23
jan
Seneste opdatering: 23/1-22 kl. 1333
38 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Store demonstrationer over hele verden. Overvejende tiet ihjel i MSM

Af Preben Nielsen

Største demonstrationer i Sverige siden 1980erne meldes lige nu fra alle de vigtigste medier i nabolandet. Mellem 15 og 20,000 i Stockholm, over 4000 i Göteborg.

Denne gang er det ikke den sædvanlige nussede venstre-pøbel, der mener de har monopol på gaden- Nej det er det bredt udsnit af det svenske folk der vender sig mod den nye regering Magdalena Andersson og den restriktive corona-politik, hun lige nu lægger op til.

Hidtil har Sverige været det land i EU, der har klaret sig med færrest restriktioner, men det mener Andersson skal være slut. Sverige skal også have Corona-diktatur. Mest forbløffende er at så mange mennesker mødte op.

I en hel uge har der været hetzet mod demonstrationen i de statsstøttede medier. Den yderliggående venstrefløjs-organisation EXPO spredte rygter om at det var nynazister som stod bag.

Men ikke så meget som en forkølet lille neo-nazi blev observeret. Og den store sosse-avis mente at fodbold-hooliganere ville blande sig og sprede vold ud over hele Stockholm.

Også det en stor løgn. Ingen arrestationer er blevet rapporteret her ved demoens opløsning kl 17. Flot og positivt at en ny ånd måske omsider også viser sig i Sverige.

JETZT LIVE: Großdemo gegen Corona-Diktatur in Brüssel og Säpo blander advarsler mot højreekstreme ind i demo for valgfrihed.

FOX og Tucker med bemærkelsesværdigt indslag for et mainstreammedie

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
38 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
3 months ago

Vågner norge?: https://www.bt.dk/udland/kolleger-til-draebt-norsk-journalist-om-taliban-delegationen-horribelt-at-han-er

Hvis nogen stadig er i tvivl om hvem de virkelige terrorister i norden er, så tager vi den lige i slowmotion: Den norske regering har betalt for at flyve taliban medlemmer til norge, for at forhandle med dem om hvor mange penge de skal have foræret af norge!!!

Prøv lige at overveje hvordan soldater der har været i krig imod de svin må have det over det syn.. Hvis ikke det medfører gigantiske protester i norge betragter jeg det land som fortid, for så er der ingen modstandskraft tilbage overhovedet.

Felix Krull
Felix Krull
3 months ago
Reply to  Poul

<i>Den norske regering har betalt for at flyve taliban medlemmer til norge, for at forhandle med dem om hvor mange penge de skal have foræret af norge!!!</i>

Pengene vil blive udbetalt i form af flybilletter til Norge.

Poul
Poul
3 months ago
Reply to  Felix Krull

Det ville sgu være mindre ironisk og langt billigere end deres planer om “nødhjælp” hvoraf 99,99% vil gå lige ned i lommen på de værste mennesker på jorden, som iøvrigt er den eneste grund til at den nødhjælp er nødvendig!

Men at belønne gerningsmanden er jo efterhånden en velkendt skandinavisk specialitet, og jo værre de er, jo mere kan de se frem til. Så længe de ikke er hvide naturligvis.. Det skandinaviske folk er jordens dummeste, talibanere der bor i jordhuler medregnet.

Margrethe
Margrethe
3 months ago

Nu mere end 65.000 indberettede bivirkninger til Lægemiddelstyrelsen. Hvor mange dødsens alvorlige, hvor mange invalideret for livstid, og hvor mange her af børn og unge? På onsdag følger “Den Frie Presse”(På FB desværre…)- en vaccineskadet, der har foretræde for Epidemiudvalget. Max Schmeling mm. deltager. At tænke sig. En lille privat, medieplatform, med garanti for elendig belysning, og hvor lydsiden har samme kvalitet som fra en spilledåse, bedriver den journalistik, som de andre milliarddyre pestilenser, ikke kan tage sig sammen til. Bestikkelsen, i daglig tale kaldet Mediestøtten, betaler for den dyre Østerbro Lejlighed. Findes der et liv uden for Østerbro, betalt… Read more »

