30
jan
Seneste opdatering: 30/1-22 kl. 1755
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tuckerne har sat Rebel News til at forestå deres indsamling, men indsamlingspengene synes først at være tilbageholdt. I gårsendte Rebel News live hele aftenen, så det gentager sig nok idag. Der er adskilligt flere videoes på Rumble, så jeg bringer blot to her. Truckerne siger, de er parat til at blive i Ottowa indtil de får indrømmelser fra de politikere, der med Trudeau har gjort sig usynlige. Det drejer sig først og fremmest om overvågningspasset, og dernæst om den tvunge vaccination af lastbilchauffører.

Rebelcopter Covers Truck Convoy in Calgary

Konvojen ankommer til Ottowa

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
3 months ago

Paul Weston: Viva la Revolution! Truckerne er vores alles eneste chance for at vinde denne krig. Taber de, har vi alle tabt til globalisterne. Ingen fortjener derfor så meget støtte, som de gør! Hvad vi nu får åbenbaret er ligheden mellem Truckere/lastbilchauffører og den hvide menneskerace: Begge er strengt taget rygraden, der har sørget for, vi alle har fået leveret det meste af vores fødevarer og andre fornødenheder, der har gjort menneskelivet så uendelig meget nemmere. Det har de gjort gennem alle årene uden at gøre et nummer ud af sig selv. Ja faktisk har de været alt for ydmyge… Read more »

karl madsen
karl madsen
3 months ago
Reply to  Margrethe

“Træk stikket ud til alle snylterne”

Det skal blive interessant at se danske boligejere nægte at betale ejendomsskat, undgå at købe fødevarer i landets butikker og opsige nemkonti i bankerne.

Jensen, Danmark
Jensen, Danmark
3 months ago

Fedt mand, lige som i den legendariske film Convoy,

Elsker den film: https://youtu.be/Sd5ZLJWQmss

Last edited 3 months ago by Jensen, Danmark
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago

Nu rykker Sverige.
https://newsvoice.se/2022/01/kanadas-lastbilsforarprotest-sverige-usa/
https://www.facebook.com/groups/413258173922985

Danmark, hvad blev der nogensinde af Danmark?

Dansk militær er sendt til Østfronten, fatalt nu fjenden den islamiske besættelsesmagt står i landet, dansk øverstbefalende burde fyres på gråt papir, true Rusland engang var vi allierede, at true Rusland giver Rusland en blankocheck, min appel at Putin bruger denne blankocheck rydder Danmark for alt relateret til islam, fjenden den islamiske besættelsesmagt står nemlig i landet, resten i sagens natur op til Rusland, dansk militær vil falde på Østfronten.

Last edited 3 months ago by Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago
Reply to  steen

Der organiseres pt, en konvoj, der vil køre fra Haparanda, Gøteborg og Ystad til Stockholm.

Ja pinligt om Sverige dennegang overhaler Danmark indenom.

Indledt samtale med Norge – Finland – Danmark, spændende om Danmark kommer op i gear, om alle nordiske lande står sammen, i en fælles convoy står op for frihed!

For et frit Norden!

Sweden freedom convoy 2022.jpg
Margrethe
Margrethe
3 months ago

Jeg har fået at vide, at danske lastbilchauffører har planlagt konvoj til Købnehavn den 5. februar.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago
Reply to  Margrethe

Upp och vända för att även låta Norge – Finland – Danmark delta i Sverige, Köpenhamn är den perfekta utgångspunkten över bron in i Sverige, första hindret islamiska gränsvakter, inga svenska flaggor på motorvägsbroarna till Ystad, ingen hyllning längs vägen, bara Islamister som kastar sten, till och med fåglarna har flugit sin väg, Sverige som en gång var håller på att försvinna, en convoy genom Sverige från norr till söder, kan mycket väl vara det sista Sverige gör!

https://www.youtube.com/watch?v=5RGlVUOj-fQ

Nielsen
Nielsen
3 months ago
Reply to  steen

Nej men det er jo heller ikke sådan,at vi ser dig dagligt i Dhimmi Radioens Deadline med oveerløgneren Nørskov og uvederhæftighedssekretæren frk Bjerre som mikrofonholdere. Nej,det er eksperter som Erik Holsten,som nu kalder sig Holstein og andet venstrefløjserkrat og revl. Hvis en politiker siger noget,kommer det ud af munden af en “journalist” og hvis en reklamepromotor siger noget,efteraber politikerne det. Sådan går “eliten” op i en højere enhed med “historikerne” og når de har brug for beskyttelse,kalder de på ekperterne. Formålet med skuespillet,som de udspiller ret foran os,er at vi skal vedblive at tro på velfærd og forsvarsvilje. -En sand… Read more »

karl madsen
karl madsen
3 months ago
Reply to  steen

“Har lige tjekket danske medier seneste døgn: INTET om truckerne” De artikler som MSM for enhver pris vil undgå, at læserne kan kommentere på, leveres som regel altid af Ritzau, hvor alle andre artikler, skrevet af ansatte journalister, giver mulighed for at skrive til journalisterne idet en mailadresse oplyses når der klikkes på journalistens navn. Det vil derfor være oplagt at maile til en hvilken som helst journalist og venligt opfordre denne til at interessere sig lidt for det, der sker i Canada. Eventuelt kan man oplyse journalisten om, at begivenhederne derovre i allerhøjeste grad er i offentlighedens interesse. Journalisterne… Read more »

Last edited 3 months ago by karl madsen
Jensen, Danmark
Jensen, Danmark
3 months ago

Lige lidt info om trucking i Danmark. Der er ikke danske eksportchauffør tilbage i branchen, derfor kan vi ikke lave en dansk convoy. Vi kan prøve at få fat i den danske truckerkonge Mr. President, han er manden der kan sætte det i gang, han er vores eneste chance.

10-4 her fra og god dag.

https://youtu.be/6TNZrVzmZvk

karl madsen
karl madsen
3 months ago

“derfor kan vi ikke lave en dansk convoy”

På med nej-hatten! Bare sådan for en sikkerheds skyld.

Der er måske heller ikke danske chauffører tilbage i de tusindvis af lastbiler, som kører indenrigs?

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x