16
jan
Seneste opdatering: 18/1-22 kl. 1021
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi elsker big brother

Når ringen sluttes, er frihed en saga blot

En af de første poster jeg skrev efter at have sat mig nogenlunde ind i den såkaldte ‘pandemi,”  var den 2 august 2021 og hed Covid-vaccinen handler om totalitær kontrol.

Det er stadig rigtigt, og så kort det overhovedet kan siges. I videoen siger Michael Yeadon: “Alt hvad presse og politikere har fortalt dig om Covid, er løgn.” Det er også rigtigere end nogensinde. Pressen er den tarveligste propaganda, der kun kan indikere, at den er købt, og politikerne hører jeg med omhu ikke længere. De ledende af dem er også købt af Davos-slænget. Tillidstabet til dem er for mit vedkommende uopretteligt.

Det kan man desværre ikke sige om europæere i almindelighed. De elsker at have mistet tidligere, garanterede rettigheder, og de ser frem til at miste endnu flere. Hvor meget de skal miste, og hvordan det hele hænger sammen, skærer disse 35 minutter nedenfor ud i pap.

I må leve med, det er på norsk, det er det hele værd, og vi skal nyde den stund endnu, hvor vi overhovedet har lov til at kritisere magthaverne og hvor vi har en slags ytringsfrihed. Det varer ikke evigt, kan man trygt regne med, nu Verfassungsschutz karakteriserer vaccinekritikere som “fjender af staten.”

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 months ago

Åbenbart en fatal fejl, efter anden verdenskrig at lade Tyskland genopstå af asken, det har vi længe vidst da Tyskland åbnede Helvedes sluser for den onde islamiske besættelsesmagt, islam der har lamslået EU i vold og terror! Nu har vi det sort på hvidt, Tyskland (Verfassungsschutz) klassificerer vaccinekritikere som “statens fjender” dem der deltager i protester mod vaccinekrav og nedlukninger, bør behandles som “statens fjender” – en tysk betegnelse for grupper, der anses for at true landets “demokratiske stat”, ikke fordi “statens fjender” har gjort noget, men fordi de er uskyldige og ingenting har gjort, ud over det at de… Read more »

Last edited 4 months ago by Jan Ulrik Friis
Broncobilly
Broncobilly
4 months ago

Hver eneste gang dyskerne får gode ideer, brænder europa.
Og igen mimer vores ledere deres galskab.

Vaccinering er et valg
Vaccinering er et valg
4 months ago

Jeg vil gerne modtage “vaccineflygtninge” fra tyskland. Mennesker der flygter fra den tvungne “vaccinering” .

Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
4 months ago

Frau Merkel har i sandhed været en katastrofe for Tyskland og Europa.
Hvem styrer Verfassungsschutz? Er det EUs Ursula, Ylva og Helena?
Der har været store protest-demonstrationer i flere EU-lande, vil de
demonstrationer nu vokse eller svinde? Hvis folk forstod hvad det gælder,
ville de nok blive til laviner. Men alt for få læser de frie net-aviser, og
ingen uddeler løbesedler om det. Se hvad Hodja skriver om hvordan
en ny slags død hærger sportsfolk og lande.

Svend Giønge
Svend Giønge
4 months ago

USA har stadig 40 militærbaser i Tyskland.

T. Snorrason
T. Snorrason
4 months ago
Reply to  Svend Giønge

… og der kan først sluttes fred med Tyskland tidligst i 2045 samt USA kontrollerer Bundesbank m.m.

Svend Giønge
Svend Giønge
4 months ago
Reply to  T. Snorrason

Det kender jeg ikke noget til. Oplys mig gerne. Hvad angår de 40 militærbaser mener jeg at de taler for at Tyskland endnu er besat.
George Bush jr. truede med at lukke baserne fordi Tyskland ikke adlød USA da han var præsident, men det blev kun sagt en gang og ikke nævnt siden.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 months ago
Reply to  Svend Giønge

Militæret er en narresut, fjenden den islamske besættelsesmagt står allerede talstærkt i landet, men hvor er vores militær? På Østfronten? Om militæret ville redde os, var det allerede sket, nu glimrer selv vores eget militær ved sit fravær, snart er der end ikke en nationalstat tilbage at forsvare, det vil gå EU som det gik Afghanistan, vi vil se US-tropper forlade EU i tumult i kaos, efterlade alt militært isenkram (40 militærbaser) til muhamedanerne, og muhamedanerne vil bruge disse automatvåben imod os. Militæret er kun en narresut, det har de allerede vist os klart og tydeligt, hvor er militæret ? De… Read more »

Svend Giønge
Svend Giønge
4 months ago

De er osse tankekriminelle fritænkere der kan forestille sig en bedre fremtid for Tyskland, hvor det nuværende system vil blive overflødigt, derfor er mange politikere bange og kalder det et angreb på forfatningen. Særligt Markus soder har angrebet de anderledes tænkende med ord som “jammen de vil jo en anden verden”.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 months ago
Reply to  Svend Giønge

Ja der findes en fredelig verden i fred i frihed, udenfor den verden MSM, vores folkevalgte, EU & New World Order præsenterer for os, nu vil det vise sig om folket vågner, eller om det gik hen blev for sent ?

