26
jan
Seneste opdatering: 26/1-22 kl. 1307
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

af Marc Gabriel Draghi

Uddrag og kommentar af Bitten-Kirsti Nielsen

Indledning

Historien om “Covid-19” synes at være ved at nå sin slutning, og tiden til at gøre status nærmer sig.

Og der bliver i sandhed meget at at udrede, før vi kan begrave denne sag som er så mærkværdig, at den utvivlsomt vil gå over i historien.

I artiklen “BlackRock” kaster Draghi et glimrende lys over de kræfter, der styrer verden i dag, og ikke mindst hvem der har scoret kassen med svimlende summer på projekt “Corona”. Og det har i sandhed været en god forretning. Jeg skal ikke gøre mig klog på, om denne virus er smuttet ud med en lille mus fra et laboratorium i Wuhan, eller om den er blevet sendt på rejse som udsending for et eksperimentelt biologisk våben, men ganske interessant er det at se på det, der sker i kulisserne i det omfang, kloge mennesker giver os mulighed for det.

Med det formål har Marc Gabriel Draghi skrevet en glimrende, dybdeborende og dog læselig artikel med oversigt over de helt store aktører inden for den internationale højfinans – især medicinalindustrien – og dens rolle ifm. corona vaccinerne.

Jeg synes, den er interessant, og jeg har her forsøgt at trække nogle hovedlinier frem fra Draghi’s lange artikel, dels om medicinalvirsomhedernes medvirken i corona sagen, dels mere generelt om de store aktørers rolle i verdensøkonomien, fordi det siger så meget om den verden vi lever i, og som vi behøver at søge nærmere viden om.

Kolossale fortjenester

Fik de store firmaer med tilknytning til sundhedssektoren det uheld at demonstrere omfanget af deres magt og evne til at bruge manipulation og skabe en fortælling, som var gunstig for deres kapital? Det mener Draghi, der påpeger hvor tillokkende det må have været for medicinalgiganterne at se kolossale fortjenester vinke forude og at kunne spille en grundlæggende rolle i historien om massevaccination godt hjulpet af medierne. Det har i hvert fald vakt opmærksomhed hos mange.

For ville deres samarbejde om det nye paradigme mon ikke miskreditere deres aktiviteter, når flere og flere vrede mennesker vågnede op fra dette sundhedstyranni, spørger forfatten undrende. Det indtryk kan man allerede få nu, hvor folk går på gaden rundt omkring i Europa. Jeg tror, tilliden til medicinalindustrien har lidt et knæk. Men hvorfor fortsætter medicinalindustrien så med at vælte sig i manipulation og løgne omkring covid-19? Folk er jo begyndt at tvivle på historien.

Da jeg første gang hørte om covid, blev jeg nervøs. Men da så tilbuddet kom om sprit nye vacciner, som lige pludselig var dukket op ud af “nowhere”, fattede jeg mistanke. Hvor underligt! Man skulle tro, de havde ligget parat på hylden(?). Og alle mine advarselssignaler satte ind. Noget stemte ikke.

Det vil vi blive meget klogere på, tror jeg, men vi må også se på en anden side af corona historien, nemlig om penge.

Big Pharma kan ikke længere opfattes som en selvstændig industri, skriver Draghi. Den er nemlig en væsentlig del af oligarkernes overordnede system, der skal påtvinge os “den nye verdensorden”.

Medicinalindustrien er et enormt og hurtigt voksende marked. De største fem grupper på verdensplan inden for denne industri er Johnson & Johnson, Roche, Pfizer, Bayer og Novartis. Disse giganter tegnede sig alene for en fjerdedel af markedet i 2019.

Men perioden fra pandemiens begyndelse i 2020 til ultimo 2021 var en ren “guldalder” for medicinalindustrien, og fremstillingen af vaccinerne mod corona var en helt central del af produktionen. Selvfølgelig har produktionen krævet betragtlige investeringer, og vi får at vide her, at forskning og produktudvikling normalt udgør mellem 1/5 til 1/4 af en virksomheds omsætning.

Men vaccinerne er en rentabel forretning

Før “pandemien” satte ind, delte fem laboratorier 80% af markedet, og vaccinesektoren udgjorde 13% af lægemiddelmarkedet.

Men i 2020 eksploderede vaccinemarkedet, og alle store medicinalvirksomheder indledte et kapløb om at producere vacciner mod den nye corona virus. Så nu blev der tale om virkelig Big Pharma.

Firmaet Pfizer fik i 2021 en omsætning på næsten 36 mia. dollars godt hjulpet af salget af covid vaccinerne. Moderna nåede et årligt salg på ca. 20 mia. dollars og Johnson & Johnson tjente 2,5 mia. dollars på vaccinerne.

