig ekspedition via telefonen. Formanden for den kritiske vaccineforening, skriver på twitter, at han qua sit arbejde kører landet rundt hele tiden. Hvad… Read more »

Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
10 months ago
Reply to  Margrethe

Hej Margrethe Du skriver nogle gode og interessante kommentarer. Og vi er enige, det er utroligt så sløve og naive mange danskere er. Du skrev fornylig om destruktiv humanisme og verdens-rednings mani. Kan jeg ikke få dig til at gentage det indlæg, både her og på Aamunds blog og Hodjas.

Tyranniseringen og udplyndringen m.m. af danskerne er allerede i fuld gang, men du er jo dygtig til at oplyse og advare mod det, så det vil være godt hvis du vil skrive flere steder.
mvh

Margrethe
Margrethe
10 months ago

Mange tak for de rosende ord. Jeg kan dog ikke helt udfylde kappen. Der er en del mere skarpe analytikere at finde i kommentar- og artikelsporet. Men på grund af rødmen over rosen, er her linket til den, jeg tror, du efterlyser længere nede i kommentarsporet:

https://www.snaphanen.dk/2022/01/11/det-ondes-problem-i-atlasbjergene/#comment_start

Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
10 months ago
Reply to  Margrethe

Tak for svar. Men den jeg efterlyser, fordi jeg ikke kan finde den igen, er den hvor du skriver om mani med verdensredning og om at “humanisme”
er destruktiv. Håber stadig at du også vil skrive hos Aamund og Hodja, da
vi har brug for forstærkning.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
10 months ago

THE VACCINATED ARE DYING – THEY ARE TELLING YOU TO YOUR FACE

https://www.brighteon.com/84513f8f-8b06-426a-8a19-967c15e49cf1

Biden-administationen har et håbløst forklaringsproblem de mange døde,forsøger sig her med at være helt ærlige, indrømmer hvorfor de mange døde og at på grund af covid-vaccinen, uanset ulovligt at dræbe uskyldige mennesker, i det mindste i denne video er de ærlige!!!

Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
10 months ago

Sandheden pibler frem om hvordan politikere og journalister omgiver os med løgne, fortielser, vanvid og forræderi. Ida Auken er en uhyggelig type. Og hun har mange ligesindede woke veninder. I SF, Enhedslisten og det Radikale parti vrimler det med dem. Videoen med Tucker og Beck, videoen med tyske læger og ækle urenheder i Pfizer vacciner, og mange andre videoer, viser at epokerne med statsterror og massemord på uskyldige, måske ikke er helt overstået endnu. Nok på tide at vågne op. Det nytter ikke noget at gemme sig under dynen, eller at være passiv mens de onde forbereder at al civilisation… Read more »

karl madsen
karl madsen
10 months ago

“og mange andre videoer”

Hvad det end er for videoer,der henvises til, er de sikkert lige så troværdige som artikler i MSM.

Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
10 months ago
Reply to  karl madsen

De mange andre videoer og artikler er med eksperter, læger, virologer, nobelprismodtagere, forskere og hårdt ramte patienter som lægger mange barske og tankevækkende oplysninger frem. Du finder dem her hos Snaphanen, og hos hodjanerne. Se også Aamunds blog, 24nyt og “Folket misinformeres”.

Klodshans
Klodshans
10 months ago

Hungergames!!!

Jensen, Danmark
Jensen, Danmark
10 months ago
Reply to  Klodshans

Sultspil?

Andreas
Andreas
10 months ago

“Denne stillheten bør mest sannsynlig tolkes som et kompliment.”

Nej, det er overvejjende sandsynligt, at folk er bedøvende ligeglade, som det også er tilfældet her på bloggen, og nu har han vel igen brugt et år på ingenting. og levet af norsk understøttelse i Danmark.

Dronningens tandbleger virolog og poder
Dronningens tandbleger virolog og poder
10 months ago

Jeg venter stadig på den store nulstilling, jeg synes ikke rigtig der sker noget, hvornår kommer den?

karl madsen
karl madsen
10 months ago

Nulstillerne skal først regne ud, hvordan diverse boligejeres prioritetsgæld kan opretholdes, men når den er klaret bliver der nulstillet for fuld skrue.(Varer hos købmanden koster pludselig gratis, registreringsafgift på biler forsvinder, flyrejser til syden foæres væk osv.)

Dronningens tandbleger virolog og poder
Dronningens tandbleger virolog og poder
10 months ago
Reply to  karl madsen

Det lyder godt, så venter jeg lidt med at købe ny bil.

Svend Giønge
Svend Giønge
10 months ago

He he. God humor. Klaus Schwabs bog “Covid 19 The Great Reset” er et aktuelt sted at starte. Hvis indsigt ønskes. Det er nemlig særdeles god humor at disse magtstrukture (i dette tilfælde WEF).skriver åbenlyst om deres planer for Menneskeheden og Planeten. Angående ny bil, så har EU vedtaget at alle nye biler fra i år indeholder en data opsamler som vidderegiver al information om brug af køretøjet og hvis der benyttes et Slaveapperat (smart phone) i forbindelse med betjening af køretøjet vil der osse blive viddergivet personlige oplysninger derfra. Det er i klar strid med Rigets Grundlov om privatlivets… Read more »

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x