Last edited 3 months ago by Margrethe
Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
3 months ago

Det er som om utroligt mange danskere og svenskere osv. har mistet evnen til at tænke rationelt. Det viser sig ved at de igen og igen stemmer på de samme partier som allerede har snydt dem i årtier og har syltet dem ind i forræderi, udplyndring, tomme løfter og endnu mere forræderi. Det viser sig ved at selvom gaderne, butikkerne, skolerne, busserne, metroen, socialkontorerne, bankerne osv. VRIMLER med arabere, afrikanere og kulturfremmede, er det stadig kun gået op for de færreste, at en invasion, en besættelse, en fremmed overtagelse og en folkeudskiftning er i fuld gang. Tankeløsheden hærger. Det viser… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
3 months ago

Det er forstemmende at svenskerne kan vende sig mod Coronarestriktionerne, men ikke mod den uhæmmede indvandring! Sverige har dødsdømt sig selv. Sammenbruddet er der allerede, men endnu ikke mere end det stadig kan holdes delvist skjult for befolkningen, og med MSM’s hjælp også for os!

Den Nervøse
Den Nervøse
3 months ago
Reply to  steen

Det er jeg ikke helt enig med dig i. Pandemien raser ud og så forsvinder restriktionerne og coronapasset, mens indvandringen forvinder ikke, og er det der giver dødsstødet til Sverige og om 10-20 år også til Danmark, hvis ikke vi vender skuden. At blive vaccineret er bare sund fornuft og er egentligt ikke noget, man bør skænke mange tanker. Naturligvis er der altid nogen det går galt for, men der er lang flere der tager skade af at få sygdommen. Der er nogle medicinalvirksomheder, så har spundet guld, men de har også været dygtige til at reagerer på truslen og… Read more »

Nielsen
Nielsen
3 months ago
Reply to  steen

“At blive vaccineret er bare sund fornuft og er egentligt ikke noget, man bør skænke mange tanker.”
Næh,ikke hvis man ikke er blevet ramt af et af de utallige tilfælde af alvorlige bivirkninger eller død.

Den Nervøse
Den Nervøse
3 months ago
Reply to  steen

Hvordan kan det så være at der på min arbejdsplads, med over 1000 ansatte, ikke er en eneste, der har haft problemer ud over lidt feber?

HamDerHarLæstPfeizerRapporten
HamDerHarLæstPfeizerRapporten
3 months ago
Reply to  Den Nervøse

Når noget er gratis så er du produktet.

I er 1000 ansatte som er blevet stukket med noget som ikke er blevet testet ift om det ødelægger jeres arvemateriale. (red. genotoksicitetstest)

Derudover kan i stadig blive smittet og det burde ikke kunne lade sig gøre med en MRNA behandling, da dette reelt set er en gensplejsning og derfor enten virker eller ikke virker. Og her virker den ikke.

Læs selv deres rapport hvis du tror jeg lyver.

Felix Krull
Felix Krull
3 months ago
Reply to  Den Nervøse

<i>At blive vaccineret er bare sund fornuft og er egentligt ikke noget, man bør skænke mange tanker. </i>

Hvad Steen siger. Når nogen med djævlens vold og magt vil injicere dig med en eksperimentel vaccine, der giver marginal beskyttelse mod en sygdom som p.t. ikke er farligere end en omgang snue, burde du måske skænke det en tanke eller to.

Margrethe
Margrethe
3 months ago
Reply to  Den Nervøse

Jeg forsøger at forstå jeres valg, men det er godt nok svært: Der er større risiko for, du kører galt og dør næste gang, du sætter dig ind i bilen og kører 25 km, end at lide samme skæbne, hvis du bliver smittet med Sars-Cov-2.

Du og dine jubler over, at Pfizer har strøet partisansøm ud på vejen. Så føler I jer lidt mere trygge næste gang I skal ud og køre de 25 km….

