17
jan
Seneste opdatering: 17/1-22 kl. 1513
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ylva Johansson og Nancy Faeser pressekonference. Begynder minut 23, Johansson minut 51

af Henrik M. Jensen

Indenrigsministeren i den nye tyske rød-gul-grønne regering, socialdemokraten Nancy Faeser, har bebudet, at hun ønsker at skabe en slags “de villiges koalition” af stater, der ønsker flere flygtninge til EU.

Efter et møde med EU’s indenrigskommissær Ylva Johansson sagde Faeser, at et sådant forbund kan slutte en årelang blokade i den europæiske asylpolitik.

En sådan koalition vil især være rettet mod de østeuropæiske EU-stater, som ikke ønsker at åbne grænserne for flygtninge. Faeser: “Det er vigtigt, at vi går forrest og lader flere flygtninge rejse ind. Så må staterne, der er imod, til gengæld betale et udligningsbeløb.”

Hvor mange stater, der vil deltage i det tyske projekt, ved Faeser ikke, men hendes regering står i hvert fald for “en ny ånd” i flygtningespørgsmålet, hvor målet er mere “regulær indvandring”.

CDU imod

Med til historien hører, at antallet af asylanter i Tyskland i 2021 var 190.800, det højeste siden 2017. Og at forslaget kommer lige efter et nyt tilfælde af en offentlig massevoldtægt nytårsaften begået overvejende af asylansøgere, denne gang i Milano hvor der også var flere tyske ofre i blandt.

CDU-politikere har taget skarpt afstand fra forslaget. Christoph de Vries siger, at det tyske indenrigsministerium bør sende et klart stopsignal i flygtningespørgsmålet og ikke uddele nye invitationer. Og Philipp Amthor: “I stedet for at prioritere problemet med manglende kvalificeret arbejdskraft fører et sådant forslag blot til flere asylansøgninger”.

Christian Doleschal fra søsterpartiet CSU forudsiger, at forslaget på sigt vil ødelægge Europa, for de fleste, der kommer, er ikke berettiget til asyl. Og Markus Ferber også CSU mener, at indenrigsministeren bør bruge mere tid på at bringe Europa sammen i stedet for at splitte det.

Og en kommentator i “Bild” kommer med det ultimative argument mod forslaget: “Forstår ministeren ikke, at hun med sit forslag styrker AfD?

Hvor står Sverige?

Risikoen for at Det kongelige danske Socialdemokrati vil gå med til forslaget, er nok ikke stor. Dertil har partiet pt. for mange møgsager (mink-FET-pirater), og når partiet ved sidste valg fik snuppet en masse vælgere fra DF mod et løfte om at holde flygtningestrømmen nede, ville det være dumt at jage dem tilbage igen.

Men hvor står den svenske sosse-regering?

Kan den stå imod en indtrængende opfordring fra partifællerne i Berlin og Oversossen i Bruxelles, Ylva Johansson?

Riesen-Zoff um Asyl-Plan von Innenministerin Faeser

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jensen, Danmark
Jensen, Danmark
4 months ago

Vi må bede til at EU snarest går til grunde. De øst- og centraleuropæiske lande lader sig ikke kyse af en flok sindsforvirrede kriminelle feminister.

Finn A. Skov
Finn A. Skov
4 months ago

De to kællinger må have været skide fulde, eller på andre stoffer.
Disse gimper er med til at desavouere andre fornuftige kvinder, der trods alt stadig findes.
Man må græmmes!

karl madsen
karl madsen
4 months ago

“en flok sindsforvirrede kriminelle feminister”

Og de mandlige af dem er de værste, for de er nemlig kun feminister i håbet om at få nemmere adgang til at “parre” sig.

Preben Nielsen
Preben Nielsen
4 months ago

Givetvis vil den slags udmeldninger som kommer fra den tyske indenrigsminister, give tilhængere af masseindvandring nyt blod på tanden også herhjemme. Vi ser hvordan store dele af det konservative parti, som er identisk med Dansk Arbejdsgiverforening og Dansk Industri kræver åbner grænser her og nu. Og dette partis vigtigste agitator er Europa-parlamentarikeren Charlotte Weiss. Altså ville en udskiftning af Mette F. med en V-K-regering på dette område ikke føre til færre, men ganske sikkert til flere indvandrere. Det er vel det samme mønster overalt. I Tyskland ønsker storfinansen stadig flere indvandre på trods af at alle ved at robotter kommer… Read more »

Finn A. Skov
Finn A. Skov
4 months ago
Reply to  Preben Nielsen

Til gavn for hvem?
De ender alligevel som tabere, men indser det ikke da de er både historie og fantasiløse.

Anonym
Anonym
4 months ago

Så ifølge forslaget skal de stater der ikke vil have flygtninge, betale Tyskland for at de tager imod dem? Jeg troede at indvandringen var en overskudsforretning! Burde det så ikke være tyskerne der betalte de indvandringsskeptiske stater?

Finn A. Skov
Finn A. Skov
4 months ago
Reply to  Anonym

Man kunne så begynde at modregne gælden til de besatte lande under anden verdens krig, hvor tyskerne stjal med arme og ben.
Det er tys tys, men atter engang skal vi høre på tyskernes bravader.
De har sgu intet lært men fremturer.
Kloge tyskere er åbenbart indskrænket til nogle ganske få individer!

