31
jan
Seneste opdatering: 31/1-22 kl. 1858
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Klaus Schwab: “We penetrate the cabinets”

Hør min gamle ven tale om Klaus Schwab, Trudeau og “Trucker-revolutionen.” En analyse af situationen med temperament.

Dekadencens tid

Imperier lever i 250 år

Civilingeniøren Pär Ström tager denne gang Sir John Glubb’s The Fate of Empires op, som Black Pigeon også behandlede for nylig. Man behøver ikke købe essayet, det kan læses her: THE FATE OF EMPIRES and SEARCH FOR SURVIVAL. Blandt andre Gunnar Sandelin medvirker hos Pär Ström. Han mener, ligesom jeg, at Sverige overlegent fører i Glubbs ræs mod selvafvikling, men det er kun kvantitativt, ikke så meget kvalitativt. Vi andre har samme kurs.

Black Pigeons version af John Glubb

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Regningens time nærmer sig hastigt, ikke nogen værre og mere foragtet end den der har forrådt sit eget folk sit eget land, solgte ud til islam og globalismen, med henblik at fornægte sit eget folk! Vore lande fyldt af sådanne der nu får travlt at ligge afstand imellem dem selv, Davos og globalismen, benægte alt, glemme alle løgne også hvor pengene kom fra, de fulgte kun ordre, købt og betalt adlød kun hvert et vink der kom fra Davos! Trudeau en sådan i lommen på Davos, for blodpenge, ligesom vores egne politikere et stort forklaringsproblem, snart vil ingen længere kendes… Read more »

Last edited 2 years ago by Jan Ulrik Friis
Margrethe
Margrethe
2 years ago

Hvis man, som folk er flest, så bare var i stand til at henslæbe livet i lykkelig uvidenhed, om vor civilisations igangværende kollaps. Det er en ubærlig, kronisk pine at være vidne til, fordi al forsøg på modstand, svarer til at stille sig ud midt i en lavastrøm med en skovl i forsøget på at stoppe strømmen. Hvis vi så, i ruinerne af vores kultur, kunne ane konturen af et bedre alternativ på vej ud af asken. Men det eneste, der manifesterer sig stadig kraftigere, er islam. Kan det blive værre? I think not…

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago
Reply to  Margrethe

Når muligheden for oprettelse af nærved afspærrede områder hvor fuld eller nær selvfuldstændig selvforsyning stadig er til stede kan det blive værre. Muligvis vil det hvis resten af verden uddør blive svært at opretholde maskin/teknikdele, og andre produktioner og servicemuligheder, men folk, nogle i det mindste, overlevede i tusindevis af år uden moderne teknik og servicetilbud.
https://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/manden-bag-friland-jeg-gaar-mere-op-i-hoens-end-i-frygt

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Peter Buch

Det er måske den samme Steen, der har fået den lyse ide at sælge grisehytter, som menneskeboliger? Den danske sans for innovation fornægter sig ikke. Claus Schwab må juble. Når vi ingenting må eje, skal vi alle nok læsses ind i en grisehytte:

https://www.youtube.com/watch?v=h3Kobobe9pQ&t=22s

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago
Reply to  Margrethe

Nej.
Det tror jeg ikke. Den Steen Møller jeg henviser til var den eller blandt de første der lavede Friland, dels et fysisk projekt et stede i Jylland, dels en udsendelsesrække hvoraf afsnit stadig kan ses på DR.
I et afsnit efter et hus på så vidt jeg husker 120 km var færdigt, og pris anslået til 250.000 kr. uden løn til ham selv ganske vist, sagde han, han erfaringerne rigere da ville kunne lave det til det halve.

Jensen, Danmark
Jensen, Danmark
2 years ago
Reply to  Margrethe

Vrøvl, er man patriot kæmper man uanset hvad, brok er der nok af.

Heller falde i kamp end blive spiddet i lænestolen.

