25
jan
Seneste opdatering: 26/1-22 kl. 1604
49 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Hvor har danske journalister gemt sig i vaccine og Covid-pas spørgsmålet?”

spurgte en læge på Twitter. En journalist svarede nedenstående, men slettede det hurtigt igen. Jeg har skåret hans navn væk, da jeg ikke har nogen ønsker om at skade ham, selvom jeg synes hans undskyldning er billig,  men svaret bekræfter anelser jeg og mange andre har haft temmelig længe.

Vi ser rubrikkerne i MSN, vi vi skal overvinde os selv for at læse mere end det. Vestlige medier jager selv deres bedste kunder væk ved deres magtunderdanige journalistik. Husk deres dækning af Trump, der var som at høre et hundrede mand stort kor synge den samme tone i to år.

De synkrone medier

Vi har ikke de frie medier i Danmark, vi skal tro, og det ville være velgørende hvis nogen med større kendskab til MSM end jeg, ville sætte sig for at belyse det bedrag, vi er udsat for. Mediernes sande herrer er langt større, end det folk de lader som om, de tjener, og journalisterne kunne lige så godt stå ved et samlebånd på Carlsberg, som føle selvfedme over at være magtens skriverkarle. En fornyet tillid til politikere, journalister og sundhedsvæsen vil tage lang til at at vinde tilbage, hvis det overhovedet er muligt. Begynd med at fortælle os, hvem der i virkeligheden redigerer de synkrone medier.

3.8 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
49 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bastardo
Bastardo
3 months ago

Luk de såkaldte journalistuddannelser (Madrassaerne).
Fjern mediestøtten (Magthavernes bestikkelse af de lærenemme elever).

Poul
Poul
3 months ago

Radioavisen her kl 09: Første indslag: Raske lærere sidder hjemme i isolation hvilket ærgrer inspektøren, som iøvrigt ikke frygter den store smitte på sin skole. Hvorfor lærerne så sidder hjemme ved ingen af dem, “men sådan er det jo”. Nu har regeringen dog ændret reglerne så raske lærere ikke behøver at isolere sig, hvilket åbenbart blev betragtet som normalt indtil i dag. Andet indslag: Taliban holder møde med de norske politikere i dag. Adspurgt om de ser mødet som en sejr, udtaler de “Ja vi har opnået meget, og nu baner norge vejen for os.” Det sidste burde være en… Read more »

Margrethe
Margrethe
3 months ago

Har andre lagt mærke til, at JP har fjernet kommentarsporet under deres blogskribenter? Det hed sig at være “et forsøg”, men jeg væder gerne på, det ikke kommer igen. De frygter sandheden. Det eneste, jeg ellers gad læse på JP’s side, var Blog-siden. Det eneste sted, den avis efterhånden har kunne opretholde et vist niveau af mennesker, som har den frækhed at vide noget, om det de skriver om. Men så sandelig også de modsatte typer som en “Desiree”, bosat i USA, Trumphader, vild med Biden(selvom vi ikke rigtig har hørt mere om ham på det seneste fra hendes side)… Read more »

Last edited 3 months ago by Margrethe
Poul
Poul
3 months ago
Reply to  Margrethe

Du går ikke glip af noget. Ligesom du læste jeg også kun blog sektionen på JP dengang jeg havde en facebookprofil og kunne kommentere derinde, men der sker det samme som alle andre steder: Personen der skrev det er enten rationel hvorefter de fleste er enige, eller irrationel hvorefter de får tørt på i kommentarsporet, men gentager den samme vinkel ugen efter. Jeg har aldrig nogensinde set nogle af de radikale eller muslimske bloggere ændre synspunkt efter at folk i kommentarsporet har gjort dem opmærksom på deres fejl, hvis de da overhovedet læser dem. Disse mennesker (bloggerne) er ansat som… Read more »

Last edited 3 months ago by Poul
Margrethe
Margrethe
3 months ago
Reply to  Poul

Ja, far.

Poul
Poul
3 months ago
Reply to  Margrethe

Du har ret, det nytter heller ikke at tale til jer.

Margrethe
Margrethe
3 months ago
Reply to  Poul

Nej, det må være frustrerende, at være et kronisk overhørt orakel.

Felix Krull
Felix Krull
3 months ago
Reply to  Poul

<i>Jeg har aldrig nogensinde set nogle af de radikale eller muslimske bloggere ændre synspunkt efter at folk i kommentarsporet har gjort dem opmærksom på deres fejl, hvis de da overhovedet læser dem.</i> De læser dem, stol trygt på det. Men formålet med at kommentere er ikke at reformere folk der er betalt for at forråde deres land, formålet er at overbevise de forbipasserende læsere der ser kommentarfeltet. Da internettet slog igennem for alvor, havde alle aviser kommentarspor – de troede ærligt og redeligt at folk ville strømme til for at skamrose dem for deres tapre og klartskuende journalistik. Da det… Read more »

Finn A. Skov
Finn A. Skov
3 months ago
Reply to  Felix Krull

Jeg troede også engang at kommentar felterne skulle fungere som en oplysning for politikere og avis redaktioner, men da vi alle kender bladsmørernes politiske observans, var det ventet at man kvalte “Folkets røst”
Man bider ikke den hånd der fodrer én.

