15
jan
Seneste opdatering: 15/1-22 kl. 2111
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Englands “førende sportskardiolog” – der vel befinder sig nogenlunde der, hvor vores opvakte politikere og journalister gør, svarer i dag på spørgsmålet: Why are so many footballers collapsing? Leading sports cardiologist insists it is NOT to do with Covid vaccine :

‘Is there an issue? Are these people being tested properly? Is the game doing it? Is there something in the air to cause an increase? I’m keeping an open mind. My feeling is that this is probably a statistical cluster rather than something on the rise.

Mere om Taharrush i Milano

Flere detaljer er sluppet ud om voldtægterne på Domkirkepladsen i Milano nytårsaften i Il Giornale

Dozens of complaints in the reports on all the horror

Hunt for head of the pack: a 45-year-old who directed the assaults. Release of the detained to be decided today.

Live accounts of a mass rape: With the crudeness, at times indigestible, that the judicial files are forced to contain. In the arrest order for Abdallah Bouguedra and Abdel Ibrahim, the two youths of Maghrebian origin, arrested for the violence of New Year’s Eve in Milan, frames have been reported that go beyond what has emerged up to now, and that will influence the decision concerning the requested release of the two, expected today.

One witness tells of having seen a victim surrounded by a mob of men on the east side of Duomo Square, among whom was “a man in a red jacket who shouted at the girl, intent on tearing her clothes and tugging her.”

“On the ground, naked below the waist and with her pants down around her feet.”

When the police finally arrived, the pack dispersed, “leaving the girl on the ground, naked below the waist and with her pants down around her feet.” She is the victim, of whom at the Mangiagali Clinic “doctors discovered evident abrasions on both her breasts and her genitals, as well as blood and swelling on various parts of her body.” The victim, interviewed at 3:55 in the morning, said that “the group succeeded in lowering her pants and touching her vagina, also inserting fingers inside.”

This maniacal fury directed at the most intimate parts of the victims seems to be a consistent modus operandi of the pack. Paying the price shortly after, a girl found herself at the entrance to Galleria Vittorio Emanuele [the “good shopping area” of Milan], and who, the next day, told of “being literally run over from behind by a wave of men who groped her violently in her intimate parts, putting their hands on her backside, anus, and vagina to the point of tearing her pantyhose.”

Another girl explains that “on that evening, she was wearing a dress and remembered feeling hands behind her shoulders grabbing at her stockings at the top of her vagina and buttocks.”

Only the beginning of the hunt for the perpetrators

Together with the obsession of the pack for the female body, from statements reported in the arrest decree signed by public prosecutor Alessia Menegazzo, numerous other details emerge that confirm that the two arrests are only the beginning of the hunt for the perpetrators. The statements of the victims and their friends clearly describe other protagonists of the attacks: including one whom some point out as the “leader”.

“A man of about 45 years of age, bald, with light-colored eyes, light complexion, wearing a black shirt with yellow, Versace-type decorations.” He spoke Italian but with the same accent as the boys in the pack. And while the number of potential suspects grows, so does, unfortunately, the number of victims.

In the offices of the prosecutor and the police, reports and complaints continue to arrive from girls who had to suffer the violence of the pack. The reports come from various parts of Italy, because on New Year’s Eve in Milan, young men and women arrived from afar, convinced they would be able to celebrate the new year serenely in the heart of a safe city. They were mistaken.

Decine di denunce. Nei verbali tutto l’orrore via More on the Taharrush in Milan

Der var flere tyske kvinder imellem. Derfor følger BILD historien: Zahl steigt! Jetzt elf Opfer sexueller Gewalt

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Preben Nielsen
Preben Nielsen
6 months ago

Er massevoldtægt blevet et redskab for en fremtrængende, agressiv kulturs indtrængen i vores samfund? Er det den samme psykologiske krigsførelse som ISIS førte i Irak og Syrien? Først Køln 2016, så Milano 2021, Og så alle de hundredevis af voldtæger, der ikke har været noget fokus på.
Hvornår begynder der så at udvikle sig en selvforsvarskultur blandt befolkningen, er det vigtigste spørgsmål lige nu. For politiet og politikerne gør helt bevidst intet!

Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
6 months ago
Reply to  Preben Nielsen

Det er netop hvad det er. Med denne form for krigsførelse opnår invasorerne at kvinderne lærer at de er ludere, underklasse og en slags husdyr, der kun har til opgave at servicere mændene på enhver måde. Samtidig lærer kvinderne hvor snotdumme de var da de støttede pladderhumanisterne og feltmadrasserne. Og mændene i det land der skal erobres, ydmyges til ukendelighed, ved at de fratages både deres land, byer, boliger, kvinder og fremtid. Og mændene lærer også hvor dumme de var, da de stolede på deres ledere, politikere og journalister. Tilsammen fremkalder alle disse forhånelser, ydmygelser og skuffelser en depression, afmagtsfølelse… Read more »

Ole Mejlstrøm
Ole Mejlstrøm
6 months ago
Reply to  Preben Nielsen

Voldtægt, massevoldtægt, har altid været muslimernes måde at føre krig på!
Når modstanderne ikke magter at beskytte deres pigebørn og kvinder, eller drenge for den sags skyld, så er man de dømte tabere!
Det ved mussierne udmærket!
Endda befrugtes mange af de voldtagne og de herved fremkomne blandingsbørn skal iflg muslimsk (over)tro blive muslimer!
Sådan!!!!

