28
jan
Seneste opdatering: 28/1-22 kl. 1635
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvor er vi nu?

Efter godt et døgn med teknisk fejl, er Snaphanen oppe igen. Tak til alle der har henvendt sig så venligt om fraværet. I den tid har jeg set nogle nye, yderst interessante videoer. I forgårs talte Catherine Austin Fitts med Michael Yeadon.

Nedenfor et brag af en video med Magnus Stenlund. Swebbtv er startet langsomt og gradvist på pas- og vaccinespørgsmålet, men efterhånden som de har akkumuleret viden, er de helt uden filter i det spørgsmål. Sådan har udviklingen sikkert været for mange af os.

Løgnerne

“Kan det virkelig passe at de lyver, at “vaccinepasset” skal prakkes os pĂĄ sĂĄ vi kan blive totalitært styret i den fjerde, industrielle revolution,” som Klaus Schwab kalder den. “Kan det passe, at dette  ikke handler om sygdom men kun om passet?” Man skal undersøge det grundigt, havde det ind fra mange forskellige kilder, hvis troværdighed man mĂĄ undersøge. Men tilsidst er den der, og sĂĄ lyder det sĂĄledes i Magnus Stenlunds aftapning:Christian Terhes in Stockholm

Cristian Terhes MEP on the Downfall of Democracy in the EU

Cristian Terhes from Romania is a minister of the European parliament. He speaks about the current downfall of the EU and civil attempts to revive Democracy. The interview was recorded in Stockholm, on January 21, 2022, by Torbjorn Sassersson and Mikael Reichel for NewsVoice.se.

Se Von der Leyen er bedt om ĂĄ utlevere Pfizer-tekstmeldinger og Hvordan klarer vi psykologisk at forholde os til muligheden for at eliten ikke vil os det vel

4.2 5 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
2 years ago

PS: Hvis det foregående indlæg virker for langt, er her en kort version: Kvaliteten af
vores politikeres store flertal er nu så lav, at Christiansborg er tidens største trussel
mod det danske folks liv og fremtid. Hvis arrogante og magtfuldkomne politikere fort-
sætter med at udhule demokratiet, fortsætter med at beskære og angribe almindelige danskeres frihed, familieliv, velfærd og rettigheder, fremturer med at afrikanisere, islamisere og forære landet væk til fremmede, varer det ikke længe før Danmark er en fejlslagen, ødelagt nation.

Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
2 years ago

Langt hen ad vejen regeres vores lande af kommunister, feminister, tosser og tĂĄber. Nogle er korrupte eller ondskabsfulde, andre herskesyge og lidende af storhedsvanvid. De fleste er nok bare uvidende, dumme eller hjernevaskede fra børnehaveklassen og opefter. Kvaliteten af nutidens politikere er deprimerende lav. I Danmark gĂĄr flertallet af politikerne ind for bĂĄde martriarkatet og kalifatet. DR-kvinderne og næsten alle andre journalister er ivrige tilhængere af afrikanisering, islamisering, Big Mother-staten, kommunistisk familie- og skilsmissepolitik, co2 hysteri, verdensredning, falske vacciner og hetz mod mænd, “racister” og ægte konservative. Oveni ønsker de det størst mulige skattetryk, fjernstyring frem for demokrati…… at vores… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Mere end 50,000 lastbilchauffører kører nu i konvoj mod Ottawa, amerikanske truckere bakker op og kører med og de har lovet, at de først bryder belejringen nĂĄr svinet Trudeau, er væltet af pinden. Jeg var til demo i dag ved Frederiksberg Retten( Thorkild Fogde til afhøring) og fik at vide i øresneglen, at europæiske lastbilchauffører, er i gang med at planlægge en lignende aktion. Hvor præcis ved jeg ikke, men som lidt OBS: Hvis det breder sig, kan der meget hurtigt blive varemangel. Hav det I baghovedet, nĂĄr turen gĂĄr til Netto. Lidt langtidsplanlægning skader nok ikke hos de, der… Read more »

Nielsen
Nielsen
2 years ago
Reply to  steen

Medierne meler altid deres egen kage.

karl madsen
karl madsen
2 years ago
Reply to  Margrethe

Hvis der bliver varemangel i Danmark er det ikke fordi danske lastbilchauffører aktionerer. Det tør de nemlig ikke.

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  karl madsen

De danske chauffører? – nej hvem tænker da pĂĄ de sølle skrog. Men vi er sĂĄdan set ret forbundet med alt syd fra grænsen, som Tyskland, Frankrig mm, hvor de stadig mere ekstremistiske politiske beslutninger kunne sætte noget i gang. BĂĄde import og eksport kan stoppes, ad den vej.

Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
2 years ago
Reply to  Margrethe

Hej Margrethe. Du er jo en skarp kritiker af politikerne. Hvad med at du ogsĂĄ
kritiserede dem hos Aamund og Hodja? Jo flere der ser kritikken, desto bedre
er det vel.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

S-politikern Anita Hedqvist har föreslagit att ovaccinerade ska spärras in i sina hem och få dörrarna igenspikade.

I ett inlägg pĂĄ Facebook konstaterade hon att ovaccinerade borde “skickas till en öde ö”.

Föreställ dig en mörk kväll, som nu i kväll, gå ensam hem från krogen, i mörkret möter denna kvinna som sprider rädsla för vad framtiden under Socialdemokraterna kommer att föra med sig, hårresande att få dörrarna igenspikade!

https://www.friatider.se/s-politiker-spika-igen-de-ovaccinerades-dorrar

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

New World Order er noget opreklameret, “you will own nothing, but you will be happy” først stjæler og sælger de vores organer, derefter ruller de os ind i plastik, kaster os udenfor i en iskold trailer sammen med de andres lig, nothing real happy about it!

Kun løftet at: “you will own nothing”, men det gør vi jo allerede i forvejen, sĂĄ jeg syntes New World Order er opreklameret!

https://rumble.com/vta710-vax-victims-overflow-morgues-bodies-fill-morgues-overflow-into-refrigerated.html
 

karl madsen
karl madsen
2 years ago

Der bliver skudt for meget med spredehagl herinde. Prøv at holde fokus på, at det drejer sig om at holde muzzierne ude af landet.

Margrethe
Margrethe
2 years ago

En skøn lille skjoldmø:

Skjoldmø.JPG
nejhatten
nejhatten
2 years ago

Vi har stadig restriktioner, så længe arbejdsgiver har lov til at opretholde krav om vaccine pas, er der ingen FRIHED.
Endnu en stor fed løgn fra diktatoren. coronasmitte.dk

CoronapasCoronapas vil fortsat være relevant i forbindelse med udlandsrejser, ligesom at erhvervsdrivende, private kulturinstitutioner og foreninger fortsat har mulighed for frivilligt at fastsætte restriktioner – herunder krav om coronapas.

karl madsen
karl madsen
2 years ago
Reply to  nejhatten

“sĂĄ længe arbejdsgiver har lov til at opretholde krav om vaccine pas, er der ingen FRIHED.”

Så længe arbejdsgiver/lønmodtager opretholdes er der ingen frihed. Der er jo en årsag til, at lønmodtagere kaldes for lønslaver.

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago

https://www.bitchute.com/video/27slnecd3nbF/
DATA REVEALS HIGHER COVID RATE IN THE VACCINATED

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Når jeg læser Michael Yeadons navn tænker jeg tit på David Yeagley. Han var et bedre amerikansk menneske end enhver hållyvud grimrian.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x