4
feb
Seneste opdatering: 17/2-22 kl. 0121
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Journalistik i en Covid-pas tid, det tiden i den grad tørster efter. Del II på trapperne

Tommy Robinson har offentliggjort den første af i alt fem dokumentarer om de engelske piger, der i årevis blev mishandlet af pakistanske mænd, om engelske myndigheders totale svigt og om et korrupt engelsk politi. Det er et rystende dokument om et samfund i forfald […]

The Rape of Britain er et vigtigt dokument. Ikke bare på de frygtelige overgreb som tusindvis af engelske piger har været udsat for, men også et dokument på den engelske velfærdsstats kyniske svigt og retsstatens moralske kollaps. Og mainstreammediernes totale tavshed omkring dokumentaren er blot en bekræftelse på tingenes tilstand. Aia Fogh ”The rape of Britain” er en rystende og hjerteskærende dokumentar – og den er SÅ vigtig.

De fem dokumentarers hjemmeside Urban Scoop En interessant krølle på Tommy Robinsons enestående reportage om pædofile pakistanere, der fører krig mod det engelske folks børn: Disgraced peer and ex-Labour politician Lord Ahmed is jailed for five years and six months for historic child sex offences.

Uriasposten: Uwe Max sigtet efter § 264 d. for Muhammed-meme

Tog søns spillekonsol, ransagede datters lejlighed

Jeg har netop talt med Uwe Max Jensen, der onsdag fik sit hjem ransaget af politiet. Fire betjente mødte op med en ransagelseskendelse på boligen nordenfjords, og tog hans computer, telefon, samlevers computer og telefon, afdøde tantes computer og sønnens spillekonsol. Da betjentene ikke var tilfredse med fundene, ransagede de efterfølgende hans 26-årige datters lejlighed kort derfra. En låsesmed hjalp dem ind. Han er sigtet efter straffelovens § 264 d., der i den milde ende kan give ‘bøde eller fængsel indtil 6 måneder’. Samme paragraf som nærværende blogger, Snaphanen, Jaleh Tavakoli mfl. er tiltalt efter.

Konkret drejer det sig om deling af et meme på Facebook med journalist Asger Juhl og en Muhammedtegning. Asger Juhl er redaktør for Den Uafhængige, der sidste år tog en video af en live-udsendelse offline, fordi den inkluderede en tegning af muslimernes profet. Såvidt jeg husker det, så var det en ironisk henvisning til sagen.

“Vi tog ikke videoen ned, fordi vi mener, at det ikke er relevant at vise Muhammed. Vi tog videoen ned, fordi vi ikke tør.” (Chefredaktør Asger Juhl, Den Uafhængige, 15. oktober 2021)

Uwe Max Jensen, der blot har fået et visitkort fra Nordjylland Politis afdeling for ‘Personfarlig kriminalitet’, nægter sig skyldig. Han har i forvejen flere verserende sager. Fornyligt blev han frikendt for blufærdighedskrænkelse. Uriasposten

3.3 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Træt af politikere og journalister
Træt af politikere og journalister
2 years ago

Det med at Uwe Max Jensen har haft besøg af
tankepolitiet, ligesom flere andre der har brugt den
grundlovsbestemte ytringsfrihed, må da få danskere
til at tænke over hvad det er for et Christiansborg
regime de lever under

Træt af politikere og journalister
Træt af politikere og journalister
2 years ago

Tommy Robinson er en ægte helt, en modig, begavet og
ærlig mand. Bare der var nogle flere af hans slags.

Den europæiske mentalitet er blevet ødelagt af den
hjernevask som kommunister, socialister og radikale
kvinder har kørt på med gennem de sidste 40 år.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Hvis ikke man læser Snaphanen eller Uriasposten, så ved man simpelthen ikke at det er sket!

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Den mand ér skabt af noget overnaturligt. Da han blev skilt, oven i konkurs og den endeløse kamp mod retsvæsnet, troede jeg han havde mødt sit Waterloo. Men se lige, hvad han formår. Selv når hans verden er væltet. Jeg er glad for at have støttet ham økonomisk hele vejen. Og til de små cyberrotter, der påstår, han har snydt og bedraget sine økonomiske støtter, er der kun at sige: Om han så havde brugt hver eneste krone på en privat lystyacht og taget af sted med kone og børn på en tre år lang jordomrejse, så var hvert et… Read more »

Træt af politikere og journalister
Træt af politikere og journalister
2 years ago
Reply to  Margrethe

Godt at vi har Margrethe. Som har ret i at Tommy Robinson er
en beundringsværdig, stærk og sej mand. Han blev på et tids-
punkt overfaldet af en stor sort mand, men Tommy klarede
ham. Og Tommy har ikke ladet sig skræmme af de mange
trusler mod ham. Han er en frihedshelt.

Det er også godt at Margrethe er begyndt at skrive hos Hodja
og vist også på Aamunds blog.

Men hvad er det for en klovn der har travlt med at uddele
minus point her hos Snaphanen?

Broncobilly
Broncobilly
2 years ago

Men hvad er det for en klovn der har travlt med at uddele
minus point her hos Snaphanen?”

Ja, der er en eller flere vaccine eller islam-minions herinde, der ikke stoler på deres argumenter, men bare hader.

