18
jan
Seneste opdatering: 22/1-22 kl. 1142
37 kommentarer - Tryk for at kommentere!

…politikere, læger, Sundhedsstyrelsen og hele mainstreampressen

Om ikke så længe indfører Østrig og Tyskland vaccinetvang. Canada følger efter, Italien og Holland er med på opløbsstrækningen, og det er stangulovligt, det strider mod dusinvis af love og konventioner foruden menneskerettigheder, Nürnbergkodeks og Europakonvention. Lader man sig ikke tvangsvaccinere i Østrig, kan man hver 3 måned få bøder op til 27.000 danske kroner. Fængsling for ikke betalere, er ikke besluttet endnu.

Indsatserne forhøjes, og jeg kan ikke forestille mig, at alle disse pengegriske samfundsstøtter ikke ender i en retssal ganske snart. Man regner med, at højst ti procent af døde og skadede er indrapporterede. Det virkelige antal i hele verden kan altså være mellem 2 og 20 millioner døde, og mange, mange flere invaliderede, som sundhedsvæsnerne lader sejle i deres egen sø som pigen ovenfor. De fortabte mennesker bliver budt på neuroleptika og antidepressiva af deres feje læger, som af skræk udelukker, at deres tilstand har noget med Covidmedicin at gøre. Overhovedet.

Uhelbredelige neurodegenerative sygdomme

Frie videokanaler er fyldt med masser af stakler med netop hendes neurologiske symptomer, og så kender vi ikke engang deres tilstand om et par år. Vi ved, de er sårbare for kræft, undertrykkelsen af immunforsvaret – som vaccinen gør – har givet helbredte kræftpatienter en opblussen af sygdommen. Forskere spår en syndflod af uhelbredelige, dødelige, neurodegenerative sygdomme(Alzheimer, ALS, Parkinson). Pigen ovenfor har formentlig sådan en.

Bivirkninger og antal døde søges skjult og censureret på alle tænkelige måder af Big Pharma, politikere, medier og sociale medier.  Google og Facebooks censur er benhård, MSM tør ikke engang lade eksterne skribenter skrive frit om dem. Pfizer vi ikke frigive sine papirer før om 55 år, og så søger man at skjule noget. At på fantasifulde måder påtvinge folk at tage en forsøgsvaccine på den baggrund, er helt uantageligt. Man må advare de ansvarlige om, at her risikerer de at provokere noget i befolkningerne, de ikke kan overskue. Samtidig er de ved at inkriminerer sig selv, de fleste antagelig uden at vide det

På Ekstra Bladet skrev de en undskyldning – Vi fejlede – om deres løgnagtige journalistik om Covid gennem to år. Beklager. Samtlige magtens røvslikkende danske journalister bør have mistet enhver tillid i den tænkende og informerede del af befolkningen.

At Ekstra Bladet fornemmer, at sandheden snart ikke længere kan fortrænges, og at avisen tror, den kan redde lidt tillid og ære, gør ikke noget indtryk på mig. De er kriminelles medløbere. Om Danmark i modsætning til Østrig endnu er en retsstat, vil vi ganske snart opdage. Man skal ikke glæde sig for tidligt. –

Austria’s vaccine mandate to apply from February 1 Hør vaccineskadede svenskere fortælle om deres tilstand: Vittnesmål från vaccinlandet. Det er selvsagt ikke fra MSM selvom disse medier kunne have medvirket til at skåne talrige fra død og invaliditet. Det gjorde de ikke, og det bør få følger for, hvordan vi betragter den.

Neil Oliver: ‘After two years, it’s too late, Ekstra Bladet’

 

 

.

Luc Montaigner: Vacciner skal ikke dræbe

Montaigner modtog i 2008 Nobelprisen for sin opdagelse af HIV virusset. Her taler han i Milano

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

37 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
1 year ago

Jeg er ikke anti-vaxxer eller sådan noget lignende. Som alle andre søfolk på langfart var jeg vant til at blive vaccineret med helt op til 6 forskellige vacciner på en gang og har aldrig haft nogen bivirkninger.

MEN, I samme øjeblik det kom frem at vaccineproducenterne forlangte at være ansvarsfri hvis deres vacciner skadede folk besluttede Jeg at Jeg IKKE skulle vaccineres.

Jeg vidste at der var noget helt galt. Jeg skal ikke være forsøgsdyr for et konglomerat der tæller deres indkomst i milliarder af Dollars.

Jeg har endda mistet tilliden til Danske læger for deres manglende indgriben.