Nielsen
Nielsen
4 months ago

Den østlige halvdel af Tyskland betalte en særdeles høj pris for at have sendt deres drenge i krig. Den vestlige del af Tyskland blv omdannet til et militærkompleks af de allierede -USA. Det kan ikke være en fejl,at lade lande passe sig selv. Men det vil USA jo ikke. Ikke engang Danmark går ram forbi. Vi kan jo ikke rynke på næsen af en araber,uden at blive kaldt homofober og racister af parnasset. Når USA vil krig,får USA krig. Det er desværre mere reglen at de vil kriges,end undtagelsen. de der trækker i trådene tjener kassen på disse krige,som de… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 months ago
Reply to  Nielsen

En usædvanlig god melding den Margrethe bragte os, at det spanske politi nu står på folkets side, det hjælper naturligvis ikke hverken det danske, det svenske, det norske, eller det tyske folk.
Uklart hvor det danske politi, det danske militær befinder sig ?

Vi har brug for en klar udmelding, er de er med, eller imod folket ?

Peer Pedersen
Peer Pedersen
4 months ago

Mine råd til mennesker der kan tænke selv er helt enkelt; skrot de sociale medier, skaf en telefon med knapper uden apper og stem blankt, det sidste vil tage legitimiteten fra politikere.

Jensen, Danmark
Jensen, Danmark
4 months ago

Den sidste pind i frihedens ligkiste bliver digitalisering af betalinger og penge. Afskaffelse af fysiske penge, sedler og mønter, og overgang til et fuldt digitalt system hvor der ved enhver betaling i fysiske butikker mv. kræves biometrisk identifikation, vil gøre det umuligt at låne andres betalingskort, derved er det umuligt at omgå identifikationen ad denne vej. Staten får derfor 100 procent kontrol med individet og individets formue. Er man fjende af staten, det er vaccinemodstandere i Tyskland fx. netop blevet stemplet som, kan selvsamme stat lukke dine konti og betalingsmidler og dermed lever du på andres nåde, hvis der da… Read more »

Jensen, Danmark
Jensen, Danmark
4 months ago

Det står vel efterhånden klart for de fleste, at mange vestlige lande styres af psykopatiske, kriminelle regeringer og myndigheder, som skider højt og flot på egne forfatninger, menneskerettigheder og almindelig sund fornuft. Denne såkaldte pandemi har intet som helst med sundhed og sikkerhed at gøre, det er en styrkeprøve mellem befolkningerne og regeringerne om hvor langt man kan gå I denne styrkeprøve har det vist sig, at den højt besungne 4. statsmagt intet som helst er værd, som medskyldige deltager MSM blot som passive mikrofonholdere. Et eksempel på kriminel, intimiderende lovgivning er den nye logningslov, som giver politiet adgang til… Read more »

Broncobilly
Broncobilly
4 months ago

Hør Jordan Petersons opråb til politikerne:
Løst oversat:
I er ved at ødelægge noget, der ikke kan fixes igen!

https://www.youtube.com/watch?v=xu3ux1h_caU

Margrethe
Margrethe
4 months ago

Den gode læge Kim Varming er ikke uden galgenhumor. Som han skrev på Twitter: ” Nu ligger der snart en indkaldelse til Gulag i vores e-post”…

trackback

[…] er på 312 sider og koster 295 kr + porto. (Porto Danmark 44 kr og Udland 79 kr)-Bestil på [email protected] og husk navn, adresse og telefonnr. og modtag bogen bilagt […]

Poul
Poul
4 months ago

“Sådan vil de tvangsvaccinere” (i østrig): https://ekstrabladet.dk/nyheder/saadan-vil-de-tvangsvaccinere/9085459

Kort fortalt, via kæmpe bøder til de uvaccinerede.

Bemærk citatet her fra østrigs nye adolf: “Det her er ikke en kamp mellem vaccinerede og ikke-vaccinerede. Vaccination er bare den bedste måde at sikre os, at vi kan leve sammen i frihed.”

Han kunne lige så godt have sagt “vi er kun i krig hvis i gør modstand”.

Broncobilly
Broncobilly
4 months ago

Se lang liste af sportsfolk med enten hjertebetændelse eller død efter hjertestop.
Listen er så lang, at man må have en mellemmad og lur under gennemsyn.
https://www.bitchute.com/video/5IoI0gThEEog/

Elitesportsfolk falder om på stribe og politikernes statspresse og resten af de statsstøttede lemminger nævner det ikke med et ord,
Når vores verdensstjerne Christian eriksen dør på banen, og journalisterne næste dag ikke må spøge til vaccinestatus på pressemødet, forbliver de tavse.

Disse journalister er forbrydere, der når boet gøres op, har akkurat lige så stort ansvar som Hundicke og forræderiksen.

NUREMBERG 2.0

Peter Buch
Peter Buch
4 months ago

Modvægten
eller
alternativer
til
total
overvågning,
politikeres,
og
andres
uønskede
indflydelse
ønskes
nævnt.
Det
er
ikke
fordi
de
ikke
findes…

Dronningens tandbleger og poder, selvbestaltet vir
Dronningens tandbleger og poder, selvbestaltet vir
4 months ago

Det udsprang fra Tyskland sidst, det udspringer fra Tyskland igen.

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x