Det er svimlende beløb taget i betragtning, at disse vacciner ikke er effektive, skriver forfatteren, og at det ifølge fagfolk, som ikke har en karriere i klemme, er blevet bevist, at nogle lots/batches har kostet menneskers helbred, hvorfor folk er begyndt at kalde vaccinationerne for “russisk roulette”.

Dertil kommer, at visse ledere i de vestlige lande (og her nævner forfatteren Mario Draghi, Biden mfl.) har som mål at vaccinere hele verdens befolkning over flere perioder med stor profit for Big Pharma.

Forfatteren kalder denne plan om vacciner for komplotisme, for den var allerede “minutiøst dekrypteret” i en anmeldelse i 2021 i Nexus journal, dvs. nogle måneder før pandemien satte ind, skriver han. Bør man undre sig?

Hvem er de så?

Forfatteren mener, at aktørerne bag corona-krisen er de samme, som har lanceret “Great Reset”, der i så fald er “en af de største operationer i historien”. En slutning han når frem til, fordi kræfterne bag Great Reset i World Economic Forum i Davos er de samme, som i kraft af deres kapital har afgørende indflydelse på de store virksomheder, og som derfor har relationer til Big Pharma. Når der tales om store virksomheder her, skal man være opmærksom på, at nogle af dem pga. deres størrelse har verdensomspændende indflydelse.

Big Pharma – et netværk

For at forstå relationerne mellem de ufatteligt magtfulde personer bag aktiverne i medicinalindustrien skal man vide, at der er tale om et kompliceret netværk, der rækker ud over hele verden, og at de gigantiske medicinalvirksomheder spiller en hovedrolle i verdensøkonomien.

Draghi mener, at regeringer i de seneste måneder ganske enkelt er blevet salgsrepræsentanter for disse store virksomheder, som nu er i færd med at bringe hele verdens befolkning i fare gennem massevaccinationer med en falsk officiel fortælling omkring corona-virus for at øge deres overskud og indflydelse på den økonomiske politik.

I det følgende bringes her en oversigt over de forskellige kapitalforvalteres besiddelser i Big Pharma under covid-pandemien. Man vil se, at navne som BlackRock og Vanguard repræsenterer en kolossal magt over medicinalindustrierne.

Her gengives listen over hovedaktionærers andele hos Pfizer den 22. november 2020 (i begyndelsen af lanceringen af vaccinen):

The Vanguard Group – 7.74%
State Street Funds Management 5.20%
Capital Research and Management (World Ivestors) 4.66%
Wellington Management Company. 4.51%
Capital Research and Management 2.56%
BlackRock Fund Advisors 2.42%
Northern Trust Investements 1.24%
Norges Bank Investement Management 1.07%

For AstraZeneca, hvis vaccine ikke fik særlig succes i Europa, da de hurtigt blev katalogiseret som ansvarlig for blodpropper, er listen over hovedaktionærer i starten af vaccinationen den 29. marts 2021 følgende:

Wellington Management Company. 5.22%
Capital Research and Management (World Ivestors) 4.27%
BlackRock Investement Management (UK) 4.16%
The Vanguard Group – 2.70%
Norges Bank Investement Management 1,88%
BlackRock Fund Advisors 1.72%
BlackRock Advisors (UK) 1.20%
State Street Funds Management 1.06%.

Hvad angår GlaxoSmithKline (GSK) har det længe været betragtet som den reelle ejer af P4-laboratorierne i Wuhan med BlackRock og Vanguard-gruppen blandt topaktionærerne. Forbindelsen mellem GSK og P4-laboratoriet i Wuhan er imidlertidd blevet nægtet, men det er ikke umuligt, at der er flere forbindelser mellem denne virsomhed og det kinesiske laboratorium.

Det skal bemærkes, at GSK også er med i behandlingen mod covid-19.

Det er interessant, at Merck-virksomheden er den største producent af Ivermectin, som er et af de lægemidler, der blev brugt i tidligere behandlinger mod covid-19 (som faktisk fungerede), men som blev forbudt af regeringerne (og WHO). Vi ved i dag, at Pfizer er på markedet med en ny version af Ivermectin i pilleform.

Listen over Mercks hovedaktionærer pr. 1. november 2021 var sammensat af:

The Vanguard Group – 8,49 %
Kapitalforskning og -forvaltning (verdensinvestorer) 5,48 %
State Street Funds Management 4,51 %
BlackRock Fund Advisors 2,19 %
Wellington Management Company. 1,91 %
Northern Trust Investments 1,23 %
Kapitalforskning og -forvaltning (verdensinvestorer) 1,14%.

