4
feb
Seneste opdatering: 17/2-22 kl. 0121
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Journalistik i en Covid-pas tid, det tiden i den grad tÞrster efter. Del II pÄ trapperne

Tommy Robinson har offentliggjort den fĂžrste af i alt fem dokumentarer om de engelske piger, der i Ă„revis blev mishandlet af pakistanske mĂŠnd, om engelske myndigheders totale svigt og om et korrupt engelsk politi. Det er et rystende dokument om et samfund i forfald […]

The Rape of Britain er et vigtigt dokument. Ikke bare pĂ„ de frygtelige overgreb som tusindvis af engelske piger har vĂŠret udsat for, men ogsĂ„ et dokument pĂ„ den engelske velfĂŠrdsstats kyniske svigt og retsstatens moralske kollaps. Og mainstreammediernes totale tavshed omkring dokumentaren er blot en bekrĂŠftelse pĂ„ tingenes tilstand. Aia Fogh ”The rape of Britain” er en rystende og hjerteskĂŠrende dokumentar – og den er SÅ vigtig.

De fem dokumentarers hjemmeside Urban Scoop En interessant krÞlle pÄ Tommy Robinsons enestÄende reportage om pÊdofile pakistanere, der fÞrer krig mod det engelske folks bÞrn: Disgraced peer and ex-Labour politician Lord Ahmed is jailed for five years and six months for historic child sex offences.

Uriasposten: Uwe Max sigtet efter § 264 d. for Muhammed-meme

Tog sĂžns spillekonsol, ransagede datters lejlighed

Jeg har netop talt med Uwe Max Jensen, der onsdag fik sit hjem ransaget af politiet. Fire betjente mĂždte op med en ransagelseskendelse pĂ„ boligen nordenfjords, og tog hans computer, telefon, samlevers computer og telefon, afdĂžde tantes computer og sĂžnnens spillekonsol. Da betjentene ikke var tilfredse med fundene, ransagede de efterfĂžlgende hans 26-Ă„rige datters lejlighed kort derfra. En lĂ„sesmed hjalp dem ind. Han er sigtet efter straffelovens § 264 d., der i den milde ende kan give ‘bĂžde eller fĂŠngsel indtil 6 mĂ„neder’. Samme paragraf som nĂŠrvĂŠrende blogger, Snaphanen, Jaleh Tavakoli mfl. er tiltalt efter.

Konkret drejer det sig om deling af et meme pÄ Facebook med journalist Asger Juhl og en Muhammedtegning. Asger Juhl er redaktÞr for Den UafhÊngige, der sidste Är tog en video af en live-udsendelse offline, fordi den inkluderede en tegning af muslimernes profet. SÄvidt jeg husker det, sÄ var det en ironisk henvisning til sagen.

“Vi tog ikke videoen ned, fordi vi mener, at det ikke er relevant at vise Muhammed. Vi tog videoen ned, fordi vi ikke tþr.” (Chefredaktþr Asger Juhl, Den Uafhéngige, 15. oktober 2021)

Uwe Max Jensen, der blot har fĂ„et et visitkort fra Nordjylland Politis afdeling for ‘Personfarlig kriminalitet’, nĂŠgter sig skyldig. Han har i forvejen flere verserende sager. Fornyligt blev han frikendt for blufĂŠrdighedskrĂŠnkelse. Uriasposten

3.3 3 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
TrĂŠt af politikere og journalister
TrĂŠt af politikere og journalister
2 years ago

Det med at Uwe Max Jensen har haft besĂžg af
tankepolitiet, ligesom flere andre der har brugt den
grundlovsbestemte ytringsfrihed, mÄ da fÄ danskere
til at tĂŠnke over hvad det er for et Christiansborg
regime de lever under

TrĂŠt af politikere og journalister
TrĂŠt af politikere og journalister
2 years ago

Tommy Robinson er en ĂŠgte helt, en modig, begavet og
ĂŠrlig mand. Bare der var nogle flere af hans slags.