Finn A. Skov
Finn A. Skov
3 months ago
Reply to  Poul

Jah, du har tildels ret, men man kan jo håbe at der snart går en prås op for dem.
Mediestøtten har ødelagt nuanceringen blandt danske medier, der er ingen udtalt forskel mellem Socialistiske og Borgerlige medier.
Det var sgu sjovere at læse Land Og Folk og ” Fakta ” om Sovjet Unionen.
Der var løgnene så udtalte, at man kunne få sig et billigt grin.

Ingentingpasser.
Ingentingpasser.
3 months ago
Reply to  Margrethe

Ja , jeg har også undret mig over hvor JP’s kommentar spor blev af ? Heller ikke jeg køber de aviser mere. Indholdet er blevet for forudsigeligt. Tilgengæld har jeg holdt en livline. Gennem bla – via nettet , at følge bloggerne og deres kommentar spor. Det fik mig også til jævnligt , at læse JP papiravis på biblioteket. Den livline vil – så nok også dø ud,- nu. Det undrer mig noget , at de lukker kommentarsporet ned. Alt andet lige , er det vel altid en fordel for et nyhedsmedie med engagerede læsere? Også selvom de repræsenterer væsentligt… Read more »

Finn A. Skov
Finn A. Skov
3 months ago
Reply to  Margrethe

Jeg har også klaget over at kommentar feltet er fjernet, men bliver mødt med en sludder for en sladder, og en ret ubehøvlet kvinde der sad i ekspeditionen.
Det er interessant at høre andres meninger, men det passer måske ikke ind redaktionens.
Grunden til at jeg stadig er abonnent, er Jalving og “vinskribenten”
Ind i mellem er der nogle rammende ledere, men der er langt mellem guldkornene.
Jeg har været abonnent i halvtreds år, og fik den også leveret med fly i udlandet, men derouten er helt tydelig.
Intet under at den bliver kaldt Politiken Øst.

Allan Frederiksen
Allan Frederiksen
3 months ago
Reply to  Margrethe

JP har i øjeblikket en meningsmåling under blog indlæggene:

Det er i øjeblikket ikke muligt at kommentere indlæg på jp.dk

Ønsker du fremover at kunne kommentere indlæg og/eller læse kommentarer fra andre læsere herunder?

Ja, det har værdi for mig (82%)

Nej, det er ligegyldigt (16%)

Ved ikke (2%)

Antal stemmer: 4325

Jeg har selv svaret adskillige gange på den og vil opfordre i andre til det samme.

Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
3 months ago

Mon Pernille og Karl Madsen har set og sat sig ind i den enorme mængde af afslørende
oplysninger der findes her hos Snaphane og hos Hodja? De lyder til at været ret naive
og meget autoritetstro. Er de også uvidende om hvad der findes af hårde kendsgerninger
om de falske “vacciner”?

Ingentingpasser.
Ingentingpasser.
3 months ago

Nej ,- det er de ikke vidende om. Vi andre har haft 2 år til , langsomt at komme igennem al den info du ikke får i msm. Dolores Cahill, Robert Malone Yeadon ,Sucharit Bhakdi og alle de mamge info Lars Bern eller Lone Nørregaard er kommet med. Det tar tid at fordøje al den info. Og det tar tid , at erkende man bliver holdt for nar og kørt rundt med.

Knud Madsen
Knud Madsen
3 months ago

JA, det er et kæmpe arbejde at tygge sig igennem myriader af artikler fra en masse folk med hands on, og finde ud af, hvad der er op og ned. Vi er blevet snydt og bedraget, så vandet driver af os. Jeg skal ikke have deres gift som de tjener styrtende på.

Ingentingpasser.
Ingentingpasser.
3 months ago
Reply to  Knud Madsen

Nej gift er der nok af – i denne verden. Man behøver ikke frivilligt stille op og lade sig “vaccinere” med deres eksperimentelle GMO på mennesker. Og ja det tager tid at komme igennem al den info ,- og burde ikke være nødvendigt for alle os alm. Mennesker. Hvis læger , videnskab ,journalister følte sig forpligtiget etisk…..så var tingene jo anderledes. (Og det skal det blive fremover. …..Der skal komme en dag. Nogen skal stilles til ansvar.)

Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
3 months ago

En god ting ved JP er Michael Jalving. Uden ham ville avisen være
kedelig og ikke meget værd. Berlingske har “Groft sagt” som forhindrer
avisen i at være helt værdiløs. Aviserne og Brostrøm m.fl. fra S-S har
hjulpet hinanden med at fylde os med løgne, fortielser og halve eller
kvarte sandheder. Forhåbentlig vil Margrethe, Bastardo og Poul mfl.
også skrive kommentarer på Asger Aamunds blog.

Finn A. Skov
Finn A. Skov
3 months ago

Ja, Tanten har “Groft sagt” men de fyrede jo nogle af skribenterne, de mest rammende.
Så blev kommentar feltet lukket.

Margrethe
Margrethe
3 months ago

Mark Steyn er også med. Lavinen begynder at rulle. Tør man tro på et “forår og Danmark frit”?

https://www.youtube.com/watch?v=yalewmA1eFw

Ingentingpasser.
Ingentingpasser.
3 months ago
Reply to  Margrethe

Jeg har lige set linket med Mark Stein. Begynder løgne-journalisterne at være reelt bange for , at deres evige ansvarsfrihed kunne indebære konsekvenser de ikke har forudset tidligere? Ja , det kunne antyde et forår og Danmark frit. Noget må gå i et meget alvorligt skred. (Men hvad sker så? Helbred , økonomi og tilværelser er ødelagte eller meget alvorligt skadet. )

Margrethe
Margrethe
3 months ago

Ak ja. Den menneskelige pris og den mentale, kulturelle og økonomiske pris for oprydningen efter det her. Hvad sker der, når et samfund, hvis succesrate er en direkte konsekvens af den underliggende tillidskultur -når den tillid skrider væk, som et sandskred under fødderne på os, hvilket samfund, står vi så med? De tanker orker jeg ikke engang at tænke. Og vi skal selvfølgelig stadig huske på, vi endnu ikke skriver den 5 maj. Desperate dyr, trængt op i en krog er de farligste. De kan stadig nå at myrde mange endnu. I særdeleshed med den mentalt, pænt sagt, afsporede leder… Read more »

Ingentingpasser.
Ingentingpasser.
3 months ago
Reply to  Margrethe

Som kulturberigernes voldsparathed , må jeg sige , vi har været vidne til en
” magtfuldkommenhedsparathed” , hos Mette F . Jeg tror hun regner med at slippe afsted med.
Fordi……dens begrundelse jo er godhed. Det totalitære/magtfuldkommende er ikke med i regnestykket.

Søren Ferling
Søren Ferling
3 months ago

@ Margrethe

“Har andre lagt mærke til, at JP har fjernet kommentarsporet under deres blogskribenter? Det hed sig at være “et forsøg”, men jeg væder gerne på, det ikke kommer igen. De frygter sandheden.”

Jo da – mit abonnement udløb lige før de fjernede kommentarsporet under _alle_ artikler – midlertidigt, som de skrev.

Da jeg fik en rykker, mens jeg ventede på, hvad det blev til, skrev jeg tilbage at jeg ville overveje at betale, når og hvis debatten kom tilbage og gav dem eksempler på debatmoduler bedre end FB’s.

Margrethe
Margrethe
3 months ago
Reply to  Søren Ferling

Sådan !

Erling
Erling
3 months ago

Neil Oliver Unuanceret og opskriften på en anden type kynisk samfund.  En tilbagevenden til samfund som af nød ikke havde andre muligheder end at efterlade de medlemmer, som ikke var i stand til at klare sig selv. Lad sundhedssystemt bryde sammen og lad de ældre og sårbare dø kvælningsdøden, gerne på plejehjemmene eller derhjemme (svensk model) Hvad ret har egentlig en person med en eller to konkurrerende sygdomtilstande til blive behandlet yderligere? Ved I overhovedet hvad I snakker om? “Vi kender ikke effekten af vaccinen”. Jo det gør vi. Det kan aflæses i hvilke patienter som primært er indlagt på… Read more »

trackback

[…] Source link […]

Let's go Brandon
Let's go Brandon
3 months ago

Fake News gør som Pfizer og forbryder Mette siger.

Peter Buch
Peter Buch
3 months ago

Jeg har de sidste omkring 20 år købt under 20 aviser. Jeg synes perspektivering og emner er væsentlige begreber. Detailkendskabet til nyhedernes ord og billeder er i forhold til min ungdom, hvor min far kunne komme hjem med 4 aviser jeg så på, fra ende til anden, dermed aktuelt mindre. Jeg skal selv betale, og er for nærig, kritisk og krævende til at være mere med end jeg er. Aamund, Blüdnikow og Gotfredsen har jeg købt aviser for at se artikler af. Om noget er bredt accepteret af befolkningen kan alene være udgangspunkt for en længere debat. Journalister, publicister er… Read more »

Pernille
Pernille
3 months ago
Reply to  steen

Selv om du ikke læser aviser, tillader du dig nærmest dagligt at kritisere indholdet og finder på undskyldninger, der ikke holder en millimeter.