Pernille
Pernille
1 year ago
Reply to  Steen

Hvilket job havde du hos Novo Nordisk?

Dyrepasser eller pedel?

Pernille
Pernille
1 year ago
Reply to  Steen

Jeg spørger igen, Steen.

Hvilken stilling havde du hos Novo Nordisk, som har kvalificeret dig til at skrive om corona-virus og vaccinationer, som du gør?

Det er dig selv, der har bragt emnet på bane, og dine rygklappere har travlt med at give mig anonyme nedadvendte tommelfingre.

Johnny
Johnny
1 year ago
Reply to  Pernille

“Hvilken stilling havde….kvalificeret dig til at skrive om corona-virus og vaccinationer”
Hvis vi skal følge denne logik, bliver mange journalister arbejdsløse – god fornøjelse med det.

Men nu når du er her og udnytter din ytringsfrihed, som dette jo grundlæggende handler om.

Hvorfor har du hverken hørt om Nobelprisvinderen Luc Montaigners</span>
eller mRNA "vaccinen"
s Far Dr. Robert Mallone`s – kritik af “vaccinerne” i MSM og statsmedier?

Hvorfor tager establishment ikke diskussionen med kritikerne og står på mål for deres egne argumenter?

Andreas
Andreas
1 year ago

“VI HAR IKKE været vakse nok ved havelågen, når myndighederne skulle afkræves svar på, hvad det konkret betød, at folk er indlagt med corona og ikke på grund af corona.” Endnu en grund til ikke at læse et konstant sensationssøgende organ som Ekstra Bladet. Jeg har læst andre aviser og hele tiden vidst, at der var store unøjagtigheder forbundedet med opgørelsen af corona-tallene, og at det samme har været tilfældet i andre lande. Jeg har også hele tiden vidst, at pandemien er blevet lønpolitisk og kapacitetmæssigt misbrugt af politikere, læger og sygeplejersker. Det er alt sammen et spørgsmål om at vælge sine informationskilder… Read more »

Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
1 year ago
Reply to  Andreas

Noget tyder på at EB er blevet en bedre avis efter at den har fået ny
redaktør. Den gamle redaktør var en forbenet kommunist, har der været
forlydender om. Men det er rigtigt at alle papiraviser bør læses med stor
skepsis, også EB. Men ind i mellem er der trods alt brugbare og nyttige
oplysninger. Se f.eks. “Folket misinformeres” i Nordjydske Stiftstidende.
En ret sensationel artikel om netop corona-influenzaen og Mette F mv.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

Det er ikke engang henrik quortrup der har skrevet den leder, men en af deres journalister. Sidst jeg hørte om quortrup (i december) sad han i corona karantæne på et hotel i thailand, trods en negativ test i danmark og 3 skud vacciner i kroppen.. Men han skal ikke risikere sin fede løn ved at gå op imod dem der betaler den, så hellere holde kæft under mottoet “når ingen andre tør”. Ekstra bladet er den største joke.

Andreas
Andreas
1 year ago

Jeg vat aldrig i tvivl. Abonnerer på Berlingske, JP og Weekendavisen og runder desuden mindst 4-5 førende udenlandske aviser hver dag. Når der har været tvivl om noget, har aviserne skrevet det og typisk bragt divergerende vurderinger fra deres såkaldte “eksperter”. Det ord skulle de udskifte med et andet. De mest troværdige “eksperter” siger jo ret ud, at der stadig er meget, vi ikke ved om corona. Personligt lytter jeg bl.a. gerne til professor Astrid Iversen, der i mange år har arbejdet i Oxford og efter min mening er troværdig. Men der er flere, der har sagt det samme fra… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Det viste sig at Snaphanen fra dag 1′ havde ret, flere gange har vi i årenes løb sagt at dagen ville komme hvor folk og fæ vil erkende og indse at Snaphanen hele tiden fra dag 1′ havde ret, we told you so! At Ekstra Bladet først kommer nu når land og rige nedluset i islamisk immigration, de mange døde også på grund af covid-vaccinen, at Ekstra Bladet tog fejl har vi kun hovedrysten tilovers for, det har vi altid vidst, vi har altid vidst at Snaphanen havde ret, altid vidst at den dag ville komme hvor MSM erkender de… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

https://www.vaken.se/lat-dig-inte-skrammas/

“Mitt råd till er alla är att inte låta er skrämmas, för då går ni oligarkins ärenden. Gör motstånd mot propagandan som pumpas ut och hjälp till att sprida insikten om vad makten håller på med, annars förlorar ni er frihet.” Lars Bern

Piotr
Piotr
1 year ago

Jan Ulrik!
Eftersom de fleste medier&aviser er kommet på finansloven, skriver de som Mette Fusk befaler.
Ellers kan de blive frataget deres støtte! Iøvrigt et EU-direktiv.