En die-hard indstilling, der kan ende med at blive bogstavelig…

Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
3 months ago
Reply to  Den Nervøse

Hvad med de mange, mange læger og virologer osv. der advarer
mod vaccinerne og den måde magthavere bruger dem på? Har du
set hvad M. Yeodan, dr. Malone, dr. Kim Warming osv. oplyser?

Ingentingpasser.
Ingentingpasser.
3 months ago

…M. Yeodan, Dr.Malone……….og Dolores Cahill, Sucharot Bhakdi….og , og

Ingentingpasser.
Ingentingpasser.
3 months ago
Reply to  Den Nervøse

Det er ikke vacciner. Det er betinget nødgodkendt medicinering , indgivet som injektioner , der ikke opfylder betingelserne for definitionen på en vaccine. Det burde retteligt omtales som (i det mindste) “vaccinationer” . Eller bare eksperimentel medicin i form af injektioner. ….og firmaerne bag ved medicinen / det globale eksperimentelle medicinske forsøg , har på forhånd afskrevet sig AL erstatningsmæssigt ansvar , og kommer ikke til, på nogen måde at give økonomisk kompensation til evt skadelidte .

Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
3 months ago

Bid mærke i sætningen: Store demonstrationer over hele verden. Overvejende tiet
ihjel af MSM.

I en nøddeskal viser det hvor falske, luskede og manipulerende MSM er blevet.

Bastardo
Bastardo
3 months ago

I 1957-59 var der en influenza-epidemi (A-influenza, Asian flu). (Dengang turde man kalde tingene ved rette navn). Der døde på verdensplan ca. 1 ud af tusind. Det samme som nutidens A-influenza (kaldet: pandemi, corona). Som jeg husker det, blev jeg hjemme fra skole i en uge, og det var det. Men dengang var verden heller ikke fyldt med panik-pige-politikere. Eller Pfizer. Pfizer er i øvrigt ved at udvikle endnu et uafprøvet genmanipuleret medicinalprodukt, som “kun” SKAL indsprøjtes 1 gang om året. Er de ikke flinke, Mette? Du må hellere få nogen til at skrive et tillæg til straffeloven, ligesom i… Read more »

Dronningens tandbleger virolog og poder
Dronningens tandbleger virolog og poder
3 months ago

Når Taleban flyves til Norge hvor de bliver passet og plejet for de norske skatteborgeres regning, så er der vel ikke længere nogen som helst tvivl om hvem der er de kriminelle og hvem, det er imod folket

Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
3 months ago

Alle dem som kun bruger MSM, tror at Pfizers djævlebryg er ægte
vacciner, blot fordi de kaldes vacciner. Men det er IKKE vacciner.
Ligesom eddike og snavset vand ikke bliver til vin blot ved at blive
kaldt vin. Søren Brostrøm og nogle stykker mere skylder tusinder
af børn en stor undskyldning for deres beskidte anbefalinger af at
dem mellem 5 og 11 år burde “vaccineres”.

Felix Krull
Felix Krull
3 months ago

Wowfuck! Check lige den retsfilosof Tucker har på 1:25. Her er nogle billeder i bedre opløsning:

https://duckduckgo.com/?q=eva+vlaardingerbroek&t=brave&iax=images&ia=images

kong Hans fætter
kong Hans fætter
3 months ago

Taleban flyver uden masker. Nordmænd elsker Taleban, de elsker perkere.

Margrethe
Margrethe
3 months ago

Det er uden for enhver tvivl, at de, der sidder med magten går målrettet efter at erstatte Kristendommen, som dominerende religion i Europa, med islam. Muslimernes styrende ideologi, kan ikke danne grundlag for demokrati, selvstændig tænkning, og personlig frihed under ansvar. De tre største trusler mod magteliten. Når Kristendommen er kørt af sporet, kan de opsætte en ny Jellingsten og stolt reklamere for det islamiseringsprojekt, som danskerne, og resten af vesteuropas befolkning lappede så velvilligt i sig. De tog det i hvert fald ikke alvorligt nok, til at de gad at gøre modstand.

Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
3 months ago

Den nervøse har ret i at det er forstemmende så langsomt, trægt og sløvt
svenskerne har reageret på indvandringen og folkeudskiftningen. Man har
fundet sig i hetz, feminisme, idioti, brand, vold og mord. Først nu hvor man
irriteres af corona-pas og restriktioner, vågner man lidt op. Og kun 2% af
Stockholms borgere. Svenskerne har været udsat for mange andre svinske
og totalitære overgreb end masseindvandringen. Er det blandingen af vel-
færdsstat og terror-stat der forvirrer eller handlingslammer svenskerne?

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago

Man kan sparka en hund så länge så mycket att den biter, massinvandring totalitära övergrepp, hur länge ska Sverige frivilligt låta sig förnedras och trampas på?

karl madsen
karl madsen
3 months ago

Det korte af det lange er, at de af os, der har valgt at blive vaccineret, af jer andre ikke regnes for det lort I træder på. (Lidt den samme “rummelighed” man ofte i andre sammenhænge ser hos venstrefløjens hardlinere).

Last edited 3 months ago by karl madsen
Ingentingpasser.
Ingentingpasser.
3 months ago
Reply to  karl madsen

Det er noget vrøvl. Det er snare omvendt. De af os , der vælger at blive vaccineret ,udgør en fare for deres eget helbred OG de uvaccineredes helbred . Lyt til Lars Bern på Swebb-tv og lyt til Phd microbiolog Dolores Cahill. De forklarer om Spikeprpteinerne og de følge virkninger de har for vores kroppe og fremtidige helbred.

karl madsen
karl madsen
3 months ago

“udgør en fare for deres eget helbred OG de uvaccineredes helbred”

Desuden ser det ud som om nogle af genierne på den ekstreme højrefløj er ved at miste fokus, og i stedet for at koncentrere sig om at holde muzzierne ude af landet, foretrækker at være imod stort set alt. Sådan for en sikkerheds skyld.

Ikke underligt, at Hr. Og Fru Danmark sjældent lægger vejen forbi de alternative medier.

HamDerHarLæstPfeizerRapporten
HamDerHarLæstPfeizerRapporten
3 months ago
Reply to  karl madsen

Hvis din vaccine ikke beskytter dig, hvorfor tror du så at min gør?

I er til fare for os uvaccinerede fordi i skaber grobund for vaccinetvang ved at underlægge jer en forsøgsordning og ukritisk lytte til alle “regler”.

De fleste “moderne” totalitære styrer bliver opført i små bider, så er det nemlig ikke alle der føler at de mister friheden.

HamDerHarLæstPfeizerRapporten
HamDerHarLæstPfeizerRapporten
3 months ago
Reply to  karl madsen

Sjovt du siger det, fordi det er netop omvendt.

Jeg har ondt af jer, både hvis i var uvidende eller blev tvunget.

Derimod er der heksejagt på ikke vaccinerede, både fra politikere, MSM, uddannelser, arbejdspladser og generelt i “frirummet” kaldet Danmark.

Så udover at det ikke er sandt hvad du siger, så er det faktisk også helt omvendt.

Og og og, derudover tror jeg at det totalitære vaccineshow er mere støttet af venstrefløjen, da alle jeg kender på den rigtige side af midten synes at det er tosset.

Sebastian
Sebastian
3 months ago

Der var også et ret pænt fremmøde i Bruxelles, men den demo fik antifa senere held med at opløse:
https://rumble.com/vt69gc-people-marching-against-fascist-mandates-in-the-eu-capitol-of-brussels.html
Jeg har smidt fotos fra nogle af gårdsdagens mange demonstrationer på Hodjanerne:
https://hodjasblog.one/vi-gider-ikke-det-der-vaccine-pas-pis/

Peter Buch
Peter Buch
3 months ago
Peter Buch
Peter Buch
3 months ago

https://www.bitchute.com/video/tZEvYKoydKrP/
MIT SCIENTIST LINKS COVID VAX AND SEVERE DISEASE

Peter Buch
Peter Buch
3 months ago

https://www.bitchute.com/video/MmjPOox7mrfP/
BCP: Response to the third vaccination terror in the Vatican

Træt
Træt
3 months ago

Hvor blev Swebbtv af?

38
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x