30
jan
Seneste opdatering: 30/1-22 kl. 1755
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tuckerne har sat Rebel News til at forestÄ deres indsamling, men indsamlingspengene synes fÞrst at vÊre tilbageholdt. I gÄrsendte Rebel News live hele aftenen, sÄ det gentager sig nok idag. Der er adskilligt flere videoes pÄ Rumble, sÄ jeg bringer blot to her. Truckerne siger, de er parat til at blive i Ottowa indtil de fÄr indrÞmmelser fra de politikere, der med Trudeau har gjort sig usynlige. Det drejer sig fÞrst og fremmest om overvÄgningspasset, og dernÊst om den tvunge vaccination af lastbilchauffÞrer.

Rebelcopter Covers Truck Convoy in Calgary

Konvojen ankommer til Ottowa

4.3 6 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
2 years ago

Paul Weston: Viva la Revolution! Truckerne er vores alles eneste chance for at vinde denne krig. Taber de, har vi alle tabt til globalisterne. Ingen fortjener derfor sĂ„ meget stĂžtte, som de gĂžr! Hvad vi nu fĂ„r Ă„benbaret er ligheden mellem Truckere/lastbilchauffĂžrer og den hvide menneskerace: Begge er strengt taget rygraden, der har sĂžrget for, vi alle har fĂ„et leveret det meste af vores fĂždevarer og andre fornĂždenheder, der har gjort menneskelivet sĂ„ uendelig meget nemmere. Det har de gjort gennem alle Ă„rene uden at gĂžre et nummer ud af sig selv. Ja faktisk har de vĂŠret alt for ydmyge… Read more »

karl madsen
karl madsen
2 years ago
Reply to  Margrethe

“TrĂŠk stikket ud til alle snylterne”

Det skal blive interessant at se danske boligejere nÊgte at betale ejendomsskat, undgÄ at kÞbe fÞdevarer i landets butikker og opsige nemkonti i bankerne.

Jensen, Danmark
Jensen, Danmark
2 years ago

Fedt mand, lige som i den legendariske film Convoy,

Elsker den film: https://youtu.be/Sd5ZLJWQmss

Last edited 2 years ago by Jensen, Danmark
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Nu rykker Sverige.
https://newsvoice.se/2022/01/kanadas-lastbilsforarprotest-sverige-usa/
https://www.facebook.com/groups/413258173922985

Danmark, hvad blev der nogensinde af Danmark?

Dansk militÊr er sendt til Østfronten, fatalt nu fjenden den islamiske besÊttelsesmagt stÄr i landet, dansk Þverstbefalende burde fyres pÄ grÄt papir, true Rusland engang var vi allierede, at true Rusland giver Rusland en blankocheck, min appel at Putin bruger denne blankocheck rydder Danmark for alt relateret til islam, fjenden den islamiske besÊttelsesmagt stÄr nemlig i landet, resten i sagens natur op til Rusland, dansk militÊr vil falde pÄ Østfronten.

Last edited 2 years ago by Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago
Reply to  steen

Der organiseres pt, en konvoj, der vil kĂžre fra Haparanda, GĂžteborg og Ystad til Stockholm.

Ja pinligt om Sverige dennegang overhaler Danmark indenom.

Indledt samtale med Norge – Finland – Danmark, spĂŠndende om Danmark kommer op i gear, om alle nordiske lande stĂ„r sammen, i en fĂŠlles convoy stĂ„r op for frihed!

For et frit Norden!

Sweden freedom convoy 2022.jpg
Margrethe
Margrethe
2 years ago

Jeg har fÄet at vide, at danske lastbilchauffÞrer har planlagt konvoj til KÞbnehavn den 5. februar.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago
Reply to  Margrethe

Upp och vĂ€nda för att Ă€ven lĂ„ta Norge – Finland – Danmark delta i Sverige, Köpenhamn Ă€r den perfekta utgĂ„ngspunkten över bron in i Sverige, första hindret islamiska grĂ€nsvakter, inga svenska flaggor pĂ„ motorvĂ€gsbroarna till Ystad, ingen hyllning lĂ€ngs vĂ€gen, bara Islamister som kastar sten, till och med fĂ„glarna har flugit sin vĂ€g, Sverige som en gĂ„ng var hĂ„ller pĂ„ att försvinna, en convoy genom Sverige frĂ„n norr till söder, kan mycket vĂ€l vara det sista Sverige gör!

https://www.youtube.com/watch?v=5RGlVUOj-fQ

Nielsen
Nielsen
2 years ago
Reply to  steen

Nej men det er jo heller ikke sĂ„dan,at vi ser dig dagligt i Dhimmi Radioens Deadline med oveerlĂžgneren NĂžrskov og uvederhĂŠftighedssekretĂŠren frk Bjerre som mikrofonholdere. Nej,det er eksperter som Erik Holsten,som nu kalder sig Holstein og andet venstreflĂžjserkrat og revl. Hvis en politiker siger noget,kommer det ud af munden af en “journalist” og hvis en reklamepromotor siger noget,efteraber politikerne det. SĂ„dan gĂ„r “eliten” op i en hĂžjere enhed med “historikerne” og nĂ„r de har brug for beskyttelse,kalder de pĂ„ ekperterne. FormĂ„let med skuespillet,som de udspiller ret foran os,er at vi skal vedblive at tro pĂ„ velfĂŠrd og forsvarsvilje. -En sand… Read more »

karl madsen
karl madsen
2 years ago
Reply to  steen

“Har lige tjekket danske medier seneste dĂžgn: INTET om truckerne” De artikler som MSM for enhver pris vil undgĂ„, at lĂŠserne kan kommentere pĂ„, leveres som regel altid af Ritzau, hvor alle andre artikler, skrevet af ansatte journalister, giver mulighed for at skrive til journalisterne idet en mailadresse oplyses nĂ„r der klikkes pĂ„ journalistens navn. Det vil derfor vĂŠre oplagt at maile til en hvilken som helst journalist og venligt opfordre denne til at interessere sig lidt for det, der sker i Canada. Eventuelt kan man oplyse journalisten om, at begivenhederne derovre i allerhĂžjeste grad er i offentlighedens interesse. Journalisterne… Read more »

Last edited 2 years ago by karl madsen
Jensen, Danmark
Jensen, Danmark
2 years ago

Lige lidt info om trucking i Danmark. Der er ikke danske eksportchauffÞr tilbage i branchen, derfor kan vi ikke lave en dansk convoy. Vi kan prÞve at fÄ fat i den danske truckerkonge Mr. President, han er manden der kan sÊtte det i gang, han er vores eneste chance.

10-4 her fra og god dag.

https://youtu.be/6TNZrVzmZvk

karl madsen
karl madsen
2 years ago

“derfor kan vi ikke lave en dansk convoy”

PÄ med nej-hatten! Bare sÄdan for en sikkerheds skyld.

Der er mÄske heller ikke danske chauffÞrer tilbage i de tusindvis af lastbiler, som kÞrer indenrigs?

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x