De sidste bidske redaktører på EB var Svend O. Petersen og Bent Falbert.
Regimet brød sig ikke om disse vagthunde, derfor fik de mediestøtte, så kunne de kontrolleres, lidt som narkomaner.

Stem NB! SIAD!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Piotr

Piotr du siger det selv så udmærket på en anden blog:
” Socialisternes ypperste formål er, at bruge andre folks penge.
Som FANDEN hytter sine egne, ligeså gør Socialisterne.”

Ekstra Bladet har brug for objektivitet og upartiskhed,etik og moral, ikke flere løgne, ikke flere udeladte sandheder!

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Det bliver en forfærdelig byrde at bære for de forældre, der troede de gjorde det rigtige ved at lade deres børn injicere, hvis der inden for de kommende år viser sig uoprettelige skader, måske lige frem død som en konsekvens af samme valg. Hvordan vil de reagere? Mon ikke der, selv blandt danskere, vil være nogen, hvor hadet til løgnerne vil blive så ubærligt, at kun den ultimative hævn kan give forløsning? Det ville være noget andet i et diktatur som Kina, hvor magten blot vil slæbe af sted med dine unger og injicere dem, hvor meget du så end… Read more »

Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
1 year ago
Reply to  Margrethe

Det er fantastisk hvad vi danskere skal finde os i. Det har Margrethe fuldstændig ret i.
Vores børn bliver slået ihjel både af vanvidsbilister, hverdagsterrorister og kvinfo-fanatikere.
Men det var åbenbart ikke nok for Christiansborg. Nej, vores børn skulle eller skal også forgiftes med sære kemikalier fra Pfizer og Moderna mv. Det går DR hver dag ind for med
fuld musik. Ja, oveni skal vi så allesammen fordrives fra vores eget land via masse-
indvandring. Christiansborg er en galeanstalt.

Et godt link:
https://www.ft.dk/samling/20211/almdel/suv/bilag/122/2504915/index.htm

Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
1 year ago

Dem der er værst til at lyve, vildlede og misinformere, er DR-kvinderne
og Brostrøm & co. DR er en enorm skandale. 85-90% af tiden består
udsendelserne af woke snak, løgn, sludder og vrøvl, co2 propaganda, metoo hysteri,
hetz mod danske mænd, rød snak med enhedslisten eller bare pjat, vås og billig underholdning.

DR er en tarvelig, vulgær og tomhjernet hønsegård. Hvor man stadig varmt
anbefaler Pfizer “vaccinering” af børn mellem 5 og 11 år. Det er både
uansvarligt, skandaløst og kriminelt.

Jensen, Danmark
Jensen, Danmark
1 year ago

Det er meget længe siden jeg fandt ud af at tallene var forkerte, på daværende tidspunkt lød læger og eksperters forklaring, at langt over 90 procent af de indlagte med Covid 19 alene var indlagt af den årsag.

Hvad angår Ekstra Bladet, så har de jo konstant kørt i breaking i 2 år, og været med til at skræmme befolkningen til at blive vaccineret.

Jeg ville ikke føle mig så sikker på Ekstra Bladets redaktionenskontorer, det er ikke utænkeligt at de, som har mistet og de, der er skadet på et tidspunkt tager sagen i egen hånd.

Last edited 1 year ago by Jensen, Danmark
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Ekstra Bladet har nu krydset Rubicon, erkendte de tog fejl, dødeligt fejl, kan kun bruges 1 gang, næste gang vil Ekstra Bladet tabe tillid, hver ny undskyldning vil koste de læsere Ekstra Bladet ikke længere har, om EB alligevel ikke tør stå op imod medicinalindustrien, op imod myndighederne der i et væk stjæler vores land, vores frihed – liv og helse! Om Ekstra Bladet går ALL IN, står op for det danske folk, vil de andre dagblade følge efter, og hvorfor ikke genbruge det gamle stolte slogan: “tør hvor andre tier” nu så godt som alle dagblade tier, Ekstra Bladet… Read more »

Last edited 1 year ago by Jan Ulrik Friis
Let's go Brandon
Let's go Brandon
1 year ago

