3
feb
Seneste opdatering: 3/2-22 kl. 2029
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

A Documentary revealing the connection between Covid-19 >> Vaccines >> Masks >> The Banking System and The Great Reset. For those Preparing for what’s Coming After Covid-19

Den er ny, den er lang og den er grundig. Den kommer hele vejen rundt om det største medicinske forsøg i menneskehedens historie, og den giver også et fornuftigt bud på, hvorfor Donald Trump måtte fjernes fra præsidentembedet. Der tales engelsk og hurtigt, så bid den eventuelt over i to dele.

Vis den til alle, du kender. Til de uvaccinerede, så de holder sig langt væk fra “vaccinen”, og til de vaccinerede, så de øjeblikkelig holder op med at lade sig sprøjte med et stof, der allerede har dræbt flere end Hiroshima bomben. Det er vaccinen, der gør dem syge, og vaccinen der holder virus i live, så den muterer. Havde vi ikke vaccineret, havde Covid været ovre for over et år siden.

Tror du det er “konspirationsteorier, som de globalistejede medier påstår?” Se dagens høst fra dem, der har snøret dig i årevis, globalister og storbankers dækorganisation EU: Commission proposes to extend the EU Digital COVID Certificate by one  year Overvågnings passet er det vigtige i denne “epedemi”, det slipper de ikke. – Se Dokumentarens hjemmeside.

Ugentlige, “bekræftede Covid-døde pr. million” – hvis ikke vaccinedøde

Jo mindre vaccinering, desto bedre går det.Robert Malone skriver.

Let’s get a high level picture of what is gong on. Here is rolling average of deaths per million over the previous week that includes India, Mexico, Africa and S. Africa – as well as Israel – which is probably one of the most boosted and vaccinated countries. From Jan 1, 2022 to Jan 19, 2022.

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
1 year ago

Måske vi alle skal tænke lidt over hvad der får os til at tro at vi har brug for nogen til at lede os.
Mit gæt er dumhed.

karl madsen
karl madsen
1 year ago
Reply to  Nielsen

“Måske vi alle skal tænke lidt over hvad der får os til at tro at vi har brug for nogen til at lede os”

Jeg har tænkt over det, og resultatet blev, at jeg ikke længere ser mig i stand til at afgive suverænitet til de kriminelle på Hoppeborgen.

Ingentingpasser
Ingentingpasser
1 year ago
Reply to  karl madsen

Vi har et (stort) problem med rekruttering af talenter til ledende politiske valgte sæder. Chr. Borg virker som en parodi.Der er alt for mange poltikere der har ” leget politik” hele deres liv , og nu er fanget i det. Trine Bramsen er katastrofe eksemplet. Mette Frederiksen “spiller og performer” legen som politiker rigtigt godt. Men det ER jo ikke leg og performance. Blindt at følge “pan-demikernes” arrangement, blive årsag til noget der kunne blive en medicinsk katastrofe , aldrig før set. Minkskandalen mm. Vidner for mig,- om en statsminister der ikke har potentialet for egentligt ansvar. Det hele ER… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  karl madsen

Deri er vi ganske enige.
If you trade some of your freedom for security you shal have none of them.
2030 Unmasked er en fremragende film men som nævnt,skal man måske lige orienterre sig om Hvordan Federal Reserve opstod. Til dette er James Corbetts Century of Enslavement og Mike Maloneys serie om penges oprindelse gode.

Broncobilly
Broncobilly
1 year ago

Trist at se, at jøderne frivilligt er gået ind i gaskammeret – IGEN

mia
mia
1 year ago
Reply to  Broncobilly

Og glem ikke at mer enn 70% de omtalte jødene sitter i Obam…eh Bidens regjering!

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  mia

Vi har en nulevende som øjensynligt står på kollektivismens side. =Vi skal alle være lige fattige. Han har penge nok til at påvirke “markedet” i den ene eller anden retning. Og i censur tubens begyndelse så jeg en film omhandlende en jødisk families mystiske fravær fra konsentrationslejre. Markedet i anførselstegn,fordi det ikke handler med penge. Men med valuta. -Altså faske penge har været i omløb mellem os gennem århundreder.

karl madsen
karl madsen
1 year ago

Er der ikke længere nogen, som finder det betimeligt at informere om situationen i Canada? Eller venter vi bare længselsfuldt på, at Justin sætter politi og militær til at angribe chaufførerne og de øvrige frihedsdemonstranter?

Erling
Erling
1 year ago

Der kan ikke være tvivl om at den finansielle elite ha et brændende ønske om fuld kontrol med alt , levende som dødt. Avisernes skriverkarle er bare røde lakajer, som villigt og blindt adlyder ordrer fra en bande af ”low level people” med en masse penge. (rammende udtryk fra anden video). Vore politikere (med undtagelser) viser desværre ligeledes deres lave niveau ved at lade sig imponere og overtale til at følge denne helt klart antidemokratiske linie. Mette Frederiksen er et lysende eksempel på en svag politiker (omend hun ønsker at fremstå som det stik modsatte), der med lynets hast har… Read more »

trackback

[…] Dokumentar 2030 UnMasked  https://www.snaphanen.dk/2022/02/03/dokumentar-2030-unmasked/ […]

Træt af politikere og journalister
Træt af politikere og journalister
1 year ago

Nogle gange er der en artikel, men ingen mulighed for at
svare eller debattere. (F.eks. Løgn over løgn) Andre
gange er der to vidt forskellige artikler til een debat. Og
så er der altid tre tykke bjælker og “Donér eengangsbeløb”,
inden man kommer til debatten. Er det ikke noget som
kan forbedres? Bør debatten ikke følge lige efter artiklen?
Artiklerne er vigtige, og det er tit superfine oplysninger
Snaphanen skaffer frem, men kommentarerne er også
interessante og måske næsten lige så vigtige, hvis
Snaphanen skal have flest mulige læsere.

Træt
Træt
1 year ago

Sten Snaphane er selverklæret IT-analfabet, og det er åbenbart for meget forlangt at han skal oploade hver artikel for sig. Kommentarerne er ofte off-topic i sig selv, men når de forholder sig til to forskellige historier stritter det i alle retninger.

Dronningens tandbleger og poder
Dronningens tandbleger og poder
1 year ago

Covid-24 er på trapperne, men frygt ikke det er vaccinen også 😁

Cat
Cat
1 year ago
Last edited 1 year ago by Cat
Nielsen
Nielsen
1 year ago

Jeg lagde mærke til at en af dhimmi radioens tv kanaler hvade noget om “preppere”. Det var måske værd at give et kig.

Cat
Cat
1 year ago

Virologi er en løgn. Den rigtige teori hedder terrænteori og vira hedder der exosomer. De smitter ikke, men er biprodukter fra kroppens naturlige cellefornyelse

trackback

[…] Source link […]

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x