Den europĂŠiske mentalitet er blevet Ăždelagt af den
hjernevask som kommunister, socialister og radikale
kvinder har kÞrt pÄ med gennem de sidste 40 Är.

Den NervĂžse
Den NervĂžse
2 years ago

Hvis ikke man lÊser Snaphanen eller Uriasposten, sÄ ved man simpelthen ikke at det er sket!

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Den mand Ă©r skabt af noget overnaturligt. Da han blev skilt, oven i konkurs og den endelĂžse kamp mod retsvĂŠsnet, troede jeg han havde mĂždt sit Waterloo. Men se lige, hvad han formĂ„r. Selv nĂ„r hans verden er vĂŠltet. Jeg er glad for at have stĂžttet ham Ăžkonomisk hele vejen. Og til de smĂ„ cyberrotter, der pĂ„stĂ„r, han har snydt og bedraget sine Ăžkonomiske stĂžtter, er der kun at sige: Om han sĂ„ havde brugt hver eneste krone pĂ„ en privat lystyacht og taget af sted med kone og bĂžrn pĂ„ en tre Ă„r lang jordomrejse, sĂ„ var hvert et… Read more »

TrĂŠt af politikere og journalister
TrĂŠt af politikere og journalister
2 years ago
Reply to  Margrethe

Godt at vi har Margrethe. Som har ret i at Tommy Robinson er
en beundringsvÊrdig, stÊrk og sej mand. Han blev pÄ et tids-
punkt overfaldet af en stor sort mand, men Tommy klarede
ham. Og Tommy har ikke ladet sig skrĂŠmme af de mange
trusler mod ham. Han er en frihedshelt.

Det er ogsÄ godt at Margrethe er begyndt at skrive hos Hodja
og vist ogsÄ pÄ Aamunds blog.

Men hvad er det for en klovn der har travlt med at uddele
minus point her hos Snaphanen?

Broncobilly
Broncobilly
2 years ago

Men hvad er det for en klovn der har travlt med at uddele
minus point her hos Snaphanen?”

Ja, der er en eller flere vaccine eller islam-minions herinde, der ikke stoler pÄ deres argumenter, men bare hader.

Vi mÄ tage det som ren overgivelse

Ingentingpasser
Ingentingpasser
2 years ago
Reply to  Margrethe

Jeg er helt med dig.

Den NervĂžse
Den NervĂžse
2 years ago

De sÄkaldte grooming sager fra England (organiserede voldtÊgter), er mÄske dette Ärhundrede stÞrste skandale, det er beskÊmmende at intet gÞres for at stoppe det og budbringeren, ham smider man i fÊngsel.

Ingentingpasser
Ingentingpasser
2 years ago
Reply to  Den NervĂžse

Grooming sagerne er et holocoast ongoing 24/7.

Broncobilly
Broncobilly
2 years ago

Med lov skal land bygges.

Hvis man ikke retter ind og “taler pĂŠnt”, stĂ„r nazisterne ved din dĂžr.

Det er mÊrkeligt, at vores politikere og afhÊngige presse ikke forstÄr, at vores tro pÄ institutionerne er vores styrke.
Vi er ikke over en milliard mennesker som i Kina, som er deres styrke – ej heller har vi verdens stĂžrste land og dertil medfĂžlgende jordressourcer som Rusland.

Vores styrke plejede at vÊre sammenhold og en fÊlles forstÄelse af, at det nok er bedst for alle, at vi fÞlger reglerne, sÄ vi sammen arbejder pÄ hovedopgaven:

Et frit, uafhÊngigt, sikkert og velstÄende Danmark

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Broncobilly

PrÊcis. Derfor er der ogsÄ risiko for uoverskuelige konsekvenser ind i fremtiden, nÄr/hvis det gÄr op for flertallet, at de politikere og myndigheder, de har stolet fuldt og fast pÄ, har fyldt dem med lÞgn fra morgen til aften. For egen narcissistiske/sociopatiske vindings skyld. Vores styrke endte med at blive vores achilleshÊl.

karl madsen
karl madsen
2 years ago
Reply to  Margrethe

“Derfor er der ogsĂ„ risiko for uoverskuelige konsekvenser ind i fremtiden”

Indtil den dag politikerne ikke lÊngere kan styre de importerede borgere, er der ingen risiko forbundet med det de kriminelle pÄ Hoppeborgen byder den Þvrige befolkning. Og for at sikre sig mulighed for fortsat at kunne fylde skattekvÊget med lÞgn udvides mediestÞtten til nu ogsÄ at omfatte lokalmedier.