Ingen tvivl om at covid politikerne er i gang med folkemord på os borgere, og det er ikke kun i Danmark. Covid er ikke mere dødelig end alle andre dødelige influenzaer vi har haft før. Men vores politikere prøver af en eller anden grund på at myrde os med deres dødelige ‘vaccine’, som er endnu mere dødelig end covid influenzaen. I USA er det ufficielle tal for døde af ‘vaccinen’ ca. 400.000. Og i Danmark er det officielle tal for døde af ‘vaccinen’ højere end det er af covid. Nu er det også kommet frem at vores hospitaler dræber de… Read more »

Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
1 year ago

Både Snaphanen og Hodjanerne var tidligt ude med tankevækkende oplysninger. Det var de allerede for cirka tre år siden, og for snart to år siden begyndte de at fremlægge tekster der direkte eller indirekte ad- varede mod at være naiv mht. vaccinerne. Og i forvejen vidste enhver kritisk tænkende dansker at man ikke kunne stole på politikerne og myn- dighederne. Det vidste alle der havde gennemskuet MSM. Vi var flere der ville have skrevet om det hos Kim Møllers UP, men blev forhindret af mange sletninger af indlæg m.m. Nu er der heldigvis ingen censur eller logning her hos Snaphanen,… Read more »

Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
1 year ago

Det er længe siden at det blev klart at der var noget alvorligt galt med vaccinerne.
Men det er et problem at advarsler om det og andet stort set kun når ud til læsere af netaviserne. Dem som kun bruger MSM må leve i uvidenhed om mange ting. Vi burde
skaffe mange flere læsere til Snaphanen osv. Mange rammes af frygtelige tragedier
fordi de ikke fik læst net-aviserne i tide. Og det kan blive hele Danmarks ulykke
hvis vi ikke får en mere effektiv folkeoplysning sat i gang.

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

I Grækenland er der, som jeg læser det, snart krav om vaccinering hvis man er over 50, ellers bøder.

Jensen, Danmark
Jensen, Danmark
1 year ago
Reply to  Peter Buch

Over 60, ellers rigtigt, bøde 100 euro.

karl madsen
karl madsen
1 year ago
Reply to  Peter Buch

Den tidligere græske militærjunta ville have elsket den nuværende græske regering.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

*Folkets radio
Hende der socialisme-minister Lena Hallengren er helt så uendelig uvidende og kulturløs,som vores egen Mette -lev med det- Mink. Hun er nok lige så grim og se på som Botox Helle. Men jeg spilder ikke min dyrebare tid med at finde hendes billede frem. Desværre bliver man som regelmæssig seer til swebb tv ofte udsat for deres gebrækkelige fremtoninger og klamme udseender.

Skåning.
Skåning.
1 year ago

Sundsvall.

Från frisk och kry till rullstolsbunden på 10 dagar | Jennifer Melin, 20 år från Sundsvall8 visningar. 14 jan. 2022. Leta på raderings tuben.

Ja, vad skall jag tro?
Här där jag bor har en stucken förare i lokaltrafiken fallit samman då han stod och åt varm korv med bröd. Ca 50 år gammal.
Lever än men utreds av Trafikverket. Kanske slutkört för hans del.

Kuriöst. Använd G kartor. Sök deep state Stockholm.

Last edited 1 year ago by Skåning.
Margrethe
Margrethe
1 year ago

Nej ærlig talt. Dem har vi også rigeligt af i forvejen i det her land…

Kræver ingen vatpik.JPG
Margrethe
Margrethe
1 year ago

Her er et fantastisk klip med Connie Ringaard fra “Den Frie Presse”, som taler fornuft til de betjente, der forsøger at stoppe hende: “Vi har brug for jer”

https://www.facebook.com/denfriepresse/videos/459807202307935

Last edited 1 year ago by Margrethe
Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
1 year ago
Pernille
Pernille
1 year ago
Reply to  Steen

Skam dig!

Skåning.
Skåning.
1 year ago
Reply to  Steen

Det verkar som att du jobbat med läkemedel. Kanske minns du att jag nämnde att min svärfar dog. Den onödiga, provade och godkända medicinen hette Flumidin.
En tågresenär var utbildad och sökte i sin tfn efter det verksamma preparatet. Han hittade och kände till problemet. Handelsnamnet var olika i olika länder.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

De slår folk ihjel, så uanset hvad du gør, gå ikke ind på hospitalet, skriv ikke under på noget, fordi du skriver under på din egen dødsdom, det der står skrevet med småt, hospitalet får bonus for at slå dig ihjel!

https://rumble.com/vss3ph-proof-docs-know-theyre-killing-faucis-deadly-remdesivir-had-50-kill-rate-in.html

37
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x