Margrethe
Margrethe
6 months ago

Her fortæller den ghanesiske præsident, uden filter, om den grufulde Rockefeller Masterplan. Tænk at man – af alle steder – skulle længes efter sand lederskab á la Afrika…

Gad vide, hvor længe han lever. Der er jo set pludselig dødsfald hos 4-5 afrikanske præsidenter i ikke-vaccinerede lande inden for halvandet år:

http://reference.covid-19-s.cam/President%20of%20Ghana%20Nana%20AkufoAddo%20Reads%20Rockefellers%20Plans.mp4

Svend Giønge
Svend Giønge
6 months ago
Reply to  Margrethe

Se den første video jeg har linket til fra minut 13 til 14 hvor James O`keefe ,der lige har lækket papire fra USAs forsvar der klart viser at Fauci lyver, fortæller at han elsker at leve og ikke har selvmordstanker. Mens han venter på at tale med senatore omkring de lækkede oplysninger.

Last edited 6 months ago by Svend Giønge
Svend Giønge
Svend Giønge
6 months ago
Reply to  Margrethe

Ghana manden taler om Lockstep udgivet fra Rockefeller Foundation i 2010, der ikke forudser præcist hvad der sker nu, men det er bemærkelseværdigt tæt på.

Margrethe
Margrethe
6 months ago
Reply to  Svend Giønge

Passer det ikke sammen med svineinfluenzaen? Det var første gang, de forsøgte.

Svend Giønge
Svend Giønge
6 months ago
Reply to  Margrethe

Jo det passer sammen. Tyskland havde en vaccine til folket og en anden til militær, politi, politikere osv. I Norden fik flere hundrede børn den uhelbredelige hjernesygdom narkolepsi efter unødvendig vaccine. WHO ændrede efterfølgende på retningslinjerne for en pandemi, havde de ikke gjort det ville der ikke være en pandemi nu. Kan anbefale denne video hvor bl.a Rockefeller spiller en
menneskefjendsk rolle. Eugenik står højt på deres dagsorden.
https://odysee.com/@corbettreport:0/how-big-oil-conquered-the-world:060

Last edited 6 months ago by Svend Giønge
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
6 months ago

FREEDOM People are waking up worldwide. Where we go One. We go All.
https://rumble.com/vskr0n-freedom-people-are-waking-up-worldwide.-where-we-go-one.-we-go-all..html

DEN STÖRSTA FRIHETSMANIFESTATIONEN I SVENSK HISTORIA – FÖR ETT FRITT SVERIGE UTAN VACCINPASS !

https://nejtillvaccinpass.nu/

22 JANUARI 2022 STOCKHOLM, NORRMALMSTORG KL. 14.00

Svend Giønge
Svend Giønge
7 months ago

Det ser ikke ud til at blive de sidste voldtægter. Det ser heller ikke ud til at blive den sidste video med hjerteanfald. Jeg ønsker så inderligt at de mennesker der påfører deres medmennesker alvorlig skade, direkte eller indirekte må blive stillet til regnskab, denne gang. Er der vilje til retfærd og selvregering eller er det stadig massepsykosen (efter tusinder af års undertrykkelse) der regere Jordens Folk. Robert F Kennety jr. udtalte forleden at det er Armageddon, hvad der sker nu.
https://youtu.be/D70kZDLGr4Q https://youtu.be/fdzW-S8MwbI Befri dig selv !

karl madsen
karl madsen
6 months ago
Reply to  Svend Giønge

Oftest er det kvinder, som voldtages, og i den forbindelse burde nogle kvinder måske indse, at går man rundt og ligner et juletræ, er det ikke så underligt, at alle nisserne vil op i én.

Svend Giønge
Svend Giønge
6 months ago
Reply to  karl madsen

He he sandt. Der findes en form for demonstration, “Slut Walk” der omhandler dette emne. Det siges jo at det er fordi mænd ikke kan styre sig selv at muslimske kvinder går tildækket. Se det er jo mandeundertrykkende som udgangspunkt at anse mænd som værende ude af stand til at kontrolere sig selv. I et ægte samfund vil en kvinde kunne være iklædt et fiskenet og blive bemærket, men ingen ville forbryde sig imod hende.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x