Danmark først 🇩🇰

Last edited 2 years ago by Jensen, Danmark
Klodshans
Klodshans
2 years ago
Reply to  Margrethe

Det bliver meget værre Margrethe, bare vent og se!

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago
Reply to  Margrethe

Man kan vælge GAB-vejen, lave sit eget…
We need to build parallel structures, beyond the control of the authorities. FvD has to be more than a political party. We have to establish our own woke-free schools and universities, our own healthcare centres, our own housing blocks, dwellings, cities even; we need to introduce our own crypto-currency and perhaps create our own trade unions.
https://gatesofvienna.net/2022/01/thierry-baudet-the-netherlands-is-on-a-path-towards-totalitarianism/#more-53317

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Peter Buch

Meget interessant artikel. Det kunne lyde som en mulig vej ud af moradset. Det eksisterende politiske system er det i hvert fald ikke. Der er ingen grund til at spilde mere energi på det.

Poul
Poul
2 years ago

Nu forsøger de at stoppe opbakningen til lastbilchaufførene ved at kalde dem nazister: https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/demonstranter-skaber-kaos-i-ottawa/9107092

Enten er det indbegrebet af “false flag”, eller også er der nogle temmeligt retarderede personer imellem dem hvis de tager swastika flag med til en demonstration imod undertrykkelse fra staten..

Jeg tror dog at historien 99% sikkert er opfundet af politiet/borgmesteren/pressen for at skræmme almindelige mennesker fra at støtte op om dem, præcist som når venstrefløjen rutinemæssigt kalder alle og enhver der siger dem imod for nazister. Må det ramme dem alle som en kæmpe boomerang.

Poul
Poul
2 years ago
Reply to  Poul

Bemærk iøvrigt ekstra bladets vinkel: Første gang de overhovedet omtaler sagen, er overskriften ikke “demonstrerer for frihed” eller lignende, men “demonstranter skaber kaos”. Vi skulle jo så nødigt have at danskerne også begyndte at tænke selv, så vi smider lige et nazi kort oveni istedet for at gå i yderligere detaljer med hvad det egentlig er de er så utilfredse med.

Mainstream medierne er det største problem overhovedet i den vestlige verden.

karl madsen
karl madsen
2 years ago
Reply to  Poul

“Mainstream medierne er det største problem overhovedet i den vestlige verden”

Man kan i al fald roligt hævde, at MSM ofte har et lidt anstrengt forhold til realitererne.

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Hvis det her kan bekræftes, så tør man måske næsten at tro på, at modstand virker. Fra twitter

ruller restriktioner tilbage.JPG
trackback

[…] Paul Weston: Trudeau’s Ceaușescu-moment  […]

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
2 years ago

Så länge inte POLITIKER kan sparkas för att de missbrukar väljarnas förtroende hindrar det inte färden mot undergång.
Gemensamma politiker för Sverige och Danmark var och en inom sina specifika områden. Carl Bildt. Mette Frederiksen, Ingvar Carlsson, Lars Lökke Rasmusen, Mona Sahlin m fl.
Det blir efterhand för många. Därför går vi under.

Broncobilly
Broncobilly
2 years ago

Nogetergaltherpåbloggen,spaceknappenvirkerikkeherpåbloggen.
Hererlidtinspiration.

http://thecinemaarchives.com/wp-content/uploads/2018/05/hangem-high-title-card.jpg

Broncobilly
Broncobilly
2 years ago
Reply to  Broncobilly

Nu virker det, sorry my bad.

Cat
Cat
2 years ago

Glæder mig til den dag en af jer phonies henviser til Infowars, som har gjort alt arbejdet for alle de andre og iforklarer hvorfor det var så vigtigt, at udelukke sandheden om medierne og 911 og ISIS og NATO og jer selv

Cat
Cat
2 years ago
Reply to  Cat

Giv dem nu en chance. Covid er deres første red-pill, og de slugte den først for en måned siden

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x