For mig siger disse procentdele ikke meget, men det, som er interessant her, er at se de samme virksomheder gå igen og igen.

Verdens kapital er på ganske få hænder

Ejerskabet af verdens kapital er således på få hænder, men godt gemt i diverse holdingselskaber og aktiebesiddelser på kryds og tværs mellem rivaler, der drager fordel af “offshore business”, der er blevet perfektioneret igennem mange år. Og alligevel er der tale om økonomisk slægtskab i et stort skyggemonopol. Det er svært at gennemskue for brugerne og sikkert også for landenes regeringer, hvorfor disse mastodonter i virkeligheden kan gøre, hvad der passer dem pga. deres uigennemsigtighed.
Vi står her foran de mest gigantiske monopoler i historien, hvor den økonomiske koncentration er så godt som total, skriver Draghi.

Hvilken mærkelig opfattelse af “fri konkurrence”. (burde have Margrethe Vestagers interesse). For disse virksomheder står sammen, kontrollerer hinanden og er enige om at dele verdensøkonomiens rigdom. Selvfølgelig når det drejer sig om de rigtige ejere af BlackRock og Vanguard Group, så ejer og kontrollerer de sammen den enorme statsløse, globaliserede finanskapitalisme.

Vanguard Group er historisk set hovedaktionæren i BlackRock med en endnu mere dunkel struktur end BlackRock. Derfor er det svært at kende til de andre store aktører, men de er blandt de rigeste familier i verden. Historisk kan nævnes mere kendte navne som Rothschild, Rockefeller og Medici, der også er – og har været historien igennem – en del af den internationale højfinans.

State Street, BlackRock og Vanguard “The Bit Three and the World Company” ejer flere tusinde amerikanske og europæiske virksomheder med en omsætning på flere 100.000 mia. dollars. De er de største i verden og repræsenterer næsten 90% af børsnoterede aktier på den amerikanske børs (S&P500).

Det skal også bemærkes, at de progressivt har overtaget magten og indflydelsen på de store banker siden 2008, fordi bankerne giver store kapitalejere mulighed for at omgå de forsigtighedsregler, der gælder for dem. Bankerne er langt fra forsvundet, men en vis indflydelse og finansiel magt er blevet overført til disse “mørke-strukturer”.

Konklusion

Marc Gabriel Draghi konkluderer, at de store kapitalforvaltere, BlackRock, Vanguard og State Street på grund af udviklingen af manglende reguleringsmæssige begrænsninger og manglende politiske hindringer paradoksalt nok (på trods af deres magt) vil kunne blive en Achilleshæl for den globaliserede kapital, netop pga niveauet af koncentration af rigdom, som de har nået på mindre end to årtier.

Det virker svimlende. Forstår regeringerne, hvad det drejer sig om? (kan ikke udelukkes). Kan denne koncentration af økonomiske, politiske og finansielle interesser, som nu befinder sig helt inde i kernen af verdensøkonomien, føre til en total omvæltning af samfundene? Draghi ser Great Reset “coming up”.

Marc Gabriel Draghi er fransk jurist, har specialiseret sig i retshistorie og har en passioneret interesse for Kapitalismens historie. Marc Gabriel Draghi er forfatter til bogen “Grand Reset en marche! 2020: Le nouvel ordre mondial”.

Fra Géopoltique Profonde: BLACKROCK EST LE VIRUS !

Læs Snaphanen Hvem ejer verden. Vil du forske i enkeltvirksomheders ejerforhold anbefales Yahoo Finance.

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
3 months ago

PS: Man kan også blive pessimist fordi Europas lande mv. er plaget af store
overdådigt finansierede løgne-fabrikker, mens sandheds-kilderne er små og
på kanten af at udtørre pga. underfinansiering eller diverse chikane.

F.eks. er DR efterhånden blevet et ret ekstremt marxistisk foretagende, hvor en stor
del af sendetiden bruges på løgnekampagner propfulde af fortielser, forvrængninger,
følelsesporno, sexisme- og krænkelses-snak, klima-ævl, hysterisk nonsens,
racisme-vås, bæredygtigheds-pladder, verdensrednings-idioti osv.

Der gives næsten 5 milliarder kr. pr. år til DR. De 4.5 milliarder burde spares.
Eller DR burde nøjes med frivillige bidrag fra lyttere og seere.

Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
3 months ago

Næsten alle partierne på Christiansborg er til fare for befolkningen. Regimerne i Norge, Sverige, Tyskland, Frankrig, England, USA osv. er også farlige for de almindelige borgere. Eric Semmour, Aamund, JP-Jalving, Elon Musk, Klaus Ewald, Black Pigeon, Rossmann og mange flere advarer om at Europa og flere andre verdensdele er på vej mod blodig jernhård undertrykkelse eller udslettel- se. Bl.a. fordi flertallet af borgere ikke følger ordentligt med i hvad der er ved at ske med dem selv og deres lande. De nøjes med løgnepressens “oplysninger”. Vælgernes store flertal vil derfor blive ved med at stemme på partier som er gale,… Read more »

Dronningens tandbleger virolog og poder
Dronningens tandbleger virolog og poder
3 months ago

Covid 19 er kun en lille beskeden test på hvad der er på vej. Forskellige lande kunne teste hvor langt man kunne gå i undertrykkelsen af befolkningerne. Om få år er den næste pandemi på vej om “vaccinerne” kommer til at spille en rolle i form af, at have forringet immunforsvaret på millioner af mennesker kan man kun gætte på, men man kan frygte noget sådant.

Det gælder om at nyde de næste par år, det bliver de sidste år i relativt frihed, Covid 24 er allerede klar i laboratoriet.

T. Snorrason
T. Snorrason
3 months ago

Mere interessant er måske spillet op til “verdenspandemien”, fugle- og svineinfluencaen der gik før og ikke “virkede”, hvorfor WHO ændrede definitioner osv.
At Mette Makrel med departementschef, vor regering og Sundhedsstyrelse m.fl. ikke virkede, men alene skadede, undrer derimod vel ingen.

Nielsen
Nielsen
3 months ago

Ja de skiderikker tjener kassen på konflikter. Lige som de drager fordel af krig. Derfor fører de krig overalt i verden. De lavede en spektakulær false flag operation i 2001,med henblik på at få øvrige nato lande til at deltage i krigene i mellem østen. Og Anders Fup Rasmussen syntes det var en fremragende idé at danske soldater skulle sendes ud og kæmpe et andet lands krig,som desuden var i strid med The Constitution,som fastslår at kun kongressen kan erklære et andet land krig. Den grundlov har skiftende præsidenter overtrådt siden 1941.. Jeg kan varmt anbefake den korte og let… Read more »

Let's go Brandon
Let's go Brandon
3 months ago

I USA er der ca. 400.000 døde af Fauci’s bio-våben, og i Danmark er forholdet ca. det samme. Sidste nye skandale er at nu render laboratorie aber frit rundt i usa, og folk kan ikke få at vide hvad de er inficeret med, Pfizer og ham Fauci er sgu ikke til at stoppe. Meget vigtigt er at vi må aldrig glemme, at covid politikerne har myrdet os borgere med deres såkaldte vaccine og de har smadret vores samfund og vores økonomi. Covid politikerne må og skal straffes med den strengeste straf som er enten livsvarigt fængsel og i visse tilfælde med… Read more »

Nielsen
Nielsen
3 months ago

Tomlen op der Biden. De begår nemlig forbrydelse mod os. Og de overtræder klart den dom,som nazisterne blev dømt efter i Núrnberg.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago

Israel & Tyskland pt. løber helt løbskt ude af kontrol, dagligt nye skyhøje rekorder for covid syge, medicinalindustriens store vaccine kampagne en kæmpe fiasko uden sidestykke, folk dør som fluer, nu går det end ikke længere at skjule! Big Pharma har groft udnyttet folkets tillid til at begå organiseret massemord, Big Pharma har vi ikke længere tillid til, de har gjort sig selv nytteløse, nu glæder jeg mig til en Nürnberg proces, at vi også kan gøre dem fredløse. Link med fuld dokumentation fra selveste Lars Bern, også vedlagt link en hjælp til selvhjælp, for det viste sig, og det ved… Read more »

Nielsen2
Nielsen2
3 months ago

Du glemmer at nævne hvem der er ejere i Vanguard, Blackrock, State street etc. Det er alle der har en pension… så lad os nu blive ved fakta (som er slem nok) i stedet for at opfinde spøgelser.

HugoBørge
HugoBørge
3 months ago

Blistering barnacles!

Når ofrene begynder at dekorere lygtepælene med politikere og journalister, bliver det ikke mig, der stopper dem.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago

New World Order er noget opreklameret, “you will own nothing, but you will be happy” først stjæler og sælger de vores organer, derefter ruller de os ind i plastik, kaster os ud i en trailer, nothing happy about it, kun løftet at “you will own nothing”, men det gør vi jo allerede i forvejen, så jeg syntes New World Order er opreklameret!

https://rumble.com/vta710-vax-victims-overflow-morgues-bodies-fill-morgues-overflow-into-refrigerated.html

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x