Ingentingpasser
Ingentingpasser
2 years ago
Reply to  karl madsen

At mediestÞtten udvides til at omfatte lokalmedier er forbigÄet min opmÊrksomhed. Det kune blive ret alvorligt. Lokalmedierne har vÊret ret trofaste og tilbagevende i dÊkningen af voldsudÞvelsen fra kulturberigernes/islams side. Hvor msm har vÊret helt tavse og blanke.

karl madsen
karl madsen
2 years ago

“En lĂ„sesmed hjalp dem ind. Han er sigtet efter straffelovens § 264 d.”

LĂ„sesmeden er sigtet??

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Ak, ja – hvordan skal de stakkels svenskere dog nogensinde komme over dette? 😂 https://www.friatider.se/grisarnas-land-vag-av-arabiskt-hat-mot-sverige “Grisarnas land”: Araber hotar bojkotta Sverige Publicerad 3 februari 2022 INRIKES. Dagens Nyheter slĂ„r nu larm om en vĂ„g av hat mot Sverige pĂ„ arabiska sociala medier. Bland annat anklagas de svenska myndigheterna för att kidnappa muslimska barn för att tvĂ„ngskristna dem. Om man söker pĂ„ “Sverige” pĂ„ arabiska pĂ„ Twitter sĂ„ leder “alla aktuella taggar till hat mot den svenska socialtjĂ€nsten”, skriver DN. – Det piskas up ett hat mot svenska socialtjĂ€nsten, sĂ€ger Kotada Yonus, ansvarig utgivare pĂ„ den arabisksprĂ„kiga nĂ€ttidningen Aktarrs i Malmö,… Read more »

TrĂŠt af politikere og journalister
TrĂŠt af politikere og journalister
2 years ago

Vil bare opfordre til at der ikke skal kommenteres til
to vidt forskellige artikler ad gangen.

TrĂŠt af politikere og journalister
TrĂŠt af politikere og journalister
2 years ago
Reply to  steen

Hvorfor skal der spares plads? Er der ikke
rigeligt med plads?

karl madsen
karl madsen
2 years ago

“Hvorfor skal der spares plads?”

Det gavner miljĂžet.

Cat
Cat
2 years ago

Det er der selvfÞlgelig ingen logisk grund til. Som det vist er blevet nÊvnt en million gange pÄ uriasposten, er der selvfÞlgelig al den plads man kan drÞmme om i et webformat

Dronningens tandbleger og poder
Dronningens tandbleger og poder
2 years ago

Det nytter ikke noget at sidde her og brokker sig. NÄr Uwe Max, som jeg ikke kender meget til, skal i retten engang sÄ mÞd op til retssagen og stÞt ham, retsplejen i Danmark er offentlig. StÞt ogsÄ medier som snaphanen osv. Þkonomisk. Ja I mÄ til lommerne, det er sÄdan det fungerer hvis I vil ha Êndringer i samfundet.

Russerne kommer pÄ torsdag
Russerne kommer pÄ torsdag
1 year ago

NÄr myndigheder og politi sÊttes ind mod almindelige borgere er et sÄdant land fÊrdigt. Legitimiteten er vÊk og det er ikke lige sÄdan at genskabe.

Danmark er et lille USA hvor den ulovlige og kriminelle biden regering misbruger myndigheder til at jagte borgere de ikke kan lide.

Danmark har med Mette Frederiksen valgt samme vej.

Ambrosius Lembirk
Ambrosius Lembirk
2 years ago

Stortaktilsnaphanenforatbringedennemegetvigtigef

trackback

[…] Source link […]

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x