Margrethe
Margrethe
4 months ago
Reply to  Finn A. Skov

Intet er så skidt, det ikke er godt for noget. Også i denne sag bliver jeg bekræftet i, at det har været fornuftigt altid at lade “mavefornemmelsen” bestemme, hvad jeg mener i afgørende sager. Jeg har aldrig brudt mig om tyskere. Uden at kunne sige konkret, hvorfor. De er jo så flinke! Jaaaeh, men der er noget, nedeunder det lag, jeg aldrig har været helt tryg ved. Alene det, at vi altid går skævt af hinanden, når det gælder humoren, er nok til, at kemien svarer til at sammenblande vand og olie. Det går bare ikke. En tysker, der havde… Read more »

Jensen, Danmark
Jensen, Danmark
4 months ago
Reply to  Margrethe

Under enhver tyskers tynde lag af humanistisk fernis gemmer der sig en facist.

Last edited 4 months ago by Jensen, Danmark
Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
4 months ago
Reply to  Margrethe

Et af de største svin jeg har mødt, var en mekaniker nær Osnabrück, hvor jeg blev afpresset et ret stort beløb af en mekaniker og hans svend. Hans reparation af bilen var uden mindste virkning. Så stod jeg i en yderst ubehagelig situation midt om natten. Heldigvis fik jeg senere hjælp af en franskmand der dukkede op som en frelsende engel. Han havde tilfældigvis en ny startmotor m.m. der passede, og den forærede han mig, da jeg var blevet blanket af af tyskeren. Det er mange år siden, men jeg glemmer aldrig forskellen på de to. Den ene en rovgridsk… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
4 months ago

Socialdemokraterne kunne godt finde på at gå med, deres støttepartier Enhedslisten, Radikale Venstre og SF vil true med mistillidsvotum og er der noget Socialdemokrater ikke kan lide, så er det at taburetten under dem begynder at vakle! Hvis det sker så vil Socialdemokratern løbe fra sine løfter så hurtigt som en hest kan rende!

Finn A. Skov
Finn A. Skov
4 months ago
Reply to  Den Nervøse

Så sandt!

Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
4 months ago

Der findes afgjort gode, ædle, kloge, varmhjertede, søde, trofaste og næstekærlige kvinder. Men politik-kvinder synes ofte at være noget helt for sig selv, en særlig slags der ikke har noget med almindelige, gode og ordentlige kvinder at gøre. Af komplicerede og gådefulde årsager er de fleste ambitiøse politiserende kvinder nærmest livsfarlige. For deres land, for landets borgere, for landets økonomi, kultur, frihed, sundhed og sikkerhed. De fleste, 9 af 10 eller 19 af 20, er feminister, kommunister, pladderhumanister eller bare forvirrede, herskesyge, navlepillende, uvidende, kortsynede, stride, fanatiske og vanvittige typer der hader mænd, familier, og alle normer og traditioner. Det… Read more »

Jari Norvanto
Jari Norvanto
4 months ago

Fullständigt trolösa psykopater till politiker. Utan hänsyn till vare sig medborgarnas kort- eller långsiktiga intressen.

Poul
Poul
4 months ago

“…partiet ved sidste valg fik snuppet en masse vælgere fra DF mod et løfte om at holde flygtningestrømmen nede..”

Skulle der være nogle af disse vælgere her, så bør i nok lige læse den her: http://www.uriasposten.net/archives/124293

Eller skulle der være nogen som kender nogle af dem, så kopier linket og vis dem artiklen. Det parti er bygget på løgn og bedrag hele vejen igennem.

Klodshans
Klodshans
4 months ago
Reply to  Steen

Om det er EU eller perkere, så siger politikere en ting og gør noget andet. De svin har solgt os de sidste 30 år.

Klodshans
Klodshans
4 months ago

De nazi gener tyskerne bærer rundt på er stadig spræl levende. Idag folder de sig bare ud som noget andet, men stadig lige ødelæggende.
Hvis ikke en terrorist perker, sprænger de satans politikere i Europa i luften, er vi snart selv nød til at gribe til våben. Det er snart for sent. Det nytter ikke noget, at blive ved med at snakke og snakke!

Henning
Henning
4 months ago

Presidenten i EU parlamentet døde av Boosteren

https://www.bitchute.com/video/XmrtEfDZvZVZ/

Klodshans
Klodshans
3 months ago

De danske politikere ønsker også flere niggersvin og perkersvin til Danmark, de siger det bare ikke ligeud.
De farvede har rettigheder, det har danskerne ikke.
Føj for satan.

Klodshans
Klodshans
3 months ago

Nazisvin perkersvin nazisvin perkersvin nazisvin perkersvin nazisvin perkersvin nazisvin perkersvin nazisvin perkersvin nazisvin perkersvin ………………………………………………

Peter Buch
Peter Buch
4 months ago

https://www.bild.de/politik/inland/politik-inland/kritik-aus-der-union-riesen-aerger-um-asyl-plan-von-innenministerin-faeser-78846336.bild.html
Linket kræver accept af cookies, hvilket jeg ikke orker indstille systemet til på denne tid af døgnet, så den ærede læser får kun link uden eventuelle kommentare fra min side.

Last edited 4 months ago by Peter Buch
Peter Buch
Peter Buch
4 months ago
Svend Giønge
Svend Giønge
4 months ago
25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x