2
feb
Seneste opdatering: 2/2-22 kl. 2025
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I Informationssegmentet er de Identitære ‘facister’, der ophidser til konflikt, men konflikterne er her allerede, og det er ikke de Identitære, der har plantet dem. Se Fascister i fåreklæder?. Spørgsmålet er, om ikke fascisme som skældsord er slidt op i kampen mod virkeligheden. Netop i dag kan den virkelighed se således ud: Germany: Islamic jihad massacre on Intercity train foiled by police.

Biden har mange venner – i Danmark
Af: Lars Hedegaard

Præsident Biden er meget populær i Danmark. Især i medierne, der er så glade, at de glemmer at fortælle, hvad der sker i Amerika, men man forstår på dem, at præsidenten har fuldt op at gøre med at rydde op efter Donald Trumps ulykker.

I USA kniber det derimod med den folkelige opslutning. Nu viser en meningsmåling offentliggjort i går, at 50 pct. af vælgerne ønsker Biden stillet for en rigsret, mens kun 45 pct. er uenige. Målingen er foretaget af Rasmussen Reports, som er blandt USA’s mest troværdige.

Interessant nok vil 50 pct. af de sorte vælgere også have Biden dømt – et trist resultat for en præsident, der mener at have monopol på de sortes stemmer.

Og sandelig om ikke også 34 pct. af de demokratiske vælgere vil af med ham.

Det mest interessante er, at Joe Biden nyder opbakning fra næsten alle de store medier, som havde hovedansvaret for at bringe ham til magten. Disse medier må nu se i øjnene, at de ikke længere formår at dække over hans mærkværdige politik med åbne grænser, fri kriminalitet, forsøg på at undergrave demokratiet ved at udvande stemmeretten og andre woke-fiduser.

I Danmark går det bedre, som vi kan konstatere, hver gang vi tænder for fjernsynet eller åbner en avis.

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago

Biden og Harris har åbnet helvedes sluser slipper alt immigration ind i USA, ligesom Merkels Tyskland tilbyder alt og alle immigration, volden i forvejen helt ude af kontrol, i USA hersker svenske tilstande, en milliard muhamedanere fra eller til gør ingen forskel, Biden lade seddelpressen løbe løbsk, Biden bliver måske med tiden klogere, men det er der intet der tyder på! Danmark har det Biden mangler mest af alt: immigration, unika chance for Danmark at skaffe sig af med ALT islamisk immigration kvit og frit til allersidste muhamedaner. Vi danske har brug for nu mere end nogensinde at stå samlet… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago
Reply to  Steen

Enig.

Morsomt de øjeblikke hvor Biden taler udenfor teleprompter,
ikke mindre kaotisk når efterfølgende hans stab forsøger at bortforklare hvad der i virkeligheden er sagt, det bruger de meget tid på, om du nogensinde har set CNN en stor bortforklaring.
Undrer om Biden har adgang til atom-knappen, måske kun en look a like en attrap han går rundt med, for jeg tror end ikke hans egen stab længere har nogen tillid til ham.

karl madsen
karl madsen
3 months ago

“at sende alle uintegrerede muhamedanere rup og stup ud af landet”

Især glæder jeg mig til at vinke farvel til konvertitterne, og kan vi også slippe af med venligboerne i samme ombæring, vil der blive festet igennem her på adressen.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago
Reply to  karl madsen

Ja den dag vil vi alle feste igennem, konvertitter de allerværste, sammen med venligboernes landsforræderi, den regulære ondskab rettet direkte imod deres eget danske folk!

Klodshans
Klodshans
3 months ago

Det er for sent!
De få sindsyge og de mange medløbere!
Historien viser det er for sent, ender i ragnarok!

Peter Buch
Peter Buch
3 months ago
Reply to  Klodshans

Om det var i går eller for et par dage siden, er jeg ikke sikker på, men jeg tror det var dig selv, der kommenterede: Det kan blive langt værre.

gokke & gøg
gokke & gøg
3 months ago

Man kan vel sige at fascister ikke er hvad de har været.
Hvad betyder egentlig rub og stub”
og hvad betyder det,når en uheldig personus kaldes en tumpe?

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x