2
feb
Seneste opdatering: 2/2-22 kl. 2025
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I Informationssegmentet er de IdentitĂŠre ‘facister’, der ophidser til konflikt, men konflikterne er her allerede, og det er ikke de IdentitĂŠre, der har plantet dem. Se Fascister i fĂ„reklĂŠder?. SpĂžrgsmĂ„let er, om ikke fascisme som skĂŠldsord er slidt op i kampen mod virkeligheden. Netop i dag kan den virkelighed se sĂ„ledes ud: Germany: Islamic jihad massacre on Intercity train foiled by police.

Biden har mange venner – i Danmark
Af: Lars Hedegaard

PrÊsident Biden er meget populÊr i Danmark. IsÊr i medierne, der er sÄ glade, at de glemmer at fortÊlle, hvad der sker i Amerika, men man forstÄr pÄ dem, at prÊsidenten har fuldt op at gÞre med at rydde op efter Donald Trumps ulykker.

I USA kniber det derimod med den folkelige opslutning. Nu viser en meningsmĂ„ling offentliggjort i gĂ„r, at 50 pct. af vĂŠlgerne Ăžnsker Biden stillet for en rigsret, mens kun 45 pct. er uenige. MĂ„lingen er foretaget af Rasmussen Reports, som er blandt USA’s mest trovĂŠrdige.

Interessant nok vil 50 pct. af de sorte vĂŠlgere ogsĂ„ have Biden dĂžmt – et trist resultat for en prĂŠsident, der mener at have monopol pĂ„ de sortes stemmer.

Og sandelig om ikke ogsÄ 34 pct. af de demokratiske vÊlgere vil af med ham.

Det mest interessante er, at Joe Biden nyder opbakning fra nÊsten alle de store medier, som havde hovedansvaret for at bringe ham til magten. Disse medier mÄ nu se i Þjnene, at de ikke lÊngere formÄr at dÊkke over hans mÊrkvÊrdige politik med Äbne grÊnser, fri kriminalitet, forsÞg pÄ at undergrave demokratiet ved at udvande stemmeretten og andre woke-fiduser.

I Danmark gÄr det bedre, som vi kan konstatere, hver gang vi tÊnder for fjernsynet eller Äbner en avis.

4.3 6 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Biden og Harris har Ă„bnet helvedes sluser slipper alt immigration ind i USA, ligesom Merkels Tyskland tilbyder alt og alle immigration, volden i forvejen helt ude af kontrol, i USA hersker svenske tilstande, en milliard muhamedanere fra eller til gĂžr ingen forskel, Biden lade seddelpressen lĂžbe lĂžbsk, Biden bliver mĂ„ske med tiden klogere, men det er der intet der tyder pĂ„! Danmark har det Biden mangler mest af alt: immigration, unika chance for Danmark at skaffe sig af med ALT islamisk immigration kvit og frit til allersidste muhamedaner. Vi danske har brug for nu mere end nogensinde at stĂ„ samlet… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago
Reply to  Steen

Enig.

Morsomt de Ăžjeblikke hvor Biden taler udenfor teleprompter,
ikke mindre kaotisk nÄr efterfÞlgende hans stab forsÞger at bortforklare hvad der i virkeligheden er sagt, det bruger de meget tid pÄ, om du nogensinde har set CNN en stor bortforklaring.
Undrer om Biden har adgang til atom-knappen, mÄske kun en look a like en attrap han gÄr rundt med, for jeg tror end ikke hans egen stab lÊngere har nogen tillid til ham.

karl madsen
karl madsen
2 years ago

“at sende alle uintegrerede muhamedanere rup og stup ud af landet”

IsÊr glÊder jeg mig til at vinke farvel til konvertitterne, og kan vi ogsÄ slippe af med venligboerne i samme ombÊring, vil der blive festet igennem her pÄ adressen.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago
Reply to  karl madsen

Ja den dag vil vi alle feste igennem, konvertitter de allervĂŠrste, sammen med venligboernes landsforrĂŠderi, den regulĂŠre ondskab rettet direkte imod deres eget danske folk!

Klodshans
Klodshans
2 years ago

Det er for sent!
De fÄ sindsyge og de mange medlÞbere!
Historien viser det er for sent, ender i ragnarok!

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago
Reply to  Klodshans

Om det var i gÄr eller for et par dage siden, er jeg ikke sikker pÄ, men jeg tror det var dig selv, der kommenterede: Det kan blive langt vÊrre.

gokke & gĂžg
gokke & gĂžg
2 years ago

Man kan vel sige at fascister ikke er hvad de har vĂŠret.
Hvad betyder egentlig rub og stub”
og hvad betyder det,nÄr en uheldig personus kaldes en tumpe?

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x