Pernille
Pernille
3 months ago
Reply to  Pernille

Danske aviser og DR er så fyldt med corona-stof, at det hænger de fleste ud af halsen.

karl madsen
karl madsen
3 months ago
Reply to  Pernille

Du kommer nok til at indse, at i det lange løb er kritik af en, hvilken som helst stor leder, uacceptabel. (Nu må vi stå sammen).

Pernille
Pernille
3 months ago
Reply to  karl madsen

Hvis du mener, at vi alle skal være antivaxxere, er jeg uenig. Desuden. Hvis vi skal give lødig kritik, må vi læse aviserne, så at vi kan imødegå de påstande, de fremsætter, og det sker allerede. Ingen aviser vil nogensinde tilfredsstille Steen og Margrethe osv.. Kritik af andre er deres livseleksir og har sikkert altid været det. De har set lyset.

karl madsen
karl madsen
3 months ago
Reply to  Pernille

Det du tydeligvis ikke forstår er, at det herinde er helt og fuldstændig forbudt at have en anden opfattelse end flertallet. I højrefløjens og konspirationsteoretikernes ekkokamre gælder det om at hyle med de ulve man er iblandt. At landets regering så f.eks. fjerner samtlige restriktioner i nær fremtid, rører ikke store ånder.

Pernille
Pernille
3 months ago
Reply to  karl madsen

Ha. Jo, men tak for at skære det ud i pap. At udviklingen bort fra restriktionerne bæres af os vaccinerede, kommer de aldrig til at indrømme. Dette er som balladen i DF og Marie Krarup, der bliver ved med pompøst at betegne partiet som “nationalkonservativt”. Fordi familien Krarup ønsker det sådan, skønt det ærkesocialdemokratiske islæt og småborgerlige med rødternede duge og røde pølser fra starten var en bragende succes og sugede socialdemokrater til sig. Guderne må vide, hvor mange politiske partier vi skal lytte til i næste valgkamp, men da corona-virus blev en reel trussel, holdt omkring 80 pct. af… Read more »

Dronningens tandbleger virolog og poder
Dronningens tandbleger virolog og poder
3 months ago
Reply to  Pernille

Haha, ja det er jer, som ligger på intensiv og i fremtiden kommer til at optage det meste af sygehusvæsenet.

karl madsen
karl madsen
3 months ago

Diverse ekkokamre på højrefløjen er sammenlignelige med wokeisme, men med modsat fortegn.

Og ingen af siderne forstår, hvorfor der ikke rigtig er gennemslagskraft, men forklarer det med, at alle de andre er idioter.

Finn A. Skov
Finn A. Skov
3 months ago
Reply to  karl madsen

Jamen der blotlægger du jo venstrefløjens yndlings argumenter.
Fy.

Andreas
Andreas
3 months ago
Reply to  Finn A. Skov

Betragter du denne blog som højrefløj? Den er da typisk socialdemokratisk i grundholdningen og de fleste kommentarer. Det handler altid om “os stakkels små mod de store onde”.

Heltene er Rasmus Paludan, fjordman og tommy robinson og får de borgerlige til at brække sig.

Andreas
Andreas
3 months ago
Reply to  Andreas

For slet ikke at tale om Trump og Tucker og Rustad.

Pernille
Pernille
3 months ago

Det er næsten fem år siden, at jeg sidst var hos lægen. Grunden til at jeg har skrevet her, er alene blogejerens og hans venners ovrvældende glæde ved dagligt og måned efter måned at udstyre andre med livstruende handicap og lægge dem i graven efter grusomme lidelser. Typen er velkendt indenfor psykiatrien og psykologien.

Dronningens tandbleger virolog og poder
Dronningens tandbleger virolog og poder
3 months ago
Reply to  Pernille

Ok

karl madsen
karl madsen
3 months ago

Spekulerer på, om du også morer dig, hvis du ser en gammel dame falde på gaden og brække lårhalsen.

Dronningens tandbleger virolog og poder
Dronningens tandbleger virolog og poder
3 months ago
Reply to  karl madsen

Kun hvis hun er uvaccineret.

Finn A. Skov
Finn A. Skov
3 months ago
Reply to  karl madsen

Jah, hurrah for at fjerne unødvendige restriktioner, de selv har indført.
Vi bøjer os i støvet af taknemlighed!

karl madsen
karl madsen
3 months ago
Reply to  Finn A. Skov

En lille spækpiller som dig bør bøje sig dybt i støvet af taknemmelighed over at bo i et land, hvor du frit kan kritisere.

49
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x