Vi må tage det som ren overgivelse

Ingentingpasser
Ingentingpasser
2 years ago
Reply to  Margrethe

Jeg er helt med dig.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

De såkaldte grooming sager fra England (organiserede voldtægter), er måske dette århundrede største skandale, det er beskæmmende at intet gøres for at stoppe det og budbringeren, ham smider man i fængsel.

Ingentingpasser
Ingentingpasser
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Grooming sagerne er et holocoast ongoing 24/7.

Broncobilly
Broncobilly
2 years ago

Med lov skal land bygges.

Hvis man ikke retter ind og “taler pænt”, står nazisterne ved din dør.

Det er mærkeligt, at vores politikere og afhængige presse ikke forstår, at vores tro på institutionerne er vores styrke.
Vi er ikke over en milliard mennesker som i Kina, som er deres styrke – ej heller har vi verdens største land og dertil medfølgende jordressourcer som Rusland.

Vores styrke plejede at være sammenhold og en fælles forståelse af, at det nok er bedst for alle, at vi følger reglerne, så vi sammen arbejder på hovedopgaven:

Et frit, uafhængigt, sikkert og velstående Danmark

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Broncobilly

Præcis. Derfor er der også risiko for uoverskuelige konsekvenser ind i fremtiden, når/hvis det går op for flertallet, at de politikere og myndigheder, de har stolet fuldt og fast på, har fyldt dem med løgn fra morgen til aften. For egen narcissistiske/sociopatiske vindings skyld. Vores styrke endte med at blive vores achilleshæl.

karl madsen
karl madsen
2 years ago
Reply to  Margrethe

“Derfor er der også risiko for uoverskuelige konsekvenser ind i fremtiden”

Indtil den dag politikerne ikke længere kan styre de importerede borgere, er der ingen risiko forbundet med det de kriminelle på Hoppeborgen byder den øvrige befolkning. Og for at sikre sig mulighed for fortsat at kunne fylde skattekvæget med løgn udvides mediestøtten til nu også at omfatte lokalmedier.

Ingentingpasser
Ingentingpasser
2 years ago
Reply to  karl madsen

At mediestøtten udvides til at omfatte lokalmedier er forbigået min opmærksomhed. Det kune blive ret alvorligt. Lokalmedierne har været ret trofaste og tilbagevende i dækningen af voldsudøvelsen fra kulturberigernes/islams side. Hvor msm har været helt tavse og blanke.

karl madsen
karl madsen
2 years ago

“En låsesmed hjalp dem ind. Han er sigtet efter straffelovens § 264 d.”

Låsesmeden er sigtet??

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Ak, ja – hvordan skal de stakkels svenskere dog nogensinde komme over dette? 😂 https://www.friatider.se/grisarnas-land-vag-av-arabiskt-hat-mot-sverige “Grisarnas land”: Araber hotar bojkotta Sverige Publicerad 3 februari 2022 INRIKES. Dagens Nyheter slår nu larm om en våg av hat mot Sverige på arabiska sociala medier. Bland annat anklagas de svenska myndigheterna för att kidnappa muslimska barn för att tvångskristna dem. Om man söker på “Sverige” på arabiska på Twitter så leder “alla aktuella taggar till hat mot den svenska socialtjänsten”, skriver DN. – Det piskas up ett hat mot svenska socialtjänsten, säger Kotada Yonus, ansvarig utgivare på den arabiskspråkiga nättidningen Aktarrs i Malmö,… Read more »

Træt af politikere og journalister
Træt af politikere og journalister
2 years ago

Vil bare opfordre til at der ikke skal kommenteres til
to vidt forskellige artikler ad gangen.

Træt af politikere og journalister
Træt af politikere og journalister
2 years ago
Reply to  steen

Hvorfor skal der spares plads? Er der ikke
rigeligt med plads?

karl madsen
karl madsen
2 years ago

“Hvorfor skal der spares plads?”

Det gavner miljøet.

Cat
Cat
2 years ago

Det er der selvfølgelig ingen logisk grund til. Som det vist er blevet nævnt en million gange på uriasposten, er der selvfølgelig al den plads man kan drømme om i et webformat

Dronningens tandbleger og poder
Dronningens tandbleger og poder
2 years ago

Det nytter ikke noget at sidde her og brokker sig. Når Uwe Max, som jeg ikke kender meget til, skal i retten engang så mød op til retssagen og støt ham, retsplejen i Danmark er offentlig. Støt også medier som snaphanen osv. økonomisk. Ja I må til lommerne, det er sådan det fungerer hvis I vil ha ændringer i samfundet.

Russerne kommer på torsdag
Russerne kommer på torsdag
1 year ago

Når myndigheder og politi sættes ind mod almindelige borgere er et sådant land færdigt. Legitimiteten er væk og det er ikke lige sådan at genskabe.

Danmark er et lille USA hvor den ulovlige og kriminelle biden regering misbruger myndigheder til at jagte borgere de ikke kan lide.

Danmark har med Mette Frederiksen valgt samme vej.

Ambrosius Lembirk
Ambrosius Lembirk
2 years ago

Stortaktilsnaphanenforatbringedennemegetvigtigef

trackback

